lauantai 4. heinäkuuta 2009

Läski epätoivoisena kenkäostoksilla..




Tässä taannoin ollessani käymässä Joensuussa, törmäsin tällaisiin ihaniin yksilöihin jotka olisin ehdottomasti halunnut ostaa itselleni. Tarkasteltuani niitä hetken, tajusin että saattaa olla aivan turhaa edes yrittää survoa niitä jalkaani. Ikuisena optimistina mitä mahtumiseen tulee, halusin kuitenkin uskoa, että ne sujahtavat nätisti suojaamaan arvokkaita sääriäni.


Mulla on aina ollut rumat ja isot pohkeet ja todelliset töppöjalat. En voi pitää tavallisia ihania saappaita talvella, koska en kerta kaikkiaan saa niitä mahtumaan jalkaani. Oonkin joskus esim. LEIKANNUT saappaisiin semmosen halkion, että saan ne menemään ylös asti. (LoL) Siinä vaiheessa ne onkin sitten ollut just rumasti johonki polviin asti, koska mulla on niin lyhyet jalat. Mun täytyy varmaan muuttaa johonkin toiseen maahan, että voin sipsutella avokkaissa vuoden ympäri ja kuvitella olevani pitkäsäärinen, upea gasellinainen?


Törmätessäni näihin söpöliineihin, ajattelin että nyt oon laihtunut sen verran, että nää menee kyllä ja nahka venyy yms yms, mutta totuus oli sitten kuitenkin karumpi..


Yritin kyllä survoa noita kiinni ja ehkä olisin saanutkin, mutta mulla olis sen jälkeen varmaan ollut siniset sääret. Miettikää noita sääriä säihkymässä kilpaa auringon kanssa sinisinä, sänkisinä (jep) ja survottuna tollasiin. NAM?


Ei mene kiinni ei. Kuinka masentavaa?

Onneksi hätä keinot keksii ja läski selitykset keksii. Totesinkin poikaystävälle tuossa sitten ottaessani noita pois, että enpä varmaan näitä olisi ostanutkaan (enpä) ja että olishan noi aika hiostavat ja varmaan vähän huonot jalassakin.. Se raukka sitten siinä vaan nyökytteli ymmärtäväisenä ja varmaan sisällään mietti, että pitäisköhän läskille ostaa suklaapatukka, jotta vähän piristyis. :D

Olisko siis jollain teistä jotain vinkkejä miten treenata sääriäni OHUEMMIKS? Vaikka ei todellakaan uskois, niin mulla on ihan järjettömät lihaksetkin noissa, enkä siis halua niistä yhtään sen isompia. No okei okei, on siinä sitä "lihaakin" ympärillä, että tietty se olis ihan hyvä saada pois. Help? Anyone?

T: Epätoivoinen jalka"jumalatar"4-ever?

9 kommenttia:

  1. Mie luulen et se rasvanpoltto ois siinä se avain, eipä niitä muuten varmaan saa ohkasemmiksi... Miulla on vähän sama ongelma, pohkeet on nätin muodokkaat, siis lihaksikkaat, mutta kun niissä on läskinlolleroa vähän päällä lisäksi, niin ihan kaikki saappaat ei vaan mee kiinni.

    VastaaPoista
  2. Joo täytyis varmaan ruveta vaan polttamaan sitä rasvaa ja pyytää vaikka jotain ammattilaista apuun. Ehkä mun pitää ottaa joku sääret solakammiksi kesäks 2010-projekti päälle! :D

    VastaaPoista
  3. Olisi mukavaa ja innostavaa kuulla tarkemminkin painon pudottamisesta, jompi kumpi teistä jossain postauksessa kertoi elämäntapojen muutoksilla pudottaneensa kiloja. Eli vinkkejä kehiin kiitos:)

    VastaaPoista
  4. hellurei ja kiitos kommentista :)
    mä kyllä teen postauksen aiheesta jossain vaiheessa, nyt on vaan oma motivaatio niin hakusessa ton laihduttamisen suhteen, että täytyy sitä vähän etsiskellä!

    VastaaPoista
  5. vähänkö taa on hauska blogi !:) me likes . lähtee seurantaan ;D

    VastaaPoista
  6. awww ihana kommentti, kiitos N! :)

    VastaaPoista
  7. ai kamala miten ihanasti kirjotettu :D oon nyt hihitelly täällä itekseni ja äsken luin vielä poikaystävällekin tän postauksen, ihan mahtavaa tekstiä :)

    ja ei niitä pohkeita saa pienemmäks muuten ku aerobisella :( eli yli puolen tunnin lenkkejä vaan, ni lihakset solakoituu ja ylimääräset kuluu :)

    VastaaPoista
  8. Haha :D Kiitos piristävästä kommentista! Ihanaa, että joku voi mun kanssa nauraa näille. Täytyy kyllä myöntää, että saatan myös ite välillä hihitellä itekseni näille, et hitto mikä tampio oonkaan! :D

    Totuus on nyt iskenyt mullekin päin kasvoja ja on varmaan pakko oikeesti ruveta lenkkeilemään, et sais vähän solakammat sääret itelleen ja mahtuis esim. johonki kivoihin saappaisiin talvella! :D

    VastaaPoista
  9. Tää on itsellä testattu juttu. Paksuakin paksummat pohkeet pienenee ja muuttaa muotoaan kun alkaa käyttää korkokenkiä. Toimii!!!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.