perjantai 8. tammikuuta 2010

Kaktus kurkussa


Niinpä tietysti. Koko päivä on juostu(!) ympäriinsä taas puolikuntosena ja mikä se on tulos, no tietty se että ollaan Pepin kanssa molemmat kipeinä kotona ja keikat jää tältä illalta väliin. Hamittaa ihan sikana! Taidan tässä vaihteeksi nautiskella Panadol Hotin hellästä huomasta ja kaivautua syvälle sänkyyn.

Elämääni valaisee tällä hetkellä kuitenkin eräs erittäin mieluisa asia jonka vihdoin sain joululahjaksi. Janen kanssa ehdittiin tätä unelmalamppua havitella jo syksyllä Kuopiossa, mutta suuren kysynnän vuoksi lamppu olikin myyty heti kättelyssä loppuun. Kuopion Askossa tarjoutuivat kuitenkin lampun minulle tarjoushinnalla varaamaan ja puhe oli että lamppuja tulisi erä lokakuun aikana. Kuitenkin lamppu saapuikin vasta pitkällä marraskuussa jollon en enää Kuopiossa majaillut. No loppu hyvin, kaikki hyvin, ihana MTL-äiti olikin mennyt ja lunastanut lampun ja sainkin valasimen vanhemmiltani joululahjaksi.



Saanen esitellä, uusi rakkauteni Tuplakupla (koko M)

Toivottavasti tulet kestämään kanssani elämän kolhut ja taipaleemme on vähintään loppuelämäni mittainen!

Tänä jouluna sain muitakin aivan tosi ihania lahjoja, muutamat mainitakseni.



Pikkusiskolta ja veljeltä sain punaisen Mariskoolin, joka tuli muuten ihan täytenä yllätyksenä! Parasta!



Ja vanhemmilta sain myös kahdet Marimekon Kaivo-kuosia olevat lakanat. Rakastan tuota Kaivoa ja mulla onkin sitä myös seinäkankaana.



Mutta entäs Pepiltä! :D Repeilin jonkun verran kun availin tuota kuorta josta paljastui muutamat lahjakortit mihinkäs muualle kuin meidän suosikkiravintoloihin. Maistuu! :)

Mutta nyt ne villasukat jalkaan ja unille. Kaikki kynnellekykenevät menkää siis Virgin Oiliin kattomaan keikkoja, niin minäkin tekisin jos pystyisin. Hyvää yötä!



Mikä oli muuten teidän mieluisin joululahja? :)

10 kommenttia:

  1. Mä sain niin paljon aivan mahtavia lahjoja, että kaikki niistä on ihan parhaita! <3 :)

    Miekin sain Mariskoolin joululahjaksi :)

    VastaaPoista
  2. iiks toi on niin siisti lamppu, toivon saavani myös vielä joku päivä sen ! ;>

    VastaaPoista
  3. Mie en ole koskaan uskaltanut alkaa joululahjoja tärkeysjärjestykseen laittamaan, mutta ehkä kivoimmat lahjat oli kaulakoru, korvalävistys ja -koru ja Festivo-kynttilänjalka (korvaa ne kuusi Festivoa, jotka menivät pirstaleiksi viime kesänä).

    Kaivo-kuosi on aivan ihana. Minut on aivopesty pitämään tuosta kuosista jo lapsena, kun mummolassa patjat oli päällystetty tuolla kankaalla. Ei vissiin ollut Marimekko siihen aikaan aivan niin disain ku nykyään.

    VastaaPoista
  4. Hus pöpöt menkää
    te saitte just kenkää
    ei tartte Mimmi, Peppi teitä
    olon ikäväksi tehneitä
    Hus pöpöt menkää

    (Tää riimittely ei taida _ihan_ korvata väliin jäänyttä keikkaa:) Parempaa vointia kuitenkin sinne!)

    VastaaPoista
  5. Haha :D En ees tienny et hesestä saa lahjakortteja :DD

    VastaaPoista
  6. Oi toi lamppu on niin ihana. Olen katsellut sitä monta kertaa sisustuslehdistä ja bongasinkin sen täältä Askosta ja vieläpä tarjouksena. Jätin sen kuitenkin vielä kauppaan kun en sillä (valitettavasti) mitää (vielä ainakaan) tekisi. =(

    VastaaPoista
  7. Mä sain siksoilta yhdistetyn synttäri-joululahjamatkan (siis vain laivat) Tallinnaan, kävinkin jo ennen synttäriä ja joulua törsäilemässä lahjuksen. Se oli kyllä ihanaa, sain nimittäin yhden siskon matkaseuraksenikin :) Eihän se ihan ilmaista ollut, matkat Kuopiosta Eteläsatamaan ja pohojammaan kautta takasin maksaa kuitenki iha jonnii verran nuilla julkkiksilla.

    Mä sain myös omenanvihreän pienen Mariskoolin täynnä kettu(pihlaja)karkkeja <3 NAM!

    Aivan täydellisen vakuuttava valaisin! tästä sainkin lisää pontta ettii meidän makkariin uuden valaisimen.

    Hyvää Uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  8. http://www.hs.fi/juttusarja/viikonjuttu/artikkeli/Rasva+palaa/1135251961499

    Lueskelin tässä juuri tota Hesarin juttua ja heti tuli mieleen linkittää teille blogiinne, en tiedä oletteko te ehtineet sitä lukea, mutta anoreksiaa sairastavan pikkusiskon isosiskona toi oli mielestäni paras lehtijuttu aiheesta pitkään aikaan =)

    VastaaPoista
  9. Mieluisin joululahja oli varmaan tommonen aivan ihana PEHMEÄ aamutakki joka on ruskea ja siinä on tommosia valkosia sydämiä ja palloja. Ku pääsee kotiin ni se heti päälle ni lämpee äkkiä. Nytkin päällä ja ei oo vilu.

    täytyy parantua pian et on sit terveenä ottamassa vastaan uutta flunssa aaltoa :-)

    VastaaPoista
  10. No voi ei teitä. Olis kyllä kannattanu olla keikalla <3. Tähän vielä monta sydäntä perään.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.