keskiviikko 20. tammikuuta 2010

MTL:n kynsigalleria

Kuten ehkä jotkut muistattekin niin Mimmi on pitänyt rakennekynsiä jo pitkään. Viime kesänä kynnet lipsahtivat tosin suht kamalaan kuosiin ja tauko kynsistä olikin paikallaan. Peppi puolestaan kokeili rakennekynsiä ekaa kertaa siskon laittamana marraskuun alussa vähän huonolla menestyksellä...

No Mimmin Intia-reissun jälkeen päätettiin taas laitattaa kynnet näteiksi ja ennen Maria!-showta joulukuun alussa käytiinkin Point Aleksissa Heidin operoitavana.

SAM_0691

Mimmin lähtötilanne ei ollut mikään älytön katastrofi. Kynsissä muuten lakkana Make Up Storen ihku Vanja.

SAM_0703

Heidi oli edellisen yön miettinyt mitä Mimmelin kynsiin laitettaisiinkaan ja Googletellut hieman erilaisia muffinsseja yms.

SAM_0720

Mutta entäs tuo lopputulos, se oli kyllä mitä kaunein. Heidi teki nuo kohokuviot akryylimassasta ja voi jummi että se osaa!!!

SAM_0721

Ja kirsikat <3

SAM_0724

Nooo.. mites toi Pepin alkutilanne? :D Siltä oli osa kynsistä irronnu ja loput se oli fiksuna ite tietty repiny pois...

SAM_0726

Peppi siinä hieman jännittyneenä. Pelkää varmaan tuota poraa...

SAM_0509

Pepin kynnet valmiina. Pitsiä ja timantteja. Nuo on semmoset 3D-jutut!! Ihan törrrkeeeeen makeet!! :)

No nyt tammikuussa käytiin taas päivittämässä kynnet ja eilisessä videossahan meidän näpit jo vilahtikin. Tällä kertaa Pepille tuli seuraavanlaiset ihanuudet.

SAM_1122

Ei voi muuta sanoo, ku että kyllä Heidillä ideoita riittää. Noi on muuten ihan Pepin näköset ja mätsäs hyvin meidän IndieDayssin avajaisjuttuihin!

SAM_1134

Mimmelin kynsiin heidi laitto vähä erilaisen ranskalaisen ku normaalisti ja maalas ite noi perhoset nimettömiin. Perhosethan oli myös tukassa perjantaina...

SAM_1140

LOVE!

Mitäpä tykkäätte?

Kynnet kustantaa 95-105€ ja huolto 60-70€ riippuen vähä mitä tehdään jne.

Ja HUOM! Postaus ei sisällä tuoteasettelua, nuo eivät ole Popsi Isovitosia vaan meidän nakkisormia!

69 kommenttia:

  1. Upeita kynsia teilla on ollut :D
    Varsinkin nuo muffinssi kynnet on iii-hanat <3

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten ihania kuvioita! Mä niin ihastuin noihin kirsikoihin :)
    Minäkin tahdot tuollaiset nätit kynnet!

    VastaaPoista
  3. "Ja HUOM! Postaus ei sisällä tuoteasettelua, nuo eivät ole Popsi Isovitosia vaan meidän nakkisormia!"

    En ole vähään aikaan nauranut näin paljoa mitään blogia lukiessani. :) Kynnet ovat muuten kovin kauniit. Ehkä itsekin seuraavan huollon yhteydessä pyydän vähän jotain extraa.

    VastaaPoista
  4. Kiinnostaisi ihan tietää, että kun te siellä Pointissa ramppaatte laitettavina, että maksatteko nuo kaikki jutut itse vaan saatteko sponssilla...?

    VastaaPoista
  5. Meikkejä saadaan välillä esim. edustukseen, mutta kynnet maksettiin ihan normaalisti :) Point on meille kuin toinen koti ja siellä saa ihanaa palvelua, joten pakkohan siellä on käydä! :)

    VastaaPoista
  6. Ihania ihania, varsinkin nuo ranskalaiset ♥

    omat kynnet onkin aika järkyttävät, pureskelen ne nimittäin aina ihan lyhyiksi.... :D

    VastaaPoista
  7. "Popsi Isovitosia vaan meidän nakkisormia!"

    Kiitoksia päivän nauruista, olette ihania!
    Ja aivan mahtavat kynnet, harmi kun en itse leipurina voi tuollaisia saada, mutta onneksi teidän käsissänne niitä voin ihailla. :)

    VastaaPoista
  8. "Popsi Isovitosia" xD heheee!

    Kuinka usein tollasia kynsiä tarvii sit käydä huollattamassa? :)

    VastaaPoista
  9. se riippuu ihan kuinka nopee ne kasvaa, mulla kasvaa tosi nopee ja käynki about kuukauden välein! :)

    VastaaPoista
  10. Vitsi miten tarkkaa työtä joutuu tekemään! mut siis tosi hienoja :)

    VastaaPoista
  11. kuuluu radiossa ainakain pk-seudulla nyt 107,6 ja laajenee helmikuun alusta myös muihin kaupunkeihin! :)

    VastaaPoista
  12. Ooi ihanat kynnet! Hei tohon edelliseen videopostaukseen liittyen kyselisin että onko spinFM vain nettiradio vai kuuluuko se jollain taajudella ihan tavallisessa radiossa?
    Ps. tsemppiä pepille (:

    VastaaPoista
  13. Noi on kyllä niiiin siistejä! Harmi, kun ei ole oikein rahaa, muuten olis varmaan pakko kokeilla! :D

    VastaaPoista
  14. oaaaaa aivan täydelliset noi pepin 'pitsiä & timantteja' kynnet<3

    VastaaPoista
  15. Eääääh ei saa laittaa tuollasia kuvia! :D

    Tulee kauhee ikävä omia kynsiä joista olen kerta toisensa jälkeen lopulta luopunut kun maksaa niin pirusti (mun kyntenkasvuvauhdilla huollossa on ravattava parin viikon välein, nyyh)

    VastaaPoista
  16. Ihanat nuo kirsikka-muffini kynnet!! Uskaltaiskohan sitä joskus iteki kokeilemaan rakennekynsiä.. ja tietty jos ois rahaakin :D

    VastaaPoista
  17. Köyhänä opiskelijana olen tajunnut pysyä kaukana rakennekynsistä. Niihin kun jää koukkuun ja aina on pakko saada uudet. :D Tosi nättejä jälleen kerran.

    VastaaPoista
  18. Kiitos, suosittelen! Paitsi et koukuttaa ja pahasti...

    VastaaPoista
  19. Joo, välillä on vaan tosi kiva panostaa itseensä. Mulla ainakin se raha menis mitä luultavammin jonnekin muualle :D Onneks käyn töissä.

    VastaaPoista
  20. Wau! Käsityötä parhaimmillaan! :)

    VastaaPoista
  21. Popsi isovitoset, ihana! :D

    VastaaPoista
  22. yllä kyseltiinkin jo meikeistä, ja aihetta liipaten tahtoisin kysyä, oletteko saaneet (omaksi tai lainaan) vaatteita tai asusteita? Siis lähinnä noita kuvauksia tai tv-esiintymisiä varten? Tai muuten? Mietin vain , kun teillä on niin makeita vaatteita! :)

    VastaaPoista
  23. Isovitosia... XD Ai että te ootte ihania.

    Nyt on pakko hiukan avautua, kun te ootte just semmosia ilosia ja aitoja tyyppejä, millaisia pitäisi olla enemmän. Pelkäsin aluksi, kun aloin blogianne lukea, että juttu menis jotenkin niin että "joo, ollaan isokokoisia mut YRITETÄÄN KOKO AJAN LAIHTUA" ja plää plää. Yllätys oli positiivinen, kun luulo osoittautui vääräksi. Tää blogi pitäis saada pakolliseksi luettavaksi meille kaikille "munpyllyonliianisojamahalöllyymääoonihankauheennäkönen" -kitisijöille. Ehkä useampi ihminen oppisi olemaan tyytyväinen siitä, mitä on saanut eikä keskittyisi siihen että mahtuu tiettyyn vaatekokoon. Ja opettelisi korostamaan niitä omia parhaita puoliaan.

    Jos loppuun vielä saa esittää toiveen, niin videopostauksia voisitte tehdä useamminkin. Teidän turinoita on mukava katsella ja kuunnella. Ja toki myös lukea. Pitäkää lippu korkealla! :)

    VastaaPoista
  24. Ollaan saatu jotain, mutta niistä aina mainitaankin että on saatu. Kuvauslainaan tietty aina saa kaikkee ihanaa, mut nehän pitää ikäväkyllä aina palauttaa :(

    VastaaPoista
  25. siis aivan ihanat noi Mimmin molemmat kynnet, ahh! :0

    VastaaPoista
  26. Eiköhän yleensä ole suositus käydä 3-4 vkon välein, eli ei tuo kuukauden välein kerro mitenkään erityisen tosi nopeasta kasvusta. :)

    VastaaPoista
  27. Juu onhan se, mut Pepin ois pitänytki mennä jo aikasemmin, mut ei vaan saanu aikaseks, eli ne kynnet oli jo tosi tosi ylikasvaneet. Tietty eri sormissa kasvaa nopeemmin, eli sekin mitä sormillaan tekee vaikuttaa asiaan :)

    Mut joo 3-4vkon välein tulis kyllä kävästä.

    VastaaPoista
  28. Saatoin just kuolla nauruun, ahahhaaaaa kiitos noista popseista, pelastitte kamalan päiväni kertaheitolla :DD<3

    VastaaPoista
  29. Ja voi kun olisi varaa köyhällä opiskeilijalla noihin ihanuuskynsiin! Melkein olen kade. Mut te ootte niin ihania, että piristätte mua kateuden yli.

    VastaaPoista
  30. Kynnet on hienot, mut olisin kysyny, että miten Pepin ripset jaksaa? Huomasin nimittäin tänään lehdessä mainoksen, että pidennyksiä sais nyt alennuksella ja vähän houkuttais...

    VastaaPoista
  31. Ihanat molemman!! Ja noi muffinsit ja kirsikat on aivan mathavia!!!

    VastaaPoista
  32. Olis kiva tietää et mitä te ootte opiskellut, mitkä teidän ammatit on ja mitä töitä teette nyt/opiskeletteko! Ootte varmaan kertoneet joskus aikaisemmin, mut ainakaan tossa kuvauksessa vasemmassa reunassa ei liiemmin lue mitään teidän koulutustaustasta. Sen tiiän et Mimmi on ilmeisesti ollut Body Shopissa töissä, en muuta :D mut siis ainakin olis kiva tietää opiskeluista, jos ette halua nykyistä ammatianne/työpaikkaa paljastaa.

    VastaaPoista
  33. Ihanat kynnet! Kaikki noista, tosi upeita. =)

    VastaaPoista
  34. Ehania :) Tykkään ite lakkailla kynsiin koristuksia, en siis käy missään laitattamassa niitä. Noista tähdistä tulikin inspiraatio, kasvaispa kynnet jo! ;)

    VastaaPoista
  35. beautiful!!!!
    specialy with cup cakes!!!!!

    VastaaPoista
  36. Upeat kynnet. :)

    Ja nyt syytän teitä siitä, että alkaa ittenkin tehdä mieli rakenteita entistä enemmän... ;) Onneksi järki pelaa yhä niin hyvin, että muistan sen tuskastumisen tunteen, kun parin viikon kohdalla alkaa näkyä tarpeettoman paljon omaa kynttä ja neljän viikon kohdalla alkaa jo oikeasti olla syytä huollattaa, jne. Mulla oli rakenteet vielä joskus vuos sitten, mutta sitten vain kasvatin (ja revin) ne pois, ja nyt vain lakkailen aktiivisesti näitä tynkiä... (Ja paras hetki rakenteiden kohdalla tietenkin oli työmatka Ranskaan, jossa sitten aloin metrossa kahdehtia naisten lyhyitä upeiksi lakattuja kynsiä... :)

    Btw, olen pitkään (siis jokusen kuukauden) lukenut blogia, mutta äärimmäisen harvoin kommentoinut. Anyway, ootte ihania. <3

    VastaaPoista
  37. Oii aivan mahtavia noi teijän kynnet! Ite oon miettiny myös, että joskus kokeilisin noita rakennekynsiä. Kuitenkin lopulta köyhänä opiskelijana tulin siihen tulokseen, että lopetin kynsien pureskelun ja kynimisen, ja kasvatin niistä pitkät(vaati aika kovaa itsekuria kylläkin heh). Nyt sitten sovellan niihin kaikkea kivaa itse aina kun mieli tekee. Muttaa voipi olla, että joskus hamassa tulevaisuudessa sorrun kokeilemaan noita, näyttävät niiiiin ihanilta :))

    Oo pakko muuten nyt enemmän tässä avautua! Oon siis NYT VASTA ihan tässä lähiaikoina löytäny tän teijän blogin, ja musta tää blogi ja te ootte aivan mahtavia. Annatte mulle rohkeutta olla tyytyväinen itteeni, vaikka multa muutama liikakilo löytyykin. Eli kiiitoooos paljooon ja jatkakaa oikeesti samaan malliin, ootte kerrassaan mahtavia! :)

    VastaaPoista
  38. Siis ihan älyttömän makeita noi kynnet!! Kelpuuttaisin noist itelleni mitkä vaa, etenkin nuo muffinssi-ihanuudet :D

    VastaaPoista
  39. I'm in love with a fashion blog!20. tammikuuta 2010 klo 21.45

    Nyt kun sitä kerran innoistui häiriköimään niin tästä ei taidakkaan loppua tulla.. :D Olen aina kuolannut rakennekynsiä mutta en ole vielä raaskinut(no okei minua on estetty) laittaa vähiä rahojani kynsiin. Mutta seuraavan kerran kun on joku hienompi juhla tulossa saisin oivan syyn jonka varjolla voisin käydä laitattamassa kynnetkin hienoiksi.. :D

    VastaaPoista
  40. Voi miten kauniita kuvioita! Tulee kamala hinku hankkia itsekin kauniimmat kynnet, kun katsoo tämän postauksen jälkeen näitä omia lohjenneita laattakynsiä... :D

    VastaaPoista
  41. Ihanat kynnet molemmilla! =)

    Ootte aivan ihania, isoja kauniita naisia! Ei teistä voi olla tykkäämättä. :)

    VastaaPoista
  42. Voi itku miten ihania kynsiä! Tarttis itsellekin saada jotain uutta ja raikasta..

    VastaaPoista
  43. Aivan ihania, varsinkin nuo Mimmin muffinssi kynnet on tosi taidokkaasti tehty, pitänee itsekin harkita tuollaisten laittamista (tosin niillä on varmaan vähän vaikea laittaa piilareita) :)

    VastaaPoista
  44. Ooooh, Mimmin kynnet. Rakastuin, ihastuin ihan täysillä varsinkin noihin "muffinsi-kirsikka" kynsiin. Todella söpöt. Itsellä olisi tarkoitus mahdollisimman pian kokeilla rakennekynsiä. Kunhan ajan saisi ensin varatuski.
    Kiitos teille myös tästä päivää piristävästä blogista. :) Oli päivä menny kui huonosti tahansa, niin te jaksatte piristää kivoilla jutuilla. KIITOS! :)
    Kummallekin oikein paljon tsemiä jatkoon. :)

    VastaaPoista
  45. :( im sad.
    En tiiä, en kauheesti enää välitä lukee teiän blogia ku tuntuu että toi julkisuus juttu menee jo vähän yli.
    Joo onhan se hienoo ku tapahtuu kaikkee jännää, mutta ei sillon jos ihmiset muuttuu siinä samalla :(

    VastaaPoista
  46. oon lukenu teidän blogia alusta asti mut nyt en enään jaksa lukea... täällä ei oo enään kauheesti sellasia "arkisia" asioita, vaan melkeinpä jokaisessa postauksessa on jotakin JULKISUUDESTA. ymmärrän kyllä että on ihanaa ja jännää päästä kaikkiin, mutta ei siitä tarvitsisi mainita niin moneen kertaan "MUISTAKAA KATSOA OLEMME SIELLÄ JA SIELLÄ TÄNÄÄN KELLO..." kyl kaikki yhestä kerrasta jo muistaa! haluisin enemmän sellasia arkisia postauksia, enkä aina mitään "Olimme mariassa olimme huomenta suomessa olemme miss mixissä jee radio-ohjelma" tavalliset ihmiset haluu lukea normijuttuja :)

    VastaaPoista
  47. Oi hitsi ku ootte ihania! Teijän blogi antaa niin valtavasti energiaa ja valoa tähä joskus nii harmaaseen arkeen. :)

    VastaaPoista
  48. Niinpä. Ollaan edelleen erittäin tavallisia ihmisiä, mutta meidän arki on tällä hetkellä juurikin tätä. Saatetaan juosta yli kellon ympäri hoitamassa erilaisia blogiin liittyviä työjuttuja ja istumassa palavereissa, joten valitettavasti meille ei jää (eikä ole) aikaa tehdä niitä samoja arkisia asioita mitä ennen.

    Voitte vaan kuvitella kuinka paljon itse kaipaamme sitä perus hengailua ja esim. ystävien tapaamista, koska me ei olla blogin alottamisella olla haettu mitään tällaista.

    Me kuitenkin oletetaan, että meidän lukijoita kiinnostaa tietää missä me mennään ja mitä tehdään ja miksi meillä ehkä on kiire.

    Toivotaan, että homma tästä pikkuhiljaa tasaantuu.

    VastaaPoista
  49. Niinpä. Ollaan edelleen erittäin tavallisia ihmisiä, mutta meidän arki on tällä hetkellä juurikin tätä. Saatetaan juosta yli kellon ympäri hoitamassa erilaisia blogiin liittyviä työjuttuja ja istumassa palavereissa, joten valitettavasti meille ei jää (eikä ole) aikaa tehdä niitä samoja arkisia asioita mitä ennen.

    Voitte vaan kuvitella kuinka paljon itse kaipaamme sitä perus hengailua ja esim. ystävien tapaamista, koska me ei olla blogin alottamisella olla haettu mitään tällaista.

    Me kuitenkin oletetaan, että meidän lukijoita kiinnostaa tietää missä me mennään ja mitä tehdään ja miksi meillä ehkä on kiire.

    Toivotaan, että homma tästä pikkuhiljaa tasaantuu.

    VastaaPoista
  50. Oikein ihanat kynnet oli teille laitettu taas! Jos joskus itsekin kokeilisi =)

    Oisko teillä jotain vinkkejä miten noi kynsinauhat sais noin siisteiksi, kuin noissa kuvissa varsinkin niissä kynsikuvissa missä oli ranskalainen manikyyri ja perhonen?
    Itellä aina kynsinauhat meinaa rehottaa sinne sun tänne...apua siihen siis tarvitaan.

    Kiitti tästä blogista, on ihana!!!

    VastaaPoista
  51. isovitosia. :'D

    ..itse käyn Itäkeskuksen Studio pinkissä. Mulla ollu kynnet nyt 4 vuotta ja ehkä tuona aikana irronnut n. 3 kynttä, hyvin pysyy =) Toki aina omista kynsistä kiinni.

    VastaaPoista
  52. Onko enemmistön mielestä nuo Mimmin neliömalliset kynnet paremmat kuin Pepin soikeat? Siis useimmin bongaan neliömalliset tekokynnet ja vaikka ne näyttää hyviltä ja kivoilta, ni heti huomaa myös sen ettei ne ole aidot. Kun taas soikeat kynnet näyttää luonnollisemmilta ja ei pistä silmään niin useasti? Onkohan näkemäni soikeat kynnet olleet aidot vai ei? Makuasia täysin, mutta tulinpa nyt tänne ihmettelemään. Hienot kynnet on molemmilla, mutta liputan Pepin luonnollisempaa lookkia. (Vähän niinku et jos jollain tosi hoikalla on tosi isot tissit ja pelkkä toppi tai narubikinit päällä, ni hyvältä näyttää (?) mut kaikki tietää et ne on feikit, ni eiks mee vähän hohto?)

    Niin ja siis musta on kivaa että teidät huomioidaan mediassa ja seuraan kyllä, koska olette ihania, mut ymmärrän myös ton et blogin seuraajat haluu seurata tavallisia talliaisia eikä "julkkiksia". Tuntuu jotenki omemmalta ja maanläheiseltä.

    Mutta joo, hassu ja hauska blogi, menestystä teille :)

    VastaaPoista
  53. Käsirasvaa päivittäin ja paljon ja sit kynsinauhaöljy on kans tosi hyvä :)

    VastaaPoista
  54. Oijoi, tosi ihania kynsiä!
    Ja taas löysin uuden blogin luettavaksi... ^^

    VastaaPoista
  55. Mainio blogi teillä ja hauskaa on myös, että se saa enempi julkisuutta kuin nuo ihan tavistyttöjen pitämät vaateblogit! Mutta pysykää tekin silti ihan taviksina!

    Nämä indiedays:in blogityylit ei kyllä ihan toimi... Teidänkään blogin teksti ei oikeastaan erotu pohjaväristä (siis ainakaan IE:n selaimella luettuna), jos ei maalaa koko tekstiä. Sama ongelma siis monien muiden sinne indieen siirtyneiden blogien kanssa.

    VastaaPoista
  56. ihanan näköisiä olette =) toivoisin meikki postausta, oisiko sellainen mahdollinen? kertoisitte ihon hoidosta ja kuvailisitte sanoin millainen on teidän arkimeikki/juhlameikki. Kuvat on tietysti aina plussaa : D Voisitte samalla mainita mikä on teidän luonnollisuuden salaisuus.

    VastaaPoista
  57. Uu, ihania noi kynnet. Osaatte sit olla tyylikkäitä! <3 Toi teijän Miss Mix -juttu oli tosi hyvä :)
    Onnea ja menestystä teille, ihana blogi teillä !

    VastaaPoista
  58. MUA KYRPII KU ETTE OO VASTANNU KAIKKIIN KOMMENTTEIHIN MISSÄ ON OLLU KYSYMYS. EI SAA SANOO ET EI OO HUOMANNU KOSKA USEIN ON KESKELLE JÄÄNYT VASTAAMATTA JA KYLLÄ NE HUOMAA JOS HUOMAA NIITÄ UUDEMMAT JA VANHEMMAT KYSYMYKSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  59. No entäs jos julkaisee ne esim kännykällä jossain sporassa jolloin niihin ei ehdi ruveta vastailemaan?

    VastaaPoista
  60. Meikkipostauksiahan meiltä on tullut aika paljonkin :) Ja lisää seuraa...

    VastaaPoista
  61. Peppi halus nuista viimesimmistä kynsistä tosi lyhkäset, ite en kokis ton mallisia oman näkösiks :)

    Ja tuosta julkisuudesta. Ollaan edelleenkin erittäin taviksia, mutta meillä meinaa aika olla kortilla semmosen arkisen hengailun suhteen :D Ei olla oikeesti muututtu yhtään minnekkään :D

    VastaaPoista
  62. Mä kävin itseasiassa maanantaina ottamassa ripset ja VOIN SUOSITELLA kyllä lämpimästi! :) Ihanat :)

    VastaaPoista
  63. Meikä on ylioppilas ja parturi-kampaaja ja melkein valmis Estenomi, eli opiskelen kauneudenhoitoalaa. Ja olen yhä The Body Shopilla töissä, jostain se leipä on revittävä.

    VastaaPoista
  64. Hienoja kynsiä! Mutta kauheeeeen paksut, varsinkin noi Pepin mustat tähti-kynnet! Onkoha geeliä mennyt vähä liikaa..ei oo niin siistin/huolitellun näköiset.

    VastaaPoista
  65. Hei ihanaiset, seisoitte mua vastapäätä tänään valoissa Manskulla Stockan edessä ja kun huomasin teijät olin et haa, tuol on tytöt ja oli lähel etten tullu moikkaa. Mut en viittiny ja yritin sit olla tuijottamattakin, vaik ois kuinka tehnyt mieli. Mä en nyt tiedä onks tää hyvä vai huono asia teille, mut ette näyttäny luonnossa yhtään niin lihavilta (teidän viljelemä sana, itse en käyttäisi), kuin telkkarissa. Ootte ihania :)

    VastaaPoista
  66. noi muffinsit on aivan ihanat! näytin just mun kynsitaiteilijalle et tollaset haluun seuraavaks:-)

    VastaaPoista
  67. Ois pitäny tulla moikkaa! No ens kerralla sitte! :D

    Ja se on oikeesti totta et se tv-kamera lihottaa (toisia vähän enemmän kuin toisia...) ;) Kiitos! :)

    VastaaPoista
  68. Oi ei! Ihanat! Mutta mä ainakin vaan yrittäisin huomaamattani syödä sormeni, jos niissä ois muffinsseja! :o Aika petollista.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.