torstai 9. heinäkuuta 2009

I HATE Jonathan from Spotify!!!

Aah. Siivous ja tavarapurku-urakka jatkuu. Mikäpä tosin sen mukavempaa käyttää sateista vapaapäivää, kuin järjestää kotia ja kuunnella hyvää musiikkia (ja Jonathania#@?!!). Spotify on kaikesta huolimatta kyllä hieno keksintö. Ei voi ku suositella!

Siivotessahan tietysti tulee nälkä ja jos jääkaappi näyttää tältä niin läski on aika pahassa pulassa. Päivällä on vedetty jo löytönuudelit ja tonnikalat, eikä voi mennä kauppaan koska a) pakastin täytyy sulattaa, (mutta hei.. voikohan sen tehdä ilman, että jääkaapin ottaa pois päältä?! No tutkitaan asia) b) SATAA! c) ei oo oikein rahaa, ja tulee ostettua kuitenkin jotain turhaa (herkkuja), joten parempi pysyä täällä ihmiskuutiossa.

Pari ruisleipäkänttyä oli kuitenkin jäänyt leipälootaan josta muistinkin Taran hehkuttamat omatekemät ruisleipänaksut! Ja eikun ruisleivät, tässätapauksessa jälkiuunipalaset, suikaleina pannulle. (Kuulostaapa toi tossa lauseessa tosi yksinkertaselta, todellisuudessahan nyt ymmärrän miksi Tara suosittelee ruispaloja eikä jälkiuunipaloja, taitaa olla nimittäin hieman pehmeempää leikattavaa. Nimim. Kiitti jännetupintulehduksesta-84).

No mausteeksi ei nyt ollu mitään tomaatteja joiden kanssa hifistellä, joten tyrkkäsin pippuria ja sitruunamehua. (Ei siis ollu ees sitä sitruunapippuria..) Eikä nuista nyt välttämättä ees sipsejä kevyempiä tullu, nimittäin tais sitä öljyä suht reippaasti livahtaa pannulle :D Mutta ihan pirun hyviä! Että kiitos vaan, koukussa ollaan. Ei tarviis kyllä meikäläistä koukuttaa enää yhteenkään ruokalajiin...


Ainiin työnsin toki valkosipulimurskaa, joka tuolla jääkaapissa komeileekin, myös sekaan. Ostin tuon valkosipulimurskan viime viikolla ja aattelin että tää riittää puoleks vuotta, mutta totuushan on, että kohta olen nauttinut jo koko purkillisen viikon sisään. Heh.


Nam. Mites, nääkin meinas vähän kärähtää :D, eikä muuten näytä olevan ihan yhtä sutjakoita ku Taran viipaleet, mutta nää onkin vähän More to love!


Jääkaapista löyty myös joku tämmönen turhan terveellinen juoma (light + vihreä tee), joka on siellä puol vuotta odotellut ilmeisesti juuri tätä päivää. Eipä mikään kummonen, liekö tätä enää edes myydään??


No tämän ruisleipäsetin jälkeen iski ihan järkyttävä makeentuska! Tunnustan Googletelleeni jo jopa mokkapalojen kuorrutuksen ohjeen (onneks ei kuitenkaan voita jääkaapista löytynyt). No sitten varastoja tutkaillessani keksin viipaloida nektariineja, sotkee joukkoon hunajaa ja kaurahiutalepussin. Uuniin grillivastuksilla 250°C ja sittenhän ne sinne unohtu, joten meinas kärähtää. Hyvältä maistu kuitenkin tämäkin ja päästiin makeenhimostakin...





Vieläköhän tässä muita himoja illan edetessä ilmaantuu. Toivottavasti ei, sillä mulla loppuu ideat!


Niin, onko joku muu hurahtanut Spotifyyn?! Tai vihaako joku muukin Jonathania from Spotify?!

5 kommenttia:

  1. Melko luovaa touhua Mimmi. : ) Jos löytyy banaania kaapista niin sitä voi paistaa pannulla ja vaikka jätskiä päälle, jos ei löydy, niin vaikka hitusen sokeria ja tomusokeria. ;D

    VastaaPoista
  2. aba: Joo banaanin,siirapin ja mantelilastujen (NAM!) kanssa on joskus tullutkin läträttyä hädissään...

    Nyt vaan ainut saatavissa ollut hedelmä oli noi nektariinit. Voi kun oiskin ollut sitä jäätelöö...

    VastaaPoista
  3. Ei voi muuta sanoa ku, et oot kyllä kevyt kenttämössö ;)

    VastaaPoista
  4. Mitä tarkoittaa kevyt kenttämössö? Itsehän en ainakaan ole kevyt, mutta mössöt maistuu oikein hyvältä! :D Mömmöt usein myös!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.