torstai 30. heinäkuuta 2009

Videoblogi: "Mä oon onnellineeeen"


Peppi filosofoi. 8)



moi. saatan ehkä vähän olla materialisti, myönnän.


HUOM! MUISTAKAA MYÖS MEIDÄN ARVONTA ALEMPANA. HERKKUKASSIN AVULLA VOITTE SAAVUTTAA YHTÄ MUHEVAT MUODOT, KUIN MORE TO LOVEN TYTÖILLÄ!

28 kommenttia:

  1. Voiii mikä ihana symppis video! Tuli kauheen pirtee olo itellekin. :DD

    VastaaPoista
  2. Tiia: Aww kiitos! <3 Sitä on niin outoa nähä ittensä videolla, tulee sellanen olo väkisinkin, että hitto mä oon tyhmä! :D

    VastaaPoista
  3. ...JA kaunis kuin kuva (siis kaunis kuva) !

    VastaaPoista
  4. voivoi noita sun simmuja!<3

    VastaaPoista
  5. olipa hyväntuulinen video, aivan ihana :)

    VastaaPoista
  6. Oiiiii...mullekin tuli niin iloinen olo tuon videon jälkeen :D Vaikutatte molemmat niiiiiin huipputyypeiltä. Löysin vasta pari päivää sitten teidän blogin ja oli pakko lukea kaikki postaukset kerralla läpi. Teillä on ihan mahtavia juttuja!

    Niin ja oot kyllä tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  7. oot niin kaunis!! ihana nauru :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi 1: Aww kiitos kauniista sanoista! :)

    Anonyymi 2: Siinähän ne möllöttää! :D Kiitos <3

    Riksu: Kiva jos oli hyväntuulinen, oon ollu niin hyvällä tuulella tänään! :)

    Anonyymi 3: No mehän ollaan ihan huippuja! ;) Kiva että jutut on kivoja edes jonkun mielestä, ite ei voi aina olla ihan samaa mieltä! :D Kiitos <3

    Anonyymi 4: Mulla on aika voimakas nauru kun rupeen nauraa ihan kunnolla :D ja kiitos, tuntuupa kivalta saada tämmösiä kommentteja! <3

    VastaaPoista
  9. Voi elämä, oot ihan hurjan kaunis ja sympaattinen! Mul on ollu vähän Suomi-masis ku oon matkustellu kesäl niin paljon mut ihana huomata et kaikki suomalaiset ei todellakaan oo sellasia möllejä pönöttäjiä! :)

    VastaaPoista
  10. Ihanuus video! :)
    voi kun toi munki mies siivoilis vaikka silla aikaa ku lueskelen teian ihanaa blogia... :D no, se sentaan pesee kaikki pyykit <3

    VastaaPoista
  11. Lina: Kiitos ihan hurjasti! :)) Mä oon joskus kans kokenut samanlaista Suomi-masista, mutta oon löytänyt täältä niin kivoja tyyppejä ettei voi masistella! :)

    Sanni: Kiitos <3, ite mietin et se on ihan hölmö :D Se on siis hyvä mies, mä joudun meillä pesemään pyykit. Ripustaminen hoidetaan molemmat :D

    VastaaPoista
  12. Hihii! Vai puhelin...mun pitääki osallistua teidän herkkukassiarvontaan heti muutes :)

    VastaaPoista
  13. "eiks kesä oo sitä varten että kaikki turpoo, kiiltää ja on rumia" + loistava ilme! :D

    VastaaPoista
  14. kiva video. :) ja olet kyllä todella kaunis tyttö!! <:

    VastaaPoista
  15. Elsa: Hyvä kun osallistuit, vähänkö haluisin itekki sen kassin! :D

    Aba: haha mä ilmeilen ja vääntelen naamaa _aina_ :D

    Anonyymi: kiitos paljon :)(:

    VastaaPoista
  16. oikeesti sää ooot kaaauniiiis epistä :<<

    VastaaPoista
  17. Voi että sä olet Peppi Niiiiin Ihana ja Kaunis! Mukava video-postaus :)

    VastaaPoista
  18. Vitsit että toi sun iloisuus ja pirteys kyllä tarttui :)! Mä en oo aiemmin tainnut teiän blogia kommentoidakaan, mutta nyt oli pakko :) Alusta asti oon tätä seurannut ja täytyy sanoa että ihan loistavin blogi teillä kyllä on <3

    VastaaPoista
  19. Ainiin ja unohdin onnitella puhelimen voitosta :)! Mulla on työpuhelimena sama ja valkoisena myöskin ;) Parasta siinä on kyllä ne pikakuvakkeet mitkä siihen isolle näytölle saa :)

    VastaaPoista
  20. Awws! Mulle tulee yleensä videopostauksista kauhee myötähäpee, mut ei näistä! Jes!

    ps mitä pitää tehä et voittaa sen arvontasäkin, voin tehä kutakuinkin mitä vaan. ku muuten joudun ite lähtee sinne, eikä tämmöne läsö oikei viittis poistuu kotoo turhaan.

    VastaaPoista
  21. Ihanaa että joku on jaksanu olla noin iloinen kun itse on vaan jotenkin masentunu tänään kun on näin kurja sää ollut :/ pöh
    Mut huomenna bailaaa bailaa kutoselle,
    kysy mimmiltä, te olette siis minä + 2 jeah!

    VastaaPoista
  22. Anonyymi: no kiitos, mutta muista että kauneus on katsojan silmissä! ;)

    Maisuli: Kiitos ja paljon pusuja sinne! :)

    splash: Ihanaa kun kommentoit, on huippua kuulla että oot oikeesti seuraillut meidän toilailuja! ;) Kiitos paljon ja joo, mä en oikeesti kestä odottaa maanantaihin sitä puhelinta! Ollaan puhelinsamikset, jee <3

    Liisa: Hyvä jos ei tuu, mulla iski ihan hirvee häpeä nimittäin eilen, ku oon välillä niin bimbo! :D (aina oikeastaan ku oon niin fiiliksissä kaikesta :D) Ja siis tuu vaikka kokkaa meille, niin voin yrittää arpoa sun nimen sieltä arvonnasta ensimmäisenä ;)

    EMZZII: Huomenna nähdään <3 ja kyllähän toi sää on ollut ihan hanurista, mutta ihan sama ku muuten on kivaa :) Pidetään huomenna sit kivaa, sä pääset joraileen meidän More To Loven hottisten kanssa ;) Onnea!

    VastaaPoista
  23. Oot peppi ihan mielettömän nätti ja upea nainen..todellakin more to love sussa, varsinkin verrattuna moniin laiheliineihin! sulla on kaunis hymy ja nätti nauru!

    onnea palkinnosta!!!

    -viola

    VastaaPoista
  24. Viola: AWWW KIITOS! :) voi että kun tuli hyvä mieli. Oon tänään kuljeskellut naama kiiltäen ja ihan tosi epämukavalta tuntuvissa vaatteissa. Siis kylläpä piristi mieltä, aivan mahtavaa kiiitos :)

    VastaaPoista
  25. noh, ainahan on tollasia päiviä..kuka nyt aina näyttäis täydelliseltä? :D ....mutta sulla on oikeesti älyttömän upeat kasvon piirteet! Oon jo useimmissa kuvissa katsellut ja aatellut samaa, mutta en oo tullu kommanneeksi.(pöh, nyt vaikutan stalkkerilta :O ;D )
    Oot just sellanen nainen, että oot upea vaikka painaisit kakskytkiloa enemmän tai vähemmän, ja sellaseen ei jokainen laiheliini pysty vaikka kuinka haluais. Lisäksi osaat heittää asiasta läppää, joka on ihailtavaa!
    Teidän blogia on tosi mukava lueskella...tää on yksi mun ehdottomista suosikeista! Ehkä paras. :)
    -viola

    VastaaPoista
  26. Viola: Kiva kun tykkäät. Tätä blogia on kieltämättä nyt vielä kivempi pitää, kun ei tarvii blurrata kuvia ja saa olla ihan rehellisesti omaitsensä. Mä en jaksa ottaa elämää (aina) liian vakavasti ja mitä painoon tulee, niin sitähän saa aina pois jos rupee ahdistamaan. Tällä hetkellä kyllä näyttäis olevan ns. "nousukausi", että kerätään niitä kiloja ;)

    Kiitos kivoista sanoistasi ja pöh, et vaikuta stalkkerilta! :D Kommentoi toiki useemminkin! (etenkin siis jos tolleen äidyt kehumaan ;);)) Ei vaan, kommentteja on aina mukava saada!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.