keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Isosti upeat!

No tänään se sitten kolahti, Helsingin Sanomat nimittäin. Oltiin joulukuussa haastateltavina Hesariin muutaman muun tytön tapaan ilmiöstä nimeltä Fat Acceptance.


1135252095886



Point Aleksin ihana Niina laittoi meidän hiukset ja Cindy meikkas, täytyy ehdottomasti laittaa noista mielettömistä meikeistä ja kampauksista erikseen kuvia, kun tuo sanomalehtipaperi syö niin paljon värejä. Aikamoista, oli vähän hassua nähdä oma naama noin isona, mutta hyvältähän me näytetään - eikö? ;)

Huom! Kattokaa mun kenkiä, ystäväni Emmi Malmström joka voitti Voicen kenkäsuunnittelukilpailun viime vuonna, lahjoitti nää mulle uudesta mallistostaan joka löytyy Andiamoista keväällä. Täytyy esitellä niitäkin tarkemmin, Emmi on nimittäin luvannut että päästään arpomaan myös teille pian yksi pari hänen mallistostaan, jei! :) Näiden popojen nimi on New York (kappas, että innostuin vielä enemmän) ja ne on oikeeta nahkaa, erittäin mukavat jalassa. LOVE THEM!

Lukekaa juttu täältä, tai tsekatkaa tämän päivän Hesarin D-liite!

Kuva: Katja Tähjä

39 kommenttia:

  1. Onnea tytöille! Tosin iso miinus noista kengistä.. aitoa nahkaa? Oon aika pettyny!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo teidän tämän sivuston "pääkuva"!!!!

    VastaaPoista
  3. Uuu, näytättepäs hyviltä :) Toi pepin tukkakoriste on ihana (mistä?!)!

    VastaaPoista
  4. Mahtava juttu, oikein asiallinen :) Pelkäsin vähän että millainen olisi toimittajan kanta asiaan, mutta eipä tuossa ollut näköjään oikein minkäänlaista mielipidettä suuntaan eikä toiseen. Pointsit siitä.

    Ja tuli kyllä tällekin läskille oikein kiva ja ylpeä olo tuosta! Toivottavasti vielä joskus on yleisesti hyväksyttyä tykätä itsestään, oli se kroppa millainen tahansa :)

    VastaaPoista
  5. What epäreilua, noi on just ne kengät mitä kuolasin blogissakin hetki sitten ja sulla on ne JO!!! Väärin väärin :D

    Mut söötti kuva, harmi etten saa käsiini hesaria :(

    VastaaPoista
  6. Ihan mielettömän hieno juttu! Te ootte aivan ihania, ja ihan mieletön inspiraation lähde meille muille ihanille pulleroille! :D Jatkakaa samaan malliin! Ootte kauniita! <3

    VastaaPoista
  7. Girls, You totally rocks!!!
    Kuva on tosi kaunis, näytätte ihan sairaan hyviltä siinä!

    VastaaPoista
  8. Voi ihanaa! mun päivä oikein pelastu kun näin teidän iloset naamat lehteälukiessa aamulla :) Äiti oli oikeen jättäny ton jutun auki mulle aamiais pöytään! "etkös sä näistä tytöistä tykänny?" :--) TODELLAKIN! ootte ihania ja upeita!

    VastaaPoista
  9. no tottakai te näytätte hyvältä! :D harmi ettei toi hesari tuu meille, kun täällä savossa asutaan, pitää käydä naapurilta lainaamassa <:

    VastaaPoista
  10. Oih!! Nuo kengät ovat iiiiihanat!!!

    VastaaPoista
  11. oottepa nättejä ! <3 toi juttukin oli just hyvä :)
    ja Mimmin kengät <3__<3 !!

    VastaaPoista
  12. Oi, ihanaa! Pitääkin mennä lukemaan juttu Hesarin sivuilta.

    Samaan yhteyteen pieni kummastelu: Bongasin tämän postauksen FB:stä, mutta Blogilista väitti ettei MTL blogi ole päivittynyt..? Johtuisiko tästä indiedaysiin muutosta vai mistä, mutta harmi koska itse aina bongailen tuolta Listalta päivitykset. Mutta onneksi satuin juuri tänään käymään FB:ssä. :D

    VastaaPoista
  13. Vau, tosi magee juttu! Ihan randomina vaan että toi Hesarin jutussakin haastateltu Hannele Harjunen on pitänyt mullekin luentoja yliopistolla...

    Niin ja noi kengät on kyllä kivat! Ois tosiaan mukava jos vaikka saisitte jossain välissä vähän esitellä sitä tulevaa mallistoa kunnolla :)

    VastaaPoista
  14. Ootte kyllä aivan upea ilmestys tuossa kuvassa!:)

    VastaaPoista
  15. Oli upea juttu :) Käsityöopemme oli leikannut jutun lehdestä ja laittanut seinälle esille, josta sen sitten pääsin lukemaan :)) Olette jotenkin niin ihanan positiivisia!

    VastaaPoista
  16. uujee, vähän siisti juttu! =)) ihanaa kun pääsitte esille.
    pepin hiuskoriste ja hiukset on niin siistit!

    VastaaPoista
  17. ihan mahtava kuva ja hyvä juttu!!

    VastaaPoista
  18. Ihana juttu ja upea kuva, jäi sellainen pirteä ja iloinen kuva kaiken kaikkiaan:) vaikka aiheeseen suhtaudun varauksella, en voi olla tykkäämättä tyylistänne, tsemppiä <3<3<3

    VastaaPoista
  19. Upea artikkeli ja upeat naiset!

    V-lehti on myös samalla asialla, eli omistanut meille muodokkaille naisille kokonaisen numeron :D

    http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/meikkivinkki/vinkit.shtml/vinkit_kauneus_on?1032175

    Ps. ja kiitos tästä blogista <3 ootte mahtavia (löysin teidät kun Maria mainosti)

    VastaaPoista
  20. Minäkin löysin tänne hesarin kautta. Hieno blogi! Aion tulla useamminkin.

    VastaaPoista
  21. Oon vähän aikaa teitä vasta seurannu, ja oon itsekin xl-kokoisena muodin/tyylin/kaiken kivan -ystävänä ehdottomasti sitä mieltä et ei ooo mitään parempaa luettavaa kuin teidän blogi! Siitä jos mistä tulee hyvä mieli & "voimaantunut" olo. Erittäin suuret onnittelut loistavasta hesarin jutusta suurelta (sanan kaikissa merkityksissä..) fanilta! Hyvin kirjoitettu juttu ja perfect kuva. (tahtoo kans tollaset tähtiviritelmät kaulaan!)

    Teidän blogi on varmasti yksi askel kohti parempaa & reilumpaa maailmaa. thanks.

    VastaaPoista
  22. Oi ihan mielettömän ihana stailaus! Mahtava toi Mimmin ilme :D

    VastaaPoista
  23. Oootte ihania<3 hei haluisitteko vinkata jotai muitakin Plus-zise blogeja? :)

    VastaaPoista
  24. ooi ootte niin kauniiiiiiiiiita ! <3

    VastaaPoista
  25. Oooh, noi New yorkit on niin kuolattavat! :9 Musta ne muutkin kengät olivat kyllä yli-ihania, joten terveisiä ystävällesi, että erittäin hyvin onnistunut mallisto ja täällä ainakin yksi innokas ostaja. Katselin noita popoja nimittäin Voicen sivuilta, eikä ollut hinnoilla pilattu! :)

    VastaaPoista
  26. Toisille menee vähän paremmin ku mulla :D Näytätte ihanan söpöille toisin kuin minä tänään ilmestyneessä paikallislehdessä!! Se ei onneks saavuta niin suurta yleisöä ku Hesari, mutta mun naama on siinä ihan kurpitsan näkönen ja kuvaajan taktinen alakuvakulma takaa leukapussin potenssiin kaheksan! Piti tulla vähän purkautumaan ja heti tuli parempi olo :) Ja ehkä mä nyt voin ajatella, että mun leukakin on isosti upee!!

    VastaaPoista
  27. Ite en tota artikkelia tänään kerennyt lukea, mut katoin ku äiti luki sitä ja rupes vaan höpöttää mulle jotain noista Mimmin kengistä. Btw, ne on tosi kivat, samoin kun noi Pepinkin, äitikin tykkäs :D.
    En ees tajunnu, että se artikkeli oli teistä, ennen ku tulin kattoo teijän blogia. Mut pitääkin kohta mennä lukee se :D

    VastaaPoista
  28. tiesin että mimmi ei oo korkkareitten vakkarikäyttäjä mutta ala harjottelle! lenkkarit ei aina passaa tunikoitten ja mekkojen kanssa. nii ja ootte ihania <3 mimmin ilme on huippu

    VastaaPoista
  29. Onneks joku oli jättänyt koulussa hesarin auki tosta teidän jutun kohdalta niin minäkin sen sain lukea, vaikka kotiin ei enään hesari tuukaan!:) Olitte siinä ihania! Esittelin teidät myös neljälle muulle tytölle jotka ei ollu aiemmin teistä kuullu, ''tässä on peppi ja mimmi ja ne on tosi cooleja'' :D

    VastaaPoista
  30. Indiehen siirron jälkeen ei oo kertaakaan päivittyny readeriin ja jos tulee suoralla linkillä sanoo et joku syöte uupuu???Onneks on face muuten tää olis jääny ilman ihania tyttöjä jo viikon ajan ;)

    VastaaPoista
  31. Ihana kuva! Saaks teist ikin kuvaa mis oisitte vihasii, ootteko koskaan vihasii :) Tätä blogii on kiva lukee koska ei oo ikin valitus juttuja <3 :)

    VastaaPoista
  32. joo tällasia uutisia oon kuulut, toivottavasti vika paranee pian! :(

    VastaaPoista
  33. no olisit esim. äsken nähnyt meidät kaupungilla kun kaks meikitöntä zombieta kulkee ympäriinsä aivan kärttysen näkösinä! ;) eli vastaus: kyllähän me ollaan joskus vihasii, mut ei me jakseta turhaan täällä valitella :)

    VastaaPoista
  34. Iso Design on yritys, joka suunnittelee ja valmistaa muotivaatteita
    ainoastaan isokokoisille.

    Oletko koskaan tuskaillut vaatekaupassa etsiessäsi oikean kokoisia vaatteita?

    Nyt sinulla on mahdollisuus saada kauniita muotiasuja mittojesi mukaan.
    Laadukkaita vaatteita juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan sekä edustusasuja.

    Ota meihin yhteyttä, Iso Design palvelee sinua mielellään!


    Yhteystiedot
    P. 044 0536121

    Kaksostentie 3 F 44
    00740 Helsinki

    http://www.isodesign.fi/

    VastaaPoista
  35. Hei tytöt, voisitteko laittaa myös tuon menaisten jutun nettiin? Asun tällä hetkellä muilla mailla, eikä siis ole mahdollisuutta ostaa ko. lehtä :)

    Ja pitää vielä kommentoida, mahtava stailaus päästä varpaisiin, ootte tosi nättejä!!

    VastaaPoista
  36. Luin Hesarin jutun, ja päätin käydä vilkaisemassa teidän blogia :)). Kun luin sen jutun, tuli oikeesti sellanen olo, että ihanaa kun te jaksatte näyttää suuntaa hyväksyttävämpään kauneuskuvaan!! Mulle itsellekin tuli sellanen olo et hei ei tartte koko ajan laihduttaa.

    VastaaPoista
  37. ei ehkä liity millään lailla postaukseen, mutta meillä koulussa oli sellane juttu että jokane sanoo jotain itestään ja muut nousee jos on samanlainen nii joku sano että tykkään urheilusta ja minä ja mun kaveri (kutsumme itteämme mursuiksi) jäätiin istumaan ko muut nousee. ei mitään repeilemisen aihetta :D

    VastaaPoista
  38. Voi ei peppi, mäkin haluan olla noin kaunis! oot niiiin säteilevä.

    Koska saadaan kuulla hääsuunnitelmista?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.