lauantai 30. tammikuuta 2010

Kassukortti, come home!

Kuten ehkä tiedättekin, olen myyjä ja joudun (eli saan) tiirailla ihmisten maksukortteja suhteellisen usein (ja repeillä niille). Nykyään on tosi piristävää kun kortteja saa tuunata mieleisekseen ja tiedänpä esim yhen Janen jolla on joku maailman ihanin koiranpentu maksukortissaan...

No menin tuossa yks päivä sitten Osuuspankin verkkopankkiin ja hokasin että uudet kuvat on tulleet (tosin vaan Visa Electroniin) ja pakkohan se oli tuommonen kasettikuvallinen kortti pistää heti tilaukseen. Jei! Oon niin fiiliksissä. Tuo näyttää niin multa! No jokatapauksessa kuitenki hauskimpia mielestäni on aina ne semmoset joissa on joku oma kuva, mut ku OP:lla niitä ei jostain syystä (ainakaan vielä) saa. Tiedän itelleni noin sata eri vaihtoehtoo joita laittasin korttiini jos kuvan sais päättää ite. Tietty ekana ois Peppi, sit muffinssit jne. (Mac!!!)

kortit

No kassukorttia odotellessa...

Minkälaisia maksukortteja teillä on? :)

51 kommenttia:

  1. Ei vitsi toi kasettikortti on muuten makee! Paljon tommoiseen vaihtaminen maksaa?

    VastaaPoista
  2. Kai se maksaa 10€ mut siinä oli semmonen kohta et jos haluaa että se seuraava kortti tulee tolla kuvalla niin pitää ruksia, niin tein silleen ku se kuitenki uusiutuu tässä keväällä taas, eli sillon velotuksetta :) JEE!

    VastaaPoista
  3. Ite oon kanssa töissä paikassa missä tiirailen moisia kortteja ja kaikilla poitsuilla on tommoset kasettikortit! ainakin sellasilla korviaan venyttävillä, vähän rokahtavilla poitsuilla. hihhii.

    VastaaPoista
  4. vau, toi kasettikortti on tosiaan mahtava. harmi että sampossa on joku tosi nihkeä korttien suunnittelija, jonka mielestä uuno turhapurot tai kekkoset on hienoja. osuuspankissa ihan selkeesti joku vähän nuorekkaampi suunnittelija..

    VastaaPoista
  5. Juuri eilen puhuin OP:n pankkitädin kanssa näistä korteista.
    Uusia korttimalleja on tulossa myös muihinkin kuin Visa Electroniin. Aikatuluja ei pystynyt kertomaan, mutta hyvää kannattaa odottaa. Mä itse haluaisin mustan kortin, Sampo pankeilla sellainen on. Mutta en pankkia viitsi vaihtaa vaan kortin takia. :D

    VastaaPoista
  6. Ite kanssa tilailin uudella kuvalla seuraavan kortin, mutten rehellisesti muista minkä valitsin niin tulee sitten yllärinä mullekin :D Tota kasettia kanssa harkitsin, mutta luulen valinneeni jonkun muun mahdollisesti ehkä?

    VastaaPoista
  7. Mulla on ihan perusmusta, koska Sampon muut vaihtoehdot ovat aivan karseita. :DD

    VastaaPoista
  8. Mulla on ihan tylsä perus musta visa electron, mutta toi näyttäis aika kivalta missä on pinkkiä kuvioo! Voisipa melkein tilata :)

    VastaaPoista
  9. Mä oon itte tilannu joku vuos sitten omaan korttiini kuvan musta ja siskosta vuoden 07 flow-festivaaleista. Musta se on niin ihanan värinen ja kaikkee et ah<3 Ja oon saanut ihan sikana kehuja siitä :D siis just myyjiltä ;)

    VastaaPoista
  10. :D vähänkö M A K E E !!! Harmi et se se on vaa OP:lle.. Mulla on nordean perustylsä tummansininen ja Handelsin ihanan pinkki ♥ no, ehkä sitte joskus, pitäs mennä kyllä tonne nordeaa käymää joku päivä ;D jos vaikka löytys yhtä hieno :---D

    VastaaPoista
  11. Mä otin ton timantin! Odotan innolla seuraavan kortin saapumista :)

    VastaaPoista
  12. Itse laitoin tilaukseen tuon,missä on kukkia ja jotain perhosia/ötököitä? Musta se oli sellanen ihan perussimppeli, tuskin ihan heti tylsistyisin ainakaan. :)

    VastaaPoista
  13. Mulle on kans tulossa toi kasetti maksukortti :)))

    VastaaPoista
  14. Mulla on rakkaan kummipojan kuva :)
    Säästöpankilla saa valita ihan oman kuvan korttiin, mikä oli hyvä sillä hein valmiit kuvat ei olleet kovin hyviä..

    VastaaPoista
  15. mulla on tollanen kasettikortti kans! ihastuin siihen heti, sit oliki pakko tilaa! se on magee! ;D

    VastaaPoista
  16. toi kasettikortti on niin ihana! ekan kerran ku näin asiakkaalla tollasen, olin niin hullaantunut et melkein kehaisin et vitsi sul on hieno electron!

    VastaaPoista
  17. Jollain tutulla oli tossa kortissa Uuno Turhapuron kuva ja sille ei suostuttu myymään sillä ulkomailla. :-D

    VastaaPoista
  18. Mulla on kans tollanen kasettikortti :) vaihdoin vasta vähänaikaa sitten siihen.. On tullu tosi monelta myyjältä kehuja että "voi vitsi onpa hauska kortti" :D tykkään itekki kyllä tosta.

    ps. oon lukenu teijän blogia pari kuukautta ja pakko sanoa (niinku monet muutkin on sanonu) että ootte parantanu mun itsetuntoa kyllä tosi paljon. Uskallan olla oma itteni ja tykätä itestäni jo vähän, vaikka oonki tämmönen LÄSKI :D Pusuja teille!

    VastaaPoista
  19. Mullakin on toi kasetti-kortti ja se on ihan mahtava! Muutaman levykaupan sedät ovat olleet kateellisia siintä :p

    VastaaPoista
  20. mullaki toi kasettikortti :) :D ollu nyt pikkusen aikaa

    VastaaPoista
  21. poikaystävä tilas muutama päivä sitten myös tuollaisen kasetin ;)

    VastaaPoista
  22. Mulla on nyt sellanen supertylsä OP:n valkonen, josson puu (sitä ei ees huomaa). Siit on vaan idioottimaisesti kulunu ne tekstit ja numerot poies, ni ehkä ihan jo pitäiskin hankkia uus :--D Kortteja on kiva tsekkailla, eteenkin jos niissä on joku oma kuva (: (sellane ois kiva!;)

    VastaaPoista
  23. Mullakin pian tulossa tuo kasetti ;)

    VastaaPoista
  24. Itellä on semmonen Kaj Stenvallin ankkajuttu ja rakastan sitä ihan tosi paljon <3 (löytyy täältä nimellä "Ankka" http://www.sampopankki.fi/fi-fi/Henkiloasiakkaat/PaivittaisetRahaAsiat/Kortit/lisatietoa/Pages/Kuva-aiheet.aspx)

    VastaaPoista
  25. Mulla on OP:n sellainen valkea kortti, jossa on sit vähän kimalletta ja oikeessa valossa siihen ilmestyy valkea puu. Rakastan korttiani aivan mahdottomasti vaikka se on minulla muutaman vuoden jo ollutkin :)

    VastaaPoista
  26. Mulla on juuri tommonen visa electron mikä kuvassa löytyy, eli siis missä on noita kukkasia ja no kärpäsiä:D (haha nyt alko naurattaa ku miettii et mulla on kärpäsen kuva visa electronissa...).
    Poikaystävän kuva ois kyllä kiva tollasee korttii:D , mutta kuulun itekkin op:hen

    VastaaPoista
  27. Mulla on Sampon kortti, Unikko-kuosissa :)

    VastaaPoista
  28. Miekin itse ihastuin heti tuohon kasettikorttiin, muita en edes käynyt läpi! :) Se tosiaan on niin että kortin uusiutuessa kuvan vaihtaminen on maksutonta, mutta muutoin se maksaa juuri jotain tuon 10e suuntaista. Kiitos ihanasta blogista! <3 over and out!

    VastaaPoista
  29. Mun poikaystävä kerkes tilata ton kasetin enne mua (murrr), enkä tahtonu sit samaa kuvaa niin annoin sen valita mulle toisen. Mulla on nyt sitten toi timantti, ku se oli kuulema eniten mun näkönen!? :D

    VastaaPoista
  30. Mulla on kassukortti! Piti saada heti, ku sen bongasin, koska kassuja on melkeen kaikissa muissakin muodoissa (vaatteissa, koruissa jne.) Myyjiltä on tullu kivaa kommenttia. :)

    P.S. Te rokkaatte!

    VastaaPoista
  31. Mäki näin töissä yks päivä semmosen koiranpentukortin! :>>

    Mä haluisin ton avaruuskortin <3

    VastaaPoista
  32. Mä en tajua miksen ottanu tota kasetin kuvalla olevaa?! Se olis ollut niin MUA!!! Instead, taisin valita itelleni sen jonkun mustan savu hommelin...Oliko siel ees semmosta...? No anyway, jonkun muun jostain typerästä syystä valkkasin ja nyt vähän harmittaa. Itseasiassa eniten harmittaa että mulla on nyt niin nätti kortti, ite tykkään, se on semmonen joku jääkukka tai joku mutta sitä ei nyt sit enää näissä uusissa kuvavaihtoehdoissa ollut :(

    VastaaPoista
  33. mulla on kans osuuspankin kortti ja siinä on jotain sinistä kuvioo ja muita sinisen sävyjä ja ite ainakin tykkään tosi paljon, se ei oo semmonen tylsä vaan ihan piristävä :)

    VastaaPoista
  34. mul on tollai numerollinen kortti(: tykkäilen tosi paljo,toi kasettiki näyttää tosi kivalt(::

    VastaaPoista
  35. Mullekin tulee kasetti uuteen electroniin kun se vaihtuu ensi vuonna =) Kun sain sen 4 v sitten nii siinä oli sellanen koira, ja nyt on tylsä valkoinen puu kun en muistanut valita sitä... Muutoin olisi tullut Cara-koirani kuva tietysti! =)

    VastaaPoista
  36. Mäki oon tässä lukion oheella kassahommissa ja asiakkaiden korttien tiirailu on kyllä aika mielnkiintosta! Musta on tullu jopa aika hyvä ennustaan että millanen kortti kenelläkin asiakkaalla on =) Esimerkiksi miehillä joilla on pitkä musta villakangastakki on useimmiten musta helmiäisen kimaltava pankkikortti=D kannattaa kokeilla se on aika hauskaa arvailla sillon kun on tylsää!=)

    VastaaPoista
  37. kasetti mullakin on, se on ihan huippu :) hommasin sen heti kun nuo uudet kortit tulivat että on se mulla jo hyvän aikaa ollut. kassalla saa aina kuulla sen "onpa hieno kortti, enpä ole ennen tällaista nähnyt" :-D ajattelin tosin tilata uuden, enää tuo kasetti ei oo niin ihq kun joka toisella on samanlainen :-D

    VastaaPoista
  38. mulla on unikkokuosi ja sitten sellaiset pianon koskettimet. :) Nykyisin saa farkkukuosisen mikä myös tuntuu farkulta :O

    VastaaPoista
  39. Ihana toi kasettikortti! Harmi ettei Aktialla oo mitään kivoja valmiskuvia kortteihin. Tilasin just uuden kortin, joka ei oo vielä tullut, siihen kuvaksi pistin omaottaman valokuvan ihan vaan puusta. Semmonen mustavalkoinen aika kontrastinen kuva. Perus - mutta Marilyn Monroeta ei saanut laittaa niin petyin enkä keksinyt muuta! :)

    VastaaPoista
  40. Itelläni on marimekko kuosinen;)

    VastaaPoista
  41. Minun kortista löytyy tuo "timantti", eli tuo ylin joka on tuossa kuvassa. :)

    VastaaPoista
  42. Oi, ompa kivoja noi uudet. Mulla on pankkikortissa jotain sinistä kuviota vaan, silloin ei OP:llä voinut valita niin monista erilaisista. Mulla vanhenee toi kortti syksyllä, joten pitääpä kattoa, saisko sitten uuden kuvan :)

    VastaaPoista
  43. UU mulla myös toi kasetti kuva kortissa! Sillon kun näin ton kasetti kuvan ekaa kertaa niin rakastuin ihan täysin. Se oli musta jotenkin retro. Oli siis pakko päästä vaihtaan kortin kuvaa. Sopivasti tuli sitten pankkiin asiaan, niin siinä oli oiva mahdollisuus vaihtaa se ilman tota 10€ maksua. Muah. Taktikoisin : D

    VastaaPoista
  44. Mulla on toi vasemman alakulman kuva. Kasettiakin harkitsin, mutta sitten päädyin tohon numerokorttiin. Nykyään, kun jollakin asiakkaalla on tuo kasetti, niin vähän ketuttaa, etten aikanaan sitä valinnut. Noissa korteissa on muuten yksi tosi huono puoli - niistä on tosi hankala lukea joko nimeä tai kortin numeroa, koska helposti mustalla pohjalla saattaa lukea se teksti mustala jne.

    VastaaPoista
  45. Omistan juuri tuollaisen kasettikortin:)..kaupan myyjät aina ihailee sitä:)

    VastaaPoista
  46. Noi on kyllä makeita! Tosin uusein just kesällä omani, op:n vanhan malliston piirroskuvalla joka on turkoosi. Sekin on ihana ja vaihto oli ilmaista, kun liitin plussat korttiin.

    Mut myyjänä tulee kyllä repeiltyä joskus asiakkaiden korteille. Karskeilla miehillä on joku orkidea :D

    VastaaPoista
  47. Voi hitsit, mä hukkasin korttini tos syksyllä mut eihä noita uusia kuvia oltu vielä sillo julkastu. Nyt mulla on OP:n kortti sinivihreillä kuvioilla. Oma kuva olis kyllä tosi kiva juttu, ei kyllä ihan oma naama mutta vaikka rakkaan kissani Jimmyn voisin korttiin ikuistaa :) Hurry up, OP!

    VastaaPoista
  48. Hii! :>
    mulla on toi numerot!

    VastaaPoista
  49. mun kortissa on kirjaimellisesti oma kuva kun taalla ne pankissa ottaa susta kuvan mika tulee siihen korttiin. ja naytan siina kuvassa ihan pinkilta virtahevolta. myyjilla on hauskaa kun ne nakee sen hirvio kuvan.

    VastaaPoista
  50. Ootte tosi ihania, teisrä saa iloa ja olette tosi hauskoja. Onneksi on tämä teidän sivu se on paras

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.