sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Viikkokatsaus via Instagram!

Tai oikeastaan katsaus reilun viikon ajalta Instagrammiini, joka aktivoitui taas mukavasti. Välillä tuonne tulee päiviteltyä paljonkin, välillä ei taas tunnu olevan mitään julkaisemisen arvoista :D No pitemmittä puheitta kuvat tiskiin.


❤ Reilu viikko sitten torstaina ajeltiin mökille Savoon ja perjantaina iltaa kohti kurkussa kasvoi kaktus. Onneksi perjantai-ilta meni parhaassa seurassa saunoen ja juoruten, mutta oli kyllä nihkee tunne herätä lauantaina ja todeta olevansa kipeänä. Matilla oli sama tunne, joten käytiin ostamassa mm. c-vitamiinia ja vedettiin överit, laitettiin Netflix pyörimään ja katottiin koko Modern Familyn tuotantokausi sängyssä pötkötellen. 


❤ Samalla reissulla ostettiin sitten tuota Lauran kovasti kehumaa banaani-manteli-valkosuklaata ja voi NAM! 
❤ Viikonloppuna ei tullut kovastikkaan ulkoiltua, mutta välillä piipahdin nautiskelemassa auringonsäteistä. 


❤ Tuo minun vanhempien mökki on kyllä yks parhaista paikoista tässä maassa!


❤ Mökillä saa rötvätä just semmosissa varusteissa, kun haluaa. Usein mukana on kumpparit ja mahdollisimman rentoa päällepantavaa.
❤ Sain viikko sitten blogin kautta testiin nuo kirkasvalokuulokkeet ja aloittelin testauksen viikonloppuna. Katotaan miltä tuntuu muutaman viikon päästä!


❤ Ai että tuo meidän mökin ranta on vaan kaunis. 


❤ Meidän Jykä ei ollut fiiliksissä lumesta :D 
❤ Upea auringonlasku kotimatkalla.


❤ Lähettiin ajelemaan takaisin kotiin vasta maanantaina ja Matti ehti jo parantua, mutta minulla olo vaan huononi. Meillä oli vielä kesärenkaat alla, joten vähän jännitti kun Savossa oli pakkasta ja puut kuurassa. No kotiin selvittiin ja nyt on jo talvinakit alla :)


❤ Meikäläinen bussissa matkalla palavereihin.
❤ Panadol Hot on parasta kuumeessa.


❤ Kävästiin Tiinan kanssa Nikon valokuvausillassa harjottelemassa kuvailua ja saattoipa Tiina voittaa sieltä itelleen myös pokkarin :)


❤ Perjantaina vietettiin Tempur-bileitä ja lauantain vietin kotona siivoten. Matkalaukusta kaappiin päätyi mm. MTL-äidin meille lahjoittamat ihanat Marimekon pyyhkeet.
❤ Lauantai-illan akuuttiin sushihimoon auttoi tilapäisesti Pirkan pakastesushit.


❤ Mites tuo meidän Jykä-monsteri, joka rakastaa tuota lunta ja siellä pyörimistä :D 


❤ Tänään kävästiin myös äänestämässä.  
❤ Ja fiilisteltiin täysikuuta. Kävästiin vaalikahvilla myös naapurissa ja anoppilassa ja vierailtiin Jorvissa tervehtimässä torstai-iltana syntynyttä pikkuneitiä vanhempineen. Ei varmaan tarvitse sanoa, että pikkutonttu oli LIIKUTTAVAN IHANA! :')

Nyt jatkuu vaalivalvojaiset. Mukavaa sunnuntai-iltaa teille! 

5 kommenttia:

  1. Olet kyllä melkoinen voimanpesä. Itse sairastuin ja olen 2 viikkoa kököttänyt käytännössä neljän seinän sisällä. Tosin meillä on myös toinen lapsista ja aviomies sairaana, ettei olis muutenkaan tullut mentyä. Hirveitä nää virukset nykypäivänä:(

    VastaaPoista
  2. Joku aika sitten mietin että tietääköhän kukaan mitä tarkoittaa rötvätä, kun sitä sanaa tulee itse käytettyä melko usein. Mutta näköjään muut savolaiset ainakin tietää! :D

    Jykä-monsteri erottuu nyt lumesta hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Mimmi, olen kyllä edelleen sitä mieltä että oot tosi kaunis. :)

    VastaaPoista
  4. Haha, ihana momentti tajuta noiden MM-pyyhkeiden olevan liikkeestä, jossa olen töissä. ;)

    VastaaPoista
  5. Totta, toi suklaa on kyllä parhautta :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.