torstai 17. tammikuuta 2013

Match!

Tulin eilen kotiin Pepin luota, jossa olin pitkästä aikaa yötä. Tajusin siinä sitten bussissa, että mulla mätsäs asussa asusteet, kynsilakka ja jopa huulipuna. Kyllä se pinkki vaan piristää, piristi näköjään vuosi sitten ja piristää yhä edelleen :D Pinkkien yksityiskohtien lisäksi päällä eilen oli musta mekko ja mustat legginssit sekä harmaa neule.

Yhtenä päivänä nousin pysäkiltä bussiin, menin istumaan ja aloin siinä sitten kuuntelemaan kahen naisen keskustelua siitä, että kuinka vaaleenpunanen / pinkki ei sovellu aikuiselle ihmiselle. Mietin siinä sitten mielessäni, että toivottavasti en koskaan kasva niin aikuiseksi, ettenkö voisi piristää päivääni pinkillä, oli se pinkki sitten vaikka punana huulissa tai lakkana kynsissä. Vähän turhan ahdasmielistä ajattelua mielestäni ;)


Saatiin valita Glitteriltä mieleinen tuote "joululahjaksi" no ihastuin tuohon kaulakoruun kovasti ja valitsin sitten sen. Eikä kyllä kaduta. Siinä on taas niitä vähän nähtyjä pääkalloja, joita löytyy multa myös käsikoruista ja korviksista. Muttaku minä tykkään niistä!


Marc by Marc Jacobsin pinkin laukun ostin ebaysta. On muuten tosi petollista selata ebay-sovellusta puhelimella sängyssä, kun ei saa unta, tämä on yks niitä aamuyön ostoksia. Laukku makso postikuluineen vaan 50€ ja oon siitä ihan super ilonen! :) Harmittaa tosi paljon, että tullirajat pieneni, niin eipä tartte enää samaan tahtiin tilailla mitään ebaystakaan...


Kynsilakan ostin viime viikolla Cindyltä ja se on Kure Bazaarin uutuus. Ihastuin täysiä tohon väriin, kun Cindy lakkas mun kynnet sillä sillävälin, kun ite makasin silmät kiinni hoitopöydällä ja kasvonaamio vaikutti.


Koska tuohon MBMJ-laukkuun ei mahtunu kaikki yökamat, niin oli tietty meidän pinkki kassi vielä mukana. Yleensä jompi kumpi meidän kasseista on mukana laukussa aina varuilta.


Ja huulipuna oli Wet n' Wildin edullinen puna (3,95€), joka herättää aina tosi paljon huomioo ja ihmiset luulee, että se on vähintään Macin tai Make up Storen! :) 

Piristävää ja pinkkiä huomenta kaikille! 

Ps. Nämä kuvat naurattivat kovasti eilen, mutta näinhän se vaan on! :D

Kaulakoru ja huulipuna blogin kautta saatu.


2 kommenttia:

  1. Mitä tullirajat pieneni? Mitä se tarkottaa? :D

    T: tietämätön ebayn suurkuluttaja

    VastaaPoista
  2. Heh, mulle on kans tullut kalliiks monet unettomat yöt! :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.