sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Aussie-blogigaalan asu!

Katsaus torstaisen Aussie blog awardsien asuun, jonka kasasin hädässä juuri ennen lähtöä. En yleensä jaksa suuremmin suunnitella tai stressata näistä gaalojen asuista kamalasti etukäteen, tai jos stressaan niin lopulta päädyn sitten kuitenkin johonkin ihan muuhun. Vaihdoin tästäkin asusta vielä viimetingassa kengät, kun Matin mukaan näytin ihan hevityypiltä paksupohjaisissa maihareissa ja nahkatakissa... Ajatuksena oli, että uudet hiukset saavat toimia tällä kertaa väripilkkuna ja muuten kovin mustalla linjalla mennään. Mitenkäs me Pauliinan kanssa ollaan muuten tällä kertaa näin iloisia hemmoja? :D

Panta Tiia Vanhatapio Seppälä 
Mekko Gossip (50)
Leggarit Piruetti (L)
Laukku Glitter 
Kengät ASOS (9)


Semmonen gaala-asu! Ens vuonna uusiks? ;) 


Ps. Kylppisremontti senkun vaan etenee ja istun tälläkin hetkellä tässä naputtelemassa hengityssuojain naamalla. Ohi kannettiin juuri vessanpönttö... Kaikki laatat ja paneelit on myös irrotettu ja melkein takapihalle kannettu, jee! Nyt alan tekemään talkoolaisille ruokaa! :D 


Kuva: Paula Virta

Mekko, laukku ja leggarit blogin kautta saatu.


18 kommenttia:

  1. Ihana asu muuten, mutta kengät olisin valinnut toisin.Minusta juhlaa kunnioitetaan omalla asulla, ja tennarit nyt ei vaan ole juhlakengät. Noh, makuasioita :) Mekko tosin on superihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ensin olin laittamassa paksupohjaiset maiharit, mutta tosiaan vaihdoin lennosta noihin :) Tuolla oli todella häilyvä "pukukoodi" ja ajattelin tasapainottaa muuten juhlavaa asua laittamalla wedgesneakerit jalkaan, koska ne jos mikä ovat sitä ominta minua :)

      Poista
  2. Ihana sun uus tukka, oot niin nätti! :)

    VastaaPoista
  3. Mekko on upea, mutta kengät ei kyllä mielestäni ihan passaa tilaisuuden henkeen. Olisin itse valinnut jotkin juhlavammat, vaikka toki sinun "tavaramerkiksi" tennarit melkein voidaan lukea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaisuudessa oli pukeutuneita kyllä laidasta laitaan, joten sulauduin joukkoon oikein mukavasti. Wedgesneakerit ovat niin minua, joissain epämukavissa korkkareissa olisin tullut vain vihaiseksi ;)

      Poista
  4. Voi ei,miksi leggarit ja lenkkarit juhliin..En tajua nykyajan nuorisoa ja olen itsekin vasta 30..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkos sillä nyt väliä onko kyseessä paksut sukkahousut, vaiko leggarit? Ja korko se on wedgesneakerinkin korko ;) Kiva kuulua "nuorisoon", vaikka olen sua vain vuoden nuorempi :D Ei aina tarvitse olla niin ahdasmielinen, pukeutuminen voi olla myös hauskaa ja leikkisää!

      Poista
  5. Joo noi kengät pomppaa kyllä esiin tuolta - eikä hyvällä tavalla. Tosi nätti tukka kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä viihdyin niissä kengissä oikein hyvin! :)

      Poista
  6. Jopas nuita kenkiä arvostellaan. Ainaki mätsää taustalle oleviin logoihin :D Musta kans tärkeintä, että ite viihtyy. Uskon, että hyvin sulauduit joukkoon tuollasissaki jalkineissa. Hienoilta näytätte!

    VastaaPoista
  7. Pakko kysyä, kun itse haluaisin olla kokoa S, että tapahtuuko ylilihaville oikeasti usein niin kuin siinä Iso rakkaus-leffassa. Että tuolin jalat murtuu istuessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tapahdu, koska tuolit on niin pieniä, että ei niihin pysty edes istumaan kun perse on tätä kaliiberia....

      Hei halojaaa?

      Poista
  8. Ihanan keväiset hiukset! Sulla taitaa olla pidennykset, mitä hiusta olet tuossa käyttänyt? :)

    VastaaPoista
  9. Eikö Peppi enää bloggaa?

    VastaaPoista
  10. 12:55 anonyymi täällä taas, piti vielä lisätä kommenttiin että mun mielestä sulla oli tosi kiva asu! Musta tuo kenkävalinta tuo asuun särmää ja street-henkeä, se nahkatakki & maiharit -yhdistelmä olisi ehkä ollut jotenkin liikaa ja jotkut korkkarit taas vähän tylsät. Tuo on tosi kiva look!

    VastaaPoista
  11. Kenkävalinta ei saa täältäkään yltiöpäistä suitsutusta, mutta niin se taitaa olla, että itse vaatteissaan viihtyminen on tärkeintä.

    Olen myös ihmettelyt, että onko Pepillä joku bloggaustauko?

    VastaaPoista
  12. Aivan upea asu ja muutenkin upee nainen! Asiasta suuresti poiketen pyydän teiltä nyt apua! Yo juhla lähestyy ja tottakai sinne pitää pukea mekko päälle ÄÄÄKS! Muuten rakastan mekkoja ja voi ihanuutta mitä kaikkea netistä löytyykään MUTTA olen vuodessa lihonut huomattavasti ja itsetunto on nollissa... kehossani on venymäarpia joita myös raskausarviksi kutsutaan (myös näkyvissä paikoissa)! Apua tarvitsisin siihen että minkälainen mekko olisi hyvä. Olen aivan liian monia netti sivuja käynyt läpi ja todennut näyttäväni kaikissa kauhealta... haluaisin pitkän mekon mikä ei päälläni näyttäisi raskausmekolta ja haluaisin kädet peittoon kyynärpäähän asti! Äääh liian vaikeaa.......... mutta kiiitän suuresti jos annatte joitakin hyväksi huomattuja malleja yms että ei tarvitsisi koko juhlapäivää miettiä ulkonäköäään vaan voisi ajatella näyttävänsä hyvältä! Ps. Apua pyydän teiltä koska upeita naisia olette :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.