sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Pitkä, pitkä perjantai!

No perjantaina ne Indiedaysin avajaiset sitten oli ja myös meidän tuli saapua paikalle. Mentiinkin aamulla Pointiin Karon ja Cindyn laitettaviksi. Oltiin suunnitteltu vähän etukäteen jotain, mutta luovilla ihmisillä visiot muuttuu jatkuvasti. ;)

IMG_1154

Cindy päästi sisäisen maalaajan valloilleen ja loihti meille näyttävät meikit. Meitä on kuulemma kiva meikata, kun annetaan aina vapaat kädet ja pyydetään kaikkea crazya. :)

IMG_1145

Mimmin ihanat mekko (koko L) ja biker (koko L) ja täydellinen paljettilaukku oli hankittu Vilasta ja kengät tietenkin Niket. Tukkaan väännettiin pientä kiharaa ja laitettiin söpöjä perhosia, jotka matchaa kynsistä löytyviin!

IMG_1137

Peppi edusti Vilan mustassa mekossa ja uudessa, ihanassa nahkatakissaan joka on aitoa nahkaa myöskin Vilasta. Tukkaa laitettiin vähän lisää, krepattiin ja Cindy taiteili tollasen pienen hiuskorunki! Tähti poskessa matchaa mustiin kynsiin joissa on pinkkejä tähtiä! ;)

IMG_1159

Pointista pingottiin sitten juhliin, minä en ollut kerenny syömään mitään koko päivän aikana, joten oli aika huonovointinen.. Se kostautuikin sitten illalla..

indie

Muotobloggaajat pönöttää seinän edessä. Me ei kyllä osata yhtään poseerata tollasissa. :D

markopeppi

Nappasin kainalooni Dandyn ihanan Markon ja ilmeisesti yritin ottaa jonku viettelijälookin kasvoilleni.. turhaan :D
IMG_1189

Otettiin myös Silver meidän syleilyyn..

IMG_1186

Cindykin pääs paikalle ja kattokaa nyt miten uskomattoman tyylikäs se on!! (Se on AINA)

IMG_1181

Minttu ja Annie syleilee :)

IMG_1179

Dandyn Sumi ja Marko ja yks innokas poseeraaja!

IMG_1173

Näitä käytiin varaamassa mukaan kun lähetään ja saatiinki oma dogibagi :D

IMG_1167

Ketkäs ne siellä?

IMG_1155

Juhlat oli kivat ja kaikki suju oikein hyvin. Me oltiin jotenkin todella väsyneitä molemmat, kun ollaan antibioottikuurilla ja lähdettiinkin suoraan juhlista kotiin, eikä jatkettu muiden bloggaajien tapaan illalliselle.

Mulle kävi joku maailman oudoin juttu, kun valitin koko päivän ja illan päänsärkyä ja huimausta, niin ulkona mulla sumeni täysin silmissä ja pyörryin siten, että lösähdin vaan maahan. Mahtavaa asiassa tietenkin on myös se, että kaaduin SUORAAN naamalleni ja nyt näytän siltä kun mut olis vähintääkin pahoinpidelty. Meidät on kutsuttu huomenna vieraiksi Huomenta Suomeen, joten toivotaan etten näytä siellä ihan murjotulta. ;) Se oli aika pelottavaa ja muistuttikin jälleen siitä, että vaikka tätä vararavintoa on kertynyt, niin kyllä lihavankin täytyy muistaa syödä tai se verensokeri hulahtaa liian alas!

Eilinen lepäiltiin ja paranneltiin, tänään meillä on illalla kokous ja sitten pitäiski olla jo aamulla Maikkarin studiolla joskus ennen kuutta, huh. Klo 6:40 ollaan kuulemma suorassa lähetyksessä, jos siis vaan herätään! :)

MUISTAKAAHAN SYÖDÄ HYVÄT IHMISET!!

42 kommenttia:

  1. Oh my GOD you are fabulous girls !!! That must have been a great experience !!!!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä huomiseen haastatteluun! Harmi, etten taida olla ihan vielä silloin hereillä, mut täytyy yrittää netistä tai iltapäivän koosteesta bongata teän haastattelu. :)

    VastaaPoista
  3. Oottepa olleet ihanaisia. :)Tosinainen pyörtyy lätäkköön naamalleen eikä viehkosti jonkun käsivarsille, toivottavasti ei kauhean pahasti käynyt. Tsemppiä sinne ja muistetaan syödä säännöllisesti, jotta pysytään mahtavina. Tallennus valmiina huomista silmällä pitäen, voimia aamuherätykseen! <3

    VastaaPoista
  4. vitsi kun en nää puoliikaan näistä kuvista ! :( onkohan mun koneessa jotain vikaa, vai onko kellään muulla samaa ongelmaa?
    Mäkin mietin just et pitäiskö herätä tohon aikaan jo ylös ja kattoo se haastattelu. vai näkysiköhän se myöhemmin netistä .. Katotaan heräänkö, voin ainakin yrittää :D

    VastaaPoista
  5. Tää indiedays on jotenkin ihan uskomattoman hidas lataamaan sivut, ja kuvat ei lataudu juuri koskaan kaikki kokonaan, ainakaan minulla :( Hyvin, hyvin ärsyttävää. Ja tämä sama on kaikkien muiden indiedaysin blogien kohdalla.

    VastaaPoista
  6. Hii, en meinannu tunnistaa peppiä tosta kuvasta, missä se on yksin. Ihania noi leivokset! Karmee nälkä tuli!

    VastaaPoista
  7. Sama dilemma täällä eli sivut aukee tosi hitaasti ja kuvien kestää latautua tooooosi pitkään, toivottavasti väliaikainen los problemos.

    VastaaPoista
  8. Ihanan näyttävät meikit!! Teillä on aina niin kivat vaatteet ja meikit! :)

    VastaaPoista
  9. http://famespy.com/2010/01/06/curves-ahead-second-installment-of-v-magazines-%E2%80%9Csize-issue%E2%80%9D-features-nude-plus-size-models/

    VastaaPoista
  10. pitääki ottaa nauhalle huomenta suomi 8D

    VastaaPoista
  11. Karppiruokavaliolla ei tarvi kärsiä noista verensokeriromahduksista.

    VastaaPoista
  12. Meinasin juuri alkaa valittamaan siitä, kuinka hidas mun netti on tän sivuston kohdalla, mutta ilmeisesti en oo ainoo ongelmasta kärsivä! Toivottavasti asialle tehdään jotain, en jokseenkaan jaksa odottaa 10min yhden postauksen avaamiseksi :(

    Saisko tota Pepin takkia paremmin esittelyyn (esim jonku vaaleen paidan kans, että tulisi paremmin näkyviin)? Näytti hirveen hyvältä! Ja te näytitte kokonaisuudessaan muutenki tyylikkäiltä pippaloissa! :)

    VastaaPoista
  13. Luin Me naisista blogistanne ja oli pakko lukea taaksepäin vaikka kuinka kauas! Ihana blogi, kiitos kun annatte ajateltavaa ja kannustatte samalla meitä xl-ladyja ja muuta maailmaa hyväksymään ittemme ja toisemme <3 Piristi kummasti flunssan potemisen keskellä, rutistus syleily teille kummallekin!

    VastaaPoista
  14. Hei!
    se on tehnyt jo jonkin aikaa, että olen blogiisi ja minusta on aivan loistava!
    Kävelen blogiin Suomessa ja teidän huumori on suuri
    Bravo et à bientôt!
    uskollinen lukija, joka on vaikea puhua suomeksi!
    salut!!!

    okay speack in english is more easier...
    well i think you are two fabulous girls i love and love your blog ....bye!!!!!

    VastaaPoista
  15. Olette niin ihania ja kauniita :> Täytyypä katsoa Huomenta Suomi sitten huomenna!

    VastaaPoista
  16. Auts, toivottavasti et nyt iseäs kuitenkaan pahasti satuttanu, kun kaaduit! Niin se on, että kyllä jokaisen pitää syödä, muuten käy just tuolleen! :)

    Mutta ootte kyllä noissa kuvissa niin kauniita!
    Nams muffinsseja :D

    VastaaPoista
  17. sama juttu täälläkin, kaikki indiedaysin blogit lataa mielettömän hitaasti eikä puolet kuvista edes näy :s en oo yhtään tyytyväinen siihen että monet mun lempiblogeista siirty sinne.

    onneks te ette sen sijaan oo muuttunu mikskään, taaskin voi vain ihailla teidän ihanan hullunkurista asennetta ja tyyliä! :D

    VastaaPoista
  18. Ihanaiset :) Upeina olette edustaneet.

    Kuvat ei lataudu kunnolla minullekaan :(

    VastaaPoista
  19. Jooo.. Indiedays on tosi hidas.. kenenkää blogin kuvat ei lataudu..jopa sivun avautuminen kestää! O.o

    VastaaPoista
  20. Olitte tosi ihanaisia Naisia isolla N.llä.Teillä on sopivasti pilkettäsilmässä...NAUTTIKAA KAIKILLA AISTEILLA. LOVE MINNA

    VastaaPoista
  21. Peppi sä oot ihan h*lkkarin kaunis! Siis ihan oikeesti, sekä tollasissa upeissa meikeissä että kokonaan ilman meikkiä! Uskomatonta, oon kade :)

    VastaaPoista
  22. Voi ei, harmi et kaaduit :( Mut pitää jokatapauksessa herätä huomenna vähän aikasemmin katsomaan Huomenta Suomea. Hei, kerta se ensimmäinenki! :DD Ihanaa et ootte saanu tässä viimeaikoina hirveesti näkyvyyttä, just sellasia kun te tää blogimaailma tarviiki ♥;)

    Ja ps. oon kade teille molemmille! Ootte ihan mielettömän nättejä + osatte pukeutuu ihan törkeen hyvin/kauniisti. Itekkin kun oon tällänen 'pullukka', mut tuntuu et mitä tahansa vedän päälleni ni se näyttää joltain makkarankuorelta :P ---Kuiteski... Toi Pepin hiuskoriste näyttää ihan violetilta sumulta(: Ootte ihania molemmat ♥

    VastaaPoista
  23. Mahtavaa tytöt! Katsoin äsken ohjelman ja te olitte säkenöiviä molemmat! Mitään ruhjeita ei näkynyt, tai siis ainakaan niin ei kinnittänyt MITÄÄN huomiota, TE veitte huomion :)

    Jatkakaa!!!

    VastaaPoista
  24. Olitte ihania telkkarissa :)

    VastaaPoista
  25. Upeat lookit! Voi hitsi, kun en tiennyt aamun televisiojutusta. Ehdottomasti olisin katsonut, kun hämmästyttävästi olen näin viikolla kotona lorvailemassa.

    VastaaPoista
  26. En tiiä kummat on söpömpiä! Muffinsit vai te! :) <3

    VastaaPoista
  27. Katsoin teitä aamulla Huomenta Suomessa ja vähän myöhästyin töistäkin teidän takia :) Olitte valloittavia, eikä näkynyt yhtään ruhjottua naamaa :D

    VastaaPoista
  28. Me Naisia tuossa lueskelin ja sieltä sain vinkin klikkailla tänne teidän blogiin. Ihan vilpittömästi voin sanoa että molemmat olette todellakin upeita ja kauniita naisia! P*skat "liika"kiloista! Itse olen perushoikka ja laihaksikin kehuttu/haukuttu akka, ja olen usein vähän liiankin ankara itselleni urheilun ja syömisen suhteen vaikka ruokaa rakastankin. Mahtavaa lukea sellaisten ajatuksia, jotka todella ovat sinut itsensä ja kehonsa kanssa.
    Peppi, olet aivan xl-mallitasoa, kasvot ovat kevyesti kauniimmat kuin monella muulla, koosta ja painosta viis. Mahtavaa, taas yksi piristävä blogi lisää, mitä seurata arjen ankeudessa. Kiitti tytsyt! :)

    VastaaPoista
  29. Olitte tosi asiallisii siel huomenta suomes!
    Oikeesti, Antti Asplund on saanu teist inspiksen!!!!
    OON SIKA KADE!!

    VastaaPoista
  30. I'm in love with a fashion blog!18. tammikuuta 2010 klo 17.12

    Nyt en enää hillitse itseäni, vaan on aivan pakko saada kertoa kuinka ihastunut olen teidän blogiinne! Bloginne piristää kummasti ankeita sairauslomapäiviäni. Olette myös rohkaisseet minua pukeutumaan juuri niinkuin itse haluan, vaikken olekkaan ihan mallinmitoissa. Kiitos ihanasta blogistanne ja jatkakaa samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  31. harvemmin oon unohtanu syödä,jännä juttu! :D Pysyypähän naamaki kuosissa ku ei tarvi kyntää maata.
    Oon törmännyt blogirintamalla ihan sairaaseen ilmiöön,nimittäin sairaalloista laihuutta ihannoiviin blogeihin! kamalaa lukea kun nuoret tyttösen joiden painoindeksi on reilusti alle 18 kirjottaa kuinka kuvottavia läskejä ovat ja inhoavat itseään :/ ootteko sattunut lukemaan näitä?

    muutama esimerkki:
    http://misshapen-blogi.blogspot.com/
    http://sophiaruins.blogspot.com/
    http://chokeonair.blogspot.com/

    ps. olitte herkkuja Huomenta Suomessa ^_^

    VastaaPoista
  32. iik olitte ihania huomenta suomessa <3

    VastaaPoista
  33. just mietin että syönkö tuota pannaria, jota äiskä just teki ja päädyin lopputulokseen: TOTTA HEMMETISSÄ!

    VastaaPoista
  34. woww pepille sopii tosi upeesti pitkät hiukset!!

    VastaaPoista
  35. Mahtavat lookit teillä! Tollaseksi mäkin antaisin itseni laittaa! Ei aina tarvi olla vakavasti pikkumustassa ;)

    VastaaPoista
  36. Uusimmassa MeNaiset-lehdessä oli juttu tästä teidän blogista ja nyt jo oon koukussa! Ihana, ihana, ihana blogi! Te ootte molemmat aivan uskomattomia, mäkin haluan alkaa "kirkastamaan" itseäni värikkäämmillä asusteilla, koruilla ja meikeillä. Ihanaa loppuvuotta!

    VastaaPoista
  37. Voi kun kiva kuulla!

    Värit kunniaan!

    Ihanaa vuotta myös sinne! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.