lauantai 23. tammikuuta 2010

Haluan tukkaa!

Täällä puhuu Peppi More To Love joka on tänään katellut paljon vanhoja kuvia, pessyt pyykkiä, yrittänyt pakata ja toivonut, että ulkona on kesä kun pitää lähteä Unon kanssa lenkille. :)

Vanhojen kuvien myötä oon miettinyt hiuksiani ja mitä haluaisin niihin seuraavaksi kun istahdan kampaajan tuoliin. Mä en yleensä mieti ollenkaan tällasia asioita, koska annan aina meidän kampaajalle vapaat kädet, mutta nyt jo viimeksi puhuin Niinalle, että haluisin hirveesti pidennykset. Siis niinku oikeet.

IMG_9369

Kesällä mulla oli kuukauden verran teippipidennykset päässä, mutta ne oli tosi huonoa hiusta jonka tilasin jostain briteistä (aattelin et pääsen tosi paljon halvemmalla) ja meni samantien ihan takkuun vaikka hoidinkin niitä paljon ja oli kamalat. Sitte revinki ne pois omin käsin suosiolla ja päätin, että seuraavalla kerralla panostan koska kyse on kuitenkin hiuksista joiden sanotaan olevan ihmisen kruunu.

IMG_8306

Näissä kuvauksissa syksyllä mulla oli ensimmäistä kertaa päässä clip onit, eli tuttavallisemmin klipsipidennykset jotka vaan napsastaan kiinni omaan hiukseen, pidetään päässä ja otetaan ennen nukkumaanmenoa pois. Helppoa ku mikä, ihastuin oitis. Nää Starlocks klipsipidennykset on kotosin Hairiumista jota mulle oli kehuttu sillon jo todella paljon. Sieltä saa laadukasta hiusta ja vaikka hinta onkin korkeempi kuin esim. tuolla Briteissä, niin kyllä vaan se laatu on ollut myös aivan toista luokkaa.

IMG_4112

Oon tykänny noista, koska niitä voi kiharrella ja laittaa ihan miten vaan ja niillä saa nopeesti sen pitkän tukan, mutta sitteku se rupee ahdistaa ja haluu pitää lyhyttä, ni ne saa myöskin yhtä nopeesti pois. Mä oon yrittäny hoitaa noita, että pysyvät nätin näkösinä ja mulla onkin nimenomaan pidennyshiuksille tarkotettu harja, shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Mimmi kampaajana aina vahtii, että niitä tulee hoidettua ja yleensä selvitänkin ne nätiks ennen nukkumaanmenoa.

IMG_1139

Nyt Indiedaysin avajaisissa mulle laitettiin toiselle puolelle paljon tukkaa ja se krepattiin. Mullahan leikattiin hetki sitten toinen puoli ihan lyhyeks, mutta kaipa siihenkin sais noita jotenkin kiinnitettyä jos tahtois. Mun täytyy myöntää, että oon aika tumpelo näiden kanssa nimittäin aina vähän miten sattuu tungen ne päähän, vaikka niihin olis kai joku looginen järjestyskin. Mulle on kuitenkin tärkeintä, että klipsit ei näy ja tukka näyttää hyvältä. :D

Nyt kuitenkin haluisin ehkä _oikeet_ pidennykset itelleni, vaikka tääkin järjestely on sopinu mulle oikein hyvin ja erityisesti just noissa kuvauksissa ja muissa nää klipsit on ihan lyömättömät. Voisittekohan te suositella mulle jotain hyviä tekniikoita ja antaa vinkkejä liittyen pidennyksiin? Enää en sorru siihen ulkomailta tilaamiseen, hintaero ei oo niin suuri että se korvais laatueron ja mä aion kerrankin olla fiksu, joten hankin hiukseni Suomesta!

34 kommenttia:

  1. Kävin äsken ostamassa Miss Mixin vain teidän jutun takia. Ootte ihania <3

    VastaaPoista
  2. Katoin sillon kun noi Indiedays-kuvat tuli Facebookkin ja muihin blogeihin että kyllä sulle sopii pitkät hiukset tosi hyvin! Aattelin että wow, tollasen pehkon kun sais itekkin niin oisin very happy. Että kannattaa todellakin laitattaa ne oikeat pidennykset! :)

    VastaaPoista
  3. Olet Peppi aivan älyttömän nätti. Näytät ihan mallilta tai missiltä. Halusin vaan tämän kertoa:)

    VastaaPoista
  4. Ihana toi kolmas kuva!Näytät tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista
  5. ihana toi kolmas kuva ! teillä on molemmilla niiiin ihanat hymyt ettei tosikaa :) pidennyksistä sen verran, että jos oikeasti haluaa panostaa niin kyllä sineteillä laitetut pidennykset on se juttu ! siis melkeen huomaamattomat, vaikka pitäis hiuksia kiinni ylhäällä ja niin luonnollisen näköset mun mielestä ku tekohiukset olla vaan voi. niistä joutuu kyllä sitten maksaan tietty, mutta ihanat ne silti on ! monella kaverilla on kyseiset ja ihastelen niitä aina, itsellä onneks ei tarvetta , muutenki jo liiaksi hiusta päässä ;p hyviä hiuspäiviä teille, xx !

    VastaaPoista
  6. Mää oon luullu näistä teijän blogikuvista, että sulla ois aika pitkä tukka oikeasti. Siis että noihin kuvauksiin ja muihin ois vaan laitettu vähän lisää tuuheutta tms. Eli kyllä pitkä tukka sopis sulle superhyvin. Millanen sulla sitten on ihan oma tukka?

    VastaaPoista
  7. osaatteko vastata, että miten voin seurata tätä teidän blogiannne sillein, että ilmoitukset uusista teksteistä tulee bloggerin lukemistoon ? ennen onnistui sillätavalla, kun olin lukija jo ennen indiedaysiä, mutta nyt tein uuden tunnuksen ja pitäisi saada bloggeriin ilmoitukset teksteistä, voisitteko kertoa miten ? :)

    VastaaPoista
  8. mitä noi clip-onit maksaa? :)

    VastaaPoista
  9. Ehdottomasti teippipidennykset!! Ne on ihan parhaat, pystyy uusio käyttämään ja on huomaamattomat hyvin laitettuna. Itse kampaajana mulla on ollu kaikki maholliset pidennykset ja teipit on ollu parhaat! Tällä hetkellä en muita pidennyksiä enää teekkään ja asiakkaatkin on ollut todella tyytyväisiä noihin teippeihin. :) Haen hiukset aina ja ainoastaan Heinilästä, ja se sijaitsee Helsingissä kasarmikadulla!

    VastaaPoista
  10. Ehdottomasti teippipidennykset!! Ne on ihan parhaat, pystyy uusio käyttämään ja on huomaamattomat hyvin laitettuna. Itse kampaajana mulla on ollu kaikki maholliset pidennykset ja teipit on ollu parhaat! Tällä hetkellä en muita pidennyksiä enää teekkään ja asiakkaatkin on ollut todella tyytyväisiä noihin teippeihin. :) Haen hiukset aina ja ainoastaan Heinilästä, ja se sijaitsee Helsingissä kasarmikadulla!

    VastaaPoista
  11. mmm ne oikeet pidennykset vois olla aika makeet (--:
    mut hei muuten, onks lisää musapostauksii tulossa ? koska ne on huippuja. rakastuin the megaphone statettiinki ihan täysillä kiitos sen yhen postauksen :--D ainii joo kommentoin ekaa kertaa jeejee joten moi oon linda ja tykkään teistä ja teijän blogista ihan super paljon koska saatte mut aina hyvälle tuulelle (---: hihi

    VastaaPoista
  12. hiustenpiudentäjä24. tammikuuta 2010 klo 1.31

    Heippa!

    Mahtava blogi! Vinkkinä sen verran kun noita pidennyksiä on tullut tehtyä, että ainakin osa hiuksista kannattaa laittaa ompelutekniikalla. Eli siten, että hiukset letitetään hiuspohjaa pitkin ranskanletille, siis tosi pienelle, ja hiusnauha ommellaan lettiin kiinni. Nauhaa voi sitten käyttää uudelleen kun koko pidennystä uusataan. Tämä on hyvä tehdä ainakin taakse ja sivullekin, jos omat hiukset on kyllin paksut ja peittävät. Päälle voi sitten laittaa sineteillä. On kestävä ja hyvännäköinen. Joskus sinetit murtuvat ja irtoilevat, nämä ainakin pysyvät. Toivottavasti saat kivat pidennykset! ja tsemppiä kevääseen teille molemmille!

    VastaaPoista
  13. heii! oon pitkään jo lukenut tätä teijän blogia! :) ja mahtava kyllä onn! voisitteko laittaa tänne teijän vanhoja kuvia? niinku vaikka teinivuosilta? kiinnostas nähä :) <3

    VastaaPoista
  14. moikka! suosittelen simply natural sinetti pidennyksiä, niiten sivuilta näkyy jälleenmyyjät, stage 11 on paras ja siellä suunnitellaan hiukset just sulle ja suunnitellaa ja värjäillää tarpeen mukaan!

    VastaaPoista
  15. Oon seurannu teän blogia jo puol vuotta ja nyt sillä alkaa olla jo ihan hauskoja vaikutuksia. :D Näin nimittäin unta että olin teän ihanaisten kanssa menossa jumpalle! :D Ei sillä etteikö se olis kivaa tai muuta, mutta itseltäni se olis melkonen suoritus mennä semmoseen paikkaan. :D

    VastaaPoista
  16. sulla on yhet kauneimmista kasvoista mitä oon koskaan nähnyt :)

    VastaaPoista
  17. Tässä aiemmin joku kehui sinettipidennyksiä. Voi olla, että ne jollaikin toimii tosi hyvin, mutta voin kertoa yhdestä kaverista joka otti sinetit kun ne tuli markkinoille. Sinetti kiinnitettiin ainakin silloin tulikuumalla liimalla omaan hiukseen, joka jo itsessään vahingoittaa hiusta, mutta kun liimaa oli laitettu jonkin verran oli kaverini saanut allergisen reaktion ja päänahkaan tuli rakkuloita ja tukka piti leikata aivan siiliksi jotta päänahka voidaan hoitaa. Tämä toki todella harvinainen, mutta mahdollinen tapaus. Itselläni on ollut klipsit yli 3 vuotta, ja uusia täytyy hyvinpidettyjä klipsipidennyksiä n. 8 kuukauden välein. Ja plussaa suihkussa käynnin helppoudesta! En siis tällä halua ollenkaan painaa maahan sinettipidennysten kannattajia :)Mutta vielä, että rapunzel of sweden myy tosi hyvälaatuista hiusta, kannattaa käydä kattomassa :>

    VastaaPoista
  18. Itsellänikin on tukkaprojekti odottamassa. Kyllähän tytöllä pitää iso tukka olla. Kunnon pidennystä kehiin vaan! Ja aitoa hiusta tietenkin. Itselläni on rastat, niihin onkin vuosien varrella kertynyt paljon lisähiusta vaan ei yhtään ylimääräistä.

    VastaaPoista
  19. Todellakin sulle sopis tosi hyvin pitkät hiukset! :)
    Ota ihmeessä pidennykset!

    VastaaPoista
  20. peppi esittele sun arkimeikki, et mitä käytät ja miten ja silleeen:) ooot aivan jumalatar tossa kolmannessa kuvassa, mun mielestä sun pitäis todellakin laittaa ne jatkot päähän:) oooot niiiiin kaunis!!

    VastaaPoista
  21. hellou, haluan että paljastatte nythetipaikalla miten ihonne pysyy noin hehkuvan loisteliaan energisen upeana??? what i can do to get that kind of face!?

    VastaaPoista
  22. Minkä hintaset noi B*LONGin clip on pidennykset on? :)

    VastaaPoista
  23. Ähhhh. Älä peppi yhdy muihin muovisiin kauneudentavoittelijoihin, olet ihana tuollaisena. TEKOkynnetkin ovat henk. koht minulle liikaa, mutta että TEKO hiukset, mikä ihme nykynaisia vaivaa? Kaikkia tekolisäkkeitä on yht'äkkiä alettu pitää "luonnollisena", varteenotettavana vaihtoehtona. "Katsokaa mun uudet hiukset tuli dreamhairista, nyt mulla on uus ihana tukka<3" HALOO se ei ole sun tukka!!! Se on TEKO lisäys joka on erinäisin keinoin kiinnitetty osaksa sua, ja se täytyy vaihtaa tai korjata parin kk. päästä. Luulen ettei pojatkaan syty kun romanttisesti treffeillä halaillaan ja silitellään ja oho.. hupisis, pojan sormet juuttuivatkin kiinni sun päässä oleviin TEIPPEIHIN?! C'MOON ihmiset ihan oikeasti, onko 10 vuoden päästä hiuslisäkkeiden tilalla kasvojenkohotus tai leuan rasvaimu? Haluatteko oikeesti näyttä Heidi Montageila?

    VastaaPoista
  24. Hei!
    Itelläni on ollut pidennykset parin vuoden ajan ja en selviäis ilman! Mun pidennykset on tehty sinettimenetelmällä ja oon tykänny niistä tosi paljon, ne on tosi luonnollisen näköset ja helppo laittaa. Hiukset oon kampaajan kautta tilannu ja ne simply naturalin. Hiukset on aitoa hiusta ja todella korkealaatuiset. Lähes kukaan ei oo ees huomannu että mulla on pidennykset!

    VastaaPoista
  25. Itelläni on ollut sinetit (ihan hirveät, laatu aivan pas*a ja kampaaja hitusen ammattitaidoton niiden sijoittelussa ja laitossa) ja nyt on, paska mäihä ilmeisesti mulla, teipit mitkä nekin aivan hirveää laatua :D Nää oli vielä pakkauksessaan ja päässäkin upeat ennen pesua, jonka jälkeen laatu muuttui aika kertaheitolla hampuksi. Ohjeita noudattaen tietty pesin ja hoidin että siitä kyllä ei ollut kyse jottako olisin ite pilannu ne, plus että kampaajani sanoi myyjien usein käsittelevän huonomman hiuksen silikonipitoisella viimeistelyaineella, mikä sitten peseytyessään pois paljastaakin karun totuuden. Sitten myyjät voivat vedota siihen, että mitäs teit jotain väärin pestessäs tai käytit vääriä aineita, vaikka itsessä ei olekaan vikaa vaan ihan yksinkertaisesti myytiin paska hius. Mua kyllä nyt alkujärkytyksen jälkeen (että ei nyt helvetissä voi toistamiseen käydä samaa juttua) alkoi jo naurattaa koko pidennystouhu, tiedänpähän jatkossa olla tyytyväinen omaan reuhkaani ja lopettaa prinsessatukasta haaveilun :) Ja teille jotka varmasti vakuuttelette kohta että kyllä sitä hyvääkin tukkaa löytyy; tiedän että näin varmasti on. Toivottavasti itse saat Peppi upean pehkon ja sitä on varmasti ilo sitten kadehtien seurata näin läppäriltä käsin :) !

    VastaaPoista
  26. Jos Mimmil on tukkukortti niin tilaa hiukset sieltä ja kiikuta ne kampaajalle kiinnitettäväksi. säästyy satoja euroja.

    VastaaPoista
  27. Larpeissa on käytetty keinokuitusta tukkaa usein että saadaan mahtavia kampauksia. Me on itte väkerretty ne klipseihin ja sitten kiinnitetty vaan kasalla pinnejä. Oma suosikkikampaukseni - jonka tein kaverille - oli sellanen. Oma väri oli hyvin lähellä kuidun väriä ja sitten piilotettiin sitä rajaa vähän eleganssineilikoilla. Oli muuten tosi makea! Nämähän on nyt tietysti vaan väliaikaisia kampauksia ja kuitu on yleensä uusiokäytössä jonkun rastoista tai pikkuleteistä, eli meitä ei haittaa jos ne menee pilalle. Mutta niitä pystyy kihartamaan kietomalla ne vaikka raudan ympärille ja kastamalla kuumaan veteen. Ihan näin vinkkinä jos joskus haluaa superväliaikaisen kampauksen eikä haittaa jos tuote menee samalla pilalle.

    Ja hei, plussaa Suomesta ostamiselle, tukekaa suomalaista yrittäjää etenkin näin lama-aikana! Plus ei tule kuljetussaasteita!

    VastaaPoista
  28. Hmm, miksiköhän minun ASIALLISTA ja RAKENTAVAA kommenttiani jossa kerroin oman mielipiteeni hiustenpidennyksistä ei julkaistu?

    VastaaPoista
  29. kaikki on julkaistu, me ei nimittäin deletoida kommentteja ellei sitten vahingossa ole mennyt näppäimet väärin, pahoittelut :(((

    VastaaPoista
  30. Asiasta näin sukkahousuihin, näytät kolmannessa kuvassa ihan Jenni Vartiaiselta..

    VastaaPoista
  31. siis EI IKINÄ sinettejä!!! :( mun 460 € meni great lenghtseihin "sijottaessa" täysin hukkaan, eikä sitä takkupesäkettä jaksanu 2kk pidempään.

    VastaaPoista
  32. Mulla on ollut kaksi kertaa aitohius-pidennys. Kävin ostamassa tukan (n.90e) ja liimaa (n. 15e) Dimorasta Yrjönkadulta Hesasta ja kampaaja liimasi omaan tukkaan. Ostamani hiuspuntta on oikeaa tukkaa, mutta ilmeisesti hiussuomuista osa on väärinpäin, joten melko nopeasti (2 vkoa) latvat menevät huonoon kuntoon. Mun tukassa liimasinetit on pysyneet todella hyvin ja on ollut oikein luonnollisen näköinen. Ainoa miinus ettei voi tehdä jakausta keskelle päätä, kun sinetit näkyvät. Kampaaja on poistanut sinetit ja kyllä siinä on omaa tukkaa saanut jonkin verran uhrata, mutta mulla liima pysyykin vähän liian hyvin, yksikään sinetti ei irronnut käytön aikana. Lämpörullia olen käyttänyt, suoristusrautaa etc. ei mitään ongelmia. (Auttaa siihen latvojen huonokuntoisuuteen..)

    Koska olen ohuttukkainen niin pidennys on jotain aivan ihanaa kun pituuden lisäksi saa paksuutta myös. Varmasti tulen ottamaan pidennykset jatkossakin, mutta koitan etsiä laadukkaampaa aitohiusta (jossa kaikki suomut oikein päin). Pidennyksestä en ole valmis maksamaan juuri 200 euroa enempää, joten saapi nähdä löytääkö haluaamaani tukkaa halvalla jostain. Multa tukkaa siis lähti poisottaessa (kyllä sitä jäi tarpeeksi, mutta oheni kyllä) joten leikkasin viime setin (2 pidennykset putkeen) jälkeen vaihteluksi lyhyen mallin (en klania, ei ole mitään kaljuja kohtia tms) ja kun tämä tästä on kasvanut sopiviin mittoihin, niin eiköhän se tukka taas miehen iloksi päähän tule...

    VastaaPoista
  33. Ostin 40cm laineilevat kokopään aitouhiusklipsipidennykset brittiläisestä nettikaupasta: http://www.hairtrade.com/index.php/cPath/92_30_39 Hintaa tuli postikuluineen 80 euroa, ja mulla on kyllä kestänyt ne koko vuoden hyvässä kunnossa. Harjaan kevyesti läpi ennen käyttöä ja jälkeen. Body wave -hius sopii täydellisesti luonnostaan taipuisaan tukkaan. En ole kyllä pessyt hiuksia, sillä kuulemma laine voi suoristua, enkä käsitellyt juurikaan.

    Itseasiassa vielä on toinen puolisko tuosta hiuskasasta täysin käyttämättä, että hyvä investointi, jos ajattelee, että kestää vaikka sen kaksi vuotta hyvänä. Suosittelen!

    Teippipidennykset koen vaivalloisemmiksi, kun juurikasvua pukkaa nopeaa tahtia, eikä ole varaa kokoajan käydä uusimassa teippejä :p

    VastaaPoista
  34. Moooi (:
    Ihana blogi teillä :) OOn aina sillon tällön lueskellu.

    Muttah, minun mielestä dreamhairilla (www.dreamhair.fi) on paras hiusten laatu heti simply natural jatkojen jälkeen :) (www.simplynatural.fi) Nykyään mulla on rapunzel of sweden joka ei kyllä oo laadultaa the best mutta menettelee rahapulan kouriessa (:

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.