torstai 3. tammikuuta 2013

LivBox

Olen jo pitkään odotellut Suomeen Jenkeissä, Briteissä ja jopa Ruotsissa suosittua noin kuukauden välein postilaatikkoon kolahtavaa "kosmetiikkalaatikkoa", joka pitää sisällään testereitä erilaisista tuotteista. Pari kuukautta sitten minulle vihjaistiin, että kyseinen idea rantautuu LivBoxin muodossa myös Suomeen ja kysyttiin josko minua kiinnostaisi vastaanottaa paketti kerran kuussa. Vastasin myöntävästi ja nyt olen vastaanottanut jo kaksi boksia ja kosmetiikkahamsterina ja uutuuksien suosijana olen ollut sisältöihin enemmän kuin tyytyväinen, LivBox on pitkästä aikaa jotain erilaista, jota Suomeen on kaivattu!

Henkilökohtaisesti ongelmana on ollut loppuvuodesta ajan puute ja ennen kuin ehdin kunnolla ekaa boksia testata, oli toinen jo postilaatikossa :D Samoin, huomasin tänään LivBoxin Facebookista, että kolmas LivBox on jo lähtövalmiuksissa, joten oli pakko kiirehtiä postaamaan nämä joulukuun boksin kuvat teille ennen toisen ilmestymistä.  Joten tässäpä tämä, joulukuun LivBox kaikessa komeudessaan.



Mielestäni tuo pakkaus on ennenkaikkea tyylikäs ja kieltämättä jännittää todella, kun tuota laatikkoa ensimmäistä kertaa avaa. 


Muualla tuotteet ovat usein testerikokoja, mutta molemmista bokseista on tähän mennessä kuoriutunut myös "oikean kokoisia" tuotteita, joka on ollut erittäin positiivinen yllätys!


Joulukuun boksi piti sisällään jo kulttituotteeksi nousseen Dr Hauschkan ruusuvoiteen, Kérastase - Cristalliste Lumière Liquide Serumin, Sally Hansenin käärmeennahkakuosiset Salon Effects-kynsitarrat (nämä olin hankkinut eri kuosilla Jenkeistä tammikuussa), Lancômen La Vie Est Belle tuoksunäytteen ja Louis Widmerin kuorintavoidenäytteen. 


Ja koska muka kiireinen olen niin näistä käytössä on toistaiseksi ollut vasta tuo ruusuvoide ja La vie est belle-tuoksu. Innolla odotan, että pääsen levittelemään tähän eilen värjättyyn lettiini tuota Kérastasen kiiltoseerumia, Kérastasea onkin ollut jo ikävä, kouluaikoina ja harjoittelussa tuli tuota L'oréalin luxus-merkkiä käytettyä paljonkin ja siitä silloin kovasti tykkäsin, saa nähdä onko merkki yhä hintansa arvoinen.

Hinnasta puheen ollen parasta LivBoxissa on ehdottomasti sen hinta, kuukaudessa tuo laatikko nimittäin kustantaa vain 13,90€, joka on kyllä vähän siihen nähden, että yhden paketin arvo on tälläkin kertaa n.60€! Paketin voi tilata kolmen kuukauden jaksona täältä ja nyt kun tilaa saa ensimmäisen boksinsa helmikuussa.

Onko joku jo tilannut tai kuullut LivBoxista? Mitä ootte konseptista mieltä? Minä ainakin ootan uutta pakettia innoissani! 

Boksi blogin kautta saatu.

18 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi idea on aivan mahtava! Täytyy varmaan itsekkin tilata, olisi ihana saada yllätysboksi joka kuukausi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin jo pitkään toivonut tätä konseptia Suomeen ja vihdoin se saatiin! :)

      Poista
  2. ei oo edes paha hinta, kun on noin hyviä tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuli kyllä yllärinä, että tuotteista suurin osa on ollut ihan normaalikokoisia, eikä matkakokoja :)

      Poista
  3. Aivan mahtava idea, näin sanoo kosmetiikan suurkuluttaja. :D Menee tilaukseen ehdottomasti, kiitos postauksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama. Sopii myös mulle kuin nyrkki silmään! Eipä kestä kiitellä :)

      Poista
  4. Suunnitelmissa on ollut että itselleni tilaisin :)

    x0x0 angelstar-saarahani.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. itse sain tuollaisen postissa, ja luulin ensin että olin jonkun kilpailun voittanu mut sitte tajusinki et mut vaa valittu saamaan sellanen, oli kyllä todella kiva ylläri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Aika kiva. Ootko varma, ettei joku tilannut sitä sulle lahjaksi? :)

      Poista
  6. Tilasin heti, kun luin tämän postauksen :) Vaikuttaa aika loistavalta systeemiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii ja eiku oottelemaan, tosin nyt se tammikuun boksi ehtii jo tulla ja helmikuussa saat sitten sinäkin! :)

      Poista
  7. Mulla kaapit täynnä kosmetiikkaa ja pyrin päinvastoin kosmetiikan kulutushysteriasta ikäänkuin pois niin en kyllä ymmärrä tuommoista ideaa. Varsinkin jos näytteistä pitää vielä erikseen maksaa ja vaikka ei pitäisikään. Eli en pidä tommoisesta konseptista mutta tottakai sitä rahastetaan ihmisiä millä tahansa. Sorry rehellinen mielipiteeni tällä kertaa:) Kiitos tämäniltaisista Tempur-bileistä. Säästän kosmetiikkarahani ja ostan kunnon tyynyn jotta saan nukuttua tulevaisuudessa paremmin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rehellisestä mielipiteestä. :) Tuossa siis tuo hajuvesi ja kuorinta olivat "näytekokokoa" ja muut sitten ihan normaalia myyntikokoa. Toivotaan, että taso pysyy jatkossakin korkealla.

      Kiitos käynnistä ja tyyny on myös todella hyvä sijoitus, eipähän tarvitse kosmetiikkaa peittämään niitä huonosti nukutun yön jälkiä ;)

      Poista
  8. Mulle tuli vielä mieleen näin kälkeenpäin et eiks noi dr. Hauschkan tuotteet ole semmoisia et niistä ei saa tehoja irti ellei käytä niitä kaikkia? Muistan joskus lukeneeni et siihen siirtymäaikaankin on joku oma voide? Äiti sitä joskus käytti. Sehän on luonnonkosmetiikkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on luonnonkosmetiikkaa ja olen mielestäni "saanut tehoja irti" monesta luonnonkosmetiikkatuotteesta ihan hyvin, vaikka en kokonaan luonnonkosmetiikkaa käytäkkään :)

      Poista
  9. Heeei, vähäks hyvä että mainitsitte LivBoxista, en ois muuten tienny koko jutusta! :() Jee, tilaan heti kohta pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että postauksesta oli hyötyä! :) Eikun vaan helmikuun boksia odottelemaan!

      Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.