maanantai 6. heinäkuuta 2009

ARVONTA!!!



More to love-blogi on tänään tasan kuukauden vanha (JEE!) joten ajattelimme jo ihan alla olevan postauksenkin innoittamana arpoa lukijoidemme kesken The Body Shopin tea tree kiillonpoisopaperit!

Kiillonpoistopapereita käytetään siis taputtelemalla kasvoista ylimääräinen rasvaisuus (ja kiilto) pois. Olisi varmaan tullut ihan tarpeeseen viikonloppuna itse kullekin...
Teepuuöljyä sisältävät imukykyiset kasvopaperit poistavat iholta liiallisen rasvan ja auttavat pitämään ihon kiillottomana pidempään. 65 paperia/pakkaus.
REILUA YHTEISÖKAUPPAA
(The Body Shop)

Kiillonpoistopapereissa ei kuitenkaan ole mukana puuteria, joten myös miehet jotka eivät halua puuteripintaa voivat siis niitä huoletta käyttää!

More to love-blogin uusin postaussarja tulee käsittelemään urheilua, sillä nyt on saatava läskit liikkeelle. (Hyviä vinkkejä liikuntaan ja sen aloittamiseen saa muuten esimerkiksi Pupulandian tästä postauksesta!) Ideana siis on, että me hieman tuhdimmat liikkujat menemme ja testaamme erilaisia urheilulajeja ja raportoimme lajin sopivuudesta läskille liikkujalle. Nyt haluaisimmekin teiltä vinkkejä mitä liikuntalajeja haluaisitte meidän testaavan.

Kerro siis lajivinkkisi kommenttilaatikkoon (pidätämme kuitenkin loppupeleissä oikeuden olla testaamatta ko. lajia.) ja tarvittaessa mahdolliset perustelut. Anonyymit keksikää myös itsellenne nimimerkki. Linkittämällä arvonnan blogiisi tuplaat voittomahdollisuuden. Aikaa osallistua on huomiseen klo 12.00 asti.

Onnea arvontaan!

Lajivinkkejä innolla (ja toki kauhulla) odotellessa: Mimmi ja Peppi


22 kommenttia:

  1. Foodbag on todettu hyväksi ja hauskaksi lajiksi, kokeilkaapas sitä!

    VastaaPoista
  2. millasta se on? ku itsehän on kokeillut joskus footbagia (huonolla menestyksellä, pyllähtelin jatkuvasti) mutta jotenkin toi sana food tossa iski silmään positiivisessa valossa! :D

    VastaaPoista
  3. menkää kokeilemaan hotjoogaa! itselläni ei siitä ole kokemusta mutta pieni kiinnostuksen poikanen kokeilemiseen löytyy. joten jos teiltä saisi ensin raporttia siitä, millaista se on, nii voisi itsekkin harkita vielä vakavammin kokeilemista :)

    VastaaPoista
  4. kiitos vinkistä, hotjooga on ehdottomasti listallamme! täytyy kyllä myöntää, että itse oon kerran käynytkin ja se oli ihan mieletöntä. mennään kuitenkin ton mimmin kanssa yhdessä, ni saadaan sit tehtyä ihan kunnon raportti siitä!

    VastaaPoista
  5. Kokeilkaa vesijuoksua :) !! Itse olen miettinyt kovastikin :P

    VastaaPoista
  6. Mä pidättäydyn perinteisessä, mutta varmasti toimivassa liikuntamuodossa: henkilöille joilla on hieman lihaa luiden päällä, maailman paras kuntoilulaji on uiminen! :) Siellä tuntee itse kukin olonsa keijukaiseksi ja kalorit kuluu ilman hikoilua :)

    VastaaPoista
  7. kokeilkaa balettia,surffausta tai muuta lainelautailulajia tai skeittausta :)

    VastaaPoista
  8. seinäkiipeily! olen joskus testannut, mutta en ole enää vuosiin uskaltanut läski kun olen, niin voisko joku muu läski sitä testata ja kertoo sujuuko? :D

    VastaaPoista
  9. Voisitte kokeilla salsatanssia. Itse olen jo pitkään halunnut mennä mutta pelottaa mennä sinne läskejä heiluttelemaan niin olis kiva lukea teidän kokemuksia!

    VastaaPoista
  10. Uimista ja vesijuoksua on jo ehdotettu, mutta kai vesijumpan voi vielä erikseen laittaa. Sopivan rasittaa, mutta mukavaa, varsinkin musiikin sattuessa mieluiseksi.
    Keski-ikäisten tätien laji -ennakkoluuloa (joka mulla ainakin jotenkin oli... ja on ehkä vähän vieläkin) rikkomaan vaan.

    VastaaPoista
  11. Aivan loistavia ideoita jo tähän mennessä, kiiiitos! Näitä kahlataan sitten Mimmin kanssa läpi. Tää alkaa oikeesti vaikuttaa siltä, että on vaan puettava uikkari päälle ja lähdettävä polskimaan! :D

    VastaaPoista
  12. Mua kiinnostais kovasti toi potkunyrkkeily tai joku nyrkkeily muuten:) en tiä miltä kuulostais teille? Mutta ite pitäis kyllä joskus repästä ja mennä kokeilemaan:D

    VastaaPoista
  13. Noi vesihommelit on varmasti käypää kamaa, parasta kun vedessä ei tartte hikoilla. :D

    Kokeilemisen arvosta puuhaa vois olla myös fitball-jumppa. Suhteellisen hauskaa ja monipuolista puuhaa ilman kokorajotteita. Kaikki perusliikkeetkin on kivempia sen jättiboltsin kanssa toteutettuna. :D

    VastaaPoista
  14. Ihan superhyvä idea tää urheilulajien kokeilu. Teillä on niin leppoisa ja hauska tapa kirjoittaa vaikka naapurin orvokeista että aaahläähpuuh, odotan jo tätä innolla.
    Nooo, kokeilkaa vaikka kansantansseja. :D emt! :D

    Tuplaan mahdollisuudet.

    VastaaPoista
  15. Ei hitto, miten loistava blogi. :D Mahtavaa, kun linkkasitte, niin löysin tänne!

    Lajivinkki, hmm... Miten olisi tankotanssi?

    VastaaPoista
  16. Pilates rengas. Auttaa kuleman mukaan oikeasti. Ite en ole vielä ehähtänyt kokeilla. Ei tarvi edes pilatesta kokeilla;)

    VastaaPoista
  17. Wiin Active-peli on huippu. Eli voi hikoilla kilot kotona katseilta piilossa, eikä maksa juuri mitään!

    VastaaPoista
  18. Siis ette usko kuinka hyvä fiilis oli tulla kotiin töistä ja lukee kaikki nämä loistavat ehdotukset. Näitä aletaan kyllä toteuttamaan mitä pikimmiten (siis ihan oikeesti)!! :D

    VastaaPoista
  19. Käykää kokeilemassa Bollywood tanssia! Vietettiin tyttöporukalla viikonloppua ja kaveri oli käynyt kokeilemessa kyseistä urheilulajia. Ylisti maasta taivaisiin, ei kuulemma koskaan oo niin kivaa ollu kuntoillessa :) Vitsi jos joskus täältä meijän perukoilta löytys mahis tuohon niin olisin ensimmäisenä siellä keikuttamassa mun muhevia muotoja!

    terkuin jenni :)

    VastaaPoista
  20. siis apua mitä ehdotuksia, aivan mahtavaa! kiitos! minähän oon jo innoissani googletellu kaikkia eri paikkoja joihin voidaan mennä kokeilemaan. toiveena olis, että saatais testattua pari uutta lajia/kk ja toki että löydettäis sieltä sitten joku oikeasti meille sopiva liikuntamuoto! :)

    VastaaPoista
  21. Arvonta on ilmeisesti päättynyt, mutta minäkin suosittelen vesijuoksua, sekä bodypumppia. :)

    VastaaPoista
  22. Pilates on kivaa, tehokasta ja ei vaadi mitään superkuntoa sen aloittaminen ainakaan:)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.