keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Peppi tykkää siskosta!


Hengailtiin jouluna pari päivää pikkusiskon kanssa hyvinkin tiiviisti ja oli ihan mahtavaa. Kateltiin leffoja, juoruiltiin, laitettiin toistemme hiuksia, käytiin ulkona tekemässä lumienkeleitä, juoksemassa pitkin pihaa huutaen mitä mieleen tupsahti, saunottiin, rentouduttiin, nukuttiin, syötiin, syötiin lisää ja vähän syötiinkin sitten.. Otettiin ehkä myös muutama yhteiskuva..


Me ollaan ihan hirveen läheisiä ja ainaku ollaan yhessä, ni halaillaan melkeen koko ajan.


Siskolla on muuten aina tollanen ilme sillonku oon tehnyt sen mielestä jotain hölmöä ja se sanoo "siskoooo" Me kutsutaan toisiamme usein siskoks, sipeks yms. Sipekin on joku oma väännös siskosta. :D


Usein myös ollaan ihan älykkäitä yhdessä, me oikeesti eksytään aina mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin.. Yleensä kun oon siskon kanssa, niin niitä hetkiä ei voi ainakaan tylsiks kutsua. :D Ollaan aikamoinen kaksikko ja suunniteltiinkin muuten, että vietettäis ens joulu yhdessä jossain lämpimässä.


Mulla on ihan hirvee suojeluvietti tota ihmistä kohtaan, kävelisin varmaan kuuhun sen takia. Menikin isosiskolla "pikkasen" pasmat sekasin Rukalla, kun sain puhelun siskolta Sellosta sillonku se ampuja oli siellä. Neiti nimittäin työskentelee Sellossa ja oli sattumoisin just sakset kädessä leikkaamassa asiakkaan tukkaa, kun kuulutus ammuskelusta tuli. Olin aivan paniikissa pari tuntia, mut onneks sisko saatiin turvaan pian. Nyt odotan jo kovasti, että pääsen syleilemään siskoa ja viettämään aikaa sen kanssa.

Tää loppiainen on mennyt ihan vaan löysäillessä kotona sairaana, ollaan katottu 500 Days of Summer (joka on aina vaan yhtä paras) ja rentouduttu. Huomenna pitäis mennä käymään lääkärissä hakemassa jotain helpotusta, kun kurkku on ihan turvonnut ja keuhkoihin sattuu vietävästi. Aamulla pitää selvitä ihanan kampaajamme Niinan käsittelyyn Pointiin, haluisin että mun tukkaan keksittäis jotain ihan huippukivaa ja ehkä jotain vähän lämpimämpää... Saa nähdä mitä se keksii! Nyt käytettyäni pitkään klipsipidennyksiä oon ruvennu vähän haikailemaan pidennysten perään.. Klipseissä on kuitenkin se hyvä, että saa pidettyä lyhyttäkin ainaku siltä tuntuu.

Nyt täytyy laittaa vähän pyykkiä koneeseen, ottaa teekuppi käteen ja käpertyä viltin alle sohvalle. Vapaapäivinä kerkee onneks sairastaa! :)

8 kommenttia:

  1. Voiii olen niin kateellinen kun mulla ei ole siskoa :( Olisipa ihanaa jos olisi <3

    Hei, onko sun siskos sitten töissä Sellon Salon Klipsissä?! En nyt ainakaan äkkiseltään muistanu onko siellä muita kampaamoja...Anyway, tunnen sen omistajan, Maaritin ja oon itseasiassa huomenna menossa Maaritin käsittelyyn :) En kylläkään Selloon. Onneks siskos muuten selvis ehjin nahoin...

    Ja vielä tuosta 500 Days of Summer -leffasta, todellakin PARAS leffa pitkään aikaan <3 Onko se tullu DVD:lle jo? Ei kai?! Onko multa menny jotenkin ihan ohi...=/ Pakko se on kyllä heti hankkia kun vaan tulee kauppoihin. Soundtrackin sainkin jo joululahjaksi <3

    Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Teilla on aivan samanlaiset, kauniit silmat!

    VastaaPoista
  3. 500days of summer on niin hyvä! ja hei noista pidennyksistä; mulla on sinettipidennykset toista kertaa ja nää on tosi hyvät. Varsinkin jos sulla on oma tukka semmosta vähä karheempaa laatua eli ei semmonen ihan silkkinen ja liukas ni suosittelen. Viimeks mulla pysy hei melkeen 11kk ja yleensä ne pysyy max 6kk. Vaik olihan se aika erikoista, kampaajaki ihmetteli ihan silmät pyöreenä. Hinta on suolanen kyllä jos kampaajal pistää. Tietty voi ostaa netistä ja jos jollain kaverilla on kolvi(tai ostaa ite) ni sil saa iha hyvin ja sit hinta on huomattavasti pienempi. Myös nooita teippejä on kehuttu, niit vaan joutuu huoltaa useesti. Pikasta paranemista! :-)

    VastaaPoista
  4. heippa! näin sut ja mimmin uutena vuotena rukalla grillijonossa ja oli pakko oikein hieroa silmiä ja katsoo uudestaan olitteko te te :D en kuitenkaa kehannu tulla moikkaan :D olin kans lomailemas siellä. :)mutta näteiltä näytitte!

    VastaaPoista
  5. sipe, rakas. oot ihan huippu, nähään pian<3

    VastaaPoista
  6. sanna: HAHAHA :D Outoo et grillijonosta meidät bongasit ;)

    Muut meni baariin niin me mentiin mökille syömään? :)

    VastaaPoista
  7. Mikkä noi siskon ripset on!??! Mullekki tuommoset. Heti. Kiitti<3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.