perjantai 18. joulukuuta 2009

Tsembalot senkun jatkuu!


Meidän Joulu tsempalot senku vaan jatkuu ja perjantain kunniaksi laitetaankin jakoon aikamoinen bileveska ja bilevyö. Meiltä löytyy samanlaiset, nimittäin laukut, vyöt ei mahtunu ;D (tai kyllä ehkä mahtuis, tuossahan on tuo kuminauha.. hmm..)

No kerro siis meille mikä on joulun odotetuin lahja?



Voi muuten olla, että yllärinä jaellaan perjantain kunniaksi vähän muitakin palkintoja, joten kannattaapa osallistua.

Osallistumisaikaa 19.12 klo 09 asti. Anonyymit keksikää itsellenne hauska nimimerkki ja laittakaa se sähköpostiosoite mukaan niin helpotatte meidän elämää huomattavasti.

Eikun vaan osallistumaan!

288 kommenttia:

  1. Lumikki ja seitsemän kääpiötä -DVD. Lapsena katsoin kyseisen elokuvan VHS:ltä marraskuussa pimeällä ja yksin. Muistan edelleen kuinka se kauhea noita myrkytti sen omenan. Muuta en elokuvasta muista. Sen jälkeen olen kärsinyt pahasta kauhu- ja jännityselokuvakammosta, ja uskoisinkin että kun saan katsoa tämän elokuvan nyt 21-vuotiaana uudestaan (toivottavasti äidin kanssa) niin vanhat traumat paranevat.

    VastaaPoista
  2. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti digiboksi! Olen ollut ilman televisiolähetyksia jo monta vuotta, joten todellakin on aika päästä takaisin sivilisaation pariin. Onneksi on ruutu.fi niin voi katsoa edes kaikki "pakko nähdä"-ohjelmat, kuten teidän maria! jakso :)

    Hyvää joulua tyttöset!

    Dandelionnn

    VastaaPoista
  3. Mulle joulussa tärkein lahja on se, että pääsen viettämään sitä vanhempieni ja sisarusteni luokse. Työskentelen sijaisena hoitoalalla, ja tälläiset pyhävapaat ovat siis kiven alla.

    Toivoisin löytäväni joululahjapaketista pehmoisen aamutakin :")

    p.s Oon Peppi Joenzoosta :)

    VastaaPoista
  4. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti se, että saa rauhoittua omaan kotiinsa rakkaan kanssa ja nautiskella kiireettömyydestä glögimuki kädessä.

    VastaaPoista
  5. Joulun odotetuin lahja on rasia (tai pari) suklaata ja hyvä kirja!

    kaurahiutale@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Lämmin joulumieli ja yhdessäolo ;) hmm.. tai sitten NE TopShopin ylipolvensaappaat, jotka saatoin jo "vahingossa" löytää varastostamme ja käydä vähän silittämässä :D:D.. (jos nyt totta puhutaan)


    - Minea
    mecara9@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Hymm aika paha, koska en enää oikeastaan odota lahjoja.

    Paras ja odotetuin lahja voisi olla se, että saan olla Joulun Mummini kanssa pitkästä aikaa. Hänen luokseen on aina menty syömään Jouluna, pari viime joulua jäivät välistä sillä hän sairastui jonkinlaiseen verisyöpään ja sai 3kk elinaikaa, MUTTA nyt pari vuotta kitkitellut ja yhtäkkiä veriarvot vain nousseet ja nousseet ja nyt on kuulemma jo laatikot valmiina pakkasessa! :)

    Ei ihan odotettava parantuminen lähes 80 vuotiaalta.

    Joulu mummin kanssa on siis odottamisen arvoinen lahja minulle! :)

    VastaaPoista
  8. Hei oletteko ilmoittaneet jo Helldone-festareiden lippujen voittajan vai onko se mennyt multa ihan ohi:)?

    VastaaPoista
  9. Omalta osalta odotetuin joululahja on uusi axcentin rannekello! Se on aivan perfect! (Tää johtuu ehkä siitä, että olin sitä itse valitsemassa ;))

    VastaaPoista
  10. Itse vanhana ja kyynisenä odotan joulua joka vuosi aina vaan vähemmän. Tänä vuonna kuitenkin monenlaisten tapahtumien seurauksena, olen kokenut perheeni entistä läheisemmäksi ja korvaamattomaksi ja siksi toivonkin joululta vain yhteistä aikaa, syöpöttelyä ja ehkä villasukkia. Ja sitä, että saan antaa 2-vuotiaalle veljenpojalleni maailmain siisteimmäin Pingu-äänikirjan lahjaksi.:)

    rcoolworld@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Joulun odotetuin lahja on poikaystiksen mystinen paketti, josta se ei suostu hiiskumaan ollenkaan!

    VastaaPoista
  12. En ole koskaan saannut erityisemmin joululahjoja, mutta tänä vuonna tiedän mitä saan vanhemmiltani, nimittäin tilauksen jonnekkin nettikauppaan 50eurolla. Voi olla aika turhamaista, mutta haluiaisin jotain vaatteita mitä ei ole kaikilla vastaantulijoilla ! Joten sitä odotellassa.. .

    HYVÄÄ JOULUA<3
    ps. mistä aina noita palkintoja revitte?

    VastaaPoista
  13. milloin vastaattte edellisten postausten kysymyksiii....

    VastaaPoista
  14. Mulla ei tänä vuonna oikein olekaan mitään ykköslahjatoivetta, tuntuu että on ite hommannut ne kaikki mitä on halunnut. Mutta ehkä tähän voisi vastata, että odotan mielenkiinnolla mitä sisko on minulle hankkinnut, jotain pukeutumiseen liittyvää =)

    Olitte muuten aivan mahtavia Mariassa, en ole sitä ennen katsonut mutta nyt oli PAKKO!! =)

    VastaaPoista
  15. Joululahjapaketista vetäisisin mieluiten esiin lahjakortin johonkin hemmotteluhoitoon, joko hierontaan, kasvohoitoon tms. Veikkaan, etten kuitenkaan saa mitään sellaista, sillä höpötän ehkä liikaakin aina kaikenmaailman hieronnoista ja itse ostan ainakin siskolle hierontalahjakortin.

    Mutta. Kaikista eniten toivoisin kuitenkin, että tulis rauhallinen joulu. Ei riitoja tms.

    maijapyl(a)paju.oulu.fi

    VastaaPoista
  16. Odotetuin lahja on se, että pääsee ulkomaille ottamaan syleilyyn iskän ja viettämään joulua kaikkien niiden läheisten kanssa, joita ei ole nähnyt liian pitkään aikaan!

    -goos1@luukku.com

    VastaaPoista
  17. Hei!
    Itseasiassa en osaa odottaa mitään tiettyä lahjaa. Meillä on ihan siitä asti ku olin pieni nii korostettu et yllätyslahjat on parhaimpia lahjoja, ja niin mä ajattelen edelleen. Sehän on ihan tylsää jos avatessaan pakettia tietää jo sisällön. Eli siis: odotan eniten joululahjaksi sellasta lahjaa että kun avaan sen, oon tiedoton sisällöstä ja kun nään sen en ajattele muuta ku sitä lahjaa koko päivän. :)

    s-posti: ip-a@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Mun joulun odotetuin lahja on yksi koru mitä olen toivonut poikaystävältäni. Olen aika varma, että sen saan. Tai ainkain toivon niiiiin kovasti :) Myös muutonbyhteydessä saan ehkä nyt lahjan häneltä kun tuskailin vaatesäilytksestäni hänen asunnossaan.. Pukki on saattanut tuoda jo Ikean vaaterekin hänen luokseen. Ehkä ja toivottavasti! Ettei tarvitse vaatteita pusseissa säilyttää :D

    VastaaPoista
  19. Itse ainakin toivoisin eniten kaikkia pukineita (onkohan tollasta sanaa :D) ja uusia Singstar mikkejä, kun vanha teki lakon.

    Ja sähköpostihan on maya.fashionstatement@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Joulun odotetuin lahja on uusi asunto ja siihen muutto!

    VastaaPoista
  21. Joulun odotetuin lahja on Dan Brownin Kadonnut symboli, se ilmestyi alkuviikosta!!

    VastaaPoista
  22. joulun odotetuin lahja on ehdottomasti Michael Jacksonin cd, Pääsee vetelemään joululoman läpeensä moon walk:ia MJ tahdissa:)

    VastaaPoista
  23. Joulun odotetuin lahja on se, jonka jo etukäteen tiedän saavani, nimittäin Jimmy Choo for H&M -mokkanilkkurit. Korko on ihan saakelin korkea mulle enkä vielä osaa edes kävellä niillä, mutta silti ne ovat niin taivaallisen ihanat ja pehmoiset jalassa! Muita lahjoja en varmaan edes saa, mies kun lupasi nuo maksaa joululahjana, niin pääsee sitten katselemaan mua korkeissa koroissa. :D

    VastaaPoista
  24. Ehdottomasti yhdessä syöminen. Rakastan rosollia, kalapöytää, mätiä, seitan-paistia, pipareita ja mandariinejä.
    Toki samoja ruokia voi syödä milloin haluaa, mutta ei se tunnu samalta.

    On ihana kun koko perhe kokoontuu yhteen ja ruuasta ja yhdessäolosta nautitaan koko sydämen kyllyydestä.

    Oi, olisipa aatto jo!

    VastaaPoista
  25. Naani, naani@naani.org18. joulukuuta 2009 klo 10.06

    Joulun odotetuin lahja on Mimmin ja Pepin syleilyyn pääseminen! JOS jostain syystä se ei onnistuisikaan, niin pieni koiranpentu pyöreässä laatikossa (sellaisessa, missä Kaunotar saapui siinä Disney-leffassa) olis ihan jees!

    VastaaPoista
  26. Voi, tiedätkös, minä en saa joululahjoja. :D Aikanaan lahjojen ostelu meni aivan överiksi ja ylimaterialistiseksi aiheuttaen hurjaa stressiä etenkin siskolleni, joten teimme päätöksen ostaa lahjoja vain alle 18-vuotiaille perheenjäsenille, joita on tällä hetkellä kolme kappaletta. (Siskon mukuloita, suloisia tädin omia nössyköitä. No ei, pääkallokovis, jalkapalloilija ja pygmi eli vauva. ;))

    Mutta siis JOS saisin yhden lahjan, niin toivoisin ihan hirveästi Minna Parikan Brigitte- kenkiä uudesta mallistosta. Sydämeni suli niille, auah, eikä kotoani löydy vielä Parikoita yhtään. (Häväistys. Huuto.nettiä kytätessä.)

    Tai simppelimpi lahja olisi kyllä piikkimatto, nyt kun ayurvedasta olen niin kovasti innostunut. (Kannattaa muuten tutustua! Ayurveda on tosin yksi niistä asioista, joista ei (ainakaan allekirjoittanut) voi isälle puhua saamatta kommenttia "HUUHAATA"..)

    Ihanaa jatkoa teille ihanille, ihanille tytöille. Kiitos, että olette kuukausien saatossa boostanneet niin lukuisten itsetuntoja potenssiin tuhat! GO GIRLS. <3

    VastaaPoista
  27. Pakko myöntää, että odotan eniten pikkuveljen paketista paljastuvaa 24 -dvd-boxia. Perinteenä ollu järjestää veikan kanssa maratooni aina joululomalla (ja muinakin aikoina aina silloin tällöin). Tänä vuonna odotan tätä erityisesti siksi, että muutin syksyllä pois kotoa eikä ole veikan kanssa juuri mitään touhuttu. : )
    white_jefferson@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Moi ihanat tytöt!
    Mulla joulun odotetuin lahja on ehdottomasti blenderi, sit voi alkaa omassakin kotona tekemään joka ilta terveellisiä hedelmämarjasekotuksia ja joskus tietty myös (ei niin terveellisiä) pirtelöitä NAMI !

    VastaaPoista
  29. Kaikkein odotetuin lahja olisi koiranpentu, mutta luulempa että sellaista ei paketeista paljastu.. :D

    Mitä siis odottaisin ihan oikeasti olisi ihana uusi kamera! :) Ehkä voisi sitten vaikka itsekin pyörittää blogia, kun saisi räpsittyä ihan kunnon kuvia. :)))

    Ja bonuksena vielä mitä muuta odotan: hetken verran laatuaikaa rakkaani kanssa. <3

    ps. olitte ihania Marissa! Me kannustettiin teitä täältä kotosalta ja kaks kissaakin oli nenä kiinni ruudussa.. :P

    jonnakarolina@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Mummon tekemät kick-ass- villasukat ja ystävien väkertämät korut.

    Itse ostin itselleni ihanat bambi-korvikset joululahjaksi. Tosin pahoin pelkään, että ne eivät ikinä päädy pakettiin asti.. :D

    VastaaPoista
  31. Itse toivon/odotan lahjaksi tatuointia, jota olen suunnitellut pitkään: Lilli kukkaistyttö mun pikkusiskon kunniaksi ja aina kun sitä katson muista kuinka paljon häntä rakastan.
    marjor89@luukku.com

    VastaaPoista
  32. Joulun odotetuin lahja on TANSSIKENGÄT! Ihana mieheni on ostanut minulle tanssiharrastukseeni sopivat kengät, joita en koskaan itse ole raaskinut ostaa, olen tanssinut jumppatossuilla 1½ v. Minusta se on ihana teko :)

    Myös lihavat osaavat tanssia!

    ptra79 @ gmail.com

    VastaaPoista
  33. Tänä vuonna joulun odotetuin lahja olisi saada rohkeutta alkaa yrittämään omaa lasta. <3

    Tämä on niin suuri toive, etten listannut tätä edes blogiini kirjeessäni Joulupukille. Mutta teille voin tämän näin ihan salassa ja vaivihkaa kahdenkesken tunnustaa. ;)

    VastaaPoista
  34. En odota joululta oikeastaan mitään materiaalia lahjaksi, vaan eniten sitä, että saa viettää aikaa perheen kanssa. Ollaankin sovittu lähipiirissä melkein kaikkien kanssa, että tänä vuonna ei lahjoja jaeta, vaan ainoastaan läheisyyttä ja rakkautta (vieläkin enemmän ku yleensä siis;)Enpä olis vielä muutama vuosi sitten uskonu, että olisin joskus tätä mieltä joulusta ja lahjoista. :D
    Mutta jos jokin lahja pitäisi toivoa, olisi se ehdottomasti liput johonkin hyvään konserttiin/keikalle/teatteriesitykseen tai matkalle. Ja mielellään niin, että sinne pääsisi jossain hyvässä seurassa. No okei, ja suklaata ehkä kans.

    Nimim. Noblesse

    sposti: veera_koivaara@netti.fi

    (Mielellään älkää julkasko tota sposti osoitetta, jos sen voi mitenkään välttää :) kiitos ja hyviä jouluja molemmille! Enjoy!

    VastaaPoista
  35. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti se, kun poikakaveri pääsee lähes vuoden odotuksen jälkeen armeijasta pois! Tai no lähtee se sinne tammikuussa vielä viideksi päiväksi, mutta parasta on, että se on jouluna täällä<3

    VastaaPoista
  36. uus iPod nano, tietysti pinkkinä!

    VastaaPoista
  37. Siis mähän saan joululahjani jo maanantaina.Ukko-kulta lupasi maksaa kauvan himoitsemani apina-tatuoinnin.(ja harmillisesti tatuoija on törkykomee rokkari;))

    <3Didah

    VastaaPoista
  38. Joulun toivotuin lahja on ehdottomasti ghd-suoristusrauta, sitä on hehkutettu nyt joka puolella joten pakko uskoa että se on hyvä ;)


    frou@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Mä odotan, että saisin vihdoinkin kauan pyytämäni Nomination-korun. Oon vonkunut sellaista poikaystävältä vaikka kuinka kauan, enkä ymmärrä miten tää on niin vaikeeta??? Tietenkin voisin ostaa sen myös itse, eihän se olisi kovin kalliskaan, mutta ei se oo sama!

    hanibanibani(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Heipparallaa!

    Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti perhe ja se aika mitä sen kanssa saa viettää. Se on ihan sitä parhainta parhautta! Tottakai on myös mukava kuoria paketista villasukat ja paljon suklaata :)

    Herkullista joulua teille! :>

    lelzq@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Itse odotan innolla kaikkia niitä pehmeitä paketteja, joista paljastuisi pakkasen pitäviä tumppuja ja pipoja !

    VastaaPoista
  42. Mun odotetuin lahja on se että saan istua oman perheen kanssa joulupöytään ja jutella kaikista maailman asioista <3

    VastaaPoista
  43. no mä odotan eniten twilight-sagaa (jossa siis kaikki nuo kirjat yhdessä paketissa:)) tai sitten mun ja poifrendin yhteistä suunniteltua joululahjaa, risteilyä:)

    rajamaki.linda@gmail.com

    VastaaPoista
  44. ghd- suoristusrauta!( jota en tule ikinä saamaan )mutta aina kannattaa toivoa :) ehkä se vielä joskus sieltä tulee, mein äiti ei vaan vielä oo ymmärtäny että ilman suoristusrautaa ei voi elää ja huonon sellasen kanssa elämä on yhtä tuskaa... ja sitten ootan että saan kauheesti suklaata ja niitä vihreitä kuulia, ne on miun lemppareita :)

    VastaaPoista
  45. Tänä vuonna en ole toivonut yhtään mitään joululahjaksi, mikä on erikoista sinäänsä :S:D ...että odotetuin lahja taitaa olla joku tosi söpö, hyper ihana ylläri :D Ehkäpä bileveska!? :)

    VastaaPoista
  46. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti kauan kaivattu lepotauko! Saa hengähtää, nauttia hyvästä seurasta ja maittavasta ruuasta:)Vasta kerran on tänä vuonna syöty jouluruokaa, ja kyllä odotan innolla seuraavaa kierrosta. Se vaan on niin hyvää!

    VastaaPoista
  47. Mä niiiiin HALUAN sellaisen fakiirimaton!!! :) ...ja ehkäpä sellaisen saankin, kun olen siitä joulupukille vinkannut ;) Se taitaapi ollakin tän joulun yksi muotilahja villitys, mutta jospa se oikeesti auttaisi lihasjännitykseen (olen lukenut eri sivuilta, mitä hyötyvaikutuksia siitä voi olla). :)

    Toivoin myös lahjakorttia vaateliikkeeseen, NEW YORK aiheisia tauluja ;)(mun meseoletuksena on nyt tämä lausahdus: Never been to New York, but I feel like I miss New York). :)

    Toivon myös Ylettömän paljon Rakkautta ja Rauhaa sekä itselleni ja muille (..sekä Ylettömän paljon suklaata itselleni.. ;D)

    Jouluisin terkuin: Fakiiri ;)

    VastaaPoista
  48. Kaikista eniten odotan Joululta lomaa. Koulun, osa-aikatyön ja työharjottelun, eli 7 päiväsen työviikon jälkeen ei kauheesti jää omaa aikaa ja nyt sitä saa jopa parin päivän sykleissä kahden viikon ajan! Score!

    Tottakai pakettejakin olis kiva availla tänäkin vuonna ja eniten odotan sieltä paljastuvan rasvahanskat, sillä kädet kirjaimellisesti rapisee pois kuivuuttaan. :--( Kukaan tontuista ei tosin tunnusta löytäneensä niitä mistään, mutta toivossa on hyvä elää! :--)

    Hyvät, kinkuntäytteiset ja ennenkaikkea rauhalliset Joulut, ihanaiset!

    VastaaPoista
  49. Minulle joulun odotetuin lahja vielä vähän aikaa sitten oli se, että rakas mummini olisi selvinnyt joulun yli. Se olisi ollut hänelle 84:s. Hän ei kuitenkaan jaksanut jouluun asti, vaan nukkui pois tällä viikolla. Nyt toivonkin joululta vain sitä, että mummini saa vihdonkin viettää sen yhdessä ukkini kanssa jossain siellä taivaissa.

    Tuo palkintolaukkikin muistuttaa niin mummistani, hänellä nimittäin oli tapana aina juhlapäivinä käyttää kultaisia kenkiä ja kultaista käsilaukkua. :)

    VastaaPoista
  50. Itse odotan kaikkein eniten tallentavaa digiboksia! muutin kotoa pois toiselle paikkakunnalle syksyn alussa ja kun olin tottunut kotona olevaan tallentavaan niin kyllä sitä täällä huomaa, oi miten kaipaankaan sitä. töissä käydessä ei aina nää lemppariohjelmia joten jos pukki ton tuo niin menee kyllä niin oikeaan osoitteeseen!! :)

    hauskaa joulunodotusta, ootte parhaita! :)

    VastaaPoista
  51. Moi tytöt!

    Joulun odotetuin "lahja" on se, että pääsee oman rakkaan kanssa viettämään laatuaikaa pois Suomesta :)

    VastaaPoista
  52. joulun odotetuin lahja, tietysti suklaa ja herkut!

    en siis osallistu kilpailuun, mutta pakkohan tähän oli vastata ;)

    VastaaPoista
  53. Odotetuin lahja on poikaystävältä! En tiiä mitä oon saamassa, mut kutkuttaa ajatus et poikaystävä ettii kuumeisena lahjaa ja ei tidä mitä ostais. Hän ei oo yhtään materialisti joten ei haluu ostaa mitään turhaa krääsää, vaan yrittää aina fiksusti miettii et mitä oikeesti tarvitsen. Jälkeenpäin ollaan saatu nauraa yhessä hänen antamillee lahjoille jotka on saattanu olla hyvin käyttökelpoisia noh... mut wokkipannu?? kiitos lahjasta vaan :D

    VastaaPoista
  54. jos nyt lähden missilinjalle, niin tietty haluaisin että läheiset ihmiset pysyis terveenä, selviäis vaikeista sairauksista, ja että itse jaksais tsempata niitä kaikessa. valkoinen joulukin olis tietty kiva, mutta ei se välttämättömin.
    eniten odotan ja toivon sitä jouluaaton iltaa, kun kaikki ollaan yhdessä ja voidaan olla ilosia siinä hetkessä, ei kanneta huolta mistään. kaikki vois olla oman hetkensä iloisia ja onnellisia. se pieni hetki voi olla sitten se, jota myöhemmin muistellaan ja jonka avulla jaksetaan eteenpäin.

    siinä oli mun joulun odotetuin lahja, tai oikeemmin kyllä asia. tosin täytyy myöntää etten pistäis pahakseni jos saisin siinä sivussa myös uuden puhelimen, vähän vaatteita ja koruja ja ihania behnfords-herkkuja.. :D

    VastaaPoista
  55. Voipi kuitenkin olla että tämä mamma jännittää enemmän sitä mitä pikkunassikat saavat. Ja ai ja voi niitä ilmeitä kun lahjoja avataan, jännitys on niin suuri että pikku posket tutisee kun narura revitään irti ja voi sitä ihanuutta kun paketista löytyykin jotain todella pitkään kaivattua. Ehdottomasti siis paras lahja on kun näkee miten pikkuist pulleroiset saavat hypistellä uusia lelujaan :)

    Tosin odottelen minäkin sitä uutta kameraa kuusen alle, saa nähdä oonko ollut tarpeeksi kiltti ;)

    VastaaPoista
  56. Odotetuin lahja on ehdottomasti Adidaksen verkkatakki!<3 Ennää kuuuus yötä ja muru saapuu äiskän luo!:)

    - Annariina

    VastaaPoista
  57. Mä en oikeastaan odota joululta muuta lahjaa kuin hyvää ruokaa, seuraa ja AIKAA. Koska mulla on synttärit ollut vähän aikaa sitten moni lahja on ollut "yhdistetty" joulu ja synttärilahja. Lapsena _vihasin_ tota menettelytapaa, koska jos mulla ois synttärit vaikka kesällä, kukaan ei vois antaa lahjaa sanoen tää on yhdistetty joululahja myös. Vanhempana tosin tollakaan ei ole väliä, mutta lailla pitäis lapsena kieltää!! :D
    Tosiaan aika on sitä mitä toivon, ja tämä on eka joulu kun ollaan poikaystävän kanssa päätetty että ei ajeta yhtään ees taas porukoiden tai isovanhempien välillä joulu ja tapaninpäivänä vaan ollaan vaan ja herkutellaan, katsotaan leffoja sekä of course pelataan pelejä!
    Rauhaisaa joulun odotusta, ja olitte aivan ihania Maria!-showssa! Keep up the good "work"! <3
    pps. ton ohjelman jälkeisenä yönä näin teistä unta :D

    VastaaPoista
  58. Niin no, mähän en tietysti tiedä saanko lahjoja ja ainakaan, että mitä, mutta oon aina ihan täpinöissäni kyllä jo pelkästä mahdollisuudesta!

    Paras lahja on itse se paketti joulupaperissa jota saa helistellä ja mutistella yrittäen arvata, et mikä siellä on ja keneltä se on :D

    VastaaPoista
  59. Mä ootan eniten aina sitä RUOKAA ja viiniä! Ja joulusuklaata. Se sellainen Fazerin piparisuklaa on niin mainiota. On myös erinomaisen hauskaa päästä näkemään perhettä ja kavereita ku menee kotikaupunkiin. Tapsiksena juhlat!

    Mut näiden superkivojen lisäksi ootan saavani lahjaksi wake up -lightin, jotta aamuni olisivat antoisampia 3)

    VastaaPoista
  60. En oota mitään tiettyä lahjaa, kun en oo oikein toivonut mitään, mutta ootan tosi paljon et mitä saan mun poikaystävältä koska se on niin hyvä keksiin lahjoja! :) En oo ikinä esittäny sille toivomuksia ja oon aina saanut tosi mieluisen lahjan. :)

    VastaaPoista
  61. Joulun paras lahja tulee olemaan kaikki miljoonat karkit joita saa syödä hyvällä omalla tunnolla kun karkkien syönnin jälkeen aion mennä ulos antamaan hellän lumipesun isosiskolleni jota en ole nähnyt kunnolla yli vuoteen:)

    VastaaPoista
  62. Pinkit reinot! Ehdottomasti! Niin ja suklaata. Ja sellanen törkeen hieno uusi lamppu... Ja suklaata...

    VastaaPoista
  63. mä odotan eniten ghd:ta, sillä se todellakin parantaisi mun elämänlaatua ja helpottaisi arjessa jaksamista... :-----------DD no mutta saa nähdä, että tuleeko sitä edes. hope so!

    sofiiaa@luukku.com

    VastaaPoista
  64. Odotetuin joululahja on tänä vuonna ehdottomasti se, mitä kuukauden vanha/tuore poikaystäväni on minulle kehittänyt. Ottaen huomioon, että hän toi ensitreffeillämme minulle vispilään kiinnitetyn kangasruusun kapeassa maljakossa - olimme vitsailleet vispilänkaupoista, joten nythän otin vispilän vastaan jo väkisin kukan myötä - niin odotuksia ainakin on, että hän osuu lahjallaan myös maaliinsa :)
    (Ja vaikka tuo vispiläruusu kuulostaa omituiselta, se on todella kaunis viritelmä ja helkkarin hauska idea :))

    VastaaPoista
  65. Ihonpuhdistus kosmetologilla, tosin sain tuon jo ennen joulua koska aikakin on ennen joulua. Mutta kuitenkin!

    VastaaPoista
  66. Joulun odotetuin lahja on varmaan poikaystävän yllätys, jota en tietystikään tiedä vielä.. :)

    VastaaPoista
  67. Odotetuin joululahja on ehdottomasti se fiilis kun herää joulupäivänä tuoreen poikaystävän vierestä ja katsoo kun toinen näkee jotain ihanaa unta ja pikku hiljaa alkaa availemaan silmiä.. niinkuin söpö pieni kissanpentu! Se on jotain onnellisuuttakin ihanempaa, joka täyttää mielen ja päivästä tulee varmasti mahtava!

    Hyvää joulun odottelua teillekkin! ja virtuaalisia piparkakkuja sinnepäin!

    -Aava-

    (aava.harjola@gmail.com)

    VastaaPoista
  68. Tänä vuonna ootan eniten varmaan isoo, lämmintä ja pehmeää kylpytakkia, jonka voi vetästä päälle saunasta tullessa ja istahtaa sohvalle herkuttelee kera hyvän seuran ja hömppäohjelmien! Mulla ei ole nyt kylpytakkia olleskaan, joten pitää mennä suoraan saunasta pukee jotain päälle, eikä se sit oo puolikskaan yhtä tunnelmallista ;(.

    VastaaPoista
  69. Minun tämän vuoden odotetuin joululahjani tuhisee jo kotona. Avomies osti meidän vuoden ikäiselle cotonille toisen cotonin kaveriksi! :)
    Ja sattuikin niin, että meille muuttanut Simo onkin selkeästi More to Love-Simo, nimittäin herra on 9kk ikäinen, ja kasvattanut edellisessä perheessään mukavan 9,6kg:n massan! (Peppi varmasti ainakin käsittää kuinka jättimäinen se on verrattuna tavalliseen cotoniin) Siltikään simo ei ole lihava, siitä on vain kasvanut jättiläinen. :D


    annich_@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. Joulun odotetuin lahja; ehdottomasti kuntopyörä! Olemassaolollaan antaa luvan nautiskella jouluherkuista enemmänkin, vaikkei sen selkään vielä pariin kuukauteen vaivautuisikaan.. ;)

    VastaaPoista
  71. Jouluna tietenkin odottaa eniten hyvää ruokaa ja yhdessäoloa!

    mutta lahjoista toivotuin on PINKIT REINOT! voiko söpömpiä tossuja olla? 8)<3

    terkuin,
    pusumusu

    VastaaPoista
  72. Mun tän joulun kovin toive ois semmonen, että pääsisin ensi vuoden alussa käymään rakkaan ystäväni kanssa jossakin reissussa(vaikka edes Helsingissä), sillä kaipaisimme molemmat reissaamisen antamaa vapautta, hienoa fiilistä ja pientä maisemanvaihosta.Jaksaisi sitten puskea läpi ensi keväänkin, ennen kuin kesä tulisi taas piristämään:)

    VastaaPoista
  73. Toivoisin, että oma vauvani olisi terve ja pitkäikäinen. Siis pikkuhaukkuni! :)

    Joululahjatoivelista oli minulla tänä vuonna äärettömän pitkä, joten jätin sen kirjoittamatta :D

    Minua ilahduttaisi laukut!
    Bilelaukku & sellanen suht iso laukku, johon mahtuu mun elämä :D

    t. niiskuneiti

    VastaaPoista
  74. Jos mietin vastausta hieman materialistisemmalta kannalta, olisi toivotuin lahja kihlasormus avokin suunnalta. Realistisesti ajatellen toivon kuitenkin näkeväni siskonlapsia, saavani kinkkua, pääseväni rauhoittumaan metsän siimekseen narskuvan lumen säestäessä matkaani ja saavani hukuttaa haukkuystäväni satoihin haleihin <3

    VastaaPoista
  75. Puljusta sellanen voodoo veitsi teline! Ja sit tietty syleilyjä ja haleja ja rakkautta ja mun inttipoikani tulee viikon lomalle MIKÄ ON IHAN HUIPPUA!! <3

    VastaaPoista
  76. Hejsan!

    Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti avokin lahja, joka on kuulema hankittu jo pari viikkoa sitten ja piilotettu jonnekin meidän kodissamme. On vaatinut todellista itsehillintää olla käymättä kaikkia nurkkia ja laatikoita läpi ja nähdä edes minkä kokoinen paketti on!

    Toinen odotettu lahja on ghd, jonka oon luvannut itselleni ostaa, ellei pukki jo tuo sitä. :)

    --
    kamu@iki.fi

    VastaaPoista
  77. Joulun odotetuin lahja on varmaan uusi kylpytakki ja mun astiastoon uusia astioita. :)

    VastaaPoista
  78. Ei niin konkreettinen lahja, mutta Joulun odotetuin juttu on, kun pääsee katsomaan kasikymppistä mummoa eka kertaa tänä vuonna. Ja mummo on mulle kuin toinen äiti, ja siis, onhan se isoäiti. <3 Nykyään asun toisella puolella maata ja rahatilanteesta johtuen reissua mummolaan ei vaan ole saanut järkättyä. On aina vähän haikeaa mennä mummolaan, kun näkee miten mummo on vanhentunut taas vuoden aikana. On myös mukavaa mennä oman pienen 2-vee pojan kanssa, mummo on niin kovasti toivonut näkevänsä meidän tapin.

    maritin@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Mä odotan eniten rahaa. Aion laittaa rahat säästöön ensi kesän Euroopan reissua varten.(Ja ehkä ostan uudeksvuodeks itelleni jotain kivaa päällepantavaa) :--)

    VastaaPoista
  80. Mä oon ettiny tota laukkua kissojen ja koirien kanssa :( mutta koska mä en oo saanut omaani, niin toi on edelleenkin mun joulun toivotuin lahja. Ja kovana kakkosena, joka kyllä tunkee oikeesti tiukasti jakamaan ykkössijaa olis nähdä teidät typykät livenä! saatais aikaan aika tosi pehmonen syleilyyy :)

    joo, noi on sittenkin jaetulla ykkösellä ;>

    ps. olitte niin söpöjä Maria!ssa

    VastaaPoista
  81. Ehdottomasti odotetuin ja paras lahja olisi, jos joulunviettoseurueeni tietyt jäsenet pitäisivät sen pullon korkin kiinni, edes sen yhden päivän. Lienee turha toivo, mutta saahan sitä haaveilla.

    VastaaPoista
  82. Jos nyt aineellisista lahjoista puhutaan, niin eräs hajuvesi :)

    VastaaPoista
  83. Mun ehdoton ykköstoive on uusi ja lämmin kylpytakki, mieluiten vaaleanpunainen! Toivon todella, että Pukki on kuullut mun huokailut, koska tuo edellinen on varsin rikkinäinen ja ihmeesti myös viimeaikoina kutistunutkin... Unelma ois toki saada kuukauden loma Dominikaaniseen tasavaltaan Colin Farrellin kanssa, mutta jos nyt pitää näistä hiukan realistisemmista toiveista valikoida. Epäilen tosin, ettei Colin mua hirveen kauaa kattelis kun tällainen maitovalas palmujen alla loikoilee.

    VastaaPoista
  84. Joulun odotetuin lahja on poikaystävän kääreestä löytyvä sisältö.
    Sukulaiset "ilahduttavat" minua aina ennen joulua 'mitäsähaluutjoululahjaksi?!-tekstareilla sekä sähköposteilla, ja näin ollen tiedän useimpien pakettien sisällön ennalta. Poikaystävän paketti on oikeastaan ainoa, josta en osaa arvata yhtään mitään etukäteen, joten se on aina se odotetuin ja hauskin avata - ainoa joka tuo jouluun mukaan lapsuuden fiilistä, jolloin kaikki paketit olivat yllätyksiä. :)

    Terveisin, Aurora
    insomnia210[a]gmail.com

    VastaaPoista
  85. Hiilihappoaddiktina ehdottomasti Soda Streamer!:D<3

    VastaaPoista
  86. joulun odotetuin lahja... hmm. en erityisesti toivonut mitään ihmeempiä mutta noin ohimennen mainitsin perheelle että tarvitsisin uuden kameran. Ihan ohimennen siis :D Ja siis järjestelmäkameran..

    tää on aivan mahtava blogi, löysin tämän vasta maria!- talk shown jälkeen ja luin koko blogin samassa illassa. luv u<3


    ssal@luukku.com

    VastaaPoista
  87. En oikeasti edes muista, mitä olen sanonut toivovani kun niitä toiveita ollaan tiedusteltu. Minulle kelpaa vaikka kakka tikun nokassa jos se kääritään kauniiseen pakettiin. :D Tai no... Tuota ei passaa ääneen sanoa.

    Oikeastaan toivon joululta vain paria asiaa. Toivon, että herään niin aikaisin, että ehdin katsoa Joulupukin kuuman linjan alusta loppuun. :D Se on ihan must-juttu. Ja kuusi myös, ja se että se koristellaan veljien kanssa. Toivon myös, että minun maailman söpöin ja maailman paras koira saa paketteja, koska en tiiä mitään söpömpää kun se repimässä omia pakettejaan auki. <3

    Ehkä kumminkin tärkein asia minun joulussani on se, että Tapaninpäivänä lähdetään koko perheen voimin ensin oman rakkaan isän haudalle viemään kynttilät, ja sen jälkeen mennään mummoloihin syömään. Siellä tapaa mummot ja ukit ja muut sukulaiset hyvän ruuan merkeissä, ja sitä ruokaa on PALJON. Tänä vuonna mummoilleni uusi tuttavuus on tuore kihlattuni, ja toivon sen tapaamisen menevän hyvin. :D

    Mjaha, olihan tuossa noita toiveita, mutta suurin osa ihan ilmaisia!

    -Pau (paukku88@hotmail.com)

    VastaaPoista
  88. Omalla kohdalla yllärilahjat ovat odotetuimpia! Eli siis ne joita ei ole edes tajunnut toivoa, mutta ne kuitenkin tulevat tarpeeseen : D

    VastaaPoista
  89. Odotetuin lahja on ehdottomasti poikaystävän mulle ostama, se on ite niin innoissaan siitä että sen on pakko olla jotain mahtavaa! :D
    jos käy niin pistän sähköpostin seuraavassa kommentissa sillä en haluaisi sitä näkyviin :)

    VastaaPoista
  90. Eli tässä tulee sähköposti!
    ansu.91@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. Joulun odotetuin lahja on Musen levy, leijun jouluaatosta eteenpäin eufoorisessa tilassa, kun saan sen soittimeen pyörimään. <3

    VastaaPoista
  92. joo joulun odotetuin lahja

    hyvä joulupukki toivon tänä jouluna lahjaksi ihmisille hyvän mielen valoa pimeyden keskelle ihmisille onnea ja rikkautta kurjuuden keskelle itse en niin mitään kummoisia tarvitse mutta huolehdithan niistä joilla ei ole tänäkään jouluna varaa ostaa lahjoja tuo heille uusia ystäviä tuomaan joulumieltä kiitos sinulle joulupukki
    parhain terveisin Jain Monroe se ahkera poika kajaanista
    Mixerboy(a)luukku.com
    suluissa oleva on miuku mauku merkki

    VastaaPoista
  93. moooooooooooi!

    Olen jo monena vuonna tehnyt toivelistan haluamistani lahjoista. eli siis astioita, peittoja ym. miti opiskelija tarttee. josta sitten läheiset osaavat ostaa omalle budjetilleen sopivan lahjan ja sellaisen millä on oikeesti tarvetta.

    Tänä vuonna tarttisin ehkä kipeimmin uuden puhelimen, koska entinen nokialainen (jo 6vuotta vanha) vetelee viimisiä ja siksi olen välillä tavoittamittomissa. miki taas luo välillä turvattomuuden tunnetta itselle ja niille jotka koittaa tavotella. mutta parhain joululahja on kyllä se että koko meijän perhe on yhdessä. syödään, saunotaan, katsellaan joulupukin kuumaalinjaa, sytytellään ulkotulet, viedään linnuille kauralyhde ym. mutta siis laatuaika perheen kanssa. ja se että ne ilmeet miti tulee ko muut avaavat lahjansa, jotka itse on rakkaudella ja hartaudella hankkinut. sitä tunnetta ko kuvatkaan ei voi tallettaa.

    Pakkasterveisin

    Tildu

    VastaaPoista
  94. Joulun odotetuin lahja... hmm.. Varmaanki sex and the city seesesesese kenkäboksi ! Jää kyl nähtäväks onko sitä pukinkontissa :( mutta jos tuota ei ole niin ainakin on lahjakortti veromodaan. :)

    VastaaPoista
  95. Joulun odotetuin lahja syntyi jo! Mun Kummitätini sai eilen tyttölapsen, eli sain uuden pikkuserkun<33 Mun kummitäti on halunnut lasta AINA, mutta se on ollut tosi vaikeeta ja aina on mukana ollut paljon ongelmia. Nytkin sai vähän tän raskauden aikana pelätä että tuleeko keskenmenoa. :S Mutta eilen sain tietää että tyttö on syntynyt ja tää on ehdottomasti paras joululahja<33!!

    Oikeesti en oo tehnyt yhden yhtä joululahjatoivetta (ton aikasemman lisäksi) :o

    VastaaPoista
  96. Unohdin sähköpostini!! Sal-ss@hotmail.com

    VastaaPoista
  97. Hmms, joulun odotetuin lahja.. Kyllä se taitaa olla lahjakortti ihan truu-alushepeneliikkeeseen, josta olen vienosti avomiehelle vihjaillut. Saa riittää seppälöiden ja henkkamaukkojen tötterösuojukset jotka kulahtaa muutaman käyttökerran jälkeen...

    Eli siis, pitsinen materia on tämän joulun hitti!

    -sirppis (sirmeli@postiloota.net)

    VastaaPoista
  98. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti miniläppäri! Tähän asti olen joutunut monta vuotta istumaan tässä vanhempien läppärillä, olohuoneen nurkassa, kun oma (edellinen) läppäri oli rikkinäinen eikä sitä pystynyt enää korjaamaan. Miniläppärillä olisi kätevää postailla omasta huoneesta käsin ja mesetellä kavereille, eli saldoakin säästyisi. Ja kaikki nämä jutut voisin tehdä aina, kun haluan, kun nyt täytyy odottaa että pääsee koneelle kun aina tässä on joku :)

    -Tiia

    VastaaPoista
  99. Joulun odotetuin lahja on flanellipyjama, mielellään joku raidallinen (raidathan kivasti hoikistaa;)), koska ilman pyjamalahjoja joulu ei vain tunnu joululta. Ja tämänhetkinen asuntoni on niin viileä, että ihanan lämpöinen flanelli ois kyllä ehdottomasti paras matsku!

    VastaaPoista
  100. No jos tämän voittaisin niin tämä ehdotomasti! :D No ei, eniten jännittää / pelottaa mitä avomieheltä tulee. Ensimmäistä kertaa _ikinä_ mies on ostanut yllätyslahjan ja vieläpä annaetun vaihtoehto lista ulkopuolelta. Oon tosi huono näyttelemään ja nyt pelottaa että jos se on ostanut villasukkia tai jotain, niin en kyllä osaa kätkeä pettymystä. Ja siinäpä sitten olisikin jo parisuhdekriisi joulun kunniaksi!

    juliet xxx

    VastaaPoista
  101. en oikeastaan edes ole toivonut mitään lahjoja.vietän joulun minulle rakkaimpien ihmisten kanssa mummoni kotona ja se on jo todella hieno lahja,että voin viettää jouluni näin.mutta joulun odotetuin lahja olis mulle se,että saisin tiedon siitä,että mummoni parantuu,eikä sen syöpä ole menossa pahempaan suuntaan.

    VastaaPoista
  102. Mun odotetuin lahja on tolanen bilelaukku, mutta en varmaan saa sellasta kun se on niin kallis! :(

    TERKKUJA SINNE!! OOTTE IHKUJA!!!

    VastaaPoista
  103. Mun tän joulun odotetuin lahja on rahoitusta tatskaan! En ookkaan sen lisäks toivonu muutaku uudet terävät keittiöveitset, kun vanhat on jo niin tylsät että hyvä ku niillä saa mitää pilkottua.. :)

    Eniten kuitenkin tältä joululta odotan rauhallista ja mukavaa aikaa perheen kesken, enkä sitä lahjakasaa.

    VastaaPoista
  104. Hajuvesi ja meikit, koska niitä tarttee aina. Raha shoppailuun, ja se Fazerin suomisuklaa tietenkin (=

    VastaaPoista
  105. Joulun odotetuin lahja on se, että saan viettää jouluaaton kahden oman rakkaan kanssa. :) Viime jouluna toinen oli vielä armeijan harmaissa.

    On kyllä melko herkun näköisiä!

    VastaaPoista
  106. Nimimerkki;joulutonttu
    Minusta joulun paras lahja on vain saada olla läheisten ja perheen kanssa ilman kiirettä.
    olen ollut pitkään sairas ja eniten melkein odotan joulupäivää ku kaikki kokoonnutaan sohvalle äidin kanssa katselemaan joulun leffoja ja nyt pitkästä aikaa isoveikka tulee kanssa aatoksi meille.<3
    ei materiaali sitä korvaa.

    VastaaPoista
  107. joulun odotetuin lahja on ehdottomasti äiskän valmistama jouluateria. mitä vanhemmaks tulee sitä enemmän sitä odottaa! ei niillä muilla joulun lahjoilla oo enää niin merkitystä kun sillä että saa syödä (ja santsata) hyvin rakkaiden kanssa saman pöydän ääressä.

    VastaaPoista
  108. Haluisin toivoa maailmanrauhaa, mutta jokaisena jouluna olen sitä toivonut eikä se ole toteutunut joten luovutan sen suhteen. Odotan eniten lahjaksi uutta puhelinta, haluisin laittaa siitä kuvan, mutta varmaan säikähtäisitte mun -90 luvun puhelinta josta puuttuu kuoret(sitä on kyllä kehuttu ihan makeeksi) mutta välillä kyllä hävettää, heh.

    Juliet_autio900@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. Joulun odotetuin lahja on (tai siis oli) ehottomasti tuo ihana sää! Lunta, kirpeät pakkaset JA AURINKO!!

    eila111@luukku.com

    VastaaPoista
  110. Tämän joulun odotetuin lahja on ehdottomasti se, että saan nähdä pitkästä aikaa perheeni ja muut sukulaiseni! Olen ollut ulkomaanvaihdossa nyt 5kk, joten on ihana nähdä pitkästä aikaa rakkaita ihmisiä. Erityisesti mummini ja pappani näkemistä odotan :)

    -Kata

    VastaaPoista
  111. Joulun odotetuin lahja on perheen ja sukulaisten kanssa joulun vietto! :)

    Ja Christina Aguileran By Night -hajuvesi, pinkit satiinilakanat ja uus puhelin olis tietenki iha jees...

    VastaaPoista
  112. Ite ainakin odotan hirveesti lämpimiä säärystimiä ja äidin jokavuotisia itse neulomia villasukkia ja lapasia : ) Ne on aina yhtä lämpimät ja pehmeet, ihan niinkuin tekin. : ) Mieluusti löytäisin myö Mimmin ja Pepin paketista, mutta se ei taida ihan heti tapahtua enkä halua tukehduttaa teitä niin otan sukat ja lapaset : )

    VastaaPoista
  113. Joulun odotetuin lahja on uusi ihanan pinkki kännykkä :)

    VastaaPoista
  114. Rrrakastuin tohon laukkuun :) Olis tosi kiva joululahja, koska muuten en taida oikeen lahjoja saada :( Ei sillä etten olis ollut kiltti ;)
    Mutta ei se pahemmin haittaa, koska tällä hetkellä en oikeestaan edes kaipaa mitään materiaalia. Ja varmaan oikeesti eka joulu ikinä ku tuntuu tältä, oon tyytyväinen, vaikka aina tietenki löytyy miljoona juttuu kaikkee kivaa jotka itelleni kelpuuttaisin, mutten oikeestaan tarvitse mitään. Joten se parhain joululahja mulle on oikeesti tänä vuonna vaan yhdessäolo :) Oon aina naureskellu ihmisille jotka noin sanoo, mutta nytpä ymmärrän että niin voi oikeesti olla! Hui taidan olla kasvanu henkisesti :)) Kaipaan hellyyttä, ottakaa mut syleilyyn!

    tiny.fairy@jippii.fi

    VastaaPoista
  115. Mulle joulun odotetuin lahja on lapsien ihanat hymyt <3
    Ei tarvitse olla lahjan jälkeinen "jeejeejeee, autorata!!!"-hymy, vaan "riittää" sekin kun ipanat on onnellisia yhdessä <3

    Lapset on muutenki maailman lahja.

    Ihanaa joulun odotusta neitoset! :))

    VastaaPoista
  116. odotan ehkä eniten suoristusrautaa ja rahaa:)

    VastaaPoista
  117. odotan eniten suoristusrautaa ja rahaa ratsastukseen.. vaikka en saa kummiskaan ::) hyvää joulu teille ihanille palleroille:)

    VastaaPoista
  118. Samsung jet ja samassa paketissa mukana rasiallinen konvehteja, koska jos sitä puhelinta ei osaa heti käyttää(minähän en käyttöohjeita lue..) niin suklaan naposteleminen siinä välissä kasvattaa huomattavasti hermoja ja luultavammin se uusi puhelinkin pysyy siis paremmassa kunnossa joulun yli(jos ei sitten tahmaa sitä sormillaan :DDD)

    ~Vompatti(brumeux@windowslive.com)

    VastaaPoista
  119. odotan eniten suoristurautaa ja rahaa ratsastukseen vaika enhän mä niitä saa:) ihanaa joulu teille ihanille palleroille:)

    VastaaPoista
  120. Jouun odotetuin lahja on varmasti se kun muru saapuu takaisin sukuloimasta tapaninpäivänä.Pääsee oman kullan kaikkuun mutustamaan konvehteja ja laittamaan Bing Crosbyn joulu-fiilistelyt taustalle soimaan. Ihanaa!! :)

    VastaaPoista
  121. Mun joulun odotetuin lahja on maailmanrauhan lisäksi (tottakai) ulkomaanmatka parhaan kaverin kanssa (: pääsee uimaan, syömään ja ruskettumaan ja pitämään hauskaa, pois täältä arktisista olosuhteista viikoksi helmikuussa, ihan loistavaa ja mahtavaa (:

    VastaaPoista
  122. JÄRKKÄRIII!!! ja paljon suklaata <3

    VastaaPoista
  123. Odotetuin joululahja...
    Suklaa tietenkin!
    Asun ulkomailla ja täällä ei osata tehdä hyvää suklaata..joten parasta jouluna on suklaa kaikissa muodoissa. :D

    meimei__@hotmail.com

    VastaaPoista
  124. Odotetuin lahja on varmaan poikaystävän antama lahja =) Jos nyt saan sen mitä toivoinkin =DD


    Sähköposti: rikkirevitty_@hotmail.com

    VastaaPoista
  125. iihanat! ömmm mun ehdoton suosikkilahja on lapsuudesta tuttu alfred j. kwak-tuotantokausi (:

    VastaaPoista
  126. Noh tällä hetkellä mulla ei ole mitään havaintoa mitä saan joululahjaksi hajuveden lisäksi ! :D Ylätykset on ihania ja siksi odotan niitä enemmän ku uutta tuoksua.

    VastaaPoista
  127. Hmm.. Toivotuin.. Toivoisin oikein kovasti Nomination-korua.. Tai en tiiä toivonko sitäkään niin kovasti.

    Toivoisin, että Joulu olisi rento ja ihana ja lämmin (sisällä) ja luminen ja mahantäyttävä ja rauhallinen ja pakkasellinen. Ja toivon, että kuusi olisi tuuhea ja pysyisi pystyssä ja että kaikki haluis pelata lautapelejä :D Ja että kinkku olisi täydellistä ja että paistissa olisi riittävästi porkknoita. Semmosia toivoisin. Jos noista nyt pari toteutus? Ees ne porkkanat :D

    Ihanaa Joulunodotusta teille! Ootte blogimaaliman ihanimpii ihanaisia :)

    VastaaPoista
  128. Osaallistun (:

    olitte muuten tosi ihania marian showssa.

    nnelly@hotmail.com

    VastaaPoista
  129. miss dior cherie hajuvesi : )

    hyvanvarinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  130. Uskoisin, että miulle ja puolisolle se on ehdottomasti meidän syntymätön vauva, jolla tänään on laskettu aika :) Se ei ole tehnyt elettäkään tullakseen ulos ja luulen, ettei se kovin suosiolla ole sieltä ulos tulossa.. Sit ku se lopulta päättää niin oon ihan satavarma, että se tekee niinkin näyttävän tulon jouluaattona kesken kinkunpaiston ja muiden ruokien laiton, että NYT MIE TUUN!
    Mutta niin, mitään muuta ei odoteta niin paljoa ku tätä meidän ipanaa :)<3
    Jatkakaa samaan malliin, oon saanut niin monet päivän piristykset ja naurut tästä teidän blogistanne, tulee ihanan hyvä mieli <3
    Hyvää joulunodotusta teille molemmille <3

    VastaaPoista
  131. odotetuin lahja on ehdottomasti se perinteinen leena lehtolaisen uusin kirja!

    VastaaPoista
  132. Päätin teille tylleröille lahjatoiveeni kertoa näin runona, toivottavasti ette pidä minua tyttöpoloa ihan urpona =P. On arjen taakka painanut selkää läpi pitkän vuoden, toki myös päiviä ihania-ihania mukanaan tuoden. Kuitenkin Joulu on aikaa rauhoittumisen, noh saattaa jäädä unholaan seikka tämä, kun huomaan kaupoissa ja kaduilla jouluruuhkat nämä. Itse tahdon lahjaksi Joulun tunnelmallisen kera perheeni rakkaan, laitetaan koti-kotona tuli vaikka takkaan! On Joulun paras lahja se kun saan olla kera isän, äidin, isoveljen sekä koiran (x2) niin rakkaan, toki pukkikin (poikaystävä) mulle lahjan tai pari nakkaa. Kuitenkin lahjoista toivotuin on se kun kynttilät loistaa ja lumi hiljaa leijailee maahan valkoiseen, arjen kiireen hetkeks unohdan ja vaivun joulununeen suloiseen. Rakkaalta poikaystävältä olis kiva kuitenkin saada valkokultainen koru, muuten tulee tältä tonttutytöltä poru! Jouluterkuin, paljon herkkuja teille toivoen, tonttutyttö!! (tiuhti82@hotmail.com)

    VastaaPoista
  133. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti parempi kamera! Olen niin kyllästynyt tuon nykyisen kameran kökköisyyteen =(

    Ja himoitsen myös tuollaista laukkua, mikä on palkintona tässä ;)

    VastaaPoista
  134. oijjoij! Unohdin aikaisemmasta kommentista sähköposti, joka siis on:
    iita-iida@hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Tahtoisin pesukoneet astioille ja pyykille, sängyn ja Guessin kellon. Luulenpa vain että nämä ei pukin rekeen mahdu joten olen ikionnellinen jos sieltä paketista tulis vaikka suklaata ja villasukat :)

    VastaaPoista
  136. joulun odotetuin "lahja" on ehkä se tunnelma. ruokapöytä notkuu herkuista ja saa viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa eikä tarvii miettiä ollenkaan koulu/työjuttuja. :)

    marmarmaria
    maria-k@jippii.fi

    VastaaPoista
  137. odotan ehkä eniten jotain hyvää kirjaa:)
    tai sitä että mitä noi porukat nyt keksii antaa :D

    sähköposti löytyy profiilista:):):)

    VastaaPoista
  138. Joulun odotetuin lahja on se kun näkee äidin ja isän puolen vuoden jälkeen. Mitään muuta en odota niin paljoa. <3

    VastaaPoista
  139. Heippa tytöt!
    Pakko vielä yhtyä teitä kehuvien alati kasvavaan kuoroon ja todeta, että olitte ihania myös tv:n välityksellä! :)

    Mutta joululahjoista täällä odotetuin olisi ehdottomasti eräs laukkukaunotar, jota odotan kuin kuuta nousevaa, mutta taitaa olla, että toiveeksi tuo ihastus vain jää! :)

    VastaaPoista
  140. Hihii, pakko osallistua koska palkinto on taas niin mahtava! :>

    Odotetuin lahja taitaapi olla kylpylälahjakortti ja tietenkin suklaa! Ilman suklaata ei ole joulua. :DD

    anni193@hotmail.com

    VastaaPoista
  141. Apua, joulu onkin jo näin lähellä! Olen ihan paniikissa kaikesta (huomenna loppuu koulu ja saadaan todistukset ii) ja pienoinen stressi ehkä paukahtaa kohta päälle!

    Olen toivonut tänä jouluna harvinaisen halpoja lahjoja. Tauluja ja muita sisustukseen sopivia juttuja, dvd:itä, lahjakortteja... Joukkoon on toki eksynyt hieman kalliimpiakin asioita esim. joitakin pleikkapelejä ja Volumaster.

    En siltikään odota jotain tiettyä lahjaa. En ole yhtä innoissani kuin aikaisempina vuosina, vaan nyt olen ihan normaalissa mielentilassa, aivan kuin olisi ihan normaali arkipäivä tulossa!

    Ehkä näin vanhetessa oppii vain arvostamaan niitä yhteisiä hetkiä perheen kanssa, eikä kärky vain lahjoja. Eli ehkä suurin ja odotetuin joululahjatoiveeni on, että jouluna on lunta, perhe on koossa ja ruokaa on riittävästi ja se on maittavaa.

    Nyt tosin kun kirjoitin tuon hirmu pitkän selityksen, niin keksin vielä paremman toiveen: toivoisin, että isoveljeni (joka seilaa jouluaattona itämerellä) olisi kotona. Perheensä kanssa. Se olisi ehdottomasti paras joululahja ikinä!

    VastaaPoista
  142. Nooo, mun kohdalla joulun odotetuin lahja on imuri :D Salatut elämät -peli olis kans kiva :D

    Ja mulla on huomenna synttärit, että mun ehkä kuuluis kaikista eniten voittaa toi.. Eiks niin? :D

    VastaaPoista
  143. Hmm tää oli nyt vähän kinkkinen kilpailu ku en oikeen odota mitään lahjaksi ja toiveitakaan ei oo ollu, joten sanon että yllärit on odotetuin lahja :)

    VastaaPoista
  144. Voi vitsi ootte ihania! Ihastuin teihin Marian ansiosta:)

    Ja odotetuin joululahjani on niinkin kliseinen kuin aikaa rakkaitten kanssa ja ihana joulusauna vihtoineen!

    toivoo. hoyhen@gmail.com

    VastaaPoista
  145. Ajattelin nyt osallistua, vaikka en yleensä voita mitään ja siksi tää osallistuminenkin on jäänyt vähemmälle.Päätinkuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja liittyä positiivisella asenteella peliin mukaan.
    Minun joulun odotetuin lahjani on se, jonka isäni ostaa minulle. En tiedä yhtään mikä se voisi olla, mutta veikkaan jotain piirustusvälineitä. Se ajatus, että isä (joka harvoin ostaa minulle mitään) ostaa nyt minulle jotain piristävää, on ihmeellisen ihana.
    Ps. hyvää joulunodotusta teille ! :)

    e-mail: Ju_lia94@hotmail.com

    VastaaPoista
  146. Joulun odotetuin lahja on uusi puhelin! Vielä pitäisi löytää joku silmää miellyttävä kohtuuhintainen malli... Vanha puhelin on ollut rikki yli puoli vuotta. :D

    @: heraa.pahvi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  147. Tää on ihan klisee, mutta toivon ja ootan tältä joululta oikeasti eniten stressittömyyttä kamalan kiireisen syksyn jälkeen, tunnelmallisuutta ja tietenkin HYVÄÄ RUOKAA! <3

    muupeikko@hotmail.com

    VastaaPoista
  148. Ehdottomasta erilaiset tuotantokaudet ja elokuvat. Oon jäänyt kaikkiin rikos-sarjoihin koukkuun esim. CSI:t, Bones yms. Yksi Bones tuotantokausi on jo tiedossa, saa nähdä tuoko pukki enemmän :)
    Toinen oli siis nää leffat kaikki hauskat kuten Brüno ja sun muut :) Pidän vain komedioista ja sen kyllä huomaa jos tutkii mun leffankatseluhistoriaa.
    Tietenkin melkein tasoissa noiden kanssa on kaikki vartalo, hius, ja kasvo hommelit ja töhnät. Niitä ei ikinä voi olla liikaa!
    Rahaa ja lahjakortteja myös itsensä hellimiseen :)

    VastaaPoista
  149. Tänä jouluna hartaasti toivon ja odotan, että muutamaa päivää ennen aattoa kun äidilläni on lääkärintarkastus, lääkäri toteaisi että syöpä on lähtenyt paranemaan päin. Se olisi suurin ja parhain lahja ikinä.

    Mymmeli@gmail.com

    VastaaPoista
  150. joku tositositosi yllättävä! tylsä saada joululahjaks sukat ('jee, tän värisii mul ei oo viel ookkaa') yöpaita ('voi vitsi tää on seppälästä ostettu ja tää on tosi kiva!!!11') taikka suklaarasia ('suklaataha ei sisällä ku joka toinen lahja mut toisaalt suklaat ei voi koskaan olla liikaa.... ;)')

    Sit voidaa lähtee semmoseen odotettuun lahjaan mitä ei tuu kuitenkaa ikin saamaan :
    - söpö pieni lutunen koiranpentu kiiluvil silmil varustettuna punanen rusetti kaulassa
    - poika, joka tulee ovelle mistelinoksa kouras ja lorottaa nii siirappist tekstii et aaw
    - mahottoman kalliit lahjat ja semmoset extremeyllätysjutut

    mut iha oikeesti, toivotuin lahja, joka on myös mahollista saada on suklaa :D sitä ei voi olla koskaa liikaa eikä siihe voi kyllästyy.. Ja suklaas on paras puoli se, et sitä voi ostaa lahjaks iha jokaselle! (paitsi niille jotka saa siit jonkun allergisen reaktion)

    kittyluvv@windowslive.com

    VastaaPoista
  151. Nyt kun ikääkin on jo kertynyt 25v, ei kauheen erikoisia lahjatoiveita ole:) Toki haaveilen merkkilaukuista , mutta niihin pukilla ei ole varaa :) Tänä jouluna olen toivonut suoristusrautaa. Mutta kaikista toivotuin lahja on että 21.12 olevassa rakenneultrassa meidän pienellä masuasukilla on kaikki hyvin ja ehkä nähtäis myös onko meille tulossa pieni prinsessa vai prinssi <3

    Ihanaa Joulun odotusta More to Love tytöille! :) ja olitte muuten aivan ihania Mariassa!!!:)

    Annica84 ( leigh_n_99@hotmail.com)

    VastaaPoista
  152. joulun paras lahja on ehdottomasti jouluruoka, etenkin lanttulaatikko!!


    ape.rasa@luukku.com

    VastaaPoista
  153. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti uni. Oi jo pelkkää ajatusta kun saa hyvällä omalla tunnolla vaan nukkua ja lötkötellä eikä oo kiire mihinkään. Ei tarvii stressata koulusta eikä töistä. Saa vaan olla ja syödä :D

    Ja siis kyllähän mussa asustaa pieni (tai siis aika suuri) materialistikin, niin kyllä mä odotan, että saan Harry Potter leffan :) Se on joka joulun vakkarijuttu. Siis aina kun uus on ilmestynyt.

    VastaaPoista
  154. En aio sanoa tähän mitään kliseistä maailmanrauhaa tai vastaavaa.

    Yksinkertaisesti toivon Twilight-sarjan kirjoja :D

    Ja jos onni käy niin sähköpostiosoite on
    maria-rasanen@hotmail.com (:

    PS. Hyvinhän teillä Maria!ssa meni. Ei näkynyt jännitys ainakaan päällepäin (:

    VastaaPoista
  155. Mitään suurempia en olekaan tänä jouluna toivonut, mutta odotetuin on varmasti (500) Days Of Summer -elokuva soundtrack! Rakastuin kyseiseen leffaan ja sen musiikkeihin, aivan loistavia fiilistelybiisejä! Tulee jotenkin todella hyvä fiilis noista biiseistä vaikka ovatkin osa hieman surumielisiä. Suosittelen tsekkaamaan, Spotifysta esmes löytyy koko soundtrack ja sieltähän sitä on tullu paljon kuunneltuakin jo. <3 Leffakin on siis katsomisen arvoinen, sanoisinpa jopa että koko vuoden 2009 PARAS elokuva joka tuli hieman puuntakaa ;)

    Ihanaa joulua teille mussukat <3

    VastaaPoista
  156. Joulun odotetuin ja paras lahja, ainakin minulle, on lumen tulo ja se että näyttää ja tuntuu joululle... On toki myös kaikenlaista materiaa mitä odotan saavani, mutta joulun fiilis, rauha ja sydämmellinen tunnelma ovat parhaita...

    T:tonttu

    VastaaPoista
  157. Parasta olisi, jos keksisimme rakkaimpani, eli poikaystäväni kanssa, keinon olla yhdessä aikataulu- ja paikkakuntaongelmista huolimatta. Tavaroista viis, kunhan saisi viettää joulun kullan kainalossa :)

    Toivoo,

    Muru (hö, jostain syystä en saa kommenttia lähtemään kuin anonyymina lähettäjänä mur, tai sitten mun tekniset taidot taas pettää :D)

    VastaaPoista
  158. Mun odotetuin lahja on kun nään isoveljen tosi pitkästä aikaa. se tulee meille jouluksi se on sekä mun odotetuin ja parhain lahja tänä vuonna. Minua ei haittaisi vaikka en saisi muuta lahjaa, kunhan nään vain veljeni. Odotan myös paljon sitä tunnelmaa jouluntunnelmaa! =)

    Nooo-ra@windowslive.com

    VastaaPoista
  159. MOI RAKKAUDET!!
    Olitte niiiin ihania Maria!ssa, propsit teille!!

    Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti se, kun koputtaa kaverin ovelle paketti kourassa, ja oven avaa rakkaan ystävän hymyilevä naama, nenään leyhähtää lämpöinen ruuan tuoksu ja samantien käy kutsu sisälle vaihtamaan kuulumiset.
    Ihanaa on myös se, kun aattona kaikki pysähtyy. Jokaisella on aikaa istua perheen kanssa olohuoneessa, valikoida konvehteja ja seurata tvstä Samu Sirkan joulutervehdystä. Iskä ei ole työmatkalla, äiti ei ole lähdössä jumppaan, veli ei ole autotallilla ja siskokin on kotona.
    Odotettu lahja on myös se, kun joku avaa minulta saamansa lahjan, ja sen kasvoille tulee yllättyneen iloinen ilme, silmät loistaa ja kuulen ihastuneen "Ihana!" -huudon.

    Semmoista odotellaan joululta täällä päässä =)

    iida-salonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  160. Joulun odotetuin lahja on mielestäni jokin sellainen, jossa on otettu huomioon lahjan saajan toiveet ja tarpeet. :) Sellainen kiireetön ja stressitön yhdessäolo rakkaitten kanssa on kuitenkin pohjimmiltaan se ihanin lahja.

    VastaaPoista
  161. Hmmm, odotetuin joululahja ?
    No odotan kyllä aikasen paljon uutta kameraa ;) Jos sitten vaikka opettelis valokuvaamaanki. hih. Joulujoulujoulu, hihihii !
    Niinno ja tietty suklaataah <8

    Hyvää joulua Mimmi ja Peppi ! <3

    VastaaPoista
  162. hups ^unohtui email: Jennishca @ hotmail.com

    VastaaPoista
  163. Se on pörrösukat tai jotain ihanaa hyväntuoksuista ihon/hiusten hoitojuttua :)

    VastaaPoista
  164. joulun odotetuin lahja on eh-dot-to-mas-ti mikro! isäni lupasi meille uuden mikron kun nykyinen lämmittää enää vain lautasia (jos niitäkään) :D

    VastaaPoista
  165. Moi tytöt!
    En olekkaan ennen teille kommentoinut, joten täytyy tähän aluksi sanoa, että teillä on hieno blogi ja oon ilonen teidän vierailusta Maria! -showssa (jonka sattumalta huomasin kanavia selatessani ;>) sekä teidän Miss Mix hommeleista! :D

    Niin ja tosiaan, haluaisin osallistua tuohon laukku&vyö kisaan!
    Mulla ei ole tänä vuonna mitään erityistä _odotetuinta_ lahjaa, mutta toivon tosi paljon IsaDoran luomiväripalettia :D (se mahtuisi mainiosti tonne veskaan.. :P)

    Hmm.. No toivon ehkä eniten vaan sitä rauhallisuutta ja perheen kanssa oleilua + LUNTA!!

    -ipsa-
    sucl_@hotmail.com

    VastaaPoista
  166. Yksi joulun odotetuimmista lahjoista OLI itseasiassa tuo kuvan laukku, hopeisena kylläkin. :D Kunnes GT päätti ystävällisesti ilmoittaa, että tilaus on peruttu ja laukku loppuunmyyty...

    Tällä hetkellä odotetuin lahja on siis raha. Aika perus, mutta sille olis kovasti käyttöä, kun on kamala hinku lähteä jonnekin näitä pakkasia karkuun. ;)

    Ja suklaata ei tietenkään koskaan voi saada liikaa... Kun kerrankin saa hyvällä tekosyyllä (joulu on!) ahmia sitä. :D

    fuxxxxer[at]yahoo.com

    VastaaPoista
  167. en odota joululta muutakun , hyvää joulumieltä, hyvää ruokaa, blogien lukemista, ja perheen kanssa yhdessä oloa :) se on paras joululahja minkä voin saada :) - ama

    VastaaPoista
  168. Odotan kyllä kovasti saavani True Bloodin ekan tuottiksen <3

    VastaaPoista
  169. Joulun odotetuin joululahja on ehdottomasti Suoristusrauta! Jonka ihana anoppini on ehkäpä minulle jo ostanut ;)
    Käkkäräpäänä ei enää kehtaa esiintyä, joten suoristusrauta tulee todellakin käyttöön!

    VastaaPoista
  170. Joulun odotetuin lahja - niinkin kliseiseltä kuin se kuulostaakin - on aika perheen ja rakkaiden ihmisten kanssa. Hurjan työrupeaman jälkeen ei voi odottaa mitään muuta niin innolla kuin rauhallista, aikataulutonta ja ruuantäyteistä elämää avomiehen, vanhempien ja sisaren kanssa.

    ja tietty mä odotan ihan innolla suklaakonvehteja, vaikkei ne nyt lahja sinäänsä olekkaan!

    VastaaPoista
  171. heippa! mä toivoisin kaikist eniten et saisin olla yhden päivän nyt suomessa nauttimassa joulusta! Haluaisin juoda glögiä ja maistella joulutorttuja ja katsella talvista maisemaa kynttilänvalossa! mutta tämä(kin)joulu menee +30 asteen lämmössä töiden merkeissä, nyyh! mut ehkä toisiks eniten haluisin tollasen laukun :) p.s. ootte ihania ja mun on pakko kaivaa jostain se Marian! jakso et nään teidät...

    VastaaPoista
  172. Joku sellanen mitä oikeesti haluaa mut ei oo vaa tajunnu pyytää , sit yllätyy kovin ku saa jotain sellast ja fiilis o niin hyvä :)
    enny mitää tiettyä asiaa osaa sanoa koska mulla ei oo mitään niin erityistä toivetta tänä jouluna :)

    VastaaPoista
  173. odotetuin lahja on ehdottomasti uudet aamutossut! mun kämpän lattia on niin kylmä aamuisin että itku pääsee jossei voi laittaa jalkaan jotain lämpöistä heti kun nousee sängystä. vanhat puputossut koki kamalan ja raa'an kohtalon kun lävistin toisen jussikan pään kylmäverisesti varpaallani.......

    oon ehkä vähän nössö, kun en toivo mitään muuta näin palavasti :-D

    VastaaPoista
  174. Joulun odotetuin lahja on kliseisesti oman perheen ja rakkaiden ystävien näkeminen pitkästä aikaa, äidin ja iskän täysi jääkaappi ja notkuva joulupöytä!<3 Mieluiten kaikki yhtäaikaa!

    VastaaPoista
  175. Joulun odotetuin lahja on Calvin Kleinin Euphoria hajuvesi !
    Ihana tuoksu, joka toimii asusteena, ja kokokin riittää kyllä ihan kaikille ! =D

    -Kiki, kisu__@luukku.com

    VastaaPoista
  176. Paras ja odotetuin joululahja mulle olisi se, jos mäkin oppisin pitämään itestäni ihan yhtä paljon kun tekin tykkäätte itsestänne.


    ps. mahtiblogi! :)


    tarusarkiniemi@hotmail.com

    VastaaPoista
  177. Pakko osallistua, niin ihana laukku. (:

    VastaaPoista
  178. Siis anteeksi, niin kliseistä kuin tää onkin, niin mä odotan oikeasti eniten sitä, että pääsen kotiin ja viettämään joulua isän ja isoäidin kanssa. Ollaan sovittu, että mitään joululahjoja ei osteta, syödään vaan hyvin. Vaikka meitä on vaan pitkään vaan me kolme, niin ruoista ei jouluna tingitä. Ja isähän ne parhaat safkat tekeekin, mikään ei voita isän tekemää maksalaatikkoa. Ja lanttulaatikkoa. Ja perunalaatikkoa, ja... No joo. Eli paras lahja taitaa olla ne ruuat, joita isä on varmaan alkanut tehdä jo kaks viikkoa sitten :D

    Voi että, mää tässä väsyksissäni ja kaikessa ihan herkistyn - tahtoisin joulun viettoon niin kovin pian!

    VastaaPoista
  179. Heips. Mä vasta tovi sit eksyin blogiin ja arvatkaa minkä kanssa olen aikaani viettänyt nytten useamman tunnin?.. ja kahlattavaa on jäljelläkin ja täytyy vielä tuo Maria katsoa netistä. Mut siis ihan superia!!!
    Ja vielä ihan vastatakseni kysymykseen, joulun odotetuin lahja on loma! Sekä miun että ukkokullan. Sen lisäks aiotaan mässäillä ja kattoa boxilta kummankaa jaksot mitkä liviltä tuli tovi sit. Ja ollaan vaan. Ja koska olen stressaava ja "aikataulutettu ihminen", niin odotan pukinkontista saapuvaksi kalenteria johon voin merkitä ens vuoden meininkejä xD

    VastaaPoista
  180. Joulun odotetuimmat lahjat on tietty rauhaa,rakkautta,pehmeitä haleja ja pyykinpesukone.. :D Meillä ainakin :)

    Kennuru@hotmail.com

    P.s. Pehmoista joulun odotusta <3

    VastaaPoista
  181. Mun paras joululahjani on se että pääsen isäni kanssa kahdestaa matkalle... saadaan olla ihan rauhassa. Tallinnassa :)

    VastaaPoista
  182. Odotetuin joululahjani on pieni mutta tunnearvokas. Odotan saavani avokilta avaimenperän kotiavaimeen! Kyllä! Kotiavaimeni on vieläkin yli vuoden jälkeen ilman perää ja toivoin että hän sellaisen minulle hankkisi. Häneltä sain avaimen ja nyt kun saisi siihen perän niin kokonaisuus olisi täydellinen ja avainkin löytyisi aina laukusta helpommin. Pienestä voi tulla iloiseksi!!!
    Ihanaa makeaa Joulua teille upeat naiset!

    Terveisin
    Naukku Rillirousku

    VastaaPoista
  183. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti se, että poikaystävä pääsee piitkälle lomalle armeijasta (ja ihan kohta kokonaan pois sieltä!) :) On ihanaa vaan kölliä ja katsella leffoja suklaarasian kanssa :)

    Hyvänä kakkosena tulee Twilight-kirjasarja englanninkielisenä ;)

    annikabanaani@gmail.com

    VastaaPoista
  184. minäpäs oon haaveillu jo puol vuotta D&G hajuvedestä ja toivon toooodella että saisin sen nyt jouluna(: uuu ja ihania olitte mariassa!

    VastaaPoista
  185. Odotetuin olis ehkä joku YLLÄTYS. Harvoin saan lahjoja,joita en tiiä etukäteen :-) Ihana laukku!

    VastaaPoista
  186. En ole ennen osallistunut teidän kisoihin (enkä muuten varmaan kommentoinutkaan, tuli nyt mieleen, vaikka joka postauksen luenkin!), mutta nyt kun vietän perjantai-iltaa peiton alla kuumeessa, on pakko koittaa jos vaikka osuisi piristystä kohdalle :)

    Odotetuin joululahja on tällä hetkellä kliseisesti rauhoittuminen, lepääminen ja perheen luo hyysättäväksi änkeäminen. Koko syksy on mennyt polttamalla kynttilää molemmista päistä, joten on ihana pysähtyä, syödä vähän riisipuuroa ja suklaata ja katsoa Lumiukko pyjamassa äitin sohvalla :)

    VastaaPoista
  187. Me sovittiin poikaystävän kanssa, ettei hommata toisillemme lahjoja ollenkaan. Koska olen nainen, niin tarkoitan tietenkin aivan toista, ja nyt toivon, että kulta hommaa minulle "yllättäen" jotain ihanaa :) En usko, että hän kuitenkaan tajuaa tehdä niin... Miehet...
    Toiseksi eniten toivon isoa boksia Geishoja, niin voin sitten tehdä niin että syön niistä pohjat, ja laitan kaksi geishaa vastakkain, koska se nyt vain on ainoa oikea tapa syödä niitä. Geishojen seuraksi Dan Brownin uusin dekkari, jonka sivut voin heti joulun henkeen kuuluen sotkea suklaisilla sormillani. Ah, I love Xmas <3

    - Johannanan

    VastaaPoista
  188. No odotetuin kaikista ois tietenkin joku upea niittilaukku ja päheä vyö! Mulle kelpaisi myös järkkäri ja ökykännykkä sekä joku kallis ja hieno laukku, mutta taidan kuitenkin pysytellä realistisemmissa toiveissa, kun mun perhe tuskin sijoittaa jotain vähintään kolmee sataa euroo joululahjaan. Ja hei, Mimmin ja Pepin syleily olis myös ihana joululahja ! Se ei olisi kallis ja luulen että se ois vielä paljon arvokkaampi lahja ku mikään Chanel tai huippukamera

    julia.vaatainen@luukku.com

    VastaaPoista
  189. Pakko sanoa tähän että odotan paljon enemmän sitä että saan itse antaa lahjoja. En koe oikein tarvitsevani mitään. Paras lahja minulle olisi tällä hetkellä se, että tulisi myyntiin halpoja lentoja, sillä aion itse ostaa lähiaikana lahjaksi lennot Aasiaan <3. Parasta on vaan kaikki läheiset ihmiset ja rauhallinen joulu. Kämppä on ihan täynnä krääsää eli mitään sellasta en tartte.

    VastaaPoista
  190. Tämän joulun odotetuin lahjani on ehdottomasti pieni hengähdysstauko duunista, joulu rakkaiden keskellä, hyvä ruoka, sauna ja lämpö. Voiko enempää edes pyytää...

    IHANAA!

    -saunatonttu

    VastaaPoista
  191. Ootte kyllä ihan huippuja, MUTTA yksi asia harmittaa..nimittäin se, että tästä blogista on viime aikoina tullut varsinainen arvonta- ja mainostusblogi. Eikä siinä silleen mitään pahaa ookaan, ihan kiva kun lukijat saa ihania palkintoja, mutta alkaa jo mennä vähän maku kun joka toisessa postauksessa on jotain arvontaa. Mutta muuten jatkakaa samaan malliin!!x)

    VastaaPoista
  192. Itse en ole lahjoja toivonut yhtään mutta silti saan kaikenlaista roinaa ja otan ne kyllä mielelläni vastaan kun itsekin heille lahjoja ostanut.
    Mielestäni paras joululahja minulle on viettää joulu siskoni kanssa, syöden todella hyvää ruokaa ja pitämällä hauskaa varsinkin kun on ollut aikoja jolloin meillä kahdella ei ole ollut mitään sanottavaa toisillemme. Nyt paras joululahjani on siis siskoni seura.

    Rauhallista Joulua teillekin toivotellen:
    KikkaLeena
    kiga_88(at)jippii.fi

    p.s. Bloginne on ihan älyttömän ihana ja te ootte niin suloisia <3

    VastaaPoista
  193. No kääk, mun on pakko sanoa että ei ainakaa se piikkimatto... Omalla kohallani en toivonu oikee mitään muuta ko hiusharjaa ja toffifeetä, että eiköhän noista odotetummaksi nouse jälkimmäinen. Eli vastaan että TOFFIFEE! (<3)

    VastaaPoista
  194. Joulun odotetuin lahja on ehdottomasti Mario Kart Wiille! Naapurit pääsee taas naureskelemaan ikkunan takana mun eläytymiselle. Keilaaminen näyttää kuulemma aika hauskalta..

    ssusmu@gmail.com

    VastaaPoista
  195. mitäää! arvonnassa tuo kauan himoitsemani laukku, minkä tyyppistä ei löydy mistään lappeenrannasta!? Eli siis odotetuin lahja on päästä sellaseen kauneushoitolaan (vai mikä lie se on?) selän kuorintaan/ vastaavaan hoitoon. Ois ihana saaha toi akne pois ennen wanhojen tansseja! eri asia haluaako kukaan toteuttaa unelmaani ;<< ah ja karkkia mielin määrin! (auttaa varmaan tohon selän akneen tosi paljon.. :D)

    - Norsunpoikainen
    (en viittis laittaa sitä s-posti osotetta tähän, ko siinä näkyy mun koko nimi..)

    VastaaPoista
  196. Mulla on kaksi suurinta lahjatoivetta, joista ensimmäinen on aika kampaajalle. :)
    Tykkään pistää useampaa väriä päähän, enkä uskalla alkaa itse väreillä sotkemaan kun kuitenkin möhlisin. Kuitenkin kaikki ns. ylimääräinen ylellisyys, kuten kampaajalla käyminen on opiskelijabudjetilleni vähän liikaa. :) Toisin sanoen tukka on tälläkin hetkellä aika ikävän näköinen.
    Toivelistan kärkipäässä on myös lahjakortti johonkin kivaan vaateliikkeeseen, kun vaateostoksiinkaan ei rahaa liiemmin jää. :)

    Sähköposti ompi san--ni@hotmail.com.

    VastaaPoista
  197. Ah, pitääkin tuo Maria!:n jakso lurkistella nettitelkkarista, kun ei tuohon aikaan hereillä enään ole (saati sitten muistaisi ohjelmia katsella) ..
    Täällä olen minäkin ihan joulufiiliksissä, ja lunta on satanut paljon <33 Mites siellä, onko lumi tullakseen ? 83
    Hmm, ehkä täytyy myöntää, että toivotuin lahaj on raha. Olen tylsä. Mutta sillä saisin ostettua uuden tietokoneen tämän vanhan rakkineen tilalle 8l Ja digitaalienn järjestelmäkamera ois kyllä mahtis 8D
    Mutta ehkä eniten odotan siskoni lahjaa, hänen korttinsa ja lahjansa yleensäkin ovat ihania, omaperäisiä ja aina osuneet toivomusten kohdalle, lahjoja ja kortteja jotka lämmittävät kenen tahansa sydäntä <3

    VastaaPoista
  198. Ehdottomasti eniten toivoisin lyhytkarvaista chihuahuaa, mutta tiedän etten sellaista voi saada. :( Tokana listassa olisi tuo teidänkin sivupalkissa oleva Canon EOS 500D, mutta valitettavasti en sellaistakaan voi saada sen hinnan vuoksi.
    Odotankin näistä edellä mainituista syistä kaikkea pientä mukavaa ja hyvää mieltä. :) Tuollainen niittilaukku olisi kyllä aika täydellinen lahjaehdokas. ;)

    VastaaPoista