sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Ei-niin-pienissä häissä.

Eilen vietettiin tosiaan lapsuudenystäväni häitä Espoossa (oli siis eka meidän kaveriporukasta, joka purjehti vihdoin avioliiton satamaan) ja oli ihan tosi mukavat ja rennot kekkerit! Jätin suosiolla kamerat kotiin, sillä halusin keskittyä täysillä juhlimiseen ja napsinkin vaan muutamat kuvat puhelimellani.

Kuvat muokattu Instagramilla johon saatan olla jo pikkasen koukussa (lisätkää muuten mimmimoretolove seurattavaksenne, jos kiinnostaapi)...

Kyseessä oli siis ortodoksihäät, mutta toimitus oli kuitenki melko (eli mahollisimman) lyhyt joten se kesti vaan 45min. Oli aika kuuma seista, mutta oli silti hauska päästä olemaan vähän erilaisessa vihkitilaisuudessa mukana. Minun pikkusiskon poikaystävä on ortodoksi ja pitääpä muuten muistaa, etten lupaudu ainakaan niitä kruunuja kantamaan, jos ne menee joskus naimisiin, ei nimittäin näyttäny olevan mitään helpointa hommaa tuossa helteessä :D Joutuis vetämään nimittäin parin vuoden käsivarsitreenin ennen sitä pestiä...

Niin tuo kirkko siis oli ihan törkeen hieno!


Teemaväri häissä oli vihree ja autokin siis sen mukanen. Kyllä muuten kelpas kruisailla.


Sulhanen on siis puoliks kreikkalainen ja se näky myös menussa. Voin kertoo, että on vähän vaikee pistää tosta paremmaks, oli nimittäin ihan törrrrkeen hyvät mätöt!


Alkuruuilla ois helposti pärjänny tuommosessa helteessä, mutta en pistäny pahitteeks tota vuohenjuustogratinoitua härkääkään kyllä....... Mmmmm. Ite en oo mikään täytekakkujen ystävä ollu oikein koskaan ja olin positiivisesti yllättyny, että kermakakun sijasta oli mango-juustokakkua, joka sekin oli tosi hyvää. Tais muuten kakku riittää ihan nippanappa, eli just hyvä! :)



Mekko Antti Asplund (kanamekko!)
Jakku Vero Moda (XL)
Läpsyt vaihettu jo tossa vaiheessa iltaa jalkaan


Perjantaina posti toi Hobby Hallista tilaamani Remingtonin Pearl wand-kihartimen, johon ihastuin Annukan luona Tampereella talvella ja väänsin tietty heti hääkikkurat sillä. I love it! Tosi kätevä kapistus. Voin suositella kyllä oikein oikein lämpimästi!


Juhlapaikka oli siis Bodom järven rannalla ja joskus kympin pintaan mentiin tuonne laiturille istuskelemaan ja luettiin mm. kännykällä Wikipediasta Bodom Järven tapahtumista... Tuolla näkyy tuo surullisenkuuluisa niemi ja oli varsin karmivaa huomata, että murhat tapahtuivat helluntaina 1960, eli 51v sitten... (ei siis päivämäärältään samana päivänä, mutta kuitenkin...) Olihan tuolla jengiä telttailemassa nytkin. Hui. No ei saatu ratkastua murhamysteeriä sitten kuitenkaan, vaikka tiukat spekulaatiot murhaajasta laiturilla olikin. Päätettiin sitten palata takas sisälle tanssilattialle ja jatkaa vielä tovi juhlimista...


Juna? Bändi soitti varsin meneviä jorausbiisejä ja tanssittiin tietty ihan loppuun asti. Sulhasen Kreikanpuoleinen suku oli hieman liekeissä tanssilattialla, kun ne veteli niitä perinteisiä tanssejaan. Huh. Oli ihan superia, mutta kyllä muuten oli mukava kellahtaa kotona kahelta omaan sänkyyn pitkän ja kuuman päivän päätteeksi (omasta sängystä aamulla herääminen 36°C huoneesta puolestaan ei ollu ihan niin mukavaa). Kiitos vielä ja onnellista loppuelämää P&N!

Tänään vietiinkin Berliinin vieraat lentokentälle ja suunnattiin retkelle Itään, mutta siitä lisää myöhemmin. Nyt jos lähtis vaikka UIMAAN! :)

Onkos siellä jo talviturkit heitetty? Ja mites muuten, onko helluntaiheilat kainalossa?


Ps. Monilla oli mukana häissä taskumatti, mulla ei-niin-taskukokonen Matti. HEH HEH ;)

21 kommenttia:

  1. Häät on ihan parhautta! <3
    Ite en ole talviturkkia vielä heittäny,paha kylmäurtikaria estää :(
    Onneks on toi vakkari helluntaiheila kuitenkin :)

    VastaaPoista
  2. Oi kun Mimmi olet nättinä! Ihana postaus (:

    VastaaPoista
  3. jos ei heilaa helluntaina, niin sitten pitkä jono juhannuksena :D eli jussia odotellessa :D:DDd

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus ja pirteä asu sulla. :)

    Kävin tänään kyll Yyterissä ottamassa aurinkoa ja kokeilinkin varpailla merivettä, mutta se oli niin kylmää, etten uskaltanut vielä mennä uimaan... :b

    VastaaPoista
  5. mäkin uskon mielummin tohon "jos ei heilaa helluntaina, jono juhannuksena" kun siihen toiseen :D tai sit jäi tää suvi mun osalta heilattomaksi.

    näyttää kuvien perusteel ihanalt paikalt häille !

    VastaaPoista
  6. Olen itsekin ollut ortodoksihäissä, upeat kirkot kyllä.:) Saattaa olla ollut sama paikka, niitä ei ole kuitenkaan kovin montaa.;)

    Näin juuri lausahduksen, että "jos ei heilaa helluntaina, niin kymmenen jussina".;p

    Talviturkkia menisin heittämään tosi mielellään, vaan ei flunssalta vielä pysty. Kuumetta parantelen kotona ja täällä nysvään koneen äärellä.

    VastaaPoista
  7. toi pearl wand on kyllä niiiin huippu!

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus ja asu! :)


    Tuo bodomjärven murha on kyllä aika hyytävä tapaus, olis kyl aika ekstriimii mennä telttailemaan tuonne joku helluntai!

    VastaaPoista
  9. Woman, näytät upeelta! :)
    On ikävä, toivottavasti nähdään pian! <3

    VastaaPoista
  10. Olisin nauttinut kuvista ilman tuota erittäin kamalaa käsittelyä.

    VastaaPoista
  11. Juu on talviturkki heitetty helatorstaina eli 2.6 ! :D

    VastaaPoista
  12. on heitetty! ja heilakin on kainalossa, 1.7. häät ^^ <3

    VastaaPoista
  13. Ihan hääluukki! Mites se kiharrin, pysyykö sulla normistikin kiharat hyvin? Mun ei tarvi kuin pistää nokka ovesta ulos, niin kiharat oikenee heti oli sää sitten sateinen, kuiva, lämmin tai kylmä. :/ Edelleen etsin vehjettä, jonka jälki ois pysyvää, mut ei taida tällä kuontalolla onnistua. Talviturkki dumpattiin jo pari viikkoa sitten, suosittelen!

    VastaaPoista
  14. PS Just hienosti käsitellyt kuvat! :)

    VastaaPoista
  15. Hei, ettekö te ole blogilistalla ollenkaan??? Huomasin vaan, ettei blogilista.fi ssä ollut? Täytyy varmaan sitten muuten vaan seurailla teitä. :) Ihailen ihmisiä, jotka uskaltaa olla itsensä muotoisia ja painoisia, vaikka ympäristössä on nykyisin tosi kovat paineet olla normaali BMI! :( Taitaa tämä aika olla todella suvaitsematon, ei siedetä muita kuin ihanneihmisiä! Onnellinen ihminen on mun mielestä kaunis vaikka painaisi mitä. Ja itsevarmuus + oman itsen hyväsyminen on aina seksikästäkin.

    VastaaPoista
  16. Olitpas kauniina liikenteessä! Toi mekko on ihana :)

    VastaaPoista
  17. Täälläkin omistetaan Matti niminen poikkis ja kyllä sitä saa kuulla kaiken maailamn veistoksia nukkumatti, matti kukkarossa ynnä muista...=D

    VastaaPoista
  18. Acata: Kyllä mulla pysyy normistikin kiharat hyvin, kannattaa aina laittaa sinne alle joku lämpösuoja-aine joka auttaa myös pysyvyyttä. :) Ja tietty lakka päälle.

    Anonyymi: Ollaanhan me blogilistalla ja sieltä pitäis löytyä :)

    VastaaPoista
  19. Juu, yleensä kittaan tukan niin tanakkaan kuntoon lakalla ynnä muilla, että se ei juuri hulmua suuremmassakaan puhurissa = to-del-la luonnollinen luukki... ;D Täytyy varmaan kuulostella jos jollakin kamulla olis moinen vempele, niin pääsis testaamaan, tattis vinkistä!

    VastaaPoista
  20. Miten noi kuvat käsitellään noin, saisko vähän tutoriaalia?

    VastaaPoista
  21. Anonyymi: Instagram on semmonen puhelimeen ladattava aplikaatio ja sillä nämä tein :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.