torstai 9. heinäkuuta 2009

Ikuisesti läski? Peppi kertoo laihtumisestaan.


Tätä postausta on kyselty melkosen paljon. Mainitsin joskus aiemmin laihtuneeni ja muutamat onkin käyneet kyselemässä, että voisinko kertoa miten. Oon lykännyt tätä ihan tietoisesti, koska mulla on ollut jonkinlainen motivaatiopula. Tai ei edes silleen, mutta itsekuri on pettänyt, enkä oo jaksanut edes välittää. Nyt kuitenkin tuli taas iso läskiahdistus ja palasin normaaliin ruokavaliooni.

Kaikki alkoi siitä kun olin kerran kävelyllä poikaystäväni kanssa ja juteltiin yleisesti terveydestä. Mä oon pöpömagneetti ihan kirjaimellisesti (mulle tarttuu aina ne mitkä ei kenellekkään muulle tartu) ja siis tälläkin hetkellä olen hereillä kello 5 am, koska mulla alkoi eilen ihan hirvee nielukipu ja rupes kuume nousemaan. Nyt siemailenkin täällä teetä ja toivon että pääsisin töihin..

Aina käydessäni lääkärillä on diagnoosit ollut jotain tähän suuntaan:
"Noooh..ai poskiontelontulehdus 12 kertaa vuodessa? joo-o, saattais johtua tosta sun ylipainosta."
"Niin siis selkä on kipee? Laihduttaminen kyllä varmasti auttais asiaa."
"Jaa että korviin särkee? Kuulostais siltä, että voisit hiukan pudottaa painoa."
"Otetaan sulta toi keliakia nyt kun kerta aina kärsit turvonneesta vatsasta viljojen syömisen jälkeen, painoa ois toki hyvä vähän vähentää"

Keliakiaa ei koskaan tunnistettu, mutta lääkäri neuvoi mua lopettamaan niiden ruoka-aineiden käytön, joista tämmöisiä oireita tuli. Niinpä siis mun, ikuisen pastaherkuttelijan oli luovuttava elämästäni. Jätin pois KAIKKI viljatuotteet. En koskenut moneen kuukauteen mihinkään leipään, perunaan, riisiin tai mihinkään. Samalla pelkäsin myös todella kovasti sokeritautia, johon mulla on molempien vanhempien puolelta rankat rasitteet ja jätin samalla pois sokerinkin. Kerrottakoon (jos ei vielä ole tullut selväksi) mä RAKASTAN karkkia ja jäätelöä.

Tästä alkoikin siis uusi elämä...

Mitä sitten syön?
Lihaa
Kasviksia
Marjoja
Hedelmiä (aika vähän tosin kyllä, mut sillonku tekee mieli, alussa jätin nekin pois)
Juustoja
Pähkinöitä
Kananmunia (lähinnä salaatissa, paristi viikossa)
Monia maitotuotteita
Vettä juon pari litraa päivittäin ja vissyä

+ nyt oon ruvennut syömään monivitamiineja ja kalkkitabletteja

Mitä sitten en syö?
Sokeria
Jauhoja
Hiivaa
Teollisia rasvoja

En syö mitään margariineja tai muita, mutta en kyllä voitakaan. Syön avokadoja, pähkinöitä, kalaa yms. saadakseni sitä rasvaa, mutta muuten en oikeesti edes ymmärrä noista hyvistä ja huonoista rasvoista hölkäsenpöläystä. Oliiviöljyä käytän myös ruoanlaitossa!

Normaalisti syön erilaisia salaatteja, omia mössöjäni joissa on vaik kanaa-auraa ja vihanneksia yms, täytettyjä herkkusieniä, grillattua kanaa, lihapullia, joihin ei oo laitettu ollenkaan jauhoa. Herkuttelen vadelmarahkalla, sitä ilman en vois elää. Jätin myös light limut ja muut keinomakeutetut pois täysin. Välillä saatan kyllä nautiskella Pepsi Maxilla, mutta ei sekään enää oikein maistu. Pizzaa tilataan useinkin - mä otan vaan sit täytteiksi hirveesti lihaa ja jätän pohjat syömättä! Kätevää, eikö? Ei tarttenut luopua lempparistaan. Niin ja käydään me välillä mäkissäkin - meikäläinen syö hampurilaiset ilman sämpylöitä! Enää en osaa edes hävetä sitä.

Tankkauspäiviä pidän välillä (nyt oon pitäny liian usein ja silloin syön mitä haluan. Päätän ne kuitenkin yleensä aina etukäteen, koska silloin tuntuu että oon itse sen asian päällä, eikä ne ole vaan jotain random sortumisia, kun tekee mieli) Saatankin vaikka 2 viikkoa fiilistellä tulevaa herkkupäivää ja miettiä valmiiks mitä kaikkea aion syödä. Yleensä himoitsen jotain spaghettia yms. :D NIIN JA TIETTY KARKKIA JA JÄÄTELÖÄ!

Tähän mennessä mä olen pudottanut painoa n. 35kg. En ole erikoisesti harrastanut liikuntaa, mutta hyötyliikuntaa oon lisännyt paljonkin. Kävelen nykyään usein portaat, käyn enemmän koiran kanssa, enkä enää vierasta sitä kävelemistä niin paljoa. Johtuu ehkä siitä, että massaa on kadonnut sen verran ja polvetkin tuntuu taas normaaleilta. Oon aloittanut tän muutoksen viime syksynä, joten joo - multa on tippunut painoa ihan hirveen nopeesti ja lääkärien kanssa ollaan siitä paljon juteltu. Multa otetaanki lähes kuukausittain veriarvoja ja katotaan sitä, että miten tää vaikuttaa. Tähän mennessä pelkästään positiivisesti, mutta oon varautunut siihen että sieltä voi tulla jotain ikävääkin. Nyt pudotus on kuitenkin tasaantunut ja mulla lähtee ehkä parisataa grammaa viikossa.

Tiedostan toki sen, että mikäli palaisin takaisin entiseen, ne kilot tulis sieltä nopeasti takaisin. Mä en edelleenkään ole lähelläkään ns. "normaalipainoa", mutta voin kyllä todeta olevani todella tyytyväinen jo tähän saavutukseen. En ehkä edes osaa kuvitella tulevani normaalipainoiseksi, mä oon sellainen pieni ja pyöreä. Mun kuuluu olla vähän pehmeä! Niin ne kaikki sanoo.

Mä laitan teille nähtäväksi muutaman kuvan mun "entisiltä ajoilta" ja sitten vertailuks nykyistä. Tää on mulle ihan hirveen iso ja arka juttu, koska en oo ikinä julkaissut missään mitään tällaisia kuvia. En oo koskaan tiedostanut olevani mikään ihan järjettömän iso ja siksi kai sitä painoa on aina tullutkin vaan lisää. Oon aina vaan tyytynyt elämääni läskinä.

Tässä nyt sitten todella imartelevia kuvia musta. Se on hauska huomata miten sitä onkaan oikeasti kameraa vältelly, etin kuvia tosi pitkään ja jouduinkin leikata itteni joistain kuvista taustalta. Läskinä sitä usein poistaa samantien kuvat joissa näkyy vartalo ja koittaa olla aina ite se kuvaaja. Onneks multa löytyi edes jotain materiaalia täältä, ni näkee sitten itsekki. Muistan joskus sen yhteisön galleriassa "Pelkkiä naamakuvia eli saletisti läski" Se niin pitää paikkaansa ainakin mun kohdalla! :D

Kuten sanoin, mulla on edelleen ihan hirveen pitkä matka siihen normaalipainoon. 35kg kuulostaa niin hirveeltä määrältä, että monet on kuvitellut mun olevan joku riisitikku nykyään. Jotkut sanoo, että kasvoista huomaa ja jotkut ei edes huomaa. Siinä vaiheessa aina iskee itelle sellanen semimasis, kun miettii, että okei 35kg ei näy vielä missään, hyvin on pullat uunissa meikäläisellä.

Mä en voi suositella mitään laihdutustapaa kenellekkään, koska tiedän tänkin toimineen vaan itseni kohdalla. Nyt mun täytyy kuitenkin lisätä tähän liikunta, että kiinteydyn ja saan pois vielä enemmän noita senttejä tuolta lantioni seutuvilta. Mimmille eilen kriiseilin, että on se kumma miten voikaan niin epätasasesti tippua. On multa lantioltakin paljon lähtenyt, mutta se on edelleen melkosen suuri. Mimmi siihen sitten vaan lohduttavasti tokaisi, että "sä nyt vaan oot niin tollanen tyypillinen päärynä" Kiitti Mimmi!

Tää on siis elämäntapa, joka on toiminut mulle. En kuitenkaan uskalla suositella sitä kenellekkään, enkä tiedä myöskään sen terveellisyydestä sinänsä mitään. Lääkärit on kyllä sanoneet, että hyvältä vaikuttaa, kun ollaan puhuttu mun ruokavaliosta. Mulla on paljon energisempi olo nykyään ja vatsakin toimii usein kuin unelma! Heti huomaan kyllä, kun oon pitänyt tankkauspäivän. Tää on kuitenkin mulle elämä ja mä tiedän, etten voi koskaan enää palata siihen vanhaan mikäli haluun pitää vatsankin terveenä.

Nyt meinaankin jatkaa näin ja katotaan mitä tapahtuu. Kysykää multa mitä tahansa ja antakaa neuvoja, jos teillä vaan on! (esim. hyvät ruokaohjeet on todella tervetulleita ;D)

Huh, se on nyt siinä. Läskin avautuminen. Toivottavasti edes joku jaksoi lukea tän loppuun!

PEPPIEDIT 25.11.2009: Oon oikeastaan koko kesän syönyt aika normaalisti, vähän välillä katellut hiilareita, mutta vähemmän. Kiloja on muutama tullut lisää, mutta ne tuntuu lähinnä turvotuksena. Lähiaikoina oonkin taas karsinut hiilareita ahkerasti pois ja yritän pitää herkuttelun nimenomaan viikonlopuissa, koska mulla on huomattavasti terveempi ja parempi olo, kun syön itselleni oikein.


27 kommenttia:

  1. pakko kyl ihailla tota sun itsekurias! ite oon aina ollu vähä tämmöne jojo-laihduttelija ja oon pyrkiny lopulliseen elämänmuutokseen, mutta kato aina huomenna sit kerkee... :D ja itse ainakin huomasin selkeetä eroo noiden ekojen kuvien ja uusien välillä :) älä luovuta, kyllä se siittä vielä!tärkeintä on vaa löytää sellane liikuntamuoto josta oikeesti tykkää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä ja tsemppiä jatkossakin!:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Kiitos paljon ihanasta kommentista. :) jojo-laihduttelu onkin varmaan yleistä. ite taas oon tyytynyt olemaan läski, enkä koskaan oo oikeen tuntenut mitään "syytä" laihduttamiseen, kun oon ollut ihan onnellinen noinkin! :D mun oli pakko leikata ruokavalio aika radikaalisti, koska muuten mulla ei olis varmaan ollut itsekuria. eilen seison 5min lakuhyllyn edessä ja mietin paljonko lakupatukka vois sabotoida mua. lopulta otin sen käteen ja olin menossa maksaa, ni jätin sen kuitenkin pois ja kävelin tyytyväisenä pois kaupasta! :D se on kamalaa välillä miten sitä himoitseekaan.

    Anonyymi 2: Kiitos hirveesti tsempeistä, niitä tarttetaan! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan loistavan hienon työn oot jo tehny, ei voi kuin ihailla! Toivottavasti jatkuukin ja pääset tavoitteisiis :)

    VastaaPoista
  5. Mä ja mun poikaystävä ollaan myös tipautettu reilusti painoa ns. vähähiilihydraattisella ruualla, ja se oikeasti toimii! Me ei syödä mitään turhaa ja tyhjää - ei patonkeja, pastoja, karkkia, jne. Niiden ravintosisältö on nollassa, mutta silti ne sisältävät reilusti energiaa, pompauttelevat verensokeria ja tekevät pian uuden nälän. Nyt riittää että syödään n. 5h välein, 3 kertaa päivässä!

    Oon myös tekemässä ruokavaliosta omaa postausta!

    VastaaPoista
  6. VAU! oot mahtava :) ite kalpenen sun rinnalla kyllä täysin! :) onnea!

    VastaaPoista
  7. Nessa: Meinaan kyllä päästä, vaikka ei mulla oo mitään sellasia hirveitä tavoitteita. Ehkä lähinnä se, että ite on tyytyväinen ja voi sujahtaa juuri sellasiin vaatteisiin kun haluaa. :) Kiitos hirveesti!

    SaraStellar: Toisilla se toimii ja toisilla kuulemma ei. Ite oon ollut tosi tyytyväinen. :) Tee ihmeessä, mä meen ainakin heti väijymään ;)

    BelovedCava: Nainen, katohan itteäs! Mä olisin todella onnellinen jos näyttäisin tolta. Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti tää mun kommentti ei kuulosta kauheen väärältä, MUTTA tämä on kyllä aivan ihana postaus!

    Jotenkin tosi avoimen ja rehellisen kuulonen, vaikka aiheena onkin näin henkilökohtainen ja arka asia. Mun sisko on läpikäyny saman painonpudotusrumban, joten tiedän, ettei tässä oo kyse mistään pienestä saavutuksesta.

    Onnea tosi paljon nykyisestä saavutuksestasi, ja tsemiä kovasti ihannepainosi saavuttamiselle! (:

    (Löysin muuten teidän blogin tässä muutama päivä sitten ihan vahingossa, ja jäin ihan koukkuun. Kirjotatte tosi lennokkaasti, joten pliis jatkakaa samaan tapaan. Pidätte yhden stalkkerin onnellisena :D)

    VastaaPoista
  9. Aivan upeaa! 35 kiloa näkyy kyllä !todellakin! joten pois kaikki masispäivät! Saat todellakin olla ylpeä itsestäs:)

    VastaaPoista
  10. Jo ennen tätä postausta ja näitä kuvia oon kattonut, että et kyllä edes ole mikään suurikokoinen eli katoin että tosi paljon oot saanu pudotettua vaikka ei ollutkaan mitään ennen ja jälkeen kuvia :)

    36 kg on paljon, tiedän miltä tuntuu kun muut ei huomaa mut voi sitä fiilistä kun huomaa muutoksen ja voi nimenomaan pukea päälleen mitä haluaa... Ite oon melkein aina ollut suurikokoinen ja paino heitellyt normaalista ylipainoon, nyt olisi tavoitteena saada taas joku rotu tähän toimintaan mut aina vähän alotan ja sitten jätän kesken. Luen tätä teidän mahtavaa blogia ja yritän tsempata itteäni, vaikutatte niin räväköiltä ja elämänhaluisilta vaikka sitä ylimäärästä vähän onkin ;)

    VastaaPoista
  11. MushuThaLohari, kiitos IHANASTA kommentistasi ja ihanaa kuulla, että oot koukussa. Tulee niiiiin hyvä mieli lukea tällaisia kommentteja ja ihanaa, että jaksatte myös kannustaa meitä punkeroita! :)

    -M, awww miten ihana oot, kiitos kannustavista sanoista - onneks niitä masispäiviä tulee suht harvoin! ;)

    Anonyymi, kyllä mulla sitä ylimääräistä vielä löytyy reippaastikkin, joten paljon kriisipostauksia tiedossa vielä! ;) mä tunnen todella suurta iloa siitä jos voidaan jotenkin motivoida sua pääsemään omiin tavoitteisiin, tiedän todellakin miten vaikeeta se on vaan aloittaa. Mä aion nyt patistaa ton Mimmin mun kanssa laihduttelemaan ja mehän ruvetaan nyt sitten kans harrastelemaan liikuntaa jo heti ens viikolla, joten katsotaan miten elämänhalusia me sen jälkeen ollaan! ;)

    VastaaPoista
  12. Joo maanantaina alkaa uus elämä! (Tällä kertaa siis OIKEESTI!!)

    VastaaPoista
  13. Tosi hienoa!:) Olen itsekkin pudottanut painoa kohta 40kg, jotka mulle tuli raskauksien myötä. Mutta pysyvillä ruokavalion muutoksilla, ja liikunnalla oon kilot saanu pois. Välillä on ollu tosi vaikeata,kun on tuntunut, ettei jaksais millään katsoa mitä suuhunsa pistää...Mut tsemppiä kovasti, oon varma että onnistut ja pääset haluamaasi painoon!!:)

    VastaaPoista
  14. Mimmi: NII-I!!!
    Amorwanilja: Vau, toi on kyllä kunnioitettavaa. Eikö vaan ookkin välillä turhauttavaa ja vaikeaa, mutta kyllä se onnistuminen aina sen sitten palkitsee! :) Kiitos hirveesti tsempeistä!!

    VastaaPoista
  15. Löysin vasta tän teidän blogin (noin kolmisen tuntia sitten), mut siit huolimatta tää nousi suosikkeihin. Sä oot tehny ihan mielettömän työn ja ihan oikeesi kyllä noista kuvista huomaa, että kiloja on rapissut. Tsemppiä sulle aivan mielettömästi!

    Ihanaa lukea vaihteeksi aitoa blogia pinnallisen paskan sijasta. Ja teidän huumori on kyllä ihan tajutonta!

    Ihan mieletöntä! Rakkautta!

    VastaaPoista
  16. Ohhoh, mahtava homma. Musta kuvissa ero on huomattava. Ja ihmisen oma olohan kertoo eniten ja peili! Toisen kropassa näyttää hyvältä olla esim. BMIn alarajoilla kun taas toinen näyttää silloin anorektiselta ja sairaalta. Toiselle paras tilanne on siellä ylärajoilla ja ei siltikään näytä pullukalta.

    En tiedä lohduttaako tai tsemppaako tai mitään, mutta esimerkiksi nuo tuntemut noista valokuvista on ainakin mulle ihan tuttuja. Oikein teki kipeää lukea toi kohta että läski tahtoo olla kuvaaja, koska se on niin totta. Oon ostanu jopa niin mahtisbestis kameran ettei kukaan voi kysellä että miksi tahdot kuvata koko ajan... Ja mulla on kuitenkin vain pari kiloa yli BMI 25n, eli olen eikalailla "normaali painonen" - nyt. Mutta vieläkin olen mieluummin kameran toisella puolella. Noin 7-10 kg on tullut alas ns. raskauskiloja (hah, ne on äitiysloma kiljoa - raskaana söin kun paraskin terveysintoilija että vauva vois hyvin mutta äitiysloma kotona olikin ihan toista aikaa...). Mutta siis mun kroppa on sen mallinen ja niin löysässä kunnossa, että näytän paljon lihavammelta! Sitten kun on 170 pitkä ja ylimääräistä on joka suuntaan iso nainen - se ei ole kaunista.

    Tykkään teidän blogista, vaikka suoraan sanottuna se suoruus tosiaan joskus satuttaa. Mutta kai se on opittava itsekin tiedostaan ne asiat - ehkä ne on sitten helpompia pitemmän päälle. Tahtoisin kovasti laihtua vielä noin kymmenen kiloa, mutta toisaalta ärsyttää se, että miksi laihdutan. Tahdon näyttää hyvältä enemmän kun tuntea oloni hyväksi. Sen kun saisin käännettyä toisin päin niin laihduttaminenkin olisi kivaa.

    Tää sun kirjoitus oli kyllä hyvä tsemppari! Ainut asia mikä ärsyttää teidän blogissa on se, että ootte molemmat niin pirun kauniita! Oikeasti, koittakaapa olla rumia ja lihavia - se se vasta vaikeeta onkin. :D

    VastaaPoista
  17. Te olette molemmat Mimmin kanssa pyöriny mun ajatuksissa muutaman päivän ajan. Teidän blogi on eroaa niin paljon muista, antaa aina ajateltavaa, piristää ja kannustaa. Kiitos siitä1 :) Aloin vapaapäivän kunniaks selailla näitä vanhoja kirjoituksia läpi ja erityisesti tämä kolahti ja kovaa. Oot tehny mielettömän työn ton 35 kilon kanssa! Ja se on kyllä sokea, kuka ei näe eroja noissa kuvissa. Oot aivan upea nykyään ja ihmettelenki aina välillä että jos olet kerran ylipainoinen, niin mihin ne läskit piilotat? :D Näytät aivan normaalipainoiselta ja sulla on inspiroiva tyyli. Keep rocking girls! :)

    VastaaPoista
  18. Oon ite yrittäny laihdutusta monet kerrat, ja tää teidän blogi varsinki tää kirjotus sai mun motivaation tosi ylös !! kiitos siitä :)

    VastaaPoista
  19. Ihan pakko oli tulla kommentoimaan! :p Ihailen suuresti tota sun menestystäs kilojen pudotuksessa (toi todellakin on paljon, ainakin mulle olisi ja kyllä kuvistakin huomaa että kiloja on pudonnut pois)! Oon itsekin hieman pyöreä ja toi antoi mulle itseluottamusta ja päättäväisyyttä tähän omaankin prosessiin ;p Hieno saavutus, ei muuta voi sanoa!! :)

    VastaaPoista
  20. Heippa Peppi! Huomasin tämän sinun postauksesi vasta tuon kysymyspostauksen yhteydessä Hienoa että olet saanut pudotettua noin paljon painoa pois!

    Jos ruokavalioosi "saa puuttua" niin suosittelen valitsemaan lihoista kanaa ja kalkkunaa, lisäksi kalaa kaksi kertaa viikossa. Kanassa/kalkkunassa on vähemmän raskaa, mikä tarkoittaa siis vähemmän kaloreita. Lisäski soijassa on hurjasti proteiinia, ja sitä voi käyttää ihan lihan tavoin. Kalan rasva on pehmeää, ja tuota pehmeäähän pitäisi saada 2/3 kokonaisrasvansaannista. Juustot ovat yleensä kovin rasvaisia, sekä ne sisältävät kovaa (kolesterolia nostavaa) rasvaa, joten niistä tulisi valita aina alle 17% vaihtoehto. Muista maitotuotteista tulisi valita rasvaton vaihtoehto, tai esimerkiski viilissä korkeintaan 1% vaihtoehto. Kaikki maitotuotteet sisältävät nimittäin juurikin tuota kovaa rasvaa.

    Hyvä että syöt pähkinöitä ja avokadoa, mutta muistathan että ne sisältävät hurrrrrjasti energiaa. Mutta niistä saat sitä sydänterveydelle tärkeää pehmeää rasvaa. Ruuanlaitossa suosittelisin käyttämään rypsiöljyä, koska siinä on vielä enemmän pehmeää rasvaa kuin oliiviöljyssä.

    Mietin tuota kuitujen saantiasi koska olet viljatuotteet jättänyt. Tietysti kasviksista ja marjoista saat kuitua mutta et ravitsemussuosituksen mukaisesti. Kuitu taas pitää hyvin nälkää poissa sekä laskee kolesterolia.

    Tankkauspäiviä terveellisempää olisi syödä tasaisin väliajoin (esim. joka toinen päivä) jotain mielestä herkkua, kuin mättää kerralla itsensä ähkyyn.

    Niiiin, ja muistathan että yksi jogurttipurrkki voi sisältää jopa 8 palaa sokeria.

    Anteeksi tämä paasaukseni, mutta sisäinen ravitsemusterapeuttini heräsi henkiin postaustasi lukiessasi. Tosin tiesitkin varmasti jo nämä asiat.

    VastaaPoista
  21. Hei!
    Hyvältä kuulostaa VHH-dieettisi, jätä suosiolla ylläolevan "ravitsemusterapeutin" ohjeet huomioimatta. Jatka vain omalla OIKEALLA ja toimivalla dieetillä, niin elät terveemmin!

    VastaaPoista
  22. kyse on kuitenkin mulle sopivasta ruokavaliosta, en pidä tätä minään ikuisena dieettinä. voin huomattavasti paremmin sillonku jätän syömättä viljoja ja sokeria. :)

    VastaaPoista
  23. Vau, on kyllä huomattava ero vanhoihin kuviin kun vertaa!
    Ite pudotin aikoinaan 25kg (joista tosin muutama tullut takaisin..), joten tiedän, ettei homma tosiaan ole mikään helppo!
    Oon myös tullut siihen johtopäätökseen, ettei musta riisitikkua saa, sillä tietyssä vaiheessa paino vaan alkaa junnaamaan paikoillaan (enkä kykene näännyttämäänkään itseäni:D) ja siihen sitä sitten jämähtää.
    Mutta kovasti onnitteluja painonpudotuksesta ja onnea jatkoonkin! :)

    VastaaPoista
  24. Vitsi kun saisi itsestään irti tuon verran, muuttaisi koko ruokavalion. mistä saa itsekuria ja motivaatiota jos ei oikeesti kiinnosta? tai siis. kiinnostaisi laihduttaa, mutta ei saa aikaseksi ja mielummin ostaa suklaapatukan (lue:levyn) ja katsoo tv:tä?

    VastaaPoista
  25. En kyllä tiedä mistä sitä motivaatiota saa, minä kun olin sitä odotellu koko elämäni. :D sit yhtäkkiä se vaan tuli. en oo ikinä jaksanu oikein lähteä noihin laihdutteluihin mukaan, mutta kun tässä oli sit kyse niin monesta eri asiasta ja se laihdutus tuli siinä kaupanpäälle. :) Tiedän tasan sen tunteen, ku syö mielummin sitä suklaata vaan. Sen takia sallinkin sillon myös itselleni päiviä, että söin vaan kaikkea hyvää. :D

    VastaaPoista
  26. Noh, sitä ahaa-elämystä odotellessa... Ja suklaata syödessä :D Ootte ihania bloggaajia!

    VastaaPoista
  27. Postaus: Ikuisesti läski? Peppi kertoo laihtumisestaan.

    Oot kyllä aivan mieletön, saisinpa itekin tästä taas vähän lisäpotkua. :) Masentavaa kun aina välillä menee laihdutuksen kanssa hyvin, ja sitten taas ihan päin persiitä pitkän aikaa. Kaikki työn tulokset kankkulan kaivoon vaan jonkun tyhmän makeenhimon takia! :( Miksi ihminen on niin heikko.

    Sulla on mieletön itsekuri ja tuloksista kannattaa olla tosi ylpeä. Kukaan sut tunteva ihminen ei voi väittää sinisin silmin, ettei näe tota muutosta! Oot tyrmäävä, te molemmat ootte. :) Teillä on myös tooosi sirot kasvot, eikä riippuvaa kaksoisleukaa niin kuin allekirjoittaneella. <3

    Kun kaveri vinkkas tästä teitin blogista, niin olin ensin vähän närkästynyt huomatessani, kuinka nätti - etkä todellakaan läski - olet. Jos tollanen tyttö haukkuu itteään ja sanoo olevansa kauhee läski, niin mitä se kertoo muille?

    Luen yleensä muotiblogeja ihan vaan nauraakseni partaani ja tunteakseni olevani parempi (ja rutkasti läskimpi!) ihminen kuin alipainoiset, kauniit tytöt, jotka haukkuvat leveää lantiotaan ja kyhmynenäänsä vain kinutakseen kehuvia kommentteja lukijoilta. ;P

    Tää teidän blogi on jotain ihan muuta. :) Nyt kun oikeasti tietää sun taustat, niin voin uskoa, että sulla tosiaan on kokemusta liikalihavuudesta.

    Nyt, kun on koko viikonlopun mässännyt karkkia kaksin käsin naamaan, tuntuu, että pystyy maanantaina aloittamaan laihdutuskuurin. Katotaan vaan kun se maanantai tulee!

    Vaan tsemppiä ja kaikkea mahtavaa teille, oikeesti. :) Vaikutatte upeilta ja symppiksiltä tyypeiltä, ois todella ilo tuntea teidät.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.