maanantai 19. syyskuuta 2011

Asukuvat Salosta

Viime viikolla piipahdettiin Salossa ja Sokoksen keikan jälkeen napsittiin jo sulkeutuneessa (nyyh) kauppakeskus Plazassa meistä vielä asukuvia. Olis ollu hirvee hinku shoppailemaan ja ainut liike, mikä enää tuollon ysin jälkeen meille ovensa aukas oli Super upee... No sieltä tulikin shoppailtua sitten siitäkin eestä... Tuolta hankkimani saappaat vilahtikin jo tuossa Turkuvideossa, lisäksi ostin sieltä laukun ja kolme sormusta. Peppi puolestaan sijoitti koruihin. Kannattaa ehdottomasti kyllä poiketa Super upeessa, jos Salossa on käyntiä. Ja myös kirppistarjonta näytti Salossa aika tosi hyvältä, harmittaa kun ei ehditty penkomaan. Ärsyttävää tällä kiertueella on se, että ei oikein ehdi tekemään missään kaupungissa mitään muuta ku töitä ja ehkä tarkistamaan sen lähigrillin. Näiden kuvien jälkeen suunnattiinkin siis Super upeen kautta Torigrillille(?) ja siellä on muuten saatavilla Repen sinappia! :DDD



Jumitusviitta Cubus (One size)
Paita Gossip Sokos(48)
Farkut Gossip Sokos (46)
Ballerinat Vagabond Sokos (41)
Laukku ASOS





Korvikset H&M
Jumitusnahkaviitta Vero Moda Very (M/L)
Mekko Gossip Sokos (42/44)
Legginssit Piruetti (L)
Ballerinat Vagabond Sokos (38)
Clutch Monki



Että semmoset tytöt kuvissa työpäivän jälkeen. Tällä viikolla Gossip-kiertueen suhteen on vähän hiljasempaa ja ohjelmassa "vaan" Lappeenranta perjantaina :) Voin muuten varmasti puhua ihan meidän molempien suulla kun totean, että oma sänky on vaan niiiin maailman paras paikka nukkua, vaikka sitä jotenki ennen kuvitteli, että se hotelliyö ois jotenki niin paljo parempi!

Onko siellä muita hotelleissa paljon työn vuoksi yöpyviä? Te jos ketkä tiiätte mistä puhutaan!

Koko asut laukkuja ja P:n korviksia ja nahkaviittaa vaille blogin kautta saatu.

29 kommenttia:

  1. ihanat asut teillä molemmilla :) ja kauniina olette olleet liikenteessä!

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. monesta moneen ootte lappeenrannan sokoksella? :) Jos eksyis vaikka moikkaamaan! :)

    VastaaPoista
  3. nnina: Ollaan muodin yössä, eli varmaankin illasta aika myöhään (klo23?) asti!

    VastaaPoista
  4. no voihan hitto! näinköhän pääsen kaupungille illalla :/ poikaystäväki tulee lomille... PAKKO PÄÄSTÄ :D

    VastaaPoista
  5. Hassu tuo kommentti lopussa siitä mistä kamat on saatu. Mitä väliä:) Ootte ihania ja teette niin paljon hyvää työtä itsetunnon kohotuksen puolesta, että ketään ei pitäis haitata ootteko vaatteenne ite ostanu vai saanu.

    VastaaPoista
  6. Kun tuutte Jyväskylään niin tarviiko teitä jotenkin lomittaa että pääsette tarpeeksi tauoille? Ihana kun tuutte tännekin, mutta en halua että ihan rasitutte ja hotelleissa huonosti nukutte :)

    VastaaPoista
  7. Noi Mimmin farkut <3<3 oon halunnut jo pitkään tollasia vähän "pussimaisia", joissa on resorit lahkeissa! Mistään ei vaan tunnu löytyvän isompia kokoja... Nytpä tiedän suunnata sokokselle jee :D

    - AnaNas

    VastaaPoista
  8. Repen sinappi on parasta sinappia ja kuuluisaa ihan Salossa ;D

    Yllättäen taas hienoina liikentteessä, hyvä tytöt! :)

    VastaaPoista
  9. No, oon nyt työtön, mutta kesäinen naapurin aiheuttama vesivahinko kyllä näytti, ettei hotellielämässä juuri glamouria ole. Kahdessa kuukaudessa oppi huomaamaan

    VastaaPoista
  10. heey vitsi ku kiva tuo pepin nahkaviitta!:)

    VastaaPoista
  11. Asun Salossa, en oo koskaan syöny Repen sinappia tai käyny Super upeessa? Oonko missannu jotain? :D

    VastaaPoista
  12. MOIKKA! Täällä huutelee kans yks kiertuelainen olen mukana yhden opiskelijajärjestön jäsenhankinta kiertueella nyt neljättä viikkoa! Ja kylllä hotelliyöt ja aamiaiset<3 ja tottakai joka iltainen ravintolaillallinen... :)

    Mutta hei tarvitsetteko stailattavaa perjantaiksi? Kotiudun torstai iltana takaisin lappeenrantaan ja olisi aaaaaaaivan mahtavaa päästä mukaan :))

    VastaaPoista
  13. hitsit mua niin harmittaa ku en päässy Saloon moikka teitä. Saamarin koeviikko :´(

    VastaaPoista
  14. Olettekos tietoisia tästä Mungolifen Anna -tapauksesta, missä superupeen omistaja mollasi yhteistyökumppaaniaan julkisesti. Miten haluutte tukea näin epäammattimaista liikettä? :)

    VastaaPoista
  15. lappeenrannassa kannattaa käydä tuen grillillä, matkaa tosin on n.3k keskustasta :D keskustassa big burger grilli on hyvä :)

    VastaaPoista
  16. Repen sinappi? Pakko mennä tutkimaan mitä se on. Rakastan nimittäin tiettyjä sinappeja. Sairas kun olen...

    VastaaPoista
  17. Anonyymi sanoi...

    Olettekos tietoisia tästä Mungolifen Anna -tapauksesta, missä superupeen omistaja mollasi yhteistyökumppaaniaan julkisesti. Miten haluutte tukea näin epäammattimaista liikettä? :)

    - Kyllä ollaan tietoisia ja se ei taas millään lailla liity tähän meidän yhteistyöhön :)

    VastaaPoista
  18. voiiiii millon tuutte Seinäjoelle käymään?! :D (:

    VastaaPoista
  19. Talvet asustelen Dubaissa hotellissa ja kylla sita mukavasti tottuu siihen, etta ei tarvi siivota ja kotiin tullessa odottaa puhtaat lakanat:)
    ..ero ehka siina etta puolessa vuodessa sita tosiaan kerkeaa tehda kodin hotelliinkin:)

    VastaaPoista
  20. Jos te olette niin kovin sinut itsenne ja painonne kanssa, kun väitätte, niin miksette voi sanoa paljonko painatte / paljonko painoindeksinne on?

    VastaaPoista
  21. Anonyymi^: http://www.moretolove.fi/2010/06/miksi-painottomuudesta-tehdaan-aina.html

    VastaaPoista
  22. "Maijaa. sanoi...

    Asun Salossa, en oo koskaan syöny Repen sinappia tai käyny Super upeessa? Oonko missannu jotain? :D"

    Voi voi voi, siinä bio Salon vieressä ollut Repen nakki-grillihän on kaikkien Salolaisten tiedettävä :D Tosin ei sitä taida enää olla, Salosta muuttanut muutamia vuosia sitten niin en tiiä :)

    Tuo Superupee taitaa olla aika uusi liike ?? :o

    VastaaPoista
  23. Ei hotelliasuminen kyllä mitään herkkua ole. Viime talvena asuin 5 kuukautta Thaimaassa hotellimajoituksessa ja nyt oon jatkanut Bulgariassa 4kk samassa asumismuodossa. Alussa tietty ihan kivaa kun aina joku muu siivoo ja saa hotelliaamupalaa, mutta päivästä samaan ruuat ni ei sekään enää mitään glamouria ole, haluis vaan sitä Suomalaista ruisleipää ja että sais ite tehdä ruokaa! Myöskään itse en jotenkin saa hotellista tehtyä kotia koska siellä juuri käy se joku muu aina siivoilemassa jälkiä ja itsellä ainakin on tapana pitää aina hallittua kaaosta ni ärsyttää kun joku toinen menee koskemaan ja ei löydäkkään enää mitään. Myös koska aina kototta voi ottaa vaan sen rajatun määrän tavaraa mukaansa niin puuttuu monta kertaa juuri ne asiat jotka tekee kodin, kun ei laukkutilaa riitä muutakun niille tarpeellisimmille asioille. Tänään vihdoinki suuntana pitkän odotuksen jälkeen koto-Suomi ja voitte vaan uskoa kuinka paljon oma sänky jo houkuttelee!

    VastaaPoista
  24. Itse en valitettavasti pääse teitä muodin yössä moikkaamaan, mutta kerta Lappeenrantaan olette raahautuneet ja jos vielä tahdotte pysyä grillilinjalla: käykää ehdottomasti tsekkaamassa Tuen Grilli, Lappeenrannan grilliylpeys! :D Mutta jos alkaa jo hampurilaiset tökkiä, toinen varteenotettava vaihtoehto on torilta ja satamasta löytyvät Vety/Atomikojut. Ne ovat keskustasta helpomman matkan päässä, jos ette legendaaristen burgereiden perässä jaksa Parkkarilan perukoille asti raahautua =)

    VastaaPoista
  25. Moikka! Selasin tuossa MeNaiset lehteä ja kyllä nousi hymy huulille kun näin kaksi tuttua hymyilevää isokokoista tyttöstä eräässä kokosivun mainoksessa :) Oli kyllä maailman piristävin mainoskuva koska malleina ei ollut pakkasenraiskaamia pulkannaruja kolkkoine naamoineen! Kiitos tästä

    VastaaPoista
  26. Anni: Kiitos paljon, kiva jos on tullut hyvä mieli meidän kuvasta! Kieltämättä tykätään siitä paljon itsekin. :)

    Mitä sitten tuohon kommentin loppuun tulee niin en voi siihen yhtyä. Monet meidän ystävistä ja lukijoista on erittäin hoikkia, enkä koskaan kutsuisi heitä pakkasen raiskaamiksi pulkannaruiksi. Minua on sattunut kovasti aikoinaan "lempinimet" joita jouduin ottamaan vastaan painoni mukaan ja tiedän, että joitain vois myös sattua tuollaiset nimitykset.

    Jätetään ne siis pois ja annetaan jokaisen näyttää juuri siltä kun näyttää. Kaikki me ollaan omalla tavallamme kauniita, eikä More To Love ole oodi lihavuudelle vaan itsensä ja toisten hyväksymiselle! :)

    Ihanaa syksyä Anni! <3

    VastaaPoista
  27. harmittaa kun en päässyt katsomaan teitä saloon kuumeen takia :( tulkaa uudestaan!

    VastaaPoista
  28. Superupeena-nettikaupassa (www.superupeena.fi) käytetty mallina myös normaalikokoista tyttöä, eikä vain langanlaihoja malleja! Musta tosia hienoa että joku viitsii ottaa malliksi "vähän isomman" tytön :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.