perjantai 15. tammikuuta 2010

Sniik Piik avajaismeikkiin LOL

Eli tänäänhän vietetään Indiedayssin avajaisia ja eilen käväisin vähän Pointissa laittamassa kynsiä (itse kynsistä myöhemmin) ja Cindy innostui hieman treenailemaan avajaismeikkiä.

Haimme inspiraatiota merenneidoista ja Hercule Poirotista. Mietittiin siinä Cindyn kanssa että miksi parrakas nainen tulisi olla aina negatiivinen asia? Nyt kun tässä tätä läskiäkin muutetaan hyväksyttävämpään suuntaan niin sama kai sitten ajaa myös parrakkaiden naisten oikeuksia! (Eipähän tarvitse itsekään käydä vahauksessa joka viikko...)

herculepoirotmeikki

Pitkä päivä tiedossa ja varmasti taas melkoista pyöritystä luvassa. Toivottavasti ei kuitenkaan kirjaimellisesti, olisi ikävää kieriä pitkin keskustaa juhlavaatteissa.

Pepe lähettää terveisiä, hän pyllähti juuri koiran kanssa nurin aamulenkillä. Voi koira parkaa!

Mukavaa perjantaita teille ja eikös ookkin aika erilainen meikki kerrankin? ;)

27 kommenttia:

  1. Olen itsekin todennut Hercule Poirotin loistavaksi inspiraatiolähteeksi, niissä viiksissä vain on sitä jotain! Oletteko harkinneet viiksiin mätsäävää hattua? Siitä syntyisi taatusti uniikki asukokonaisuus...

    VastaaPoista
  2. Mä niiiiin inspiroiduin tuosta meikistä! Seuraaviin bileisiin tuo tulee olemaan mun ehdoton valinta! x'D

    VastaaPoista
  3. tohon kävis vielä semmoset söpöt rintakarvat mitkä alkaa jostain kaulasta asti ...

    VastaaPoista
  4. Loistoo!!! Ette ota asioista liian vakavasti :D Muut blogeissa stressaa ja stressaa... Ottais mallia teidän rennosta asenteesta.

    VastaaPoista
  5. eeiih :DDDDDDDD hajosin ihan täysillä tälle. kiitos päivän piristyksestä (mulla meni tänään aamulla kaikki päin helvettiä kun lensin ruotsin kurssilta ulos ja joudun menemään rehtorin puheille kinuumaan itteni tentteihin. FUUUU- !!)

    mutta kiitos ihanat :'DD <3

    VastaaPoista
  6. Oih, miten hurrrrmaava meikki suorastaan! Tosta tulee hitti! :D

    VastaaPoista
  7. Heh, työ ootte ihania <3

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus:D Nuo viikset on niin parhaat!

    VastaaPoista
  9. :D
    Toi on mun mielest tosi kätsy jutska, et lukee niinku nimi otsassa. Ettei oo sit aamuyöllä epäselvyyksiä nakkikiskajonossa, et kuka tilas mitä ja "ei ehkä niin skarpit kaverit" voi näpsäkästi siitä otsasta aina tarkistaa juttuseuransa henkilöllisyyden, jos siis sattuis unohtumaan, tai näyttäis muuten sumeelta... ;) ;) ;)

    Ihania juhlia teille! :)

    VastaaPoista
  10. Ihana<3 :D:D

    Mua alkaa jo jurppia toi indiedays-tilaisuuden pukuongelmat, joka blogissa inistään kun ei oo mitään päälle pantavaa yhyy yhyy. Onneks teillä on noin lepposan rento asenne elämään, taitaa se olla niin että lihavat on lepposampia, toivottavasti pysytte aina noin ilosina ja söpöinä :)

    VastaaPoista
  11. Törmäsin teidän blogiin vasta indiedaysin avautuessa.. Olin toki huomannut blogilistalla blogin mutten avannut sitä koskaan.. Eilen luin MeNaisista haastattelunne myös. Tästä on tullut heti tosi positiivinen mieli.
    Itse en ole lihava, mutta minua ärsyttää laihuuden ihannointi ja se kuinka laihuutta tavoitellaan liian kovalla hinnalla. Toki se on varmasti jossain määrin terveellistäkin, mutta mielestäni terveellinen ruoka(ilman jotain aspartaameja jne) ja terve mieli omasta itsestä on tärkeämpää. Pääasia että ihminen itse on tyytyväinen itseensä. Jos lihavuus häiritsee itseä, sille voi tehdä sen mitä haluaa, mutta millään poppaskonsteilla ja psyykkisen hyvinvoinnin kustannuksella sitä ei kannata tehdä.

    VastaaPoista
  12. Täähän on hieno juhlameikki. Ei sellanen ihan överiks vedetty (mihin monet sortuu), mut erottuu kuitenkin kuvissa edukseen.

    VastaaPoista
  13. "Mietittiin siinä Cindyn kanssa että miksi parraton nainen tulisi olla aina negatiivinen asia? Nyt kun tässä tätä läskiäkin muutetaan hyväksyttävämpään suuntaan niin sama kai sitten ajaa myös parrakkaiden naisten oikeuksia!"

    Tarkoitat varmaan PARRAKAS nainen, ei parraton. Muuten puhut ihan ristiin.

    VastaaPoista
  14. hhahahaa!
    Mimmi oot ihana! :DDDD

    VastaaPoista
  15. Hih hih :D
    On kyl komeet viikset! :D

    VastaaPoista
  16. Ah ihanaa! Enää ei tarvii nyppiä kulmia, eihän eihän!?!?

    VastaaPoista
  17. Ihan mahtava meikki! Tämä neiti bongasi koiran kanssa iltalenkillä ketun, joka sitten seurasi koko loppumatkan. Arvaa olinko HIEMAN kauhuissani (vaikka se kettu on varmaan melko harmiton)! :D

    VastaaPoista
  18. Oli varmaankin tarkoitus puhua viiksistä parran sijaan ;) hieno meikki!

    VastaaPoista
  19. Oli tultava jakamaan nämä teidän kanssa:

    http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/meikkivinkki/vinkit.shtml/vinkit_kauneus_on?1032175

    http://www.vmagazine.com/article.php?n=14446


    "Uusin yhdysvaltalainen V-lehti marssittaa sivuilleen joukon upeita, kurvikkaita naisia. Sen sijaan, että kyseessä olisi vain yksittäinen malli tai artikkeli, V on omistanut koko lehden numeron naisellisille, pyöreille muodoille. Unohtakaa siis jo langan laihat nollakoon mallit!"

    VastaaPoista
  20. Allekirjoittanut ilmeisesti majaillut tynnyrissä viimeisen puoli vuotta eli nousitte meikäläisen tietoisuuteen vasta Me naisten jutun myötä. Juu, jotkut tosiaan herää hitaasti, mutta yritän kiriä tilanteen tasalle ja sen myötä oonkin surffaillut täällä jo hyvän tovin. Siis niin hyvän tovin, että unohdin tyystin syödä ja se on jo melkoista asialle antautumista tällaiselta upeasti muotoillulta... ;) Keep up the good work and goooood spirit, jatkan tutustumista!!! <3

    VastaaPoista
  21. siis aivan ihana!!
    mä oon nauranu tota meikkiä niin paljon!! : D

    millasella meikillä OIKEASTI olit siellä?

    VastaaPoista
  22. parta ainakin olisi noista kahdesta se terveellinen vaihtoehto.

    VastaaPoista
  23. ootte ihania, kyllä tuotte ihanaa energiaa muille ihmisille

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.