tiistai 14. heinäkuuta 2009

Seksivinkit suurelle tytölle. Jes, läskit on hot!

Huomattiin tänään artikkelin mtv3:n sivuilta joka koski suurten tyttöjen seksielämää. Artikkeliin pääset tästä. Ajateltiin hieman ottaa kantaa näihin allaoleviin vinkkeihin/väittämiin...

Seksivinkit suurelle tytölle!

The Sun kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan vain kolmannes yli 42 kokoa olevista brittinaisista harrastaa seksiä viikoittain.

Tutkimuksessa tutkittiin muun muassa suurten naisten seksielämää. Tulosten mukaan peräti yksi kymmenestä ylipainoisesta naisesta ei ole harrastanut seksiä yli vuoteen, koska ei halua partnerinsa näkevän häntä alasti. Miten siis myös suuret tytöt voisivat nauttia seksistä enemmän? The Sun haastatteli seksin asiantuntijaa Kate Tayloria.


Jos siis tunnet itsesi epävarmaksi kurviesi suhteen, kokeile Katen neuvoja:

1. Mausteista ruokaa

Syö romanttinen illallinen miehesi kanssa ennen kuin houkuttelet hänet sänkyyn. Ruokalajissa voisi olla paljon vihreitä vihanneksia sekä mausteita kuten kanelia ja inkivääriä. Niissä on kaikissa runsaasti sinkkiä, joka saattaa todella boostata seksihalujanne. Tällainen ruoka saa sinut tuntemaan itsesi onnelliseksi ja terveeksi ja saa lisäksi vauhtia petiin.

Mimmin mielipide: Hmm.. tätä vois oikeesti kokeilla. Tosin (ainakin) onnelliseksi tunnen itseni usein heti syönnin jälkeen olipa kyse ruuasta kuin ruuasta... :D

Pepin mielipide: No siis ruokahan maistuu aina ja meillä kyllä syödäänkin aika tulista ruokaa. Onkohan se se syy miksi poikaystävä aina kehuu mua? Jos se ruoka saa sen tuntemaan itsensä onnelliseksi? :D


2. Investoi seksikkäisiin alusvaatteisiin

Seksikkäiden alusvaatteiden ei tarvitse tarkoittaa mauttomia minialusvaatteita. Monia miehiä myös viehättää salaperäisyys, joten seksikäs silkkinen yöpaita voi olla hyvä vaihtoehto. Etsi sellainen yöpaita, joka on tiukka rintojen kohdalta mutta löysempi alaosasta. Voitte vaikka kokeilla nainen päällä -asentoa niin, että pidät yöpaidan edelleen päälläsi.

Mimmin mielipide: Salaperäisyys... eiköhän se partnerilla tuossa vaiheessa jo oo tiedossa mitä sieltä paidan alta löytyy, veikkaisin ainakin, että ei kovin monelle enää yllätyksenä se liha tule.

Pepin mielipide: Totuus on karumpi. Silkkiset yöpaidat on yleensä paljon pienempiä ja se tarkoittaakin sitä, että se minkä ne antaa anteeksi leveydessä, lähtee sitten pituudessä.. Edelleen tuollaista yöpaitaa etsiessä.. Mulla on tuota rintavarustusta, mutta vieläkin enemmän lantiota, joten kaikki jotka on rinnoista kireitä, ovat myös lantiosta kireitä! :D

3. Kokeile seksiä seisoaalleen

Seksi seisoaalleen voi aiheuttaa todella voimakkaita orgasmeja. Seisoaalleen olo on yleensä myös hoikempi. Nouse varpaillesi ja nauti!

Mimmin mielipide: Öhh.. siis MITÄ?! :D Kuinkahan kauan siinä jaksais vieläpä varpaillaan olla, nään tän niin sieluni silmin!! Ei tuu onnistumaan ja itellä ainakin usein hoikempi olo pitkällään, koska läskit leviää laajemmalle (:D) eli ei tunnu että ois esim. niin paljo mahaa ku seisaallaan. Tässä kohtaa tuli mieleen, että ei taida tämän jutun ja näiden vinkkejen kirjoittaja olla kovinkaan tuhti. WTF :D

Peppi: Joo en kyllä lähtis sanomaan, että seisoaalleen olisi mitenkään HOIKEMPI tai KEVYEMPI olo. :D (Ps. Mimmi, pitäiskö laittaa palautetta tonne? "LAITTAKAA ENSI KERRALLA JOKU LÄSKI KIRJOITTAMAAN ARTIKKELINNE. TÄSSÄHÄN RUPEE LIHAVALLA IHAN KIEHUMAAN!!)

4. Kokeile pukuleikkejä

Monet seksipuvut on valmistettu nimenomaan vähän isommille tytöille. Esimerkiksi ranskalaiset sisäköt tai saluunatytöt eivät koskaan olleet luuviuluja.

Mimmin mielipide: Niin sielläkinhän on se oma XL-osastonsa... Läski siivooja. JEPJEP! Mikäpä voisi olla sen seksikkäämpää!

Peppi: Minä vai Halle Berry kissanaisen puvussa? Kummastakohan haaveilevat?


5. Saa seksikäs takapuoli

Tanssiminen on yksi provokatiivisimmasta tavoista saada miehen seksihalut heräämään. Valitse jotain kurvikkaille naisille sopivaa, kuten napatanssi. Opittuasi liikkeet voit hurmata miehesi yksityisesityksellä makuuhuoneessa. Ja tanssiminen kuluttaa myös kaloreita!

Mimmin mielipide: HAHAHAHAHAH. REPESIN ÄÄNEEN!!! NAPATANSSI. Ei jumaliste, nyt menee jo vähän liian pitkälle. Siinähän menis fiilikset molemmilta :D

Peppi: Itsehän olen kerran käynyt tunnilla, mutta masennuin kun piti nostaa paita ylös ja näyttää "vyötärö" mitä itselläni ei todellakaan ollut. Muilla oli timmit vartalot ja mulla lösähtänyt maha siinä vyötärön tilalla. Jos rupeisin niitä "taitojani" näyttämään täällä kotona, olisi varmaa ettei meillä harrastettaisi seksiä koskaan! :D

6. Katso vartaloasi

Katso vartaloasi tarpeeksi pitkään peilistä ja alat nähdä sen kauniina. Käytä joka päivä kymmenen minuuttia siihen, että katselet itseäsi peilistä makaamassa sängyssä. Vaikka takapuolesi/reitesi/käsivartesi saattavat tuntua sinusta liian suurilta, sinulla saattaa olla esimerkiksi täydelliset rinnat tai olkapäät. Ja muista myös, että suurin osa miehistä pitää siitä, että naisella on kurveja!

Mimmin mielipide: Jep. Pitääpä tosiaan tilata ne peilit tuohon sängyn viereen...

Pepin mielipide: Ja kattoon...

7. Hallitse

Olet miehesi silmissä seksikkäämpi, jos et välitä esimerkiksi pyöreistä reisistäsi sängyssä. Ole siis itsevarma ja järjestä miehellesi striptease-esitys tai jotain muuta vastaavaa. Miehesi on niin innoissaan katselemisestasi, ettei hän todellakaan huomaa reisiesi mahdollista pyöreyttä.

Mimmin mielipide: Mahdollista pyöreyttä.. LOL! Joo ei tulis kyllä mieleenkään siinä ite tilanteessa (ainakaan mulla) ruveta miettimään, että onkohan minulla mahdollista pyöreyttä reisissä. VOI HUOH. Eiköhän se peli oo jo vähän niinku voitettu.

Pepin mielipide: Reisissäni on hieman muutakin kuin mahdollista pyöreyttä, mutta nää tuntuu olevan tehty nyt niin kuin läskit ei koskaan harrastaisi seksiä, koska on läskejä.


8. Valot makuuhuoneeseen

Älä ujostele harrastaa seksiä valot päällä. Yhden vinkin avulla näytät aivan varmasti upealta. Seiso alasti niin, että valo valaisee alastonta vartaloa selkäpuoleltasi. Tällainen valo hoikentaa sinua heti.

Mimmin mielipide: Mites se varjo joka sinne äijän päälle muodostuu??? :D

Peppi: Kerkeekö siinä ruveta valoja säätelemään, vai pitäiskö tänne hankkia joku valomies? Onko paljon muuten vapaaehtoisia?

9. Vinkki Marilynilta

Burlesque-tanssi on viime aikoina ollut kovassa huudossa ja sen myötä kauppoihin on saapunut seksikkäitä 50-luvun alusvaatteita. Niissä on usein esimerkiksi korkea vyötärö.

Mimmin mielipide: Fiftarialusvaatteet rules!

Pepin mielipide: Joo kiitos näistä! Pysyvät ylhällä, ei rupee heti rullaamaan alas!

10. Anna miehen maalata sinut

Pyydä miestäsi ottamaan käteensä esimerkiksi kulmakarvakynä tai suklaavartalomaalia ja maalaamaan vartalostasi kohdat, joista hän erityisesi pitää. Yllätyt, miten monista paikoista hän sinussa pitää. Tämän pitäisi varmistaa sinulle, että hän pitää sinua seksikkäänä joka tapauksessa.

Mimmin mielipide: Äijähän piirtäis todennäkösesti mulle kulmakarvat? No ei, voi toki toimia PARISUHTEESSA, jossa siis itse en ole.

Pepin mielipide: Joo en lähtis Mimmi tota ekoilla treffeillä ehdottamaan: "Moikka oot kuuma, lähetkö meille?" Sit pääsette teille, niin: "Hei kuule mulla on vähän ongelmia itsetunnon kanssa, niin kun nyt tässä ollaan kerran jo imuteltu kiihkeesti - voisitkohan maalata mun vartalosta ne kohdat joista tykkäät?" "Ai et?" "Okei, no mut syödäänkö jotain?"


Yhteenveto: Ihan hauskoja vinkkejä ja tepsiikin varmasti monelle. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyllä se lihavakin voi tuntea itsensä seksikkääksi, vaikka on vähän reitevä, silkkipyjamat ei mahdu päälle, tai vaikka tulinen ruoka ei maistuis. On väärin olettaa, että kaikilla läskeillä on automaattisesti huono itsetunto petipuuhissa. Se on yleistystä pahimmillaan!


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: täältä

Lähde: The Sun

35 kommenttia:

  1. Heippa typyt! :) Olipahan siinä artikkeli..välillä ihan naurattaa nämä yleistykset sun muut..VINKIT :/ tällanen postaus oli kiva, lisää analysointia! =)

    VastaaPoista
  2. Hellurei ihana! :) Joo kyllähän noi vinkit ja yleistykset on välillä ihan hauskoja, niitä on ainaki ihan kiva lukea! Hyvä, että tykkäsit - harmittaa kun toi muotoilu on niin päin hanuria. Blogger ei tottele! ://

    VastaaPoista
  3. ei se asettelu ainakaan mun silmään pistänyt ikävästi :)

    VastaaPoista
  4. tosi kiva kirjotus ja hauska kommentaatio! nauroin ihan ääneen! kiitoksia teille, teillä on sana hallussa! :)

    VastaaPoista
  5. hyvä, että naurattaa - niin meitäkin! :D kiitos kommentista, tulin iloiseksi :)

    VastaaPoista
  6. Meinasin pissata housuun, kun luin välikommenttinne!:D<3 Pliis, lähettäkää ne palautteena artikkelin kirjoittajalle.

    VastaaPoista
  7. :DD Täällä alko läskit kiehumaan ja piti pistää vähän välikommentteja! :D Hyvä idea, taidankin laittaa välikommentit palautteena! "KYSYISIN VAAN, ONKO KIRJOITTAJA ITSE JOKU RIISITIKKU VAI?!?!?!" :D

    VastaaPoista
  8. Ootte niin ihania! Mahtavin postaus aikoihin mitä olen mistään blogista lukenut, ja mä kuitenkin läskeilen blogien ääressä aika tovin päivittäin...

    VastaaPoista
  9. Moi Anonyymi! Ihanaa, kun kävit kommailemassa ja kiiiitos! <3

    VastaaPoista
  10. Ai että te ootte huippuja! Täällä revettiin kanssa ääneen! :)
    -Suvi

    VastaaPoista
  11. Ahahahha nauroin vedet silmissa tota reisien PYOREYTTA :D en kylla nyt oikein ymmarra, etta minka malliset reisien KUULUIS olla? kulmikkaat? :O tosiaan jotkut vinkit vahan haiskahtaa homeelle .. :)

    VastaaPoista
  12. ihania noi teijän välikommentit! <3

    VastaaPoista
  13. *nauraa käkättää ääneen*
    Ehottomasti parhaat kommentit tähän artikkeliin. Laitetaanpa seurantaan koko blogi! ;)

    VastaaPoista
  14. Suvi : Oi että, kiitos kivasta kommentista! :)

    Sanni: Joo, mulla on itseasiassa kartioreidet itellä... HUH HUH! Kaikkee ne keksii :D

    Laura: Thaaaanks!

    Mou Rie: Welcome! Kiitti positiivisesta palautteesta.

    Kaikille vielä, että onneks nauru pidentää ikää! Pepin kanssa tosin tossa sohvalla mietittiin, että eihän tää nyt ees ollu niin erikoinen postaus, mut tosi kiva, jos osu ja uppos! :)

    VastaaPoista
  15. Tämmönen vähän pyöreämpi yksilö rupee herkästi itseään vähättelemään ja miettii, et oliko tää siks hauska kun omaa tekstiä oli vain se 1/5 :D Kiitos vielä kaikille, ootte kivoi <3

    VastaaPoista
  16. Kiitos kammottavan työpäivän piristämisestä! :D :D

    VastaaPoista
  17. Ihanaa jos piristi! :D

    VastaaPoista
  18. Hui kamala. Törmäsin teitin blogiin ja tuli ihan tunne, että lukisin oman ja kaverini kirjoittamaa blogia. o.O

    Lisäsin teidät suosikkeihin.

    VastaaPoista
  19. Naureskelen täällä ääneen kun luen teiän juttuja, varsinki tää seksi-vinkit osio oli ihan paras! :D Tosi hyvä blogi, jatkakaa samaan malliin ;)

    -kummituseläin-

    VastaaPoista
  20. kummituseläin : kiitti ihanasta palautteesta <3 jatketaan jatketaan!

    VastaaPoista
  21. Onneks olin yksin kotona kun luin tämän, kauhea huutonauruhan tässä pääs noista kommenteista, suosittelen myös lähettämään kommentit alkuperäisen jutun kirjoittajalle :DD

    VastaaPoista
  22. Henna: Joo vois oikeesti lähettää :D Pienet huutonaurut itellänikin pääsi ku kuvittelin noita tilanteita oikeesti in action. HUH HUH!

    VastaaPoista
  23. Mä oon vähän jäljessä lukemassa näitä, mutta kiitos päivän nauruista. Ei noi jutut, vaan noi analyysit...
    Vähän mua nauratti toi strippaus, kun ajattelin samalla sitä pole dance videoo minkä jompi kumpi teistä postas tänne aiemmin :D

    VastaaPoista
  24. Hei joo, en mäpä tosin tajunnut, että toi mun kommentti on 14.7. kirjoitettu juttu seksivinkeistä läskille.

    VastaaPoista
  25. ei luoja, mä en oo rehellisesti sanoen kuukauteen nauranu näin paljon ja näin kovaa :D
    ootte maailman hauskimpia ihmisiä ja kirjoitatte loistavasti.
    mä en voi ku kadehtia teidän itseironiaa, itsetuntoa ja asennetta elämään.

    tän blogin löytäminen on parasta mitä mulle on vähään aikaan tapahtunu, kiitos!

    VastaaPoista
  26. Mä sanoisin samaa kun edellinenkin Anonyymi! Kiitos näistä suurten tyttöjen seksivinkeistä!
    Mä kuolen nauruun täällä!
    Katoin teitä eilen Mariasta ja sitäkautta päädyin lukemaan teidän juttuja.
    Mun mielestä te ette telkkarissa tullu ollenkaan näin eduksenne kun miten mielettömän hauskoja nää tekstit on! Te ootte huippuja ja musta tuli nyt kyllä fani!
    Olen lukenut tosiaan vasta kesä- ja heinäkuun tekstit ja oon jo nyt ihan hysteerinen tästä läpän tasosta ja määrästä!

    -J-

    VastaaPoista
  27. Luin nuo samat vinkit Iltalehden sivuilta. Ihan yleisesti tiedettyjähän noi taitaa olla, mutta eniten ihmetytti, miksi nuo oli suunnattu nimenomaan "suurille tytöille". Kyllä nuo samat kuulostaa ihan käyttökelpoisilta muillekin.

    VastaaPoista
  28. Postaus: Seksivinkit suurelle tytölle. Jes, läskit on hot!

    Tipahtelin siis niiiiin pahasti teidän kommenteille... xD Ei juma! ^^
    Ootte parhaita <3

    VastaaPoista
  29. Hahaha! Hajosin niin monta kertaa ääneen täällä kotini hiljaisuudessa. Toivottavsti en herättänyt muita nukkuvia...

    Aivan mahtavia lausahduksia kyllä! Hahaha. Vedet vieläkin silmissä. :D

    Teillä on kyl asenne kohdillaan! <3

    VastaaPoista
  30. Ahhahaha :D Tipuin tuolilta kun luin noita välikommentteja, etenkin toi varpaillaan seisominen oli sellanen et nauroin oikeesti ääneen. Ootte ihan parhaita, way to go sisters!

    VastaaPoista
  31. Mahtava teksti! Mua jäi nyt kyllä hämäämään, että onko teidän kommentit menneet sekaisin kun Mimmi sanoo että hällä ei ole poikaystävää ja Peppi sanoo että hällä on, eikös se ole juurikin toisinpäin? Näin olen sen blogista ymmärtänyt:)

    VastaaPoista
  32. Tää on kirjoitettu vuonna 2009 jolloin olin kihloissa ja Mimmi sinkku. :)

    VastaaPoista
  33. Moikka tytöt! Olipa hauska huomata teidän ottaneen käsittelyynne tällaisen artikkelin. Olen itse hypännyt viimeisen vuoden aikana Helmen remmiin – ja voin vakuuttaa, että nykyään myös meillä ns. pyöreämmillä on edustus täällä.

    VastaaPoista
  34. Heips! :))

    Ensteksikki, mie olen kyllä aivan koukussa nyt tähän blogiin.. :D kiitos vaan ;))
    Tätäki kirjotusta sai nauraa kyllä veet silmissä :D Jatkakaapas tyäret sammaa rattaa ;))

    -Chrisse

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.