keskiviikko 27. tammikuuta 2010

NAM

Eilen ehdittiin lounaalle Annan ja Nadjan kanssa Forumin alakerran ravintolamaailmaan. Nadjan kanssa imuroitiin kanarullat Habibista ja Anna ja Peppi huitaisivat Eerikin Pippurin pizzat huiviin.

En ollu koskaan syöny Eerikin Pippurin pizzaa, mutta Pepin pienen niskoittelun jälkeen sain maistaa palasen. Hyväähän tuo oli. Täytynee korjata tämä puute mitä pikimmiten...

SAM_1271

Anna ja Peppi siellä hymyssäsuin odottavat nälkäisinä.

Tapansa mukaan Peppi oli muuten laiminlyönyt aamiaisen ja aamupalaverissa Pepin mahan kurina meinasi viedä koko huomion :D Peppi oli jättänyt myös aamiaisen lisäksi puolet naamastaan meikkaamatta ja ryntäsi aamupaltsuun melko mielenkiintoisessa meikissä. No siinä sitten hienotunteisesti huomautin että mitä jos meikkaat toisenkin puolen otsasta ja toisen posken. Ja kysehän siis oli meikkivoiteesta... Niin kuka olikaan vailla Pepiltä niitä arkimeikkivinkkejä??? (Onnea vaan teille! ;D)

SAM_1277

Omaan annokseeni kuului salaattipöytä ja sehän oli jo alta yksikön imaistu. No siinä sitten ei ihan niin hymyissä suin odoteltiin kanarullaa.

SAM_1284

Rulla tohti saapua ja pääsinkin sen kimppuun. NAM!

Lounaan jälkeen suunnattiinkin Pepille taas pakkaustouhuihin. Voi video että sitä tavaraa vaan jostain sikiää!! (TOTUUS: Makasin peiton alla sängyssä ja puhuin puhelimessa koko ajan kun Peppi pakkasi epätoivoisena.)

Voi kumpa saatais tuo muutto nyt hoidettua!

38 kommenttia:

  1. Mun isä omistaa Eerikin Pippurin! :-) hyvä että maistui! :-)

    VastaaPoista
  2. Toi kanarulla on sairaan hyvää! :D

    VastaaPoista
  3. Joo me voidaan ihan koska vaan alkaa Eerikin Pippurin maskoteiks ;)

    VastaaPoista
  4. Nams, tulee vesi kielelle tuon kanarullan katsomisestakin:p

    VastaaPoista
  5. Mulla on nälkääää!!! Toi kanarulla on varmaan vaikka kuinka hyvää :D

    VastaaPoista
  6. Oih..nam, sunnuntaina sitte parantaan haavoja erikkiin:)

    VastaaPoista
  7. Ihan tuli nälkä tätä postausta lueskellessa! Ja mistä on muuten Pepin söpö rusetti?

    VastaaPoista
  8. moi kertokaa miten teillä kestää kasvojen iho noin hyvässä kunnossa ?? Paljastakaa salaisuutenne ! Kenties joku tosi hyvä puhdistus aine? Ja miten mimmi on noin ruskettunu aina ? Ootte muuten aika wwau :))

    VastaaPoista
  9. Eerikin Pippuri on aivan mahtava paikka kyllä C:
    Siellä on asiakaspalvelu kohdillaan!

    VastaaPoista
  10. No morjes. Kasvoista pitäis tuo postaus saada aikaseks, kyl se tästä...

    En mä oo ruskettunu, tai ei ainakaan oo enää lokakuun Intian reissulta varmaan mitään väriä enää jälellä :( tämmönen vähän perus tummempi ihonväri vaan.

    VastaaPoista
  11. TE BOIKOTOITTE MUA KAIKKIA MUITA VAAN NÄÄTTE VIILLÄN RANTEET :(

    VastaaPoista
  12. Ootteks vaa kamui vai enemmän ku vaan kavereit? Ei oo pakko vastata jos on tosi henk.koht. tuli vaa mielee ku avasin tän blogin ekan kerran. Ootte ihanii! Anna on myös ihana!!!

    VastaaPoista
  13. TÄHÄN ALKUUN AJATTELIN vaan kertoo, ETTÄ OLETTE AIVAN MAHTAVIA! Teidän blogi saa aina niin hyvälle tuulelle! En vain tajua miten joistakin voi lähteä noin paljon positiivisuutta ja energiaa! Jatkakaa samaan malliin ja oikein hyvää kevään odotusta Mimmi ja Peppi!!:)

    VastaaPoista
  14. Ää nyt tuli kauheee nälkä ! :D

    VastaaPoista
  15. Missäs Peppi on töissä? Ku en oo bongannut mitään mainintaa

    VastaaPoista
  16. Heppulrei! Piti jo eiliseen postaukseen laittaa kommenttia, mutta se sitten vähän jäi (innostuin tilaamaan Lazy Oafilta ♥)Mutta ASIAAN! Oli mahtavaa kuulla kuinka sä kehuit niitä mun tekemiä koruja :DD toivottavasti ne on SUPER!mieluisat ja ihanat ♥


    haleja ♥ HvD

    VastaaPoista
  17. Oon tehnyt yritysmyyntiä jo pidempään, nyt kuitenkin More To Love työllistää suurimmaks osaks. :)

    VastaaPoista
  18. Hmm mistäköhän se on? En muista :O ehkä H&M lastenosasto tai ööö Gina Tricot tai Only. En enää muista kuollakseni :((

    VastaaPoista
  19. Haha no kuule me ollaan ihan blogisiskoksia aka hyviä ystäviä ja molemmat kiinnostuneita vain miehistä! :) Kiitos <3

    VastaaPoista
  20. heippa peppi ja mimmi,


    huomasin yhden jutun tossa aiemmin ja ajattelin tuohtuneena tulla tänne tuskailemaan! hoksasin nimittäin, että puututte siitä indiedaysin kaikki-bloggarit-rivissä-mainoskuvasta kokonaan!

    sanokaa, että siihen on joku hyvä selitys, eikä vaan se, ettei paksut mahtuneet mukaan kuvaan!! hermostutti niin teidän puolesta, kun aattelin miten tää muotiblogimaailma on kuitenkin niin kilokeskeinen ja ulkokultainen, että kyllä pari muotobloggaajaa kirjoitella saa, mutta mainoskuvaan ei pääse kuitenkaan! GRR! (suokaa anteeksi jos keuhkoan suotta ja siihen onkin jokin ihan normaali selitys!)


    grr-terkuin,
    aura

    VastaaPoista
  21. Heippa Aura! Tilanne on kuule se, että me puututaan koska me ei oltu ollenkaan noissa kuvauksissa sillon. :) Mimmi oli Intiassa ja minä taisin olla kipeenä, joten me puututaan sitten kuvistakin! :D En usko, että meidän painolla on mitään tekemistä tuon asian kanssa.. ;) Eikä meitä ihan oikeesti haittaakkaan ollenkaan ettei olla siinä mukana! :D

    VastaaPoista
  22. oijoi pakko udella et mist noi aivan järkyttävän ihanat seeprakuvioisit (?9 rillit o? :) rakkautta ensisilmäyksellä :D

    p.s hintaki ois kiva tietää :)

    VastaaPoista
  23. Ne on Spirit Storesta joskus syksyllä ostettu ja makso 15e :)

    VastaaPoista
  24. heips taas :D mulla on samantyyppiset lasit, tosin aurinkolaseina ja ne on Lindexistä :D et jos yhtään autto, oli pakko ilmottaa ettei kukaan tuskissaan kärvenny kun ei saa just täytteellisiä laseja ://

    VastaaPoista
  25. RANTEET VEDÄN AUKI!!! VANNON!!!!!! Ens viikolla voitteko tulla vaikka tänne :( Leivon jotain hyvää ja terveellistä (lähinnä hyvää) ja voidaan leikkiä mun tankotanssitangolla. Mun äitikin leikki siinä tänään perhosta :DDDD

    VastaaPoista
  26. "mutta Pepin pienen niskoittelun jälkeen sain maistaa palasen." Haha,huippu :D

    VastaaPoista
  27. JOO SOPII! toivottavasti tanko ei katkee 8)

    VastaaPoista
  28. Miks kaikki löytää tollasii hienoi isoi rusetteja ja mä en :'(

    VastaaPoista
  29. olisi ihanaa, jos joskus voisitte toteuttaa jonkun kilpailun tai postauksen, jossa stailaisitte jonkun lukijan more to love -hengessä! :D

    VastaaPoista
  30. hei mun on pakko kysyy ku on mietittäny....oooteko te lesboja?=) en haluu mitenkään tunkeilla:)

    VastaaPoista
  31. Hei Mimmi ja Peppi!
    Mulla on teille päivän biisi vinkki ;) Saattaisitte diggailla sellasta biisiä kun B.o.B feat Bruno Mars ja biisi on Nothing On You. Ainakin Youtubesta löytyy, ellette oo jo kuullu sitä!
    Ihanaa viikonloppua teille molemmille!
    -Nelli

    VastaaPoista
  32. oonko sokee ku ei se behnfords oo WTC ostarissa? ainakaan siinä ginan ja vero modan lähettyvillä? teiltä on helppo kysyä kun tiedän että vastaatte kiitos :)

    VastaaPoista
  33. Siis Anna varsinki on hymyssäsuin... Miten te saatte joka päivältä musta niitä saakelin ruokakuvia otettua?:D

    VastaaPoista
  34. Heippa tytöt!
    Innostuin vasta tuossa viime viikolla lukemaan teidän blogia, ja ihan vain siksi koska en tiennyt tästä aiemmin. Piti sitten ihan lukea kaikki teidän vanhatki jutut ja mulla oli kyllä tosi hauskaa. Mimmin videopostaukset on superhauskoja! Ootte tosi söpöjä ja teillä on aina tosi kivat vaatteet! Huono vaan et aina tulee nälkä katellessa näitä ihania ruoka-annoksia!
    Oikein mukavaa tulevaa viikonloppua!! :)

    VastaaPoista
  35. Aattelin vaan kertoo että ainakin Seppälästä löytyy aikalailla just tollasia rusettipantoja (: En tiedä onko Pepin rusetti sieltä mutta ainakin on tosi samanlainen.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.