keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

DILEMMA: bikinit vai uimapuku?


Puhutaan nyt monelle vaikeasta asiasta.. Tiedän että monet normaalipainosetkin kriiseilevät tästä aiheesta, eivätkä koe missään nimessä olevansa bikinikunnossa. Mitenkäs tähän asiaan suhtautuu läski?

Tänään nimittäin sen sit tajusin. Istuskelin tyytyväisenä junassa, mietiskelin 7 päivän päästä alkavaa kesälomaa, mökkeilyä, aurinkoa ja noh, tuli siinä nyt jotain ruokiakin mietittyä.. Esim. grillattavia sellaisia ja mietin myös, että mitenköhän monta kiloa lihon juhannuksena, kun aion antaa itselleni luvan pistää suuhun mitä huvittaa? aka vietän herkkupäivän (tai 2) (tai 3). Olen melkoisen tarkka nykyään ton ruokavalioni suhteen, mutta välillä harrastan tätä tankkausta. Vetelen alas mitä lystään ja ai että kun se tekee hyvää. Niin henkisesti kun fyysisestikkin.

Anyway, yhtäkkiä tuntui kuin olisin juossut seinään, tai vähintään joku musta verho olisi laskeutunut ylleni: OLEN LUVANNUT ITSELLENI PÄÄSTÄ KALAKAMMOSTANI TÄNÄ KESÄNÄ EROON aka. AION UIDA JO JUHANNUKSENA MÖKIN JÄRVESSÄ aka. MUN TÄYTYY PISTÄÄ PÄÄLLENI BIKINIT TAI UIMAPUKU. Kävelin kuin sumussa tänne töihin ja pureskelin tätä asiaa. Olen siis kyllä pitänyt jo bikinit yläosaa tässä ottaessani aurinkoa yksi sunnuntai, mutta se alaosa onkin se ongelma. Ootte varmasti jo shortsi-postauksestani ymmärtäneet, että kriiseilen roikkuvaa alavatsaani ja arvatkaas miltä tuntuu survoa se johonkin pikkuseen alaosaan? No, ei ainakaan hyvältä. Ei tunnu hyvältä, eikä todellakaan näytä hyvältä!

Siispä, ostanko bikinit vai uimapuvun?

MIKSI BIKINIT?
+ parempi rusketus
+ paremmat valikoimat, saa hienompia
+ on ikuisesti trendikkäät (joo tietynlaiset uikkarithan
on myös HOT, mutta ymmärrätte toki, että itse en todellakaan edes suunnittele änkeytyväni sellaiseen missä on esim. kyljet paljaina. Miettikää nyt ihan oikeesti! Riittää että pursuaa sieltä kaula-aukosta ja reisistä, mutta entäs kun kyljistäkin pullahtaa ulos jotain ylimääräistä? :D)


MIKSI EI BIKINEITÄ?
+ Kaikki näkyvillä
+ Alaosa tuppaa piiloutumaan mahan alle ja pahimmassa tapauksessa rullautuu alas
+ En viitsi esittää että olen raskaana ja ostaa sellasia koko mahan yli meneviä housuja, vaikka houkuttaisikin (siihenkin tilanteeseen on muuten joskus jouduttu, kun entinen vuokraisäntäni luuli että oon ja esitteli mut asuntoa katsomaan tulleille, että tässä on nyt syy miksi nää joutuu muuttamaan isompaan asuntoon ja taputti mun vatsaa. Sen jälkeen feikkasin loppuillan, että olen raskaana ja hymyilin vaan. Kuinka nöyryyttävää?)
+ En "ihan" ole bikinikunnossa

MIKSI UIMAPUKU?
+ Peittää mahan
+ Jos ostaa tarpeeksi kireän eli liian pienen, kuroo mahdollisesti myös kokoon jotain tosta keskivartalon alueelta/ toisaalta sit puristaa vielä enemmän näkyviin muualta. OH CRAP!
+ Muut uimarit saattais kiitellä


MIKSI EI UIMAPUKUA?
+ Koska ainoat mallit joita edes valmistetaan koossa XL tai 44 tai 46 on jotain kukallisia mummouikkareita, jee! Eikö riitä, että vartalo on huonommassa kunnossa kuin 74v mummollani?
+ Maha jää valkoiseksi. Mut eikö iso, valkoinen, hyllyvä maha voi olla edes jonkun mielestä kaunis?
+ kaikilla muilla on bikinit päällä ja erotut entisestään sieltä joukosta kun yrität piiloutua ihmisten taakse, pyyhkeen sisään, lehden taakse tai isoon lierihattuun. Ethän halua tulla bongatuksi rannalta!

En todellakaan tiedä mitä tuun tekemään tän dilemman kanssa. Ei tässä vissiin auta kun lähteä kaupungille kiertelemään ja kattelee vaihtoehtoja. Katsotaan sitten mihin päädyn... Jostain syystä ennen en jaksanut edes välittää tämmösistä asioista, mutta vasta nyt kun oon ruvennut enemmän huolehtimaan ittestäni, on tästäkin muodostumassa murheenkryyni. Mitä tästä opimme?

Älä laihduta - tulee vaan lisää ongelmia ja murhetta!

11 kommenttia:

  1. Dear Peppi,

    itse olen kokoa 46 oleva rusketusfriikki enkä välitä muiden mielipiteistä ja annan vatsan ruskettua kauniisti, bikinit päällä. Uimapukua käytän vain silloin kun uin matkaa.

    Jos on vaikeuksia valita bikineiden ja uimapuvun väliltä, osta tankini! Eli siis uimapukukankaasta tehty toppi ja biksujen alaosa. Saat vatsan esiin just sillon kuin haluat! Ellokselta saa ihan kivannäköisiä ja kokoja riittää, eikä hintakaan ole kallis.

    Ja sitten mietitään, että kuinka moni oikeastaan edes katselee toisia rannalla yhtä kriittisellä silmällä kuin itseään? Kaikki ovat yhtä keskittyneitä vetämään vatsaa sisään, ettei muilla ihmisillä ole niin väliä. :D

    Uimapukua ja bikinejäkin tärkeämpää on sitten, että mustatte suojata kropan muutenkin, eli suojakertoimet kuntoon kun säät paranevat!

    VastaaPoista
  2. tuhti mutta tulinen,

    kiitos kommentistasi! siinä oli kyllä paljon järkevää faktaa! täytyykin siis ilmeisesti ruveta metskailemaan joitain hyvää tankinia! Ehkä jo tänään ;)

    VastaaPoista
  3. kannatan: tankini tai biksut! älä välitä muiden mielipiteistä :)

    VastaaPoista
  4. Mä käytän bikinejä, koska ne tukee edes joten kuten rintoja. Toisaalta Lindexissä oli tosi kiva seiloriuikkari, mutta jätin sen ostamatta. EN nimittäin edes russketu, joten mitä mä siellä rannalla kyhjöttäisin, kun senkin ajan voin vaikka syödä ;)

    Miksiköhän mun kokonimi näkyy tossa teidän sivussa, hassua. En oo enää kovin anonyymi näköjäs :)

    VastaaPoista
  5. Joo mä kans olen tykännyt bikineistä siksi, että ne tukee tissejä eikä lytistä niitä! Se on nimittäin ihan kamalaa. Täytyy käydä tsekkailemassa toi Lindex, monet on kehunu niiden tarjontaa! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanaa että joku muukin pohtii samaa dilemmaa ja omistaa myös roikkuvan alavatsan! :D Itse olen ostellut vaikka kuinka monet ihanat bikinit mutten kertaakaan uskaltautunut ne päällä rannalle.. :/ Itseasiassa rannalla kävin viimeksi riparikesänäni v. 2003. ;< Nyt teimme kaverin kanssa kirjallisen diilin että mennään vaikka oltais missä kunnossa. :D

    VastaaPoista
  7. Siis apua, olen missannut tämän kommentin täysin ja haluankin vastata nyt!

    Kirjallinen diili kuulostaa hyvältä, voisiko siihen vielä liittyä? ;) Rannalle meneminen on tuskaa ja siellä sitten pitääkin jotain tunikaa päällä, koska "ei halua palaa" totuus= roikkuva alavatsa pilaa kaiken.

    Toivottavasti ootte päässeet jo nauttimaan rantaelämästä, kyllä me tuhdimmatkin tytöt saadaan hengata bikineissä! ;)

    VastaaPoista
  8. VOi ei miten hauska ja rehellinen :'D AIVAN MAHTAVAA!! this made my year!<3

    VastaaPoista
  9. Te ootte niin ihanan rehellisiä ja tuntuu niinkun kattositte mun pään sisälle! Toi liksajuttu ja nyt tää! BTW, tekis mieleni aina käyttää kokouikkaria kun se litistää mahan ja pieni maha sopis ihanasti kaikkiin vaatteisiin yms. Ongelma vaan on se, että se litistää tissit kans ja yli 70 kg ja 158 cm henkilö varustettuna vain a-kupilla ei ole valmiiksikaan herkullista katsottavaa, mutta ilman tissejä ! Hrrrrr... ;D

    VastaaPoista
  10. ekaksi kiitos ihanasta blogista! lueskelin näitä vanhempia postauksia ja tää oli hauska :D itellä samanlaisia ongelmia monesti. puhumattakaan narubikineistä jotka ei A) tue yhtään ja B) naru uppoaa mm. "selkäläskeihin".
    mutta miks joka vuos toitotetaan "kesäksi rantakuntoon" ym paskaa. miks ei voi vaan olla sellanen ku on! arrgh.

    VastaaPoista
  11. Kesä tulee taas ja minä toivoin jälleen maailman muuttuneen vatsaystävällisemmäksi bikinirintamalla. Mutta ei. Edelleen myynnissä on vatsan alle häviäviä biksupöksyjä. Pitäisi kai kulkea takaperin, että kaikki älyäisivät mulla olevan jonniisortin housut. Tai vois kirjottaa isoon mahaan: sisältää myös alaosan.

    Ne kyljet paljastavat uikkarit on muuten ihan passelit. Mahaan ei kukaan kiinnitä mitään huomioo, ku kaikki voi ihailla kauniisti ruskettuneita palveja.. ;)

    Mut antaa kesän ja auringon helliä meitä ja vatsamakkaroita. Rannalle vaan ja jonkun vielä suuremman möhömahan viereen parkkiin, niin itse näyttää (ja tuntuu) olo keijukaiselta.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.