Nyt on nälkä (onpa yllättävää). Käännänpä siis veistä haavassa ja kerron, että tehtiin ystävän kanssa mökillä viime viikolla aikamoisia herkkuruokia. Tässäpä niistä täytetyt paprikat. Ohje ja ainesten määrät mielivaltaisia. Täytetyt paprikat on siitä hyvä, että niihin voi työntää sisuksiin melkeinpä mitä vaan...
Leikkaa hattu pois ja koverra surutta paprikasta sisälmykset pois.
Ruskista jauhelihaa, valkosipulia, punasipulia (tai mitä nyt huvittaa ruskistella).
Lisää Cream Bonjour Cuisinea, me lisättiin tomaatti&yrtit-soossia, mutta samapa mulle mitä makua tämä taas on.
Jos tykkää niin sinihomejuustokaan ei oo pahitteeks. Sitten kasa mausteita, esim yrttejä ja pippuria, suolaa. Mitä näitä nyt on, oman maun mukaan...
On nättiä. Sörsselit koverretun paprikan sisuksiin ja juustoo päälle.
Paprikat uuniin ja vaikka 15min ja 200°.
Ja on muuten herkullisia, näköjään niin herkullisia, ettei kerkee kuvaa ottamaan, ennenku on jo osa tuhottu.
NAM.
NAM.
EDIT. 10min myöhemmin vedän täällä pinaattikeittoo, paljasta ruisleipää ja pepsi maxia ja haaveilen näistä paprikoista :D HYVIN MENEE, MUTTA MENKÖÖN!
Ah täytettyjä paprikoita!!!!! Itse laitan niihin yleensä keitettyä riisiä, tonnikalaa ja he-ma-paa.. ja paljon juustoraastetta päälle... :D
VastaaPoistaDandelion: Joo riisi on kanssa tosi hyvää! :P Ei vaan sattunut mökillä olemaan :)
VastaaPoista