tiistai 12. tammikuuta 2010

Maria meidän silmin!

Monet on toivonu paljon meiltä kuvia Maria!n kulisseista ja nyt aateltiin jakaa teidän kanssa muutama. Meidäthän siis kutsuttiin ohjelmaan herkuttelemaan ja jutskailemaan kaikesta kivasta ja oltiin siellä 16.12.2009. Oltiin saatu pyytää paikalle meille tärkeitä tyyppejä ja siellä olikin mun perhettä, Mimmin työkavereita ja sitten meidän molempien ystäviä. Eli kuten ohjelmassa sanoin, kaikille oli maksettu niistä hurrauksista.. ;)

SAM_0757

Tässä poseerataan yhessä ennen suoraa lähetystä!

SAM_0765

Ihana kampaajameikkaaja Sumi hiplailee Marian paljettimekkoa. Sumi on mm. Stellan vakkarikampaaja ja on laittanut meidät myös esim. Miss Mixin kuviin, joita näätte (ja me nähään) sitten lehden ilmestyessä loppukuusta.

SAM_0762

Paikalla oli myös ihana Prince Of Assyria joka otettiin kans syleilyyn. Se oli kuitenki aika sellanen hiljanen ja vetäytyny kokoajan :(

SAM_0768

Maria opetteli sydämen, kun sillä oli niin paljon rakkautta ympärillä. Myös Lauri oli aika innoissaan meistä...

SAM_0770

Niin innoissaan, että se heitti paidan pois.. Pitää seurata tulevia lähetyksiä, luultavasti ton Maria! -tekstin tilalle nimittäin ilmestyy MTL PEPPI JA MIMMI? Me ei oltu mitenkään innoissaan, kuhan näyteltiin...

SAM_0756

Käytiin kuitenkin viemässä Prinssille tollanen herkkukassi joka jaettiin myös kaikille yleisössä olleille. Eihän me nyt voida mennä yksin herkuttelemaan, joten vietiin kaikille vähän esim. namia Behnford'silta.

4194785403_421e1c3718_o

Varastin Arezilta kuvan mitä pussi sisäls: Sipsejä, mun lempparisuklaata, namia, The Body Shopin tuoksunäytteitä (on muuten ihan meijän lempparituoksu myös, käytetään tota molemmat), 4R tajuhyvän hiuspuuterin joka levittyy ja sitten ihanaakin ihanemman Manboyn sinkun! Aika kiva paketti vaikka ite sanonkin..

Lähetys oli tosi hauska kokemus, studio paaaljon pienempi ku oltiin osattu kuvitella ja Paavo oli kyllä yks liikuttavimmista tyypeistä ikinä. :) Harmittaa edelleen, että se Jyrki katos kinkkuinensa samantien, vaikka oli luvannu antaa meille niitä mukaan. :(

Kiitos kaikille jotka kannusti meitä, meitä nimittäin jännitti näääääääin paljon! :)

25 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Varmaan kiva kokemus!

    VastaaPoista
  2. Jee:) En yleensä kato Maria-ohjelmaa, kun en jotenki jaksa sitä, mutta tällä kertaa oli pakko kattoa ja tuli tosi hyvä mieli pitkäksi aikaa kun katteli teitä:)

    VastaaPoista
  3. Näin teidät siinä maria ohjelmassa ja sain tietää teistä ekaa kertaa. ootte tosi symppiksiä ja aitoja naisia. Kymmenen pistettä ja papukaija merkit !! :)

    VastaaPoista
  4. Hei! Tää ei liity nyt tähän postaukseen mutta kiinnostaa, että tuleeko sulta mitään ens kesän häihin liittyviä postauksia? Iteki oon menos naimisiin ni ois kiva kuulla sunkin suunnitelmista!

    VastaaPoista
  5. hei siiiiistiä,, nuo herkut näyttää NIIIIN hyviltä! ja te kans;) uus banneri on ihan sairaan ihana<3

    VastaaPoista
  6. mis toi behnfords siajitsee? tarkat ohjeet et löytää perille

    VastaaPoista
  7. Mikä tuo hiusPUUTERI on? Never heard :O

    VastaaPoista
  8. Mimmi sää oot ihana tossa kuvassa, jossa ootte Laurin kanssa!

    VastaaPoista
  9. tossa 3 vikassa kuvassa minne se pepin käsi on eksynyt!rakastan teitä<33333333333

    VastaaPoista
  10. tiiättekö et mitä toi hiuspuuteri maksaa? ja mistä sitä voi ostaa? (:

    VastaaPoista
  11. Oisin kyllä vähintään yhtä touhussa kuin te jos pääsisin Laurin kainaloon! Pyörtyä pöksähän pelkästä ajatuksesta :) Mutta olitte Mariassa ihan supereita ja Maria on mielettömän huikee nainen. Se jos joku pistää haastateltavat tiukille. TYKKÄÄN!

    VastaaPoista
  12. Mulla on kans toi hiuspuuteri ja se on PARAS. hiiteen kaikki tigimömmöt, toi on ykkönen. ;)

    VastaaPoista
  13. Sai kyllä nauraa kun Sukula tuli kinkkuineen! Olitte parhaat vieraat! :)

    VastaaPoista
  14. Aivan mahtava blogi ! Eksyin blogiinne vahingossa, kun tuli super tylsää töissä. Bloginne parissa vierähti kivasti yövuoro muuten liian hiljaisessa paikassa. Luin kerralla koko blogin läpi 8)
    Nyt aamukahvin keittoon ja kotiinpääsyä odottelemaan. Enään 2tuntia töitä ! KIITOS !:)

    VastaaPoista
  15. Oliko Mariassa joku ulkopuolinen stailaaja? Mielestäni ne (oliko Ivanan) mekot eivät olleet ihan kaikkein parhaimmat... (mielipide), Hesarissa olette oikein söpöjä ja vaatevalinnat on nappiin!

    Kiva blogi. Kiitos.

    VastaaPoista
  16. Näytitte hyvältä Hesarissa tänään :) myöhästyin töistä ku piti keittää oikein kahvit ja tehdä marmeladileivät, ku luin sitä juttua.

    VastaaPoista
  17. Hei onkohan tuota teidan patkaa viela missaan youtubessa tai muualla (en oo loytanyt), kun ei nay nelosen sivuilta ulkomailla...... Toivottavasti joku jossain vaiheessa laittaa.

    VastaaPoista
  18. Mä oisin napannu ton Laurin mukaan, se on sairaan hot:D!

    VastaaPoista
  19. oi oi, maailman parasta suklaata ja nyt tiiän mistä sitä saa suomesta!! AERO <3 nami. kiiitti ü

    VastaaPoista
  20. Lauri on ihku, se varmasti olis halunnu meidän mukaan kyllä, mut ei otettu! ;)

    VastaaPoista
  21. Teil on kyllä tosi mukava blogi! :) Mä en lue yleensä ikinä tyyli / muotiblogeja, mutta tätä jaksoin selata pitkän tovin.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.