keskiviikko 9. syyskuuta 2009

We are now Young, Fat and Fabulous!


Eilen kerrottiin teille meidän lempiblogeista ja tänään ilahduttiin suuresti, kun meidän ulkomainen lemppari oli pistänyt meille sähköpostia. Hassuinta kaikessa oli se, että Gabi oli käsittänyt ettei osata ollenkaan englantia, joten tuo maailman suloisin tyyppi oli lähettänyt meille sähköpostia SUOMEKSI. Siis me meinattiin ruveta itkemään, koska se oli jotain niin sulosta, että Gabi oli oikeesti vaivautunut Googlen kääntäjällä kirjottamaan meille paksukaisille sähköpostia.

Image and video hosting by TinyPic

Haluutteko nähdä mitä se kirjotti? No tässä tulee:

Hei! Olen kotoisin youngfatandfabulous.com. Kiitos niin paljon mukana sivuston blogiin! Te molemmat on niin kaunis ja tyylikäs. Toivon, että tämä sähköpostiosoite järkevää, olen käyttämällä online-kääntäjä. Haittaako jos käytän kuva te omassa sivustossa?

Love,
Gabi

Siis awwwwwwwwwwwwwwwww x 2000040405050603030303.


No meillehän tietenkin sopi ja kun Gabille selvisi, että osataan myös englantia, niin se halus tehdä meistä ihan oman esittelyn omaan blogiinsa. Käykää kurkkaamassa tuota muutenkin aivan upeeta blogia, me ollaan kyllä niin otettuja nyt. Tää pelasti meidän päivän ihan täysin!

"
I may just have a new favorite fat fashion blog. Mimmi (on the right, above) and Peppi (left) are two stylish girls from Helsinki, Finland. They write the blog More To Love (which came before the terrible reality TV show), and as Finland's only fat lifestyle blog, it has skyrocketed in popularity. I must admit, it's one of the most refreshing fat fashion blogs I've seen in a while; from Mimmi's sneakers to Peppi's high-waisted skirts, these girls definitely have well-defined person style. They love leggings, acid wash denim, bright colors and fun accessories, and their bubbly personalities are more than apparent in their photos. It's sad that their blog is in Finnish (I tried Google Translator, it's still barely comprehensible), but the style shown in their pictures totally makes up for it!"

Gabi, thank you so much. You are so sweet! xoxo

Eikö oo aika kiva esittely meistä? :)



25 kommenttia:

  1. Ihana esittely teistä :) Ootte pian kuuluisia maailmallakin :D

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavaa!! Tuo sähköposti oli niin paras!

    VastaaPoista
  3. Omg! Gabi is such a lovely girl <3 How kind of her to tell about you girls in her own blog! Really nice of her! I wrote this in english just in case if Gabi is reading these comments, so she can understand at least one of these! :) U Go Girls, Mimmi&Peppi! :) Hienoa!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa! Ootte niin parhaita! :)

    VastaaPoista
  5. Riikka: Siis niin ihanasti kirjotettu esittely. Laardileidit leviää maailmalla kuin sikainfluenssa! :D (öööö...)

    Inkivääri: Siis maailman sulosin. Ei pysty kestämään <3

    Cava: She is! <3 I bet Gabi is reading these comments and again trying to use that Google translator! :D Thanks Cava! :)

    VastaaPoista
  6. No hei!!! Olettehan te ihan Helv***n tyylikkäitä ja hauskoja.
    Jos vaikka sais tyylikoulutusta verkkarikansa(minä itse mukaan lukien)

    VastaaPoista
  7. Mulle tuli taas kyyneleet silmiin, ihanaa!

    VastaaPoista
  8. Hahaha that Google translator sucks badly!! :D I would not count on that!

    VastaaPoista
  9. Jee! International fame for you awesome girls! :) Ja sitten vääntämään myös enkkukäännökset postauksiin, ettei Gabin ja muiden ulkomaisten lukijoiden tarvitse alkaa opettelemaan suomea? Toisaalta saatais sillä tavalla levitettyä kaunista kieltämme pitkin maailmaa. ;)

    ~Phanta~

    VastaaPoista
  10. Aivan mahtava! Teistä tytöistä tulee kuuluisia :>

    VastaaPoista
  11. Ihanaa:) Nyt vaan joudutte aina ennen postauksen julkaisua tarkistamaan, että mitä hävyttömyyksiä google tarjoaa käännökseksi.;)

    VastaaPoista
  12. FFF fat, fabulous and famous

    ihanaa

    VastaaPoista
  13. Voi ei! Mua ihan vähän itkettää, tää on jotenkin niin mielettömän ihanaa :D Te ootte ihania! Gabiin en ole vielä tutustunut, mutta täytynee korjata se pikimmiten.

    VastaaPoista
  14. Aivan mahtavaa. Onnitellut tunnettavuudesta =D

    VastaaPoista
  15. Teilla kylla sietaakin olla ihailijoita ympari maailmaa, ootte niin huippuja! Itse seuraan blogianne Kaliforniasta kasin ja luen paivityksen usein aamulla (teidan ilta) ja paiva lahtee tosi mukavasti kayntiin. Jee, keep up the good work!

    M

    VastaaPoista
  16. WAU! Sanon ma! Te ootte varmaan tehnyt jonkun sortin blogihistoriaa, kun tää on kuitenkin aika uusi blogi, te ootte alunperin ollut ihan tuntemattomia taviksia ja nyt te ootte jo maailman kuuluja :) Odottakaa vaan, kohta Ranskan Vogue soittaa teille ja pyytää teidät kansikuvaan ja haastatteluun:)

    PS.Mä voin sit ilmoittautua teidän ilmaiseksi tulkiksi, jos näin käy ja mulle maksetaan matkat:D

    VastaaPoista
  17. Heh, aika upeeta! Ja ihana tuo Googlen käännös. XD

    VastaaPoista
  18. Moi Mimmi ja Peppi! Mä oon teidän uusi lukija ja jo ihan rakastunut teihin. :)
    Tänä aamuna kun tuskailin vaatteiden kanssa (ei ollut mitään sopivaa ja hyvännäköistä) niin ajattelin et oispa mahtavaa päästä teidän kanssa shoppailee! Tarttisin teidän avuksi vaateostoksille, koska tuntuu etten itse löydä muuta sopivaa kuin niitä telttoja! ugh! Shoppailua rajoittaa oman koon lisäksi mun anorektinen rahapussi... :/ Te ootte mielettömän upeita naisia! :)

    T. Sanna

    VastaaPoista
  19. voi aaaaw ihanaa ! suloisinta mitä oon pitkään aikaan kuullu :) ! luv u, ootte parhaita ;) <3

    VastaaPoista
  20. Aivan Mahtavaa; ihana huomata että tälläisiä "isojen tyttöjenkin" muotiblogeja löytyy, tykkään kovasti!!! Tehän ootte pian maailmanlaajuisestikin tunnettuja :) Mukavaa syksyn alkua!!!

    VastaaPoista
  21. Aivan mahtavaa, tuli kyllä niin mieletön fiilis teidän puolesta! :) Kukapa teistä voisi olla tykkäämättä?? Mutta ihan mieletöntä, että teidät on löydetty rapakon tuollakin puolen! Jatkakaa samaan malliin, käyn aina salaa pitkin työpäivää lueskelemassa teidän blogia (ja sit en meinaa saada itteäni jatkamaan töitä, kun jään aina koukkuun), ja sit on hirveetä pitää pokkaa, kun hihittelen teidän jutuille! ;) ootte mahtavia, ei voi muuta sanoa! -Ara-

    VastaaPoista
  22. Huh kerranki saan aikaseks kommentoida teille. Oon lukenu teidän blogia muutaman kuukauden ja ai että RAKASTAN tätä. Muotiblogeja yms muita täysin turhia blogeja on tullut luettua jo muutaman vuoden. Teidän blogissa on hauskuutta ja persoonallisuutta ja tätä jaksaa oikeesti lukea, eikä vain selailla kuvia. Älkää pliis ruvetko ikinä tekemään tästä tylsää muotiblogia, jossa selostatte vaan siitä mitä oli päällä ja voi että kun haluisin noi kengät ja ton paidan. Jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  23. Eikä, aivan ihana tuo spostiviesti <3 ! Ja muutenkin vaikuttaa oikein herttaiselta tuo Gabi-neitonen :) .

    Huh huh, tässä alkaa kyllä kommentoidessa vähän itsensäkin tuntemaan jo julkkikseksi, kun teidän maine tuntuu leviävän ihan kulovalkean tavoin! Jatkakaa samaan malliin <3 !

    VastaaPoista
  24. Ihanat tytöt, saatte aina hymyn huulille ja mielen tuhat kertaa paremmaksi. Toivon että osa teidän itsevarmuudesta valuisi tähänkin suuntaan :)

    VastaaPoista
  25. katjuska: Ihana kommentti, rupes ihan naurattamaan! :D Verkkarikansa! <3

    Anni: Ihana <3

    Cava: Haha it really does!

    Anonyymi: Joo nyt on aina pienet käännökset mukana, mutta kyllä tää blogin kieli tulee pysymään suomena. Me ollaan liian huonoja englannissa! :D

    Jenna: Ei kai meistä voi kuuluisia tulla? :D

    AnneVee: Niin pitäis kai, mutta eihän sitä nyt tuollaista jaksa. Jos tarjoaa hävyttömyyksiä, niin hyvä vaan! ;) Siellä ne sit ihmettelee miksi me kirjoitetaan jostain kakkapyllyistä! :D


    hampaat: Haha KKK Kiitos kivasta kommentista! :D

    Noora: Sun TÄYTYYYYY tutustua Gabiin, se on niin uskomattoman upee nainen, että tuntee ittensä ihan tiskirätiks sen rinnalla! :D

    Elina: Kiitos! :D <3

    ...: Ihana kun luet sieltä ja mahtavaa kun tykkäät. Me voidaan tulla sinne sun luokse mielellään, koska Zac Efronki asuu siellä! ;)

    Pirita: Hahahah! Vogue :D Joo, luulen että saa vielä hetken odotella että More To Love poseeraa Voguessa.. ;) Me ollaan edelleen ihan taviksia ja tullaan kyllä aina olemaankin. Me ollaan Mimmi ja Peppi, ollaan liian painavia ruvetaksemme leijumaan! ;)


    laardileidi: Ihan mahtava käännös :D Jotenki tuli heti sellanen awwww-reaktio!

    Anonyymi: Hei Sanna, kiitos <3 No sun pitää pyytää sit meidät kanssasi shoppailemaan. :D Kyllä sitä anorektisellakin lompakolla kuule saa ihmeitä aikaan, mietit vaan mikä on sun juttu ja käyt vaikka kirpparilla ihmettelemässä!

    Anonyymi: No siis mun mielestä kans on niiin sulosta! Pusuja sinne ku kerta rakastat <3


    Maisuli: Kiitos! :) Tää on isojen tyttöjen elämä-blogi! Me ollaan liian isoja mahtuaksemme muodikkaisiin vaatteisiin. Ainakaan Suomalaisiin sellaisiin! Käy lukemassa useemminkin ja kiitos kun kommentoit! <3

    Anonyymi: Ara, rakas meidän ensimmäinen lukija! :D Ihania sanoja, toivottavasti nähdään pian! <3

    Kaisa: KAISA! Jos sun kommentit on noin ihania, ni voitko ruveta kommentoimaan joka päivä? Ymmärrätkö kuinka iloseks tosta tulin? I promise, ei koskaan ruveta pitämään sellasta blogia - se ei olis ollenkaan meitä. Tehdään sellasta blogia, joka on meitä ja tietty yritetään kuunnella teitä lukijoitakin vähän, et mistä te tykkäätte. Asukuvia pyydellään paljon, niitä tulee ainakun muistetaan ottaa. :) PUSUJA! <3

    piiapauliina: Gabi vaikuttaa ihanalta <3 Niinku kyllä sinäkin! Hahha me levitään kyllä kokoajan :D Ihana :)

    ingenpriority: Odota, lähetän sitä vähän sinnekin! Ihanaa jos voidaan tehdä sun mieli paremmaksi, se on parasta. :) Paljon lämpimiä haleja sinne! <3 Kiitos.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.