perjantai 23. marraskuuta 2012

Koirakaveriiiiit

Jykällä on aika monta tyttökaveria ja viime lauantaina kun olin kotiutunut Joensuusta mentiinkin taas Peetalle ja Markille käymään. Lulu ja Jykä tulee aivan mainiosti toimeen keskenään (ollaan oltu mm. viikonloppu saaressa yhdessä), joten on kiva kun koirat saa touhuta rauhassa keskenään ilman ongelmia. Tosin yleensä aina näillä koiratreffeillä se homma menee pelkästään koirista puhumiseen ja koirien touhujen seurailuun ja kommentointiin :D No eipä se toisaalta haittaa, kun koiraihmisiä kerta kaikki ollaan.


Lulu


Jykä. Tässä vaiheessa oli jo riehuttu se kymmenen minuuttia.


Lulu on ranskanbuldogginarttu ja Jykä mopsiuros, joten nämä kaverukset on melkein saman kokosia, Lulu tosin vielä vähän isompi, mutta Jykä keräileekin vielä massaa ympärilleen...


En kestä kun ne aina "hoitaa" toisiaan.


Jykällä ja Lululla molemmilla on tuo hauska pötkötystyyli, että laitetaan jalat suoraks taakse :D


On mukavaa! :D 


Näitä mustia pötkylöitä on haastava kuvata, ne kun suhailee ympäri kämppää ja kuvat tärähtää. 

Ennen näitä treffejä kävästiin kattomassa niitä valokuvaajan ottamia kuvia Jykästä ja oli kyllä ihan mahtavia otoksia. Muutama niistä on näytillä myös tuolla Koirakuvaus-Facebookin puolella. Tilattiin itelle aika monta kuvaa, joten niitä odotellessa. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!  Jykä muistuttaa, että muistakaa tekin hengailla välillä frendien kanssa! ;)

10 kommenttia:

  1. aaaw i'm in love with boston terriers! <3

    VastaaPoista
  2. Voi eiiii, molemmat on niin söpöjä!<3 Toi pötkötystyyli on ihan paras! :D

    VastaaPoista
  3. voi eiii molemmat niin söpöjä. ranskis onkin ihan vakavassa harkinnassa itellekin! :) kuinka jykä muuten jaksaa leikkiä ja riehua? naapurin mopsi kun alkaa juoksu/leikki/painit meidän käppänän kanssa niin ei ole mitenkään harvinaista, että mopsi ottaa ja pyörtyy! aluksi rupesin aina itkemään kun toinen pyörtyi, mutta nyt on omistaja vakuutellut että se on (valitettavasti) suht normaalia mopseilla. harmittaa kun on muuten niiiin lutusia ja ihania koiria. onko jykällä ollut koskaan tommoisia ongelmia? ps. jykällä on IHANAN kiiltävä turkki! mikä on sen salaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, meillä ei oo ollu minkäänlaisia hengitysongelmia ainakaan vielä. Jykä käy Matin kanssa juoksemassa semmosia 7km lenkkejä ihan tuosta vaan.

      Syötetään Jykällä Royal Caninin mopsiruokaa, luultavasti se pitää turkin hyvänä. Jykällä ei oo myös ollu mitään allergioita niin on päästy aika vähällä ihon ja turkin kanssa. :)

      Poista
  4. eiih kuinka söpö tuo pötkötystyyli:3 mun oma koira nukkuu joskus just samassa asennossa:)

    VastaaPoista
  5. Jee koirakuvia! Aivan huippuja! :) hehe no joo koirajutuikshan ne helposti menee ku noi tohisee vieressä..

    VastaaPoista
  6. Normaalin epänormaalia.Onhan se sairasta,että koirat pyörtyvät,kun eivät saa happea tarpeeksi!!Mopsit ovat vielä sairaammaksi jalostettuja (jos mahdollista) kuin ranskanbulldogit.Minun omani on onneksi pärjännyt ok,mutta onpa siltäkin röörejä suurennettu.Laittaa miettimään tällaisien koirien hankkimisen ja olemassaolon mielekkyyttä,ikävä kyllä..:(

    VastaaPoista
  7. Mie niin rakastan raskanbuldoggeja ja etenki mopseja. Itekki tulevaisuudessa hankin itelleni mopsin :) iih. noi on niin hassuja ja söpöjä!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.