tiistai 28. kesäkuuta 2011

2 days...

Viimeset pari päivää on ollut melkosta haipakkaa ja tekemistä onkin riittänyt.


Olin hassua mennä pitkästä aikaa Times Squarelle jota tulee yleensä vältettyä aika viimeseen asti jos suinkin mahdollista.. Yks suurimmista syistä miksi mut sieltä aika usein kuitenkin löytyy on iso Forever 21 ja ainoa? Nycissa josta löytyy myös Faith 21, eli plus koot.






Noi on ihan käsittämättömiä noi piirtäjät.


Monet himoitsee aina esim. niitä I <3 NY paitoja ja kehotankin kaikkia täällä käyviä hamstraamaan niitä muutaman, ovat nimittäin esim. suosittuja synttärilahjatoiveita jostain syystä. :D Ne paidat maksaa oikeesti kadulla sen 3 dollaria ja kympillä taitaa saada ainakin 5 kpl.. Lentokentällä niistä joutuu pulittamaan jotain 20 dollaria/kappale...


Mun lemppari pariskunta tuli kaupunkiin ja vei mut syömään lempi pizzeriaansa...


Nimittäin Two Bootsiin jossa pizzat on tosi raikkaita, puhtaista raaka-aineista eikä yhtään sellasia ällörasvasia kuten täällä about kaikki pizzat. Suosittelen sydämeni pohjasta!


Illemmalla istuttiin tyttöjen kanssa Union Squarella kattelemassa ihmisiä ja oma pääni kääntyi usein skeittareiden suuntaan...


Tai käsivar... breikkareiden suuntaan.

Union Squarelta hypättiin F-junaan ja siirryttiin Dumboon juhlistamaan Lilliä ja ihastelemaan maisemia...


Istuskellessani parvekkeella ja ottaessani näitä kuvia menin kyllä pari kertaa sanattomaksi. Toi skyline on niiiiiin vaikuttava näky.



Yöllä käytiin vielä eräässä Dinerissa Chelseassa syömässä ja oltiinkin kotona tosi myöhään.

Tänään käytiin ruokaostoksilla Trader Joe'sissa joka on täynnä orgaanista sapuskaa. Koska täällä syödään niin paljon roskaa ja lihakin on ihan järkyttävää niin kannattaa olla aika tarkka tuoteselosteiden kanssa. Muuten saattaa tunkea suuhunsa ihan mitä tahansa.


Kotikatu.


Samalla haettiin myös ruokaa meidän illanistujaisiin. Oltiin kutsuttu muutama kaveri meille grillaamaan...


Myös naapurit ja niiden ihana koira oli katolla syömässä illallista.


Muki vahti grilliä jonka pojat sai sytytettyä vähän turhankin hyvin... "Do I look professional?" "Yea...."



Jotenki tää maisemakin saa aina vaan ihastumaan uudelleen ja uudelleen.


Oona, Kira ja pian syntyvä beibi. :)


Lilli näyttää vähän jännittävältä. :D




"Grillimestarit" Larry ja Muki.




Mites nää varjot? :D


Illan viimenen kuva. Kello 2 ja uni alkaa painamaan...

Mutta nyt kello onkin sitten jo 5, oon jutellut Mimmin kanssa skypessa ja rupesin tekemään tätä postausta... Voisin ehkä painaa pään tyynyyn, koska huomenna olis tiedossa juoksentelua ja illallinen ihanassa etelä-afrikkalaisessa ravintolassa jossa on niiiiiiiin hyvää ruokaa!

Ihanaa päivää sinne, New York sammuu nyt! :)

27 kommenttia:

  1. Mulle kelpaa myos ne rasvasimmat latyt :DD ihana postaus taas ja kivoja kuvia. Hyvaa yota :)

    VastaaPoista
  2. ihanaaa siellä nycissä, mie tuun perästä.. vielä joku päivä.

    poikaystäviä ois vissiin enemmän ja vähemmän, ainaki ketä katsella.

    nauti elämästä <3

    VastaaPoista
  3. Voi jessus! Sä elät kyllä niin täysillä. Oon niin onnellinen sun puolesta että teet just sitä mitä haluat! Go peppi!
    -jenni-

    VastaaPoista
  4. oi peppi tuo mulle tommonen huppari! <3 noi golden gate bridge -kuvat on onnistunu tosi hyvin! Nyt mulla on hirvee hinku päästä amerikkaan, kun viimeks tuli siellä käytyy 10 vuotta sitten...

    VastaaPoista
  5. mulle saa muuten tuoda tuliaisiks tollasen I ♥ NY hupparin ;))))))))))))) olisit esim paras! t: lempparikämppis from finland

    VastaaPoista
  6. Hih, älä suutu: "Monet himoitsee aina esim. NOITA PEPIN KUVISSA ESIINTYVIÄ SUPERMEGAHOT MIEHIÄ! ja kehotankin kaikkia täällä käyviä hamstraamaan niitä muutaman, ovat nimittäin esim. suosittuja synttärilahjatoiveita jostain syystä."

    PAIDASTA VIIS, tuo mulle Peppi tommonen miäs ;)

    1) Postaisitko joskus vähän että miltä siellä teidän kämpässä näyttää. Vähän cribs-tyyliin. This is where the magic happens ja mitä jääkaapista löytyy.

    2) Masonistakin tahtoo niin nähdä kuvia. On herkku kuin karkki. Ommaa joskus kokonainen postaus Masonsöpölle?

    Ihanaa olemista sinne Peppi!

    -s-

    VastaaPoista
  7. me so jealous ! oon aina halunnu päästä new yorkiin, toivottavasti vielä joku päivä pääsen. :)) nauti meidänkin puolesta siellä olosta !

    VastaaPoista
  8. Elizabeth,mistäs lähtien Golden Gate on ollut New Yorkissa? San Francisco jää kaipaamaan sitä..heh heh. Vähän yleistiedon preppausta, jookos ;)

    VastaaPoista
  9. Joo pliis myös sitä "ei niin hohdokasta" normielämää, kaupassakäyntiä ym. Pari kertaa olen tuossa ihanassa paikassa käynyt, ja olisi kiva kuulla mitkä ovat sun mielestä parhaat ruokakaupat, apteekit jne.

    VastaaPoista
  10. Ihan pakko kysyä tuosta nimikaimasta eli Lillistä: mistä maasta hän on kotoisin ja onko Lilli ihan virallinen etunimi? Multa on usein ihan Suomessakin kysytty että onko Lilli mun oikea etunimi, useimmiten vähän ihmetellen... Useimmat epäilee et oikeesti olen Elisabet (tai joku hieman eri tavalla kirjoitettu muunnos) ja joskus oon oikeesti näyttäny epäilijälle jopa ajokorttini missä tuo etunimi komeilee.

    Niin ja sano toki kaimalle terveisiä ja onnittelut! :)

    VastaaPoista
  11. Hei, Chike oli Ajankohtaisessa kakkosessa haastiksessa juuri äsken..

    VastaaPoista
  12. Moi Peppi,

    Uteliaana täällä kyselen, että minkälaisella viisumilla olet Jenkeissä? Oletko ihan visa waiverilla tai oletko aiemmin hankkinut pidemmän viisumin? Itse olen tulossa sinne päin maailmaa 8 kuukaudeksi rakkauden perässä ja vähän jo kuumottaa tuleva haastattelu suurlähetystössä :D

    VastaaPoista
  13. Mitäs muita kauppoja tuolla on jossa on hyvät ja fiksut Plus mallistot? Oon suuntaamassa kuukauden päästä samaiselle mantereelle ja tarkoitus on hieman shoppailla. Valitettavasti New York jää tällä kertaa välistä ja suuntaan keskemmäksi mannerta.

    VastaaPoista
  14. Kuinka siellä uskaltaa liikkua yöllä? Mä pelkäisin koko ajan, että kohta tulee puukosta.
    Kyllä New York näyttää yöllä ihan sairaaan upealta, ei voi kieltää. Ja jos sinne olisi vähän lyhyempi matka, niin lähtisin heti. :)

    VastaaPoista
  15. Aaahh ihania noi kuvat joissa näkyy toi silta! Mä haluun Nykiin! <3 "Muki" on niin HOT, mä vaan kuolaan täällä. Oon nyt jotenki tosi paljo tummien miesten perään. ;) Tai no, oon ollu jo pitkään. Niissä on sitä jotain.

    Miks muuten tosi monet ei tykkää Time Squaresta? Onko siellä aina kauhee tungos vai?

    VastaaPoista
  16. Oi ihanaa kun kerrot välillä noista paikoista, missä käyt nykissä ja laitat kuvia! Minä ja kaverini olemme tulossa sinne ensi kesänä, siihen on vielä aikaa mutta ollaan jo nyt innoissamme suunnittelemassa reissua! Eli kertoile vaan uusien paikkojen nimiä ja sijainteja, esim. laitoin tuon pizza paikan nimen muistiin:D Tietäisitkö muuten hyviä ja kohtuuhintaisia hotelleja nykissä, joista olisi aika hyvät kulkuyhteydet? Kiitos etukäteen, ja nauti olostasi siellä!:)

    VastaaPoista
  17. Voi että, tuli ihan semmonen olo, että voi kun joskus pääsisi itsekin maailmalle. Ihanaa aikaa sulle siellä :) Sulla näyttää olevan upeita ystäviä ja rentoa menoa!

    VastaaPoista
  18. Voi miten kauniilta ja ennenkaikkea mielenkiintoiselta kaupunki näyttää! :)

    VastaaPoista
  19. ah niin kauniita kuvia, tuli heti ikävä nykkiä!!! Harmi vaan, että eräs kaunis nainen oli niistä niin harvassa :P
    Kerrassaan mahtava, aina piristävä blogi!

    xxx Irinja (1milliondresses.blogspot.com)

    VastaaPoista
  20. Nycissä on kyllä todella turvallista liikkua (no riippuu tietysti asuinalueesta) sillä poliiseja on joka kulmalla ja ihmisiä on aina paljon liikkeellä. Enemmän pelkään Suomessa 5000 asukkaan pikkukylässä kuin Manhattanilla ikinä. ;-)

    VastaaPoista
  21. Ihanaa Peppi kun olet taas Nykissä, niin saa lukea taas näitä huippuja postauksia! :)Ihastuin joskus blogiinne juuri sen vuoksi, että sai nähdä kaupunkia siellä asustelevan vinkkelistä. Kiitos siitä! :) Haaveissani siintää, että myös minä pääsen joku päivä tallaamaan niitä katuja ja kokemaan itse osan sitä suurta maailmaa.

    Unelmientäyteistä kesää sinne suuren meren toiselle puolelle :)

    -Anna

    VastaaPoista
  22. Oi, oletko käynyt Max Brennerillä syömässä? Se on ihan tuossa Union squaren vieressä. Suosittelen, jos pidät suklaasta... MMMMM!<3

    VastaaPoista
  23. Tieks et elät mun NYC unelmaa :) oi vitsit oon ilone puolestas ja hirmu kiva lueskella postauksii sielt kaukaa !

    VastaaPoista
  24. Ollaan lähössä enstiistaina amerikkaan, ja ekana kohteena ois tulla käymää Nykissä kolme päivää. Mitä vaatekauppoja suosittelet?

    VastaaPoista
  25. Löysin tän blogin just sopivaan aikaan, nimittäi kuukauden päästä lähetään Nykiin ja et arvaakkaa kuinka paha matkakuume näistä jo tulee ! Innolla odottelen lisää tälläsiä:)

    VastaaPoista
  26. mulla ei näy missää pepin postauksist mitkää kuvat, missäköhän vika? :o

    VastaaPoista
  27. Lilli on mun entisen poikaystävän isosisko, tosi hurjaa nähdä sen kuvia täällä blogissa! Olen onnellinen teidän puolesta kun ootte lähteny nykiin tollasella rohkeudella ja elämänasenteella, antaa hirveästi itselle rohkeutta ja inspiraatiota tehä mistä olen aina unelmoinut, kiitos tästä!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.