lauantai 9. tammikuuta 2010

Minäkin tahon muuttaa Kuopioon?


Kuten jo tiedätte niin joulun jälkeen meikäläinen lensi Kuopioon Mimmin luokse. Asuessani Joensussa kävin aina välillä Kuopiossa moikkailemassa Mimmiä, mutta nyt en oo aikoihin käynyt ja olinkin ihan fiiliksissä.



Mimmi tuli hakemaan mut lentokentältä ja ensin kävästiin siinä keskustassa nopeasti pyörähtämässä.. Minä tietty niin fiiliksissä, että kuvailin jopa navigaattoria..


Ja bussia ikkunan läpi..

Noh lähettiin nopeesti sitten ajamaan kohti ihanaa Janea, joka on Mimmin ystävä ja jonka oon tavannut muutaman kerran. Se on kyllä yks maailman sulosimmista tytöistä, hymyilee nimittäin AINA!


Ja se sitten yllättikin meidät, koska oli leiponu meille suklaamuffinsseja... MMMM! Ei varmaan tarvii erikseen mainita, että MTL oli vähän innoissaan?


Jaana askartelee koruja ja mehän vietiin Maria!llekkin Jaanan tekemä iso cupcake-kaulakoru jossa oli vielä Marian salamakin mukana. Päästiinkin vähän ihastelemaan neidon uusia tekeleitä, taisinpas yrittää vahingossa syödä jotain noista... outoa.


Tilasin jo itelleni ainakin noi mehujää-korvikset, mut nyt näitä kattoessani voisin tilata ehkä vähän enemmänkin, niiin herkullisia. :)

Jaanalta lähdettiin Mimmin vanhempien luokse ja minä tapasin sen perheen ensimmäistä(!!!) kertaa. Aatelkaa, että ollaan tunnettu jotain 7 vuotta enkä oo heitä aiemmin tavannut. Ne muuten asuu ihanalla maatilalla, olisin voinut jäädä sinne asumaan ikuisiks ajoiks, siellä oli niin rauhallista ja kaunista, ahh. MTL-äiti muuten on juuri niin ihana kuin voi vaan kuvitella... Niin ja arvatkaa kun se anto minullekki joululahjaks Marimekon Kaivo-lakanasetin ja sitten vielä ennen joulua lähetti joulukalenterin. Ihana!!!

Illalla lähettiin vielä Mimmin isin kanssa käymään niiden mökillä jossa en ollu myöskään käynyt aiemmin..


Mutta mihin haluan piannnn! Se oli täydellinen ja voin vaan kuvitella itseni kesällä köllöttelemässä laiturilla Kool Aid kädessä. :)


Pakkasneidot siellä laiturilla ihmettelemässä mihin avanto on kadonnut..

Laittelen lisää Kuopiosta juttua, se nimittäin oli niin kiva paikka ja Rukan jälkeen kerkesin vielä tutustua ihan siihen keskustaankin Mimmin opastuksella, joten voin esitellä paikkaa myös teille. :)

Toivon, että pääsen pian uudestaan Kuopioon ja etenkin sinne Mimmin kotiinkotiin, koska minä saan sieltä oman kummilehmän kuulemma. Entinen kummilehmäni Ulma teurastettiin ja nyt olisi aika saada uusi. :( Niin ja haluun tietty mennä katsomaan myös heidän uutta koiranpentua, joka syntyi juuri!! JEE. Helmikuussa kuulemma ehkä mennään.

Huomenna sitten kokeillaan siirtoa Indiedaysiin uudelleen, joten päästään vasta maanantaina postailemaan ja toivottavasti sillon sitten siihen uuteen osotteeseemme. Minä nimittäin oon jo ärsyyntynyt, kun tää blogger hävittää kuulemma hirveesti kommentteja, eikä keretä välttämättä edes näkemään niitä!

Ihanaa viikonloppua kaikille, tämä tyttö aikoo parannella itsensä terveeksi! :) Pus!

12 kommenttia:

  1. jee kuopioo! muuttakaa tänne vaan;)

    VastaaPoista
  2. Mistä noi teidän takit on ku haluisin jonkun lämpösen takin, mut ku mitkään kivat ei oo vie sopinu päälle:D nois näyttäis aika kivalle.

    VastaaPoista
  3. Oij, vähä odotan lisää Kuopiopostauksia:)

    ps. Olitteko menossa vankilalle? (navigaattorista päätellen...)

    VastaaPoista
  4. Niin ihania nuo Jaanan tekemät korut! :) Kyllä itsellekin kelpaisi

    VastaaPoista
  5. mistä noita korviksia saa ostettuu :)

    VastaaPoista
  6. Mistä tuollaisia herkullisia koruja saisi tilattua?

    VastaaPoista
  7. Miäkin haluan tuollaisia korviksia!namiiii

    VastaaPoista
  8. onpas hulppea mökki mimmillä ! :) ja tosiaan ihania noi korut, kelpuuttaisin kyllä itellenikin noista muutamat ! :p

    VastaaPoista
  9. Laittakaa vaan suoraan mulle sähköpostia delikalas@mymelody.com, niin laitetaan koruja tulemaan! :)

    VastaaPoista
  10. tervetuloa Kupioon :)

    VastaaPoista
  11. Melko hulppee mökki, kelpais mullekkin! 8)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.