tiistai 22. tammikuuta 2013

Yllätysloma Porvoossa!

Mun mielestä on aina kiva järjestää juttuja ja nyt olinkin kaavaillut pienimuotoisen yllätyksen poikaystävälle viikonloppuna. Ollaan koko loppuvuosi fiilistelty kuinka haluttaisiin yhdessä mökille nautiskelemaan pelkästään siitä ettei tarvitse tehdä mitään. Koska vietin joulun ulkomailla, enkä lähtenyt Lappiin poikkiksen kanssa, niin jouduin kehittämään meille jotain muuta..

 Etsin kuumeisesti mökkejä Helsingin lähistöltä, mutta päässäni kummitteli koko ajan vain kuinka haluaisin mennä viettämään aikaa meidän molempien rakastamaan Porvooseen. Kun sitten googlettelin ja googlettelin niin löysin meille aika kivan vaihtoehdon, nimittäin hotelli Onni.

Hotelli Onnin pihalla on tällainen pieni mökki, josta omistajat Johanna ja Riku on tehneet sviitin. Vuokrasin sen meille yhdeksi yöksi.

Olin sopinut lauantaiksi treffit Kampin keskukseen josta hypättiin Kotkan bussiin. Herra luuli että menisimme Kotkaan, mutta jäimmekin Porvooseen. Käveltiin Onnille, käytiin päivällä kiertelemässä Porvoossa ja mut haluttiin viedä nauttimaan etanat paljon puhuttuun Timbaaliin. Sen jälkeen otettiin pienet päikkärit (parasta) ja illalla mentiin syömään hotellin yhteydessä olevaan Sica Pelleen. Nautittiin aivan _taivaallinen_ viiden ruokalajin illallinen viineineen, koska olin ottanut meille Sica Pellen wining ja dining-menut.


Sunnuntaina käytiin nauttimassa yhdeksi Suomen parhaaksi brunssiksi kehuttu Onnin brunssi. Oli kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen, nimittäin ehdottomasti yksi parhaista syömistäni brunsseista, ellei parhain. Olin tietenkin ottanut meille myös late check outin, joten saatiin nukkua ja lähteä ihan rauhassa.
Päivällä käytiin vielä Porvoon kirkossa ja sitten ajeltiin bussilla kotiin. 

Oli ihanaa viettää aikaa ihan kahdestaan ja olla turisteina paikassa josta molemmat tykkää niin kovasti. Minä olisin ihan valmis muuttamaan vanhaan Porvooseen vaikka heti, tässä on vielä vähän suostuttelua tehtävissä, mutta ehkä jonain päivänä.

Naureskeltiin joulukuussa, kun mun horoskoopissa luki että mun täytyisi harrastaa enemmän kotimaan matkailua, mutta tartuinpa kuitenkin tuumasta toimeen. Tämä oli erittäin hyvä ja kiva tapa piristää poikaystävää monen viikon erossaolon jälkeen ja mietittiinkin siellä makoillessamme, että nämä tällaiset hetket on niitä joita muistellaan yhdessä vielä vuosienkin päästä. 

Muistakaa hemmotella rakkaitanne!

11 kommenttia:

  1. Ihana sviitti mökki! :) Oliko mitä hintaluokkaa?

    VastaaPoista
  2. Oltiin tuolla mieheni kanssa n. vuosi sitten, ja oli kyllä ihanaa :) Ei kylläkään oltu sviitissä, vaan hotellin puolella. Hotelli on ihana, kaikki huoneet erilaisia, eri tyylisuuntien mukaan sisustettuja. Ja aamiainen oli mieletön, saatiin valita illalla mitä halutaan aamulla syödä, ja nautimme sen jostain syystä täysin tyhjässä kauniissa salissa! Voiko olla romanttisempaa :)

    VastaaPoista
  3. Hahhah, ei ole todellista! Bussissa katselin että jopas, kun viereisille penkeille istahti söpö pari joista toinen osapuoli oli ihan sen bloggaaja-Pepin näköinen. Hylkäsin ajatuksen tullessani siihen tulokseen että on todella epätodennäköistä että kukaan hengailee Porvoossa. Mutta nyt tuli kyllä ihan salapoliisiolo!

    VastaaPoista
  4. En tiennyt että seurustelet, miten kauan ootte ollut yhdessä? Miten tapasitte? Sori uteliaisuuteni :) T. Minttu

    VastaaPoista
  5. Alkaa jo hiukan hävettää etten vieläkään ole saanut aikaiseksi Porvoon reissua. Ensi kesänä viimeistään pitäisi tosiaan kyseinen homma "hoitaa pois alta". Rakastan vanhoja kaupunkeja, puutaloineen, pienine katuineen jne. Ja kun matka on jo lyhentynyt sen 200 kilometriä niin nyt voisi jo alkaa harkitä sitä päiväreissua. Kamera olalle ja menoks.
    Ihanalta reissulta kuulosti tää yllätysloma, ja aivan upeita kuvia.

    VastaaPoista
  6. Pitäisi kyllä itsekin harrastaa enemmän kotimaanmatkailua ihan tässä lähistölläkin :)

    VastaaPoista
  7. Wau! Onpas idyllistä ja kaunista Porvoossa! Just varattiin miehen kanssa hiihtolomaksi pari hotelliyötä Helsingistä ja tarkoitus olis kerrankin oikein kunnolla kierrellä ja katsella pelkästään pääkaupunkia. Normaalistihan sitä aina paahdetaan joko lentokentälle tai satamaan ja Suomi-matkailua ei tuu tehtyä ollenkaan. Mistä muuten saa Helsingin parhaat sushit?

    VastaaPoista
  8. Ei liity mitenkään tähän postaukseen, vaan aloin miettiin että myydäänkö tota teidän kalenteria missään kaupoissa, vai pitääkö tilata netin kautta ? :)

    VastaaPoista
  9. Neiti Yrjänä, suosittelen Sushi'N'roll nimistä paikkaa Kapteeninkadulla, mun mielestä kaupungin parhaat sushit! :)

    VastaaPoista
  10. Voi ihana Peppi!

    Mäkin haluan tollasen rakkaan kuin sinä! Toi oma pieni Nannuskainen ei oikein ymmärrä romanttisten yllätysten päälle... :D Oot ihana! <3

    -Emma/My Exploration

    VastaaPoista
  11. Ouh, kaikki tän postauksen kuvat on mun koulumatkan varrelta koto Suomesta, itse nyt vaihdossa Irlannissa. Porvoo on kyllä ihana!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.