maanantai 22. kesäkuuta 2009

teinitytöt nättien peppujen kuvia

(^ LOL. Voinut olla muuten melekonen pettymys sille, joka Googlesta nuilla sanoilla hakemalla päätyikin meidän blogiin :D)


Suomeen on siis palattu, tosin ei vielä omaan kotiin ast
i. Juhannukset on juhlittu ihan pitemmän kaavan kautta ja nyt alkaa arkeen kiinni palaaminen. More to love oli siis edustettuna myös Tahkolla, jossa vietimme laatuaikaa ystävien kesken mökkeillen. Kukaan ei tiennyt Suomeen tulostani, joten yllätys oli melkoinen. Parempaa kotiin paluuta ei olisi voinut kyllä saada tai odottaa!

Viikonloppu meni siis hyvin syöden, juoden ja saunoen. Yhtään kuvaa minusta juhannuksen vietosta ei löydy, joten eilinen sunnuntaiaamun lärviotos saa kelvata.

Päällä :
mustat legginssit (ylläri, L, pöllin äitin kaapista)
musta tunika (ylläri, 46, Ellos)
harmaa villatakki (42, H&M, Trieste, Italia)
panta (Terranova, Praha)
arskat (H&M)
kaulakoru (Terranova, Praha)
pantteri-huivi (Blanco, Barcelona)


Tänään käytiin äitin kanssa Tokmannilla (joo ilman ässää) ja ostin sitten bikinit, koska sää sallii ja hellii. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että suuntaisin yleiselle rannalle vaan huomenna keskelle-ei-mitään, eli mökkimme laiturille. Voihan se tosin olla, että kyllästyn niihin naruihin ja loppupeleissä otan rajatonta rusketusta. Ostin myös kasan lehtiä (esim. tuo Hot Now-lehti on mennyt multa täysin ohi) ja toki mutusteltavaa laiturille. Myös Ranuan kummit DVD oli 5€. Sekin on jostain syystä mennyt aikoinaan ohi...

bikinit ovat merkkiä coconut (XL) ja kustansivat 5€ tarjouksessa


"Kaupungilla" päällä
Janina F:n capri velour-housut (XL, Tokmanni, Nilsiä, SUOMI!)
Pantteritoppi New yorker (L, Koper, sLOVenia)


KYLLÄ MAALLA ON MUKAVAA! :)

4 kommenttia:

  1. Heii, onko New Yorker kiva shoppi? Mä oon lähdössä Mallorcalle ja siellä on sen niminen liike, en tiiä siitä yhtään mitään! :)

    VastaaPoista
  2. BelovedCava: Joo minä ainakin tykkään, hauskaa tässä on se, että löysin myöhemmin Top Shopista täysin saman topin :D (mutta toki Top Shopin hinnoissa) Edullinen ja ihan "ajan tasalla" :)

    VastaaPoista
  3. Täytyy kyllä sanoa, että Janina F on tehnyt loistavaa työtä kun on keksinyt suunnitella semitrendikkäitä vaatteita isommillekin tytöille. Ja vielä edullisesti 8) Itseltäkin löytyy yksi hame ja tunika!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Aivan :) Nuo housut on kyllä tosi mukavat päällä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.