perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kynsilakkahommia

Viime aikoina on postilaatikkoon kolissut erityisen paljon keväisiä kynsilakkoja ja pääsiäispyhinä sisko suostui lainaamaan sormiaan kynsilakkakokeiluihini ja sai samalla siistityt kevätkynnet ja pari lakkaa vielä vaivanpalkaksi. :)


Siskon kynsien lähtötilanne oli kunnon pinkki ja päästiin siis ensin testaamaan uutta kynsilakanpoistomenetelmää...


Nimittäin Maybellinen Express Removeria.


Kynsi purkkiin pariksi sekunniksi, pyöräytys...


Ja lakka on poistunut kokonaan kynnestä. Testasin tätä myös omiin kynsiini ja tämä todella toimi. Jopa ihan hämmästyttävän hyvin! Jos vaan törmäätte tähän, niin kannattaa ihmeessä testata, tämän teho pitää vaan itse kokea. Muistaakseni hintaa tällä on alle 10€.


Lumenen Natural Code-minilakat ovat mieleeni etenkin kokonsa puolesta. Aika ihanat etenkin nuo lila ja mintunvihreä. En oikeastaan koskaan viilaile omia kynsiäni, mutta täytynee opetella viilaamaan. Nämä viilat Cailapilta.


Angry Birds-lakkoja pirtsakoissa pinkeissä sävyissä. Äitin kynsiin lakattiin tämä keskimmäinen neutraali sävy ja ainakin nopeasti kuivui ja parinkin päivän päästä kynnet olivat vielä hyvässä kunnossa.


Express Removerin lisäksi Maybelline muisti minua vielä näillä kolmella lakalla, joista ensimmäistä sudin siskolleni.


Ja tässä vielä Lumenen Gloss&Care-sarjan kevätsävyt.


Siskon kynnet kahden lakkakerroksen jälkeen, upea tuo sävy.


Myös nämä Maybellinen kynsitarrat jäivät tällä kertaa kokeilematta. Etenkin noista helmistä saisi leikattua kivoja kuvioita kynsiin.


Omiin kynsiini lakkasin Lumenen vaaleanpunaisen ja tämän jälkeen luovutinkin jo lakan eteenpäin veljeni tyttöystävälle :) Tosi kaunis sävy tämäkin.

Mietin tuossa josko olisin nyt keväällä kokeillut elämäni ensimmäistä geelilakkausta, mutta näiden lakkojen elämääni ilmaantumisen jälkeen, taitaa jäädä geelilakkaukset tälläkin kertaa... :)

Innostuuko joku muu näistä kevään kynsilakkasävyistä? 


Tuotteet blogin kautta saatu.


19 kommenttia:

  1. Uusimmat Lumene Natural Coden kynsilakat ovat aivan ihanan sävyisiä! :) mintunvihreä on ehdottomasti niistä suosikkini, mutta muut sävyt ovat myös erittäin somia.

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania ja pirteitä sävyjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, nyt ihan "harmittaa", että jakelin näistä useamman pois :D No pääsivät varmasti käyttöön!

      Poista
  3. Tuollainen kynsilakan poistoainejuttu ois kiva, mutta valitettavasti Maybelline-tuotteita testataan eläimillä. Joten eipä ne lakatkaan mun kaappiin eksy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ONNEKSI 11.3 tuli se koko EU:n laajuinen laki, ettei kosmetiikkaa saa enää testata eläimillä. Eikä eläimillä testattua kosmetiikkaa saa myöskään myydä, joten katsotaan mihin tilanne kehittyy, uskoisin (tai ainakin toivon), että eläinkokeista on jo luovuttu. :)

      Poista
  4. Herää kysymys millasta tuhoo tollanen myrkky aiheuttaa kynsissä pitkäaikaisen käytön jälkeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat kynsilakanpoistoainetta, niin tuo ei sisällä asetonia, joka on usein kynsiaineen myrkyllisin liuotin. Itse asiassa kynnet tuntuvat todella hyvältä tuon käytön jälkeen :)

      Poista
  5. Anonyymille: what? siis tuo kynsilakanpoistoaine? normaaleissa kynsilakanpoistoaineissa ja lakoissa ei sitten ole mitään myrkkyjä..? :D

    VastaaPoista
  6. Onko tietoa kuinka kauan tuo litku pysyy käytettävänä? Meneekö se miksikään kaikesta siitä kynsilakasta joka litkuun liukenee? :o

    VastaaPoista
  7. Tuo kynsilakan poistojuttu ei ole uusi keksintö. Meillä oli jo 80-luvun lopulla kovassa käytössä kun harjoiteltiin ekoja kertoja lakkauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on epämääräinen muistikuva lapsuudestani 90luvun alusta, että mummollani olisi ollut kynsilakanpoistoainetta, mikä laitettiin kynsille niin, kuin kynsilakka.

      Poista
    2. Anonyymi: Olet ilmeisesti opiskellut alaa? Itse en ole kuluttajille myytävään pönikkään nimittäin aiemmin törmännyt :)

      Eini: Kuulostaa mielenkiintoiselta!

      Poista
  8. Ihana idea toi kynsilakan pikapoistaja. Just jonnekin reissuun varmaan tosi kätsy messiin. Kiitti vinkistä, täytyypä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainut vaan, että tuo purkki on aika iso, mutta muuten kyllä tosi kätevä :) Ja ennenkaikkea NOPEA!

      Poista
  9. Ihana postaus, ite oon aika hulluna kynsilakkoihin! :D Sulosia nuo Angry Birds lakat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo :) Ne on vielä sitä pientä kokoa, joten kätsyjä myös mukana!

      Poista
  10. Oon samaa mieltä. Eilenkin poistin lakat aamulla ihan kamallassa kiireessä suit sait sukkelaan :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.