keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Peppi (sydän) Kypros

No koska ei olla vielä tarpeeks hehkutettu miten ihana loma meillä oli niin äsken fiilistelin kuvia ja keräilin sieltä kivoimpia juttuja teillekkin.

Me mietittiin lomaa Kyproksen, Rodoksen ja Kreetan kesken ja päädyttiin Kyprokseen, koska kumpikaan siellä ei ollut koskaan käynyt. Voin sanoa, että mä en oo koskaan sinne halunnut mennä, koska ajattelin sen olevan joku vaahtobileparatiisi jossa ei sais relata ollenkaan. Siinä vaiheessa kun meille selvis, että hotellimme sijaitsi Agia Napan keskustassa, oltiin molemmat aika kauhistuneita. Eihän siellä vois olla rentouttavaa ja kivaa...


Ekana iltana oltiin kuolleita ja tuijotin vaan meidän parvekkeelta. Tuolla takana näkyy se bailuparatiisi jota kutsuin ekana iltana vuoribileiks. :D


Matkaseuralaiseni Mimmi More To Love oli aika hyväntuulinen koko reissun. Mimmillä myös oli noi kivat bikinit jotka olisin ehkä voinut jopa ryöstää. Onneks Mimmi oli ostanut Lontoosta liian lyhyen uikkarin jonka sain käyttööni. Se kyllä oli mullekkin vähän turhan lyhkänen, mutta ajoi asiansa.


Oli mukavaa kohdata pelkonsa ja mennä snorklaamaan. Mä en pelkää kaloja enää läheskään niin paljoa.


Olin taas varautunut uudella kirjalla, josta luin kuitenkin yhden sivun. Kuuntelin musaa koko ajan ja keskityin altaalla bongailuun. Mukava juttu oli myös se etten palanut kertaakaan!


Oli myös kiire loikoilla, enkä siksi kerennyt lukea.


Söin koko viikon kana-gyrosrullia.


Kaikki uudet tyypit joihin tutustuttiin sanoi, että me ollaan tosi hauskoja...


Olisin salaa halunnut ehkä vähän pyörähdellä tuolla Mimmin kanssa... Aatelkaa kun olis koko tanko kaatunut tai katkennut. :D


Meidän hotellin altaalla tultiin aina jossain vaiheessa päivää jakamaan tollasia kylmiä pyyhkeitä. Niin ja hedelmiä.. Me ihasteltiin sitä hyvää palvelua jatkuvasti.


Me myös saatettiin vähän innostua hotellin huonepalvelusta ja tilailla ruokaa huoneeseen... Se oli saman hintaista kun olis mennyt johonkin ulos syömään, joten miksipä ei ottais lounassalaattia huoneeseen ennen päikkäreitä jos ei jaksa lähteä mihinkään? Nam.


Jäi ehkä vähän harmittamaan ettei keretty vuokrata pyöriä ja suhailla niillä ympäriinsä.


Mutta kerettiin tanssia sitäkin enemmän. Mä en oo varmaan eläessäni tanssinut niin paljoa. Mimmi väitti biisi-postauksessa, että Peppi sekoaa kun tulee Beyoncen Run The World. No eräänä iltana mm. tanssin ympäri baaria hyppien sitä biisiä ja kävin myös haastamassa tuntemattomia ihmisiä tanssimaan mun kanssa jatkuvasti.. Ei siis tarvitse kummastella miten niitä uusia kavereita aina saa... Menee vaan vetämään kädestä tanssimaan. :D Niin ja joku kyseli, että mentiinkö me oikeasti tuolla veden voimalla ni täytyy sanoa, että me kyllä tykätään ehkä enemmän bailata ihan vesilinjalla! Monien baarien sisäänheittäjät ei tosin oikee tykännyt, kun lipitettiin limua. :)


Kyproshan on tunnettu kirkkaista vesistään. ;)


Siinä missä Peppi viiletti...


Mimmi suunnitteli siirtyvänsä loppulomaksi läheiseen luostariin asumaan. :D Ei muuten turhaan Kyprosta kutsuta Temptation Islandiksi... Kun aamulla menit ostamaan vettä kaupasta, tuli matkalla vähintään 5 paidatonta söpöliiniä vastaan...


Sushi oli pilaantunutta eräässä hotellin lähellä olevassa ravintolassa jonka nimeä en tähän hätään muista. Loppulomalla välttelin sushia ja pysyttelin turvallisissa kanarullissa ja tzatzikissa. Tuoksuni oli herkullinen.


No toi snorklausreissu oli kyllä ihan parasta bestiä. Me oltiin ihan liekeissä Mimmin kanssa ja nauratti kun yhdessä vaiheessa huomattiin snorklaavamme käsi kädessä! :D


No sitten löydettiin siitä hotellin lähettyviltä (Mäkin vierestä) tällanen huvipuisto. Nyt rupes mietityttämään sen nimi. No siellä oli ihan hirveitä laitteita (hirvee=pelottava) enkä tiedä missä mielenhäiriössä menin ehdottomaan Mimmille, että mentäis siihen sellaseen rautapalloon joka ponkastaan korkeuksiin. Olin kai unohtanut, että mulla on korkeenpaikankammo ja äärimmäisen herkkä vatsa. Mimmi pyöritteli silmiään ja sanoi, että katotaan Peppi jos oot samaa mieltä vielä parin päivän päästä. En ollut. :D


Rannalla ei sitten käyty kertaakaan ja se vähän sapettaa. Ens kerralla tahdon mennä rannallekkin, en vaan ihan hirveesti pidä merivedestä. Enkä niistä örkeistä. Näin muuten elämäni ekaa kertaa torakoita reissussa. Kiljuin ja hypin, eli käyttäydyin todella aikuismaisesti!


Kummitusjunaan ei voitu mennä, koska ei oltais mahduttu yhessä sellaseen vaunuun. No mutta entäs kun Mimmi löys sieltä jonku sellasen kauhutalon mainoksen jossa vissiin oikeat ihmiset olis pelotellut ja ihmiset on kuulemma lähtenyt sieltä kesken pois. Ei sitte löydetty sitä, ens kerralla aion kokea senkin.


Poikien parvekkeella asui tällasia kissoja, jotka oli aika söpöjä. Mä en vaan ikinä halua koskea noihin kulkukissoihin vaikka mieli tekiskin, koska tiedän niissä olevan usein paljon kaikenlaisia tauteja. Oon kuullu sellasia kauhutarinoita, että mielummin pysyn ihan katseluetäisyydellä vaan ja lirkuttelen niille.

Kivointa koko reissussa oli ehkä kuitenkin uudet tuttavuudet...


Nää pari ihanaa suomalaista tyttöä, joihin tutustuttiin snorklausreissulla ja joiden kanssa naurettiin paljon. Ne monet kivat pojat joihin tutustuttiin eri tilanteissa, kaikki söpöt pojat meidän hotellin altaalla, joita tiirailtiin erittäin avoimesti. Kaikki niiden söpöjen poikien tyttöystävät, joiden mielestä meidän ei välttämättä olis tarvinnut tiirailla niiden poikaystäviä. Meidän hotellin henkilökunta, joiden kanssa jäätiin aina juttelemaan, yksi kivoin poika, Finnmatkojen Guide Onlinen-oppaat, joille läheteltiin tekstiviestejä kuten "Bussissa kiellettiin kokiksen juonti, voidaanko juoda silti?", koska meidän oli käsketty kysellä niiltä kaikkea mahdollista.... (Ne jakso vastaillakki aina meidän kysymyksiin ja pelasti meidät sieltä hissistä...)

Mun ennakkoasenne Kyprosta kohtaan oli melkosen negatiivinen jostain syystä, mutta se muuttui kertaheitolla. Agia Napa oli yksi kivoimmista kohteista jossa oon koskaan käynyt, koska siellä oli sopivissa määrin rentoutta, kauneutta ja oikeasti hyviä bailuja. Oli ihanaa rennon päivän jälkeen laittautua ja lähteä laittamaan jalalla koreaksi. Se vilisi mukavia ihmisiä ja siellä oli porukkaa ihan kaikkialta maailmasta.

Mä oon oikeastaan aika tosi varma, että lähden Agia Napaan vielä joskus uudestaankin, mutta seuraavaksi lentokone vie johonkin aivan muualle... Kuka arvaa mihin? :)

19 kommenttia:

  1. hei mä olen ollut siinä metallihäkkyräpallossa :D voin kertoo että ihan hirvee, varmana puhkasin vieressä istuvan tärykalvot mun huudolla.

    VastaaPoista
  2. Hyvää Synttäriä Mimmille! ♥
    Lentokone vie sut vaiks Lontooseen.

    VastaaPoista
  3. mää kävin kahdesti siinä huvipuiston pallossa.. ihan mahtava <3 :D ostettiin myös ihananmakuiset slush-icet sieltä

    VastaaPoista
  4. Ihana lukea näitä matkapostauksia, sillä avaatte niitä aina sopivin määrin!

    Heii ja oon ihan varma, että se NEW YORKKKKKKK ♥! (piti tarkistaa, että allekirjoittanut oli varmasti Peppi..)

    ootte superia !

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania nää teidän lomapostaukset, mun puolesta näitä saa tulla samasta aiheesta vaikka sata lisää! Tulee ihan omatkin reissut mieleen aina tämmöisistä, niin tulee hyvälle tuulelle. :)

    Ite olin Kreetalla just pari viikkoa sitten, kun oltiin kahdestaan reissussa äitin kanssa. Ei olla ikinä oltu yhdessä missään ulkomailla tai pahemmin reissuilla ylipäätään, niin ehdotin sitten että lähtiskö se mun kanssa, kun tosiaan ei oo hirveesti tullut vietettyä aikaa yhdessä sen jälkeen kun muutin kotoa pois joskus 10 vuotta sitten. Oli kyllä ihan mahtava reissu! <3 (ja äidit rules!)

    VastaaPoista
  6. mäkin oon vahavasti sitä mieltä, että se on New York ♥ ite haluisin myös sinne mut en pääse :-------(

    VastaaPoista
  7. Nämä viimeisimmät postaukset vaikuttavat vähän liikaa siltä, että ollaan saatu ilmainen matka, ja sitä nyt kiitollisuudenvelassa hehkutetaan huolella. Tuli selväksi, että Finnmatkojen lomakohteissa on ihanaa eikä ollenkaan turistirysämäistä.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Sääli jos tulee sellainen kuva, meidän ei nimittäin tarvitse olla kiitollisuudenvelassa kenellekkään. Kannattaa varmaan tutustua tuohon meidän FATventures-osioon tarkemminkin, siellä on Egyptiä ja Tallinnan kautta reissaamista hehkutettu myös ihan yhtälailla. Se on sääli, että jotkut teistä ottaa aina hirveen henkilökohtaisesti sen jos bloggaajat tekee jotain yhteistyötä ja kirjoittaa siitä. Jos ei kirjoiteta niin sitten käydään jankkaamassa, että miksi ette kerro. Me ollaan aina oltu rehellisiä näissä asioissa ja tullaan jatkossakin olemaan. Me myös ollaan aina hehkutettu ihan kaikkea juuri niin paljon kun ollaan itse haluttu. Ollaan onneksi pelattu korttimme sen verran hyvin ettei meidän tarvitse hehkuttaa mitään vain sen takia, että saadaan jotain ilmaiseksi. :)

    VastaaPoista
  9. Vaikuttaa siltä, että teillä oli tosi hauskaa! :) Mä en ole vielä koskaan käynyt "pakettimatkalla", vaikka muuten olenkin matkustellut. Ehkä mäkin uskaltaudun joku päivä! :)

    VastaaPoista
  10. Moikka!

    Huomasin joku aika sitte, että teillä on tuolla Backstagella hehkutettu Loreal Parisin kuivaöljyä. Tekstissä luki, että ette oo löytäny sitä Suomesta. Mä pyörin eilen Porin Sokoksella ja näin siellä aurinkovoidehyllyssä just tota samaa Lorealia :D Sokokselta siis pitäis löytyä (ilmeisesti, ainakin tällä hetkellä) :)

    VastaaPoista
  11. Kypros on ihana lomakohde! Kiva kuulla teidän huomioitanne paikasta.

    Olisi hyvä, jos selkeästi ilmoittaisitte, mikäli matka tai sen osa (esim. retket) on maksettu puolestanne tai mikä on suhteenne matkanjärjestäjään (ostavatko he teiltä palvelua/työsuhde tms.). Sama pätee tietysti kaikkeen tavara- tai palveluhehkutukseen.

    VastaaPoista
  12. Sopimukset ja raha-asiat ovat henkilökohtaisia asioita, eikä niitä tulla tässä blogissa käsittelemään.

    Monikaan ei ilmeisesti tiedä esim. sitä, että lehdistöä lennätetään jatkuvasti ympäri maailmaa tutustumassa erilaisiin juttuihin. Levy-yhtiöt, tuontantoyhtiöt yms. lennättävät toimittajia katsomaan ensi-iltoja, konsertteja ja tapaamaan artisteja, että niistä kirjotettaisiin. Myös matkatoimistot lennättävät toimittajia kohteisiinsa tutustumaan ja tekemään niistä juttuja. :) Muistuttaisin, että blogin lisäksi More To Love tekee hyvin paljon erilaisia juttuja. Tämä on meidän työ ja yhteistyökuviot ylettyvät pitkälle tämän blogin ulkopuolelle. Tämä blogi ei millään tavalla ole meidän bisnes, vaan palkkamme koostuu muista asioista joita teemme, kuten esimerkiksi lehtiin kirjoittamisesta, juonnoista yms. Tämän takia on lähinnä huvittavaa, että ihmiset oikeasti kuvittelevat meidän saavan jotain rahaa siitä, että mainitsemme mahdollisimman monta kertaa jonkun brändin. Me teemme brändien kanssa paljon erilaisia juttuja, mutta maksusta emme ketään blogissamme mainitse. Luonnollisesti jos meillä on vaikkapa käytössä Sonyn tietokoneet (ei ole) ja pidämme niistä niin saatamme niistä kirjoittaa tänne, aivan omasta tahdostamme. Me emme ole ottaneet tavaraa/palveluita vastaan sillä mentaliteetilla, että lupaamme joskus niistä kirjoittaa.

    Me kerromme rehellisesti keiden kanssa yhteistyötä teemme, mutta emme aio nyt emmekä tulevaisuudessa kertoa yhteistyön yksityiskohtia. Meillä on vaan se onni mukana, että saamme täysin itse päättää keiden kanssa teemme yhteistyötä ja saamme myös aina itse neuvotella yhteistyön laadusta. Kukaan muu ei päätä meidän puolesta mitään, vaan me Mimmin kanssa olemme itsemme herroja. Sen takia More To Lovea ei ole myyty minnekkään. :)

    Enempää tästä aiheesta en nyt jaksa edes keskustella, koska koen sen turhankin henkilökohtaiseksi.

    VastaaPoista
  13. Vaikka ette haluakaan enää tästä jauhaa, toivoisin kuitenkin, että toisitte selvemmin blogissanne esiin sen, mikä kaikki on lahjaksi saatua tai muuten sponssattua. Tämä mielestäni erottaa teidät muista lukemistani blogeista: niissä lukijan on helpompi erottaa itse hankitut tuotteet/palvelut sellaisista, jotka on saatu jotain kautta ilmaiseksi. Tai ehkä täällä voisi vain olla lista yhteistyökumppaneistanne, joiden kanssa teette pitempiaikaista yhteistyötä? Se olisi reilua lukijoita kohtaan.

    VastaaPoista
  14. Voi miten kivalta näyttää! Mimmillä on nätisti tullut väriäkin pintaan! Itse en ole ikinä ymmärtänyt matkailuja joka suuntautuu turistikohteisiin ja hotellin uima-altaisiin, mutta kukin tykkää mistäkin- itselleni rakas Intia ja Delhi on monelle kauhistus.

    VastaaPoista
  15. Ootte upeita ja toi rusketus kelpais tällekkin tytölle! Odotan aina teiän postauksia ja saan teistä inspiraatiota. Jatkakaa samaan malliin <3

    http://kkaisakaisa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  16. Lomailin itse tuolla Ayia Napassa joskus pitkä aika sitten pari viikkoa. Oli mun makuun aivan kamala turisti- ja bailauskohde, mutta onneksi ympäristöstä löytyi paljon mielenkiintoista nähtävää. Ja tosi sääli, ettette rannalle asti jaksaneet raahautua. Siellä oli ihanan kirkasta vettä! Ja, jos Kyprokselle suuntaa kannattaa vierailla ainakin pääkaupungissa Nikosiassa.

    VastaaPoista
  17. söpö kissa ja ja näytti kivalta matkalta!luen ekaa kertaa tätä blogia tai ylipäätää mitää blogia, kirjotatte mielenkiintosesti. voidaanko olla kavereita? t.jenna

    VastaaPoista
  18. "Sopimukset ja raha-asiat ovat henkilökohtaisia asioita, eikä niitä tulla tässä blogissa käsittelemään." oletko ihan dorka? piilomainonta on laitonta, ja kuten anonyymi teiltä ystävällisesti pyysi, on vähintäänkin LAIN MUKAISTA mainita, jos olette jotain mainostamaanne ilmaiseksi saaneet. tästäkään postauksesta ei mitenkään käynyt ilmi se, että matka mitä ilmeisimmin oli ilmainen. muuteen saattaa kyseinen hupi loppua lyhyeen.

    VastaaPoista
  19. Anonyymi: Kerromme kyllä, jos olemme jotain saaneet tai itse ostaneet. Kuten sanottu, kukaan ei maksanut meille tästä mielipiteestä yhtään mitään :) Ei kannata niitä "muita blogeja" lukea myöskään ihan niin laput silmillä...

    Anonyymi: Olen itsekin reissannut kuukauden ympäriinsä Intiassa ja pidän myös siitä :) Tsekkaa kirjoitukseni "Pakettimatka paketissa" vähän alempaa.

    Anonyymi: Kyllä me snorklaamassa käytiin, eli kirkkaat vedet tuli kyllä tarkastettua :)

    Jenna: Ollaan vaan :)

    Anonyymi: Tämä mielipide ei ollut ostettu. Kukaan ei ole maksanut meille senttiäkään siitä, että kirjoitamme kohteesta blogiin. Jos saisimme postauksesta rahaa, tulisi se meidän lain mukaan ilmoittaa täällä, mutta näin ei valitettavasti ole. Tästä asiasta tulemme kirjoittamaan vielä oman postauksensa ihan lähiaikoina. Mehän emme ole millään lailla tilivelvollisia teille päin mistään aiheesta ja kuten Peppi totesi, sopimukset ja raha-asiat ovat henkilökohtaisia asioita. On täysin laillista kertoa teille OMIA MIELIPITEITÄMME Agia Napasta. Niin ja jos emme paikasta kertoisi, niin joku tulisi ja pyytäisi vähintään kommenttiboksissa arviota hotellista/kohteesta jne. Sama käynyt jokaisen matkamme kanssa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.