keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Camo + Neon + Stripes

Huh, otettiin nämä asukuvat vasta ysiltä illalla, mutta näistähän tuli jopa ihan siedettävät! Raitabyysahimoissani tilasin hädissäni itselleni nämä raitaleggarit, kun ei niitä F21+:n loppuunmyytyjä raitahousuja taida enää myyntiin tulla. No jos sieltä Jenkeistä jotkut raitahousut plussakoossa meikäläiselle löytyisi...



Pääasia Glitter
Takki NewLook (20)
Huivi Lindex 
Tunika ASOS (24)
Leggarit ASOS (20)
Laukku MBMJ eBay
Kengät Puma (9)



Ja sitten seuraa tunnustus tuosta pannasta, laitoin sen päähäni kun lähdin Forumin bloggaajien kanssa dinnerille, mutta oli pakko ottaa se pois jo menomatkalla bussissa, kun se vaan puristi ja tuntu siltä kun panta olis kiristänyt päätä (heh heh), mutta laitoin sen sitten taas päähän näitä asukuvia varten. Eli käytännössä huijasin, vähän samalla tavalla kun jotkut huijaa korkkareiden kanssa asukuvissa ja vaihtaa ne samantien joihinkin muihin kenkiin...


Tosi kiva panta, mutta ei auta, kun on näin haljanen kuula! Kärsiikö joku muu tästä samasta ongelmasta? :D

Ja kaikille, jotka ovat fiilistelleet sitä minun Finnwearin raitamekkoa, niin Forever 21+:lla on nyt raitamekko, tosin eihän se oo yhtä hieno, mut vähän saman tyyppinen!

Miten on, uppooko ne raidat? Entäpä housuissa? Minusta tämä on yksi kivimpiä trendejä tänä vuonna!

Huivi, panta ja kengät blogin kautta saatu.


14 kommenttia:

  1. Moi, mistä suosittelisit 13-vuotiaan tytön ostavan vaatteiat, kun ulkomailta en pysty tilaamaan?

    i-am-kaisamariaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihanat hiukset ja huivi ja housut jee :-)

    VastaaPoista
  3. Just odottelen pakettia Forever21:lta, se on nykyisin ihan mun lempparikauppa! Siellä on kivoja juttuja ja sopivat hinnat tällaiselle persaukiselle :D Noi leggarit on tosi siistit, oon koko kevään katellut tollaisia raitahousuja, mut ehkä nyt vihdoin uskaltaudun sellaiset ostamaan!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ostin juuri samat leggarit, mutta paketti ei koskaan tullut perille. Nyt juuri ilmoittivat että lähettävät uudet tavarat, PAITSI nuo leggarit, koska ovat loppu:( Suren syvästi.

    Helena

    VastaaPoista
  5. Vai, että panta kiristää ;) Ei ainakaan tänään kiristänyt. Oli kiva nähdä sut tänään parissakin paikkaa. Jotenkin oli vähän samat osoitteet ;)

    VastaaPoista
  6. Minä en kyllä uskaltais kokeilla tommosta pantaa, mulla nimittäin on yllättävät iso pää :D Ostin just uuen pyöräilykypärän, koot oli XS/S, M/L ja XL. No minähän sieltä lähin se XL kourassani tyytyväisenä. M/L oli ei mahtunu päähän ollenkaan! Myös sillon ku pääsin ylioppilaaks jotku kyseli minkäkokosen lakin olin ostanu, sehä oli sitte isompi ku suurimmalla osalla kavereista... Mutta parasta tässä isopäisyydessäni on se, että ei sitä oikeesti kukaan huomaa ennen ku tungen jotain normikokosta lakkia päähäni!

    VastaaPoista
  7. Moi! voisitko kertoa vähä miten tuo tilaaminen on sulla sujunu esim just tuat Forever21:stä? kuin kauan suunnilleen paketin tulo kestää ja ootko ollu tyytyväinen yleisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii selailla vanhoja postauksia, muistaakseni jonpi kumpi tytöistä on tehny sellasen postaksen noist ulkomaisist nettikaupoista- miten tilataan, kauanko kestää yms. :)

      Poista
  8. Aivan mielettömän ihanan raikas asu! Itse en pukisi ikinä. Mutta sinun päälläsi. <3

    VastaaPoista
  9. Mä oon nähnyt tommosia samanlaisia leggareita myynnissä ebayssä. Tilasin jostain kiinasta itselleni vaakaraidalliset ja siellä kaupassa oli vaikka kuinka paljon noita, kattokaa sieltä. Ei montaa euroa maksaneet ja ainakin mun pökät haaroja lukuunottamatta on olleet ihan jees:) Paksua puuvillatrikoota kylläkin!

    VastaaPoista
  10. En taas itse kestä noita valko-musta raidallisia vaatteita yhtään. :D

    VastaaPoista
  11. Hai hou, let's go!

    Minkä merkkistä/sävystä huulipunaa Mimmi siulla on tässä? :)

    VastaaPoista
  12. No jopas on veikeä asu! Näytät kyllä tosi hyvältä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.