torstai 18. huhtikuuta 2013

Leffamaanantain hippiasu

Oon nyt lähiaikoina pyörinyt (huolestuttavan) paljon Pauliinan kanssa ja kun satuttiin taas maanantaina yhtä aikaa Helsinkiin ja Pauliina ehdotti lounasta ja leffatreffejä, olin tietty mukana. Itse elokuvasta ei minulla ollut sen kummempaa käsitystä ja kun lukaisin Finnkinon sivuilta, että muukalaiset tunkeutuvat ihmisten pään sisään, valtaavat ensin ruumiin ja varastavat lopulta sielun ajattelin lopettaa lukemisen ja luottaa Pauliinan arvostelukykyyn. Noh, itse elokuva oli sitten suhteellisen heikohko esitys, mutta oli meillä ainakin hauskaa, kun repeiltiin siellä leffateatterin pimeydessä, eikä muuten taidettu olla ainoat.

Napsastiin nämä asukuvat matkalla Kampista Tennariin noin kolme minuuttia ennen itse leffan alkua. Asukuvat tajuttomassa kiireessä, aina yhtä hyvä idis, varsinkin kun on ehdittävä vielä ostamaan liput, leffaeväät ja käytävä vessassa ennen leffan alkua...




Liivi NewLook (20)
Mekko ASOS (20) 
Koru Pieces
Leggarit Piruetti (L)
Sormus H&M
Käsikoru eBay
 saappaat New Yorker (40)






Ihan vinkkinä kaikille, että viikon voi aloittaa vaikka menemällä leffaan ystävän kanssa! Kuten Jenni osuvasti aiheesta juuri kirjoittelikin, viikko piristyy kummasti, kun maanantaina tekeekin jotain kivaa. Ja huomenna onkin taas jo perjantai, mihin nämä päivät oikein katoaa!

Jos siis unohdetaan se tosiseikka, että melkein jäädyin tuossa kuvaustilanteessa ja vähän jopa vilustuin talsiessani myöhemmin illalla vesisateessa parin kilometrin matkan kotiin näissä KUVISSAHAN NÄYTTÄÄ JO IHAN KESÄLTÄ!

Ps. Kiitti Pauliina, kun mainitsit tuosta tuulessa karanneesta hiuskiehkurasta ;) 

Leggarit ja kaulakoru blogin kautta saatu.

13 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon itsekin tykännyt kyllä tosi kovasti, vähän kun vielä saa väriä ihoon niin ai että! No enää kolme viikkoa reissuun (:

      Poista
  2. Ihanat kengät! Ja muutenkin ihana asukokonaisuus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täytyisi käyttää nuo kaunokaiset suutarilla, ennenkuin pohjat on kuluneet puhki! :)

      Poista
  3. onko nuo piruetin legginssit kestäviä? mulla tuppaa aina repeämään legginssit haaroista ja ajattelin, että vois panostaa vähän laadukkaampiin kun melko kalliiksi tulee ostaa koko ajan uusia! teillä tuntuu aina olevan pepin kanssa piruetin legginssit niin ilmeisesti tykkäätte:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan on parhaat, mulla on nuo yhdet "talvileggarit" kokoa L ja käytän niitä lähes aina! Ollaan kirjoiteltu niistä jo täällä : http://www.moretolove.fi/2011/12/maailman-parhaat-leggarit.html

      Poista
  4. On muuten niin totta, että maanantaina kannattaisi tehdä jotain kivaa :) Itsekin kävin leffassa maanantaina katsomassa oikein hulvattoman hauskan pätkän ja koko viikko on ollut sen ansiosta tosi hyvä!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mikähän siinä muuten on, että kaiken kivan pitäisi automaattisesti tapahtua vasta loppuviikosta? :D

      Poista
  5. Mäkin kysyisin Piruetin tuotteista. Mitä materiaalia on ne pyöräilyhousumittaiset leggarit, joita käytätte esim. mekkojen alla? Mulla on pitkät supplexit, ja haluaisin ostaa kesäksi lyhyemmän mallin. Onkohan supplex liian paksu? Vai onko ne muut sitten ihan liruja? Kangas saisi olla sen verran napakkaa, että kestää kulutusta eikä rullaa reisillä ylöspäin kävellessä.

    T. Yks löllöreisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta ne on ihan Lycraa ja ite oon tykänny kyllä siitä. Ei rullaa, eikä kyllä oo vielä parin vuoden kesäkäytön jälkeen kulunut puhkikaan :)

      Poista
  6. Ihana asu! :) Tykkään erityisesti tuosta korusta!

    VastaaPoista
  7. voi kun olet niin kauniina!! ♥

    wildheartsae.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Ihanan rento ja tyylikäs asu. Sopii sulle tosi hyvin :)Täytyy kyllä itsekkin hankkia noi paljon puhutut leggarit!
    Sohvi / http://luxurywithsohvi.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.