maanantai 7. joulukuuta 2009

Kyllähän joulukalenterissa suklaata kuuluu olla!


Noniin, tässä tulee se kauan odotettu suklaaluukku.



Eli mehän oltiin muutama viikko sitten suklaafestareilla ja täytyy kyllä sanoa, että eipä olisi päivä voinut paremmin alkaa kun jo heti Rautatientorilta jääpuiston kupeesta bongasimme ilmaisia sipsejä ja karkkeja.



Meitä kehotettiin ottamaan mukaan niin paljon kuin halutaan, mutta valitettavasti kasseihin ei mahtunut ihan niin paljon Dumleja mitä oltais haluttu todellisuudessa ottaa. Missä olivat kaikki Mimmin kangaskassit kun niitä nyt kerta olisi tarvittu toden teolla!!??

Vihdoin pääsimme kuin pääsimmekin ohi tuosta syöttöpisteestä ja hinasimme itsemme
Wanhaan Satamaan.



Paikalla oli myös faktaa suklaasta ja kaakaopavuista, mutta jostain syystä emme ehtineet lueskelemaan tauluja vaan säntäsimme suoraan maistelupisteille.



Mimmi kuvaili aikamoisia herkkuja... Yksi namu katsoo suoraan kameraan, terkkuja vaan sinne! ;)



Kyllä siinä taas lihavaa koeteltiin.



Harmi että meiltä oli jäänyt bikinit kotiin, olisimme muuten ottaneet hieman valokuvia putouksen alla. Ollaan kuultu että ne on aina muodissa.



Bharrell oli jättänyt meille salaisen viestin maistelukulhoon. Varmaan aavisti että saatamme eksyä huudeille...



Arvaatte varmaan ketkä yrittivät harhauttaa kojun pitäjää ja sillä välin pihistää muutamat kakkupalat...



Kun tämän kojun silmä puolestaan vältti yritimme tietysti vetää teksteistä viivat yli ja kirjoittaa kaikkiin että Pepille ja Mimmille.



Saatiin tästä kojusta(kin) YHDET maistiaiset, jotka sitten puolitettiin. Arvaatte varmaan, että pahalta se tuntui!



Zac "Pesonen" Efronkin oli jättänyt meille kiitokset viikonlopusta. Öööh.. kiitos vaan itsellesi Hani! Koska valkosuklaa oli vain tyhjää niin Peppi tilailikin tyhjää täynnä olevan suklaanäppäimistön. Siisti tyyppi!



Tässä vaiheessa olimme jo sen verran ähkyssä, että jäi Belgialaiset vohvelit maistamatta. Yritettiin kuitenkin kovasti flirttailla kojun miehelle jotta pääsisimme tulevaisuudessa maistamaan vohvelia... Pääpaikka on kuulemma Rovaniemellä, joten joskus toteutuva Syleilytourimme ylettyy siis myös varmuudella sinne asti.



Kotimatkalla piti tietysti lipastaa vielä parit sipsipussit jo huvenneiden tilalle ja Peppi hädissään pokaili jo jääkarhuakin. Peppihän tykkää nykyään nuista nallekarhutyyppisistä miehistä! Pepillä oli myös tohinassa jalat vaihtaneet paikkaa.

Öööh.. Eli nyt joudumme tunnustamaan siis häpeäksemme, että tämä luukku on täysi suutari. Nimittäin söimme kaikki teille varatut suklaat jo etukäteen. Mutta hyvältä maistui! :)

Kuinka monella on tapana hotkaista kaikki luukut kerralla?
ARVATTIIN!!
Niin meilläkin...



65 kommenttia:

  1. Eikä! Mäkin oon posettanu ton nallen kanssa! Mites se oli ranualta asti sinne tassutellut? :o Siinä oli kyllä mukava nalle ;)

    VastaaPoista
  2. Te ootte ihan mielettömän hauskoja! Niin kiva lukea teiän juttuja, piristää päivän ku päivän. Ja aika hieno saavutus, blogi 6kk ja tosi monta (100000?) lukijaa! Ei ihme et pääsette Maria!anki ja kaikkee. Ootte mahtavia!

    VastaaPoista
  3. Oi voi, belgialaiset vohvelit on niiin hyviä! Ainaki Brysselissä tuli maistettua aivan loistavia, nam! Missasitte hyvän herkun:(

    VastaaPoista
  4. Hahahahaha. Nauroin varmaan kolme kertaa ääneen tätä lukiessani. Kiitos rakkaat ihanat. Maanantai-aamun pelastus! :D

    VastaaPoista
  5. Toi on JUST se syy miks mä en voi ostaa suklaakalenteria! :D Joku vuos ostin varmaan joka päivä uuden, kun aina söin ne kaikki kerralla.
    Suklaa on kyllä liian hyvää!

    VastaaPoista
  6. Tämäkin postaus jälleen tehty keskellä yötä puhelimen välityksellä, joten jutut on sitä tasoa :D

    VastaaPoista
  7. Tälläset festit voisin ottaa tänne meillekin! Ihana suklaa-viesti <3. Täytyy varmaan käydä hankkimassa joululahjaksi muutama kirjain :D

    VastaaPoista
  8. "Noniin, tässä tulee se kauan odotettu suklaaluukku."

    Jostain käsittämättömästä syystä ei tullut joulukalenteri (ainakaan sellainen pikkulasten) mieleen tuosta suklaaluukusta. :D

    Kyllä, huumorintajuni on tasan rippikouluikäisen pojanklopin tasolla. Onkohan se syy miksi pidän tästä blogista?


    Terveisin, Ikuisesti Infantiili

    VastaaPoista
  9. EI, mun kateudella ei ole MITÄÄN rajaa!:D<3

    VastaaPoista
  10. Ikuisesti Infantiili: Joo, se oli liian härski otsikkoon :D

    VastaaPoista
  11. Mäkin tykkään nallekarhutyylisistä miehistä :D Go Peppi!

    VastaaPoista
  12. Okei, oon myös sairas, koska luukkuasiasta tuli mieleen jotain aivan muuta..... :D

    Mä ihme kyllä oon pystynyt ihan päivä kerrallaan availemaan luukkuja, mutta mieli tekis kyllä joka aamu kajota seuraavaan! :D

    VastaaPoista
  13. Apua hyi mitkä festivaalit ;<.

    Olisin varmaan syönyt itselleni tuolta vatsahaavan...

    VastaaPoista
  14. Yyyy, täysin epäreilu postaus! Tahtoo suklaata NYT! Tuo putous on liian hyvännäköinen.

    VastaaPoista
  15. Voi kiesus kun nauroin Zac "Pesonen" Efronille :D

    VastaaPoista
  16. Hei uskokaa tai älkää mutta mulla on tossa suklaakalenteri mistä en oo vielä avannu yhtäkää luukkua! Johtuukohan se siitä että sain sen joskus 4. pvä itelleni ja sit en oo vaan vielä käsittäny että se on tossa? :--D voisin ehkä pikkuhiljaa ruveta miettimään noiden luukkujen availua

    VastaaPoista
  17. Peppi on niin suloinen tuon jääkarhun kanssa!
    Syötävän hyvä postaus (:

    VastaaPoista
  18. Nom nom nom... <3

    Vähän harmittaa, ettei Miehekkeen kanssa sitten raaskittukaan käydä suklaafesteillä. Tarkoitus oli mennä, mutta kalliit liput lopulta kävivät pihin pariskunnan kohtaloksi ja koti-illaksi se vain meni. Nyt ei voi muuta sanoa kuin HÖÖÖH! Ehkäpä ensi vuonna raaskisi mennäkin. :)

    VastaaPoista
  19. Mä näin _taaaaas_ Mimmin ja taaskaan en uskaltanu sanoa mitään. Tuijotin vaan Mimmin perään ja mietin et jos juoksisin kiinni :( mut enhän mä mitään juoksa jaksa ja mimmi käveliki niin lujjaa :)

    T: Siwan edessä sua tuijotellu tytteli =D

    VastaaPoista
  20. oi ihana postaus, kiitti, piristi tosi paljo muute ankeaa päivää,kun marsu piti lopettaa ;(

    VastaaPoista
  21. Tämä postaus pelasti kyllä minun harmaatakin surkiamman päivän varsinki tuolla Pesonen -jutulla hahahahhahah en voi vaan lopettaa nauramista! Toivottavasti eksytte vielä joskus tänne Rovaniemelle ;) Siellä paikassa on maailman täydellisimmät kaakaot ja konvehdit! Taidanki mennä avaamaan loput luukut mun suklaakalenterista..

    VastaaPoista
  22. Jos teidän jutun taso on tällaista aina keskellä yötä, lopettakaa päivisinpostailu kokonaan! Naureskelin ääneen monta kertaa lukiessani postausta :D

    VastaaPoista
  23. niin, ja unohdin sanoa, että mua odottaa kiva suomeenpaluu monen kuukauden ulkomaillaoleskelun jälkeen, kun pääsen suoraan kotiin töllöttämään teitä telkkarista! :)

    VastaaPoista
  24. Haha, kiinnitin itsekin huomioni tossa fazerin kojun kuvassa ensimmäisenä samaan namuun kun tekin. Ja kun siinä vieressä on tiski täynnä suklaata niin luulin hetken jo osallistuneeni oman elämäni hannu ja kerttu -satuun.

    Kiitos tytöt näistä nauruista, teitä on kiva lukea ja ootte ihan laittoman sööttejä.

    - Jenni

    ps. Tulkee jo Kuopijjoooon!

    VastaaPoista
  25. Mulla ei ole ollut vuosikausiin suklaakalenteria, mutta muistan kyllä selvästi yhden asian siltä ajalta kun vielä asuin kotona ja siskoillanikin oli suklaakalenterit. Äidille tämä asia paljastui vasta tänä vuonna ja hän vain totesti, että toivottavasti osaan edes hävetä. Minä siis salakavalasti kalenteria hieman heiluttelemalla kähvelsin pikkusiskojen kalentereista suklaita avaamatta niitä luukkuja. Ja tietenkin sopivan satunnaisista paikoista. Kyllä sitten päiviteltiin että oli tullut todella maanantaikappaleet niistä kalentereista samalla kun itse nuoleskelin huulistani viimeisiä suklaahippuja ;) No nyt kyllä hävettää mutta silloin kun tekee herkkuja mieli niin tarkoitus pyhittää keinot ;D

    VastaaPoista
  26. Ihana postaus, oon niin kateellinen, rupes heti kuola valumaan tän postauksen kanssa. :D mutta onneks poikaystävä toi mulle vähän aikaa sitten 3 isoa tobleronea laivalta (ku se tietää että oisin suuttunu vaan yhestä) joten vieroitushoitoa on onneksi lähellä!

    VastaaPoista
  27. Hahahahah tää oli niin mahtava. :DDDDD Mitä tekisittekään tai oikeestaan mitä me tehtäis ilman teijän hc-puhelimia joilla voitte postata tälläsiä? :D

    VastaaPoista
  28. Apua, mulla on jo kauhee nälkä :D Pakko mennä syömään oikeeta ruokaa tai alan vaan vetää mässyä noiden kuvien innoittamana...

    VastaaPoista
  29. ostin itselleni dumle-joulukalenterin ja täytyy nyt tässä myöntää, että 2.12 heitin tyhjän pahvin roskiin. ei sen kalenterin tuhoamisessa kauaa mennyt. en ymmärrä miksei kukaan osta 24 kalenteria jokaiselle päivälle oma ja sitten jokaisessa kalenterissa olisi päivän joka tunnille oma namu. miksi, oi miksi jolukalentereja pitää olla vain 1 koko joulukuulle ?!?!

    voisin kyllä mennä maistelemaan noita vohveleita, kun kerran rovaniemellä asun! kerranki pohjoisesta sijainnista jotain hyötyä!!sanoiko myyjä yhtään missä päin rovaniemeä se olis? jos vaan löydän paikan, voin sitte informoida miltä maistui! (varmasti hyvältä) :)

    VastaaPoista
  30. Löysin vasta tänään teidän blogin Lauran blogin kautta ja rakastuin välittömästi! :-)

    Ja pakko sanoa että; KIITOS! Sain paljo itseluottamusta teiltä ihan lukemalle pari päivitystä eteenpäin kun oon tuskaillut vähän kokoni ja painoni kanssa (vaikka oonkin vain vähän pullea ja n. 10kg ylipainonen) ja tää anto kyl paljo paremman fiiliksen ku näitä luki, tack!

    Ootte kauheen hurjan positiivisia ja ilosia ja teillä on kivat tyylit, etenkin sulla Peppi!

    VastaaPoista
  31. HHAHA how great, ihana postaus ♥

    ja MITÄ, toi vohvelipaikka ROVANIEMELLÄ?!?! siis täällä missä mä asun, woot miks en oo ikinä törmännyt.. asiasta täytyy ottaa selvää.

    VastaaPoista
  32. Eikä, tätä lukiessa oli pakko hotkaista muutama luukku jo etukäteen (ja kokea etukäteis masennusta siitä, että muutamaan päivään ei ole mitään avattavaa). Kidutusta tämmöinen postailu - tosin niin hauskaa luettavaa, että annan anteeksi tämän kerran. :D

    VastaaPoista
  33. ääh, alkoi taas tekemään mieli suklaata! :D

    VastaaPoista
  34. Ja tervetuloa dumlehimotus.. Ensi kerralla on kyllä pakko päästä suklaakemuihin!

    VastaaPoista
  35. no ei onneks kauheen paljon valu kuola täs just ! :D saatoin myös vähän nauraa tolle Bharrelille.. :D

    VastaaPoista
  36. Haha, te ootte kyllä vaan ihan huippukaksikko! Olen ollut koko päivän ihan äärettömän kiukkuinen, mutta tänne eksyessä tulee aina väkisinkin hyvälle tuulelle. Ja onneksi tuolla keittiössä odotteleekin avaamaton konvehtirasia - alkoi nimittäi tehdä kummasti mieli, kun tätä postausta lueskeli. ;)

    VastaaPoista
  37. Oi mitkä festarit! Nyt iski ruokakateus, mutta onneksi on kaapissa vielä mutakakkua viikonlopun jäljiltä :) Mun on pitänyt jo aiemmin linkata teille yks ihana video, jonka löysin joskus, kun esittelin pikkusiskolleni biisejä, joita kuuntelin lapsena. Tää video oli ihan uus tuttavuus, mutta laulajaa oon ollut kattomassa baarikeikalla pari vuotta sitten. Onkohan se edelleen samaa mieltä meistä muodokkaista... :P Tyyli ja tanssimuuvit ainakin on ollu kohdallaan jo 80-luvulla! Oliko rullissuojat muuten joskus muotia? :D Oli miten oli, sanomaa tuossa on! http://www.youtube.com/watch?v=rto3b780CNw

    VastaaPoista
  38. Hei Mimmi ja Peppi ! oottte ihaniaa! Ootte oikeesti rohakssu mua litran läskisoossia verranmu! Oon kans vähä pullean puoleinen tyllerö, ja enne häpesin aika paljo itteeeni! Käytin vaa mustii paitoi ja verkkareita/ farkkuja, mtu si jotenki täst teiän blogista oon saanu itsevarmuutta et pulleempiki voi olla vaikka kui tyylikäs! Nykyää oon paljo pirteempi ja ennen kaikkea tyylikkäämpi! EN nyt sano et tuli AHAA-elämys ku alotin lukee tieä blogii ja se muutti mun elämän :D: , mut teiän avulla oon saanu pirtsakkuuteni takas <3 hehee älkää vaa lopettako bloggamista ihanat

    VastaaPoista
  39. Ootte kyllä niin mahtavan hauskoja ja ihania! Postauksia lukiessa tulee todellakin hyvälle tuulelle! :]

    VastaaPoista
  40. belgialaiset vohvelit on ihania<3 nyt jäitte paljosta paitsi!! :)

    VastaaPoista
  41. Pikkuisen näytti hyviltä nuo kaikki kojut ja maistiaiset! Miekin tahdon! :D

    VastaaPoista
  42. Ootte niin mahtavia! Zac "Pesonen" Efron sai meikätytön nauramaan ääneen :) Ootte oikeesti niin symppiksiä ja ihania, you keep going!!
    Paitsi että nyt tekee mieli suklaata..

    VastaaPoista
  43. Mä muistutan itteeni koko ajan, että muistan kattoo sen Maria! jakson sitten kun te ihunaiset rakkaani olette siellä! <3

    VastaaPoista
  44. HAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!! Ootte ihania, ah ihana piristys stressiviikon keskellä, teiän kanssa saa aina vaan NAURAA!!! :D:D
    voi että sitä epätoivosta Pesostakin HAHAHA voi mahtavuus. <3

    VastaaPoista
  45. Voi jösses voin vaan todeta että oli niin suklaisen piristävä postaus! :D Kauaa en oo kerinny teidän blogianne seurata, mutta sitäki enemmän oon saanu irti. Joka kerta piristyy, on niin kiva lukea ja huomata että jotkut ihmiset tykkää ihtestään, olivatpa kuinka syöppöjä tahansa! Tängjuu sanon minä :D

    VastaaPoista
  46. ei vitsi ku hymyilytti ihan hulluna koko ajan ku luin tätä! :) ja toi olis kyllä ollu niin unelmapaikka tälläselle suklaaholistille...oh my!

    VastaaPoista
  47. nam mikä herkku ekassa kuvassa... nyt siitä tuli kyl fame ...:))

    VastaaPoista
  48. Äääh. Löysin eilen ekaa kertaa tän teän blogin ja nyt olen vaan koko päivän lukenu tätä. Huono juttu sinällään, että perjantaina ois seminaarityön palautus ja vielä puuttuu ainaki 6 sivua. Mutta ehkä huomenissa tai sitten viimistään keskiviikkona paniikki iskeen sen verta kovaa, että maltan lopettaa lukemisen (ellen sitten ole saanu luettua kaikkia, nyt menossa elokuu:)

    VastaaPoista
  49. Oumai, fazerin kuva kyllä paljasti sen, mikä merkitys on (jopa) myyjän käsien asennolla... Toi poju ainut, joka näyttää siltä, että haluaa myydä! Likat vaivautuneina seisoo (kädet puuskassa on sulkeutuneen merkki).

    VastaaPoista
  50. Lueskelin tätä postausta innolla ja olin täysin varma, että lopussa joku lukija palkitaan noilla herkuilla! Niin ei harmiksi kuitenkaan käynyt.. Toisaalta hyvä juttu on se, että meille varatut herkut päätyivätkin teidän suuhunne ja pitävät teidät bloginne nimen veroisina, sillä olettehan niin söpöjä ja ihania, ettei me haluta teidän muuttuvan mihinkään suuntaan ;--)

    terv. ennyy

    VastaaPoista
  51. Terkut Intiasta ja kiitos hassunhauskasta blogista. Hirnun täällä itsekseni, kun tätä lueskelen. Vaikka kuinka arjesta selviää enkuksi, niin kyllä parhaat naurut tulee aina "suomeksi". Käytätte tätä meidän rakasta äidinkieltä niin ihanasti.

    Tsemppiä kylmään ja pimeään!
    Terkuin Ulla

    VastaaPoista
  52. ei oo totta! kattelin pari päivää sitten vanhoja valokuvia ja löysin kuvia jotka on otettu muusikoiden yössä oulussa v.99 (se oli vissiin rasmus sillon..hihiii), tänään sitten eksyin tähän blogiin ja suu loksahti auki kun tunnistin sinut, MIMMI! älytöntä miten sattukaan :) Vau, teillä on upea blogi, näytätte tosi hyviltä ja niin nuo kaikki herkutkin, NAAAAAm!
    Tsemiä maria!:an ja ihanaa joulun odotusta *<:)
    -m.

    VastaaPoista
  53. Mun kalenteri on vielä ihan hyvässä kunnossa. 7 suklaata syöty! :D Mut ihan paska kalenteri kun siellä on normaalia pienemmät suklaapalat ja niissä on jokaisen kulmassa ollu pieni lovi. Lama tullut suklaakalentereihinki :((

    VastaaPoista
  54. Oooh mitä namusia...... Ja teillä on aivan ihana blogi!

    VastaaPoista
  55. Ihana piiiitkän maanantain piristyspostaus! Mäkin hekottelin täällä yksinäni ääneen :D Ja mitä ihania suklaita :O

    VastaaPoista
  56. Ääää. Nyt pitäis olla murtovälineet, että voi murtaua jonnekin suklaakauppaan, koska suklaata alkoi tehdä mieli. Ja paljon.

    VastaaPoista
  57. Siis mitä mitä mitä!

    Onko tosiaan niin että joskus tulevaisuudessa olisi myös Rollossa enemmän mitä rakastaa? Ihanaa olisi se! Ja tää uutinen, että Rovaniemellä olisi belgialaisten vohveleiden koto, on mulle ihan uusi juttu. Pitääpä kiireesti ottaa selvää, että napa syvenisi ja posket pehmenisivät entisestään! Ah!

    VastaaPoista
  58. Viime jouluna taisin syödä parikin kalenteria etukäteen, tänä jouluna ei onnistu kun olen ollut useamman kuukauden ajan karkkilakossa. Aluksi piti aattona maistella taas karuja, mutta olen ruvennut miettimään josko sitä rupeis vaan elinikäiseen lakkoon, koska kun oon ollut kauan erossa, en oikeastaan enää kaipaakaan :) (Eka kuukausi teki kipeää kun muun muassa avokkis mutusteli koko ajan vieressä nameja, muttei onneksi enää tunnu missään ;)) Miten olis uuden vuoden lupauksena kuukauden tai parin karkkilakko? :D

    VastaaPoista
  59. Oi tää oli kyllä teidän söpöin postaus ikinä!!! <3

    Rovaniemeltä löytyy Lordi aukion joulutorilta noita vohveleita! :) Taidanpa käydä maistamassa, kun sinne lähden huomenna. :) Eikun tänään, nythän on jo tiistain puoli ja suklaasta haaveilen!

    VastaaPoista
  60. tollasten läskien ei pitäs suklaata syyä

    VastaaPoista
  61. En ole hirveästi suklaan ystävä, mutta voi että kun alko tehdä mieli nyt suklaata! Ehtisköhän sitä vielä kipasta kauppaan.... :DD En muuten edes ollu tietonen että Suomessa on tälläsiä suklaafestareita, luulin että jossain Ranskassa vaan, mutta tulipahan tääkin tieto korjattua :D

    VastaaPoista
  62. Anonyymi: No ei varmaan pitäiskään syödä, mut mepä halutaan syödä ja aiotaan syödä jatkossakin! Niin ja sit tullaan varmaan vielä pehmeemmiks ja säkin voit tulla meidän syleilyyn. <3

    VastaaPoista
  63. voi vitsi nauroin tätä yks päivä koulussa ihan vedet silmissä:--D vai että zac pesonen.. ihan parhaat jutut, ootte muutenkin tosi ihania, ja tosi symppiksia !:)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.