torstai 16. kesäkuuta 2011

Viikonloppuna söin erittäin hyvin!

Meillä oli ennenvanhaan aina tapana koko perheen kanssa tehä kotiseuturetkiä sunnuntaisin ja viime sunnuntaina päätettiin Matin kanssa elvyttää perinnettä ja hurautettiin sunnuntaiajelulle Kontulaan (!!) :D Heitettiin eka Berliinin vieraat lentokentälle ja painastiin suorinta reittiä siis syvälle itään.

Syy retkelle juuri Kontulaan oli joku aika sitten postista kolahtanut (blogin kautta saatu) lahjakortti Kontulassa sijaitsevaan ravintola Helmi Grilliin :) Matti luuli, että ollaan menossa vaan jonnekkin grillille syömään ja vähä ihmetteli, kun ravintola olikin sitten loppupeleissä
"ihan kunnon ravintola".


Helmi Grilli on siis Kontulan ostarilla ja tosi legendaarinen paikka.

Turisti Kontulassa... Mikäs toi mun jalkojen tilanne oikein on? :D Ilmeisesti oon vielä kovasti edellisyön hääjuhlien tanssilattiamoveissa, tai sitten koivet suuntaa jo kovaa vauhtia kohti ravintolaa...

Mielestäni hauska tuo ravintolan slogan "tyyliä ja makua Kontulassa". Pakko on kyllät tähän todeta, että kyllähän tuolla Kontulassa kaikenlaista mönkijää pyöri, varsinkin kun oli joku kesätapahtuma käynnissä ja porukkaa paljon liikkeellä.

Ruokaan kuului myös kattava salaattipöytä ja leipää&levitettä. Naureskelin, että jos nyt saan jonkun EHECin nuista iduista niin oli ainakin tosi maittava viimenen ateria. Tuossa levitteessä (tais olla ihan tavan voita pohja) oli yrttejä ja mm. raejuustoa. Tuota pitää tehä joskus kyllä ihan itekkin!

Voi olla, että ihastuin vähän myös nuihin valaisimiin...

Otin härkää ja tilpehöörit sai ite valita niin valikoin siihen kylkeen nuo lohkoperunat.

Matti otti paikan klassikon Helmen pihvin. Ei varmaan tartte erikseen todeta, että hyvää oli.

Itse paikkaa en kehannu sen kummemmin kuvailla, kun se oli ihan täynnä, mutta slogan tyyliä ja makuja pitää kyllä paikkansa :)


Oli ihan tosi kiva roadtrip, vaikka kilometrejä kertyikin n.130 :) Ja kyllä, menen varmasti uudelleenkin!

No sitten maanantai (ja kylmyys) tuli ja oli taas aika totutella vähän koruttomampaan arkiruokaan :D Oli kyllä kaiken kaikkiaan mukava ja ruokaisa viikonloppu! (Ja nyt tulikin sitten hillitön lihanhimo! ;)) Onneks kohta on taas vkl!

Ps. Muistakaahan osallistua keikkalippujen arvontaan!!!

13 kommenttia:

  1. Toi on ihan loistava rafla! Olin ite(-kin) ennen vähä epäluuloinen sitä kohtaan, mut ku kerran nälissäni sinne sit alistuin menemään, niin vaihtu kyl näkemykset tyystin. Ja meidän ostariltahan löytyy siis myös jopa Hesarissa kehuttu meze-paikka, joka tosin sekin on mulla vielä testaamatta.

    VastaaPoista
  2. AnneVee: AIJAA! Seuraava pyhiinvaellus itään tehtävä varmaankin sinne meze-paikkaan :D

    VastaaPoista
  3. Mistä tuo sun mekko on? Haluisin itekki jonku ton tyylisen, ideoita mistä löytys joku kiva rento kesämekko? :)

    VastaaPoista
  4. abbie: H&M ja tais olla 9,90,- Viime viikolla hankittu :) Myös muutamaa muuta väriä tuota oli ja ne tais maksaa jossain alessa 7,-/kpl.

    VastaaPoista
  5. nyt todella poiketen postauksen aiheesta, osaatteko neuvoa omasta kokemuksesta tai muutenkin kuinka saan mainostettua parhaiten juuri tehtyä blogiani ja saada sille lukijoita.?

    VastaaPoista
  6. En kyllä osaa sanoa, kun me ei aikoinaan tätä mitenkään mainostettu. :)

    VastaaPoista
  7. Oon huomenna valtterissa myymässä suht trendikkäitä, XL-kokoisia vaatteita. Mukana mm. Topshopia (uk 14-16), ASOSta (uk 14-18) ja muuta mahtavaa!!! Tulkaa tsekkaa, oon hupsis laihtunut sen verran et kaikki on liian isoa, joten kaikki vaatteet on saatava myytyä! Meidän myyntipiste on aikas keskellä, me kaksi blondia siellä heilutaan!

    VastaaPoista
  8. Luin ensin tuon otsikon että "vappuna söin" ja mietin että kyllä on varmasti hyvin syöty kun nyt vasta siitä pystyy kirjottamaan :D

    VastaaPoista
  9. oi hitto, nyt tekis kylla hyvaa kunnon pihvi!

    VastaaPoista
  10. MISTÄ HELVETISTÄ TE AJATTE JOS 65 KILSAA ON KONTULAAN XDDDD

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: NO NUMMELASTA, JOSTA ON 45KM STADIIN!!!!! XDDDD

    VastaaPoista
  12. Oi, Helmi Grilli on tosi hyvä paikka. Aina varma valinta. Sinne suunnataan, jos mitää muuta ei keksi.

    saana

    VastaaPoista
  13. Ihan ok ravintola. Ei muuta. Koittakaa vaikka parempaa _suola ja pippuri_ ens kerralla itäkeskuksessa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.